хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХод строительства ледовых дворцов

 



Версия для печати
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
29-01-2009 13:13 GMT+2 - #41533 Цитировать выделение    

osturnaУ нас не строят за государственный счет,а в больницах и школах тоже нет элементарных вещей.Заметил разницу???


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
29-01-2009 13:18 GMT+2 - #41535 Цитировать выделение    

kozak zp.ua : У нас не строят за государственный счет,а в больницах и школах тоже нет элементарных вещей. Заметил разницу???

Не зовсім. А сині хліви в Донецьку і Харкові також будують не за державний рахунок ?


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
29-01-2009 13:25 GMT+2 - #41538 Цитировать выделение    

osturnaЭто и хлевами назвать трудно.И стоят они копейки.А цены спецом завышены,чтобы стырить побольше.


 
DIMON L.D.
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Minsk
29-01-2009 13:26 GMT+2 - #41539 Цитировать выделение    

osturna, как бы тебе сказать правильнее, элементарное есть и в школах и поликлиниках и в больницах и строят новые и оборудование закупается. Просто недовольные были всегда и будут таковыми. Эта газета опозиционная, потому и зацеп на спорт.
Еще скажу, что можно подумать, если бы не в строительство спорта пошли деньги, то обязательно на больницы и школы(больницы и школы к слову очень взаимосвязаны со спортом — здоровье нации),или деньги людям раздали(последние просто их проедят), или хто то один себе в карман положил бы.
Так что я бы сказал так : —«все хороши»!


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
29-01-2009 13:34 GMT+2 - #41544 Цитировать выделение    

DIMON L.D.+100%!!!Пусть лучше на ледовые дворцы,чем на ожирение нации или в карман толстожопому бюрократу!!!


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
11-02-2009 18:12 GMT+2 - #42631 Цитировать выделение    

Еще раз про Львов:

Zaxid.net: У межах державної цільової соціальної програми «Хокей України» Міністерство України у справах сім’ї, молоді і спорту виділило 150 млн грн на спорудження льодових палаців у 10 містах Україні, в томі числі у Львові. За кошти державного бюджету передбачено будівництво критої спортивної споруди зі штучним льодом. Витрати на проектування та будівництво систем тепло-, водо-, електропостачання та водовідведення має покрити міський бюджет Львова, — повідомили ZAXID.NET в прес-службі Львівської міської ради.
У Львові ухвалою сесії міської ради від 4 грудня 2008 року було виділено та передано в користування державному підприємству «Центральна дирекція з управління та реконструкції спортивних споруд» земельну ділянку орієнтовною площею 2,8 га на вул. І. Пулюя — вул. Трускавецькій для будівництва критої спортивної споруди зі штучним льодом. Для того, щоб розпочати роботи на земельній ділянці, цього року в міський бюджет розвитку потрібно закласти 5 млн грн. Льодовий палац має стати одним з перших великих спорткомплексів міського підпорядкування.
«У Львові бракує спортивних споруд, тому Льодовий палац є вкрай необхідним. В місті є 4 хокейні клуби, формується школа фігурного катання. Якщо це буде спорткомплекс міського підпорядкування, то вони зможуть там займатися і виходити на вищий професійний рівень. Крім цього на базі кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури готують майбутніх спортсменів. Для них це буде якісний навчальний майданчик», — повідомив виконавчий директор відділення Національного Олімпійського комітету України у Львівській області Іван Яремко.
На сьогодні льодові арени вже відкриті в Донецьку, Херсоні і Калуші. Будівництво Льодового палацу у Харкові обійшлося місцевому бюджету в 14 млн грн, в Донецьку — 10 млн грн.

