хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХод строительства ледовых дворцов

 



Версия для печати
Desperado
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Lviv
19-12-2011 15:47 GMT+2 - #104616 Цитировать выделение    

Одне радує що у Львові буде арена яка вміщатиме більше 10 тисяч, і ця арена буде многофункціональною. Це підтвердив Ігор Савицький президент Львівської Федерації баскетболу.

Савицький: Було б розумно, показати це і олімпійському НОКу як споруда, яка може претендувати на проведення зимової Олімпіади у 2022-ому році. Сьогодні це може бути арена баскетбольна, завтра гандбольна, а післязавтра хокейна. Сучасна архітектура дозволяє це зробити.

http://vgolos.com.ua/sport/137.html

А тим часом Боря стверджує що держава теж має фінансувати об«єкти до Євробаскету.
Борис Колесніков про Євробаскет


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
19-12-2011 16:13 GMT+2 - #104618 Цитировать выделение    

Desperado, як кажуть: «гладко было на бумаге, да забыли про овраги».
Рекомендую: Цена вопроса…

Вернемся, однако, на 4 года назад и вспомним, на чем основывался еврофутбольный оптимизм тогдашних украинских чиновников. Первоначально предполагалось, что подготовка к проведению ЕВРО-2012 обойдется Украине в 120-130 миллиардов гривен, и лишь шестую часть от этой суммы должна будет изыскать государственная казна. И хотя гривна за указанный период обесценилась почти в два раза и расходы соответственно в гривневом исчислении должны были в те же два раза возрасти, каким-то волшебным образом к 2011 году они зафиксировались на уровне 111 миллиардов гривен. Поскольку в чудеса, связанные с оборотом крупных денежных сумм, мы не очень то верим, уместно предположить, что сумма эта мягко говоря, далеко не окончательная. Просто те, кто ее предъявил общественности слегка подзабыли размер украинской инфляции за истекшие годы. Ну да бог с ними с абсолютными цифрами. Куда важнее другое. Теперь – и это вполне официально озвучено, доля частного капитала в финансировании ЕВРО-2012 составляет всего-навсего 14%. Не восемьдесят шесть процентов как первоначально планировалось, и даже не половину, а строго наоборот – четырнадцать – то есть ту самую одну шестую, на которую раньше рассчитывало государство. Наша держава уже потратила из госбюджета на объекты европервенства более 60 миллиардов гривен, во всяком случае, именно столько было официально списано. Причем, даже те расходы, которые якобы взяли на себя частные инвесторы не обошлись без помощи поистине бездонной украинской казны. Нулевая ставка налога на прибыль для отелей, построенных до 1 сентября 2012 года, будет действовать еще на протяжении 10 лет. Понятно, что бесследно для доходной части бюджета эта льгота пройти никак не может. Между тем, за те же 4 года Украина так и не стала привлекательной для обещанных инвестиций извне, на которые, чего греха таить, и был главный расчет.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
19-12-2011 16:20 GMT+2 - #104621 Цитировать выделение    

Илья

Так тут проблема суто в інтересах. У Львові як усім відомо стадіон хотіли будувати на приватні гроші, але міська влада не дала, бо злодійня при владі на місцевому рівні вирішила заробити. Все банально і просто. Це перше. І так було в інших містах також по великому рахунку.

А друге — держава все одно повинна гроші вкладати в інфраструктуру — так хоч є привід.

Добавлено (1 мин.) :
Відсутність інтелігенції на усіх рівнях при владі — ось стара і головна причина.
Можливо той же Колесников навіть більше наближається до справжнього чиновника ніж ті ж місцева шушура у Львові. Говорю про те що знаю.

Добавлено (4 мин.) :
А взагалі — все у порівнянні. Завжди казали — добре що не Африці родилися. Тепер можна казати — добре, що не в Росії. От там справді інтелігенти з «партії злодіїв та бандитів» Єдіная Расєя працюють на благо Родіни. От тільки цим тільки Росію розвалюють.