И поподробнее про Дрогобыч:

Західна інформаційна корпорація: Сесія Дрогобицької міської ради ухвалила рішення про виділення земельної ділянки під будівництво Льодового палацу в рамках Державної цільової соціальної прорами «Хокей України». Його пропонується спорудити поруч із дитячою юнацькою спортивною школою, де є всі необхідні комунікації, що дасть змогу здешевити будівництво і заощадити державні кошти. Про це сьогодні, 9 лютого, повідомив кореспондент ЗІКу.
Льодовий палац може бути збудований у Дрогобичі ще в цьому році. Все залежатиме від рішення Міністерства України у справах сім’ї, молоді і спорту та Федерації хокею України
«Потреба міста у Льодовому палаці очевидна. Оскільки маємо аматорську хокейну команду з чотирирічним стажем, яка бере участь у змаганнях на першість області, в регіональних турнірах. Отож, споодіваємось, що Міністерство підтримає нашу ініціативу», – зазначив заступник міського голови з гуманітарних питань Богдан Пристай.
Зі слів депутата міської ради Миколи Летнянчина, під час перемовин у Міністестві України у справах сім’ї, молоді і спорту знайдено порозуміння щодо побудови в Дрогобичі Льодового палацу ще в цьому році.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Дед МакДак
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
11-02-2009 21:02 GMT+2 - #42642 Цитировать выделение    

К сожалению, уже ясно, что в ближайшие годы нового Дворца в Киеве для КХЛ не будет
http://www.metallurg.ru/news/44308/
Обратите внимание на стоимость Дворца и сроки его возведения. Если стоимость и включает воровство, которое можно избежать, что со сроками технологически никак. А если б даже сегодня, 11 февраля 2009 года начали строить, то 20 месяцев заканчивается только 11 октября 2010 года. А, насколько я знаю, строить еще никто ничего не начинал.


Разруха не в клозетах, а в головах (профессор Преображенский)
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
11-02-2009 21:39 GMT+2 - #42649 Цитировать выделение    

Дед МакДак , да какие Дворцы? Тут уже думаешь они от Сокола до окончания сезона откажутся или после


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
13-02-2009 16:54 GMT+2 - #42831 Цитировать выделение    

Дмитрий,Ты слышал,что Полюс-2 переносят с бабурки за амстор???


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
13-02-2009 17:08 GMT+2 - #42834 Цитировать выделение    

kozak zp.ua , это как? Типа каток у вас там не стационарный? Я бы тогда идею подкинул для ФХУ! Закупить несколько штук таких и объявить: «В Украине к 100-летию хоккея построено построено 100 катков! И после этого начинать перевозить «построенные» катки с места на место!»


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
14-02-2009 08:41 GMT+2 - #42872 Цитировать выделение    

И такое бывает:

ZAXID.NET: У Чернівцях задля недопущення аварійної ситуації тимчасово демонтовано покрівлю критого льодового майданчика і призупинено його роботу, — повідомив ZAXID.NET прес-центр Чернівецької міськради.
Відповідне рішення ухвалив перший заступник міського голови Микола Попадюк з огляду на небезпеку руйнування покрівлі під вагою мокрого снігу. Покрівлю майданчика опущено і здійснено скид снігової маси. Роботу льодового майданчика буде поновлено після розчищення снігу та усунення інших наслідків негоди.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
16-02-2009 07:47 GMT+2 - #43009 Цитировать выделение    

ИльяЭто даже не сарайчик,а надувная фигня.


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
16-02-2009 10:31 GMT+2 - #43026 Цитировать выделение    

Пока мы в Риге были на СпортОбозе была веб-конференция Д. Амирханова, начальника отдела зимних видов спорта Министерства. Он там рассказал много интересных новостей. Ее вчера обнаружил МаксимNYC. Люди, просьба ко всем: нашли что-то интересное — сразу выкладывайте. Не думайте, что я человек менее занятой чем вы! >

СпортОбоз: -Я был в Хельсинки, там четыре катка соответствуют евростандартам — то есть, на них можно проводить матчи даже уровня чемпионата мира. Когда у нас в стране появится хотя бы один такой каток? Чем мы хуже той же Белоруссии, где Лукашенко построил хорошие катки едва ли не в каждом областном центре?
-Програма «Хоккей України”, я думаю, допоможе нам розвивати льодові види спорту. Ми розраховуємо на цю програму і працюємо, працюємо. Думаю, що у нас може бути набагато краще, ніж у Білорусі.
Планується побудувати спортивні льодові споруди у кожному обласному центрі – 27 ковзанок. Плюс до того будуються ковзанки за рахунок приватних коштів. На жаль, ці люди будують ковзанки нестандартних розмірів – 20х40, — на яких важко розраховувати на підготовку висококласних спортсменів. Але це дозволяє малим діточкам займатися фігурним катанням. А в наступному можна виходити на великі ковзанки, які дозволяють на високому рівні готувати спортсменів.