Это сообщение было отредактировано Nazarini (19-12-2011 16:27 GMT+2)


 
realdeal
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Київ
19-12-2011 16:28 GMT+2 - #104622 Цитировать выделение    

Головне аби вже починали будувати, бо часу залишилось не так вже й багато. А треба зробити проект, провести тендери, і власне розпочати і закінчити саме будівництво. А такі арени за рік точно не будуються.
І щодо 10-тисячників, то це безумовно стосується баскетбольного варіанту. На хокейних поєдинках такий палац зможе вмістити 8-8,5 тисяч (це теж супер, але ж не десять).


Шафаренко гандон, хоч і я клоун.
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
19-12-2011 16:41 GMT+2 - #104623 Цитировать выделение    

Треба на хокейний варіант мінімум 12 тис. — з перспективою входу в КХЛ.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
19-12-2011 16:43 GMT+2 - #104624 Цитировать выделение    

#104621 Nazarini :


Добавлено (1 мин.) :
Відсутність інтелігенції на усіх рівнях при владі — ось стара і головна причина.
Можливо той же Колесников навіть більше наближається до справжнього чиновника ніж ті ж місцева шушура у Львові. Говорю про те що знаю.

У Колесникова інша проблема: ну не повинен бізнесмен бути віце-премєром! Бо тоді результати тендерів та закупівель передбачувані. Як це було з ремонтом Палацу Спорту. Й не тільки він. Я так зрозумів що нікого не дивує що тендер на закупівлю інвентаря чудовим чином виграє фірма, що належить заступнику Держмолодьспорту? Це тільки те, що я побачив. Але таких прикладів є набагато більше...

#104621 Nazarini :


Добавлено (4 мин.) :
А взагалі — все у порівнянні. Завжди казали — добре що не Африці родилися. Тепер можна казати — добре, що не в Росії. От там справді інтелігенти з «партії злодіїв та бандитів» Єдіная Расєя працюють на благо Родіни. От тільки цим тільки Росію розвалюють.

Вибач, але тут Росія бере приклад з України. Коли вони побачили як деякі особи наварюються на Євро вони й про Олімпіаду згадали та про ЧС... А взагалі не треба про політику — це дуже брудна річ!

Добавлено (1 мин.) :

realdeal: І щодо 10-тисячників, то це безумовно стосується баскетбольного варіанту. На хокейних поєдинках такий палац зможе вмістити 8-8,5 тисяч (це теж супер, але ж не десять).

А ти вважаєш що 8 тис. для хокею десь у Львові буде недостаньо?
Это сообщение было отредактировано Илья (19-12-2011 16:45 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
19-12-2011 16:48 GMT+2 - #104625 Цитировать выделение    

Ясно що не повинен бути при владі бізнесмен але ще невідомо чи краще ніж коли при владі тупий голозадий недоумок.

Добавлено (1 мин.) :
Илья
Та як Росія приклад взяла????? Вони до олімпіади ще раінше почали готуватися і пилять там гроші ще на порядок більше. Це ми в усьому за ними по схемах йдемо.

Добавлено (2 мин.) :
8 тис уже замало щоб увійти в КХЛ — норма за пару років буде 12 тис.

Іншого варіанту для максимального розвитку хокею я не бачу. Все інше — це півміри. Просто треба щоб пошвидше КХЛ навчилося заробляти — а це до речі від політичної ситуації в Росії дуже залежить. І щоб рівень життя в Україні ріс а не падав як зараз напевно і є.

Это сообщение было отредактировано Nazarini (19-12-2011 16:52 GMT+2)


 
Desperado
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Lviv
19-12-2011 18:07 GMT+2 - #104627 Цитировать выделение    

На рахунок Львова до прийняття рішення ФІБА Європа, Львів задекларував будівництво арени на 12 тисяч, принаймі таке говорив Ігор Савицький, тепер оскільки будуть будувати трансформер, то буде проект мінімум на 15 тисяч, оскільки Львів буде приймати матчі плей-офф. На рахунок освоєння коштів, думаю у Львові Привату не дадуть будувати арену за власний кошт, тому скоріш за все буде співфінансування, це можна зрозуміти зі слів Савицького який вже сказав що така арена має бути багатофункціональною, а не тільки суто баскетбольною.
Мене більше цікавить Київський Палац Спорту, от зробили недавно реконструкцію, а тепер буде нова і не виключаю те що зробили, ті ж сидіння просто викинуть, одним словом те що зробили Фхуїсти це просто тупий розвод, адже під євробаскет треба нормальний Палац Спорту. Для Львова Євробаскет це шанс отримати Палац Спорту, при тій міській владі яка є у Львові отримати такий Палац в інших умовах просто нереально. Скажу навіть більше Савицький давно вже виношував ідею будівництва Палацу Спорту але проблема була в землі і у Садовому.

Nazarini: Треба на хокейний варіант мінімум 12 тис. — з перспективою входу в КХЛ.

Але КХЛ це не тільки Палац Спорту, це перш за все база клубу, дитяча школа. Одним словом має бути велика кількість катків, подивіться на розвинуті команди КХЛ! Щось я поки що не бачу бажання у Чуркіна будувати катки чи базу клубу за власні кошти. Якщо Чуркін дійсно хоче створити сильну команду то він має показати своє зацікавлення у будівництві таких об'єктів, такого щось я не бачу. Але звичайно хочу щоб така база у клубу з'явилася.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
19-12-2011 21:23 GMT+2 - #104640 Цитировать выделение    

Desperado: Мене більше цікавить Київський Палац Спорту, от зробили недавно реконструкцію, а тепер буде нова і не виключаю те що зробили, ті ж сидіння просто викинуть, одним словом те що зробили Фхуїсти це просто тупий розвод, адже під євробаскет треба нормальний Палац Спорту.

Я ж давав посилання на і-вю Артюха, він там досить відверто розповідав:
Генпідрядник «Олімпійського»: Ви ж думаєте, що ми гроші лопатами гребемо...


- «АК Инжиниринг» делал реконструкцию и Дворца спорта. Но после ее завершения особых изменений не заметно. Чем же занималась на этом объекте ваша компания?

- Дворец Спорта строили 50 лет назад. Осенью прошлого года сказали, что весной этого тут будет проводиться чемпионат мира по хоккею, и предложили сделать реконструкцию. Мы обрадовались – есть работа. Накинулись, и начали считать.

Насчитали 320 или 340 миллионов с заменой кровли, заменой потолка, заменой фасада, полов и сидений. Нам сказали: «Есть 89 миллионов. В них и влезайте».

Мы взяли регламент проведения чемпионата по хоккею, чтобы понять, что должно быть обязательно. Обязательно должен быть лед. Старый лед был угроблен. Поэтому было вскрыто все внутри Дворца, и все было заменено. Было сделано полностью новое холодильное оснащение, плюс добавлено оборудование по уходу за льдом.

Была сменена трансформаторная и часть электрическо-силовой подстанции. Был проведен частичный ремонт кровли. Была проведена реконструкция и добавлены системы вентиляции, кондиционирования и слаботочная система управления.

Были проведены строительные работы в части спортивной зоны. Мы сделали, по-моему, шесть раздевалок.

Я пытался Ковалевскому объяснить, что надо добавить денег, на что был в грубой форме… После этого мы стали влезать в бюджет. И мы же успели вовремя, и открылись, и провели этот чемпионат.


Добавлено (4 мин.) :

Desperado: Щось я поки що не бачу бажання у Чуркіна будувати катки чи базу клубу за власні кошти. Якщо Чуркін дійсно хоче створити сильну команду то він має показати своє зацікавлення у будівництві таких об'єктів, такого щось я не бачу. Але звичайно хочу щоб така база у клубу з'явилася.

Ти як дитина маленька! Я зовсім не чув зацікавленості Чуркіна у хокеї, та й не бачив його ніколи у хокейній тусовці крім презентації Левів. Тобі не зрозуміло що його за яйця тримають, за власним бажанням він і копійчини не дасть! Я тільки не розумію чому він досі так як Прошенко не викрутився...
Это сообщение было отредактировано Илья (19-12-2011 21:28 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
19-12-2011 21:44 GMT+2 - #104642 Цитировать выделение    

Илья
Думаєш, що Порошенко викрутився?Просто Колесников занятий євро-2012 та іншими справами,думаю що не тільки яйця,а ще щось викрутить.


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
20-12-2011 01:35 GMT+2 - #104645 Цитировать выделение    

Поспілкуйтеся хоть з кимось з цих людей про кого говорите і матимете більшу уяву хто що і для чого робить. Не так все просто.