-Если шансы, что в ближайшие годы мы наконец увидим спорт во Дворце спорта? Может, Министерство как-то повлиять на Дворец. чтобы там проводились те же соревнования по хоккею и фигурному катанию?
-Ми проводимо там змагання – і з хокею, і з фігурного катання. На жаль, в цьому році у нас не вийшло, тому що була складна фінансова ситуація. Але змагання проводяться, і з інших видів спорту. Дійсно, було б добре, якби Палац спорту працював тільки під спортивні заходи, але, на жаль, це є закрите акціонерне товариство, і воно має виживати і сплачувати всі ті податки, які має сплачувати для того, щоб ця споруда була, існувала і працювала.
Раніше ми проводили більше заходів у Палаці спорту, але це пов’язано із тим, що ми не завжди впевнені в тому, що ми отримаємо стільки грошей, щоб сплатити орендну плату за використання Палацу спорту. А якщо ми плануємо зробити лід, і якщо нам потрібно провести змагання у 3-4 дні, то нам потрібно сплатити оренду за тиждень, тому що йде підготовча робота і після цього теж день, щоб прибрати лід, який там залишається після проведення наших заходів. Тому це величезна сума грошей, яка має бути закладена в бюджетів. Але, на жаль, у нас не такий багатий бюджет для того, щоб ми мали можливість використовувати у повному обсязі Палац спорту.

-Сейчас Министерство проводит целую программу по строительству катков. Но, напримре, фигуристам по-прежнему нет где толком тренироваться. Так может стоит лучше отправить эти деньги на ремонт уже имеющихся катков? Может так будет эффективнее?
-Програма „Хокей України” передбачає будівництво. Щодо реконструкції, дійсно, у нас є ковзанки і в Харкові, і в Дніпропетровську, в Одесі, у Києві. Вони потребують ремонту і надходження коштів, які дають можливість нам придбати льодові комбайни. Можу сказати, що вже біля 25-30 років те наморожувальне обладнання, яке працює на Палаці спорту, вийшло з того стану, і в будь-який час може перестати наморожувати лід. Це є проблема. Але, на жаль, у минулому році ми планували, але не вистачило грошей. В цьому році ми навіть не плануємо, тому що дійсно, ситуація в країні не дозволяє нам розраховувати на те, що ми зможемо зробити капітальний ремонт на цих спорудах.
Дійсно, це слушне зауваження, але, на жаль, на сьогодні це питання не вирішене.

-Перспективы развития зимних видов спорта, впрочем как и всех остальных, возможны только в одном случае, если в настоящем закладывать их надежный и прочный фундамент. Если же в Киеве сейчас существует только один более-менее приличный каток пригодный для полноценных занятий фигурным катанием, то о каких светлых перспективах можно говорить? Да и то судьба этого катка, я имею в виду «Крыжинку» на Олимпийском стадионе, под большим вопросом. Про ситуацию с катками в Украине в целом лучше промолчать. Есть ли шанс, что в ближайшем обозримом будущем ситуация может поменяться?
И еще. Президентом Федерации фигурного катания является Людмила Супрун. Скажите, пожалуйста, почему Президент Федерации фигурного катания Украины не присутствовал на Чемпионате Украины по фигурному катанию? Я не говорю уже о соревнованиях рангом поменьше.