Реаліїі такі — професійний спорт тільки через людей дотичних до влади зараз і можна розвивати. Все — тільки так. І є певний шанс що серед людей бізнесменів будуть люди — фанати цього виду спорту — можливо навіть в процесі ними стануть.

Добавлено (1 мин.) :
А хто заробив мільйон традиційними методами — завод, купи продай — це як правило бізнесмен, який націлений суто на прибуток і зиск. Бо по іншому б не заробив би цих грошей.

Добавлено (1 мин.) :
І ця людина навіть на справі яку любить хоче заробляти гроші.

Это сообщение было отредактировано Nazarini (20-12-2011 01:38 GMT+2)


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
20-12-2011 13:16 GMT+2 - #104683 Цитировать выделение    

У Рівному таки буде льодовий палац

Уже наступного року планується розпочати будівництво нової спортивної льодової арени у Рівному на вулиці Макарова. Про це, за словами керівника Рівненщини Василя Берташа, вдалося домовитись з керівництвом держави.
- Сучасна льодова арена буде будуватись у Рівному вже у наступному році. Роботи фінансуватимуться переважно з державного бюджету. Уже сьогодні закуплено і доставлено в Україну обладнання для цього спортивного закладу на суму близько 4 мільйонів гривень, — сказав голова Рівненської ОДА Василь Берташ.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Desperado
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Lviv
20-12-2011 13:27 GMT+2 - #104684 Цитировать выделение    

Илья: Ти як дитина маленька! Я зовсім не чув зацікавленості Чуркіна у хокеї, та й не бачив його ніколи у хокейній тусовці крім презентації Левів. Тобі не зрозуміло що його за яйця тримають, за власним бажанням він і копійчини не дасть! Я тільки не розумію чому він досі так як Прошенко не викрутився.

Я теж не чув зацікавленості Чуркіна в хокеї, до цієї осені. Ніхто його не тримає, йому просто дали шанс заробити гроші, фінансуєш хокей отримуєш замовлення на автобуси і тролейбуси, ЛАЗУ такі гроші і не снилися, от і Чуркін клюнув на хокей. Він ще і в плюсі опинився. Добре що хоч автобус виділяють для виїзду Львівських вболівальників.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
20-12-2011 13:58 GMT+2 - #104686 Цитировать выделение    

Desperado: Ніхто його не тримає, йому просто дали шанс заробити гроші, фінансуєш хокей отримуєш замовлення на автобуси і тролейбуси, ЛАЗУ такі гроші і не снилися, от і Чуркін клюнув на хокей. Він ще і в плюсі опинився.

Але я щось не чув, що він отримав хоч якісь замовлення... Навпаки, тут була інша інфа, що автобуси закупили ц іншому місці...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
21-12-2011 17:22 GMT+2 - #104757 Цитировать выделение    

У Донецьку прийнято в експлуатацію нову льодову арену


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
21-12-2011 19:36 GMT+2 - #104769 Цитировать выделение    

Ну нарешті за 2 роки регіонали спромоглися побудувати аж один новий каток, хоч обіцяли будувати більше десяти кожен рік.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
21-12-2011 20:16 GMT+2 - #104774 Цитировать выделение    

Юрий, будьте обективны.
И, наверно, хватит о политике!


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
21-12-2011 20:51 GMT+2 - #104777 Цитировать выделение    

Реня І де ж є не об«єктивність ? Обіцяли багато, а на ділі вийшов пшик.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
21-12-2011 21:58 GMT+2 - #104783 Цитировать выделение    

Хорошо!
Но тема не о политике...


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
22-12-2011 17:14 GMT+2 - #104831 Цитировать выделение    

В Донецке наводят последние штрихи новой ледовой арены.

В Донецке уже на следующей неделе распахнет свои двери новый ледовый дворец спорта по улице Щетинина в Пролетарском районе.

«В городе» наведался в спортивное сооружение и посмотрел как выглядит арена с катком.

- 27 декабря открытие – перережут ленточку, но и после этого придется много чего дорабатывать, — пояснили нам строители.

Эту информацию нам подтвердили и в пресс-службе горсовета, правда, добавив к этой дате приставку «возможно».


Все как обычно...

Там фотки есть, но они маленькие





«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)