-Я вже сказав, що у нас є програма «Хокей України», яка передбачає будівництво льодових споруд. Вони будуть використовуватися як для хокею, так і для фігурного катання. Сьогодні вже є багато льодових ковзанок, які збудовані за власні гроші людей, і вони також використовуються для підготовки фігуристів.
Що стосується льодової ковзанки «Крижинка», то дійсно, вона була побудована для Євро-2012. На місці цієї льодової споруди планується збудувати торговельний комплекс також із ковзанкою. Але це буде зроблено відповідно до інвестиційної угоди, яка складена. Льодову ковзанку «Крижинка» закриють лише тоді, коли буде альтернативна ковзанка. Я думаю, перерв у тренуванні наших фігуристів на ковзанці не буде.
Що стосується Людмили Супрун, президента Федерації, — це, напевне, треба спитати в неї. Я думаю, були вагомі причини для того, щоб не бути на Чемпіонаті України.

Видео последнего вопроса


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Fleury
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
16-02-2009 11:13 GMT+2 - #43041 Цитировать выделение    

Просто позор какой-то-даже в столь нелюбимых нами Броварах есть современный каток,плюс 50-метровый бассейн и еще несколько штук поменьше и крытый легкоатлетический манеж ,а также зал с трибунами для ганбола и др.ерунды-и все работает,заметьте!А в Киеве скоро н...я не будет,зато все улицы забиты дорогими внедорожниками...


 
Гость
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
17-02-2009 19:34 GMT+2 - #43281 Цитировать выделение    

СТРОИТЕЛЬСТВО ЛЕДОВЫХ АРЕН В УКРАИНЕ http://wm-ukraine.com.ua/ru/video/


 
DIMON L.D.
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Minsk
17-02-2009 21:27 GMT+2 - #43290 Цитировать выделение    

Согласен с людьми, в плане того, что все таки не нужно, эти новые арены обзывать сараями или сарайчиками.
Ведь и их могло не быть, сейчас главное, чтобы на них кроме массовых катаний, появились спортивные детские клубы(школы), а в клубах(школах) квалифициарованные тренеры, с достойной(более-менее) зарплатой, что бы на будущее заработало.
Соколу, нужна своя хорошая — вместительная арена точно, другим....


 
Дед МакДак
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
17-02-2009 22:31 GMT+2 - #43292 Цитировать выделение    

DIMON L.D.
Все совершенно правильно. Вот только финансировать, по крайней мере в этом году, вряд ли будут. Ж... в стране редкая. Даже в нашей деловой газете «Бизнес» (в последнем номере) написали, что у нас кризис сильнее, чем у вас.
sanyk
А что, в Запорожье уже строить начали? Если не начали, то при ситуации с нашим бюджетом (в апреле, по достоверным данным, будут проблемы даже с зарплатой бюджетникам), уже вряд ли в ближайшие полгода начнется.

Добавлено (4 мин.) :
Вот хотя бы это почитайте:
http://www.segodnya.ua/news/14034017.html

Это сообщение было отредактировано Дед МакДак (17-02-2009 22:36 GMT+2)


Разруха не в клозетах, а в головах (профессор Преображенский)
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
18-02-2009 13:22 GMT+2 - #43316 Цитировать выделение    

Харків'яни в Дафі обскакали Термінал з Броварів по кількості посадочних місць чи ні ?
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=729500

http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2009/02/12/37050/

Это сообщение было отредактировано osturna (18-02-2009 13:56 GMT+2)


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
18-02-2009 14:30 GMT+2 - #43326 Цитировать выделение    

По Львові — старі розмови і правильно Чиканцев каже що поки не почнуть будувати то ні про що ці розмови несвідчать

В Харкові буде більше тисячі глядачів — приблизно аналог Термінала. Тому при оптимістичних розкладах як уже говорили Харків би міг грати в Екстрі Білорусі. Місто яке більше ніж Мінськ і не менше ніж усі інші міста Екстри разом взяті мало б без проблем зібрати гроші, та й білоруси по тій же прчині були б зацікавлені в такій команді.


 
DIMON L.D.
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Minsk
18-02-2009 14:47 GMT+2 - #43329 Цитировать выделение    

Nazarini так вроде в Харькове строят «ледовик» на 500 зрителей, или уже есть иная инфа?
Сколько населения в Харькове?