хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейДетский хоккейПідтримка дитячого хокею

 



Версия для печати
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
01-06-2010 11:39 GMT+2 - #75868 Цитировать выделение    

Давайте в цій темі ділитися досвідом, як вдається знаходити підтримку дитячому хокею, дякувати спонсорам та меценатам дитячого хокею і т.д.

Добавлено (27 сек.) :
Хто ми?

Ми — Громадська організація «Спілка розвитку льодових видів спорту», яка зареєстрована і діє з 2008 року в місті Києві. Ми – це батьки і тренера юних хокеїстів, яким не байдужа доля, в першу чергу, наших і Ваших дітей, їх здоров'я, дозвілля і майбутнє, а також, доля хокею в Україні взагалі.

Що ми хочемо?

Ми хочемо, як мінімум — щоб у наших дітей було організовано нормальне, здорове дозвілля, була можливість займатися льодовими видами спорту, і, як максимум — спробувати відродити хокей в Україні на тих принципах, на яких він розвивається у всьому світі.

Як цього досягти?

Знаючи про те, що в Україні з 2007 року повним ходом йде реалізація «ДЕРЖАВНОЇ цільової соціальної програмі «Хокей Україні» №1194», ми набралися сміливості заявити про свою помірну участь в даній програмі, а точніше, спробувати внести свій вклад до її здійснення, за інвестиційні кошти, а не отримані з місцевого або державного бюджету. На що маємо повну підтримку Дарницької районної адміністрації м. Києва.
Ми вважаємо, що враховуючи дефіцит вільних земельних ресурсів в місті Києві, необхідних для будівництва спортивних споруд з використанням штучного льоду, цю проблему можна легко вирішити шляхом будівництва даних споруд на пришкільних територіях, звісно якщо дозволяють технічні умови. При цьому земля під будівництво спортивної споруди (катка) виділятиметься на умовах строкової оренди і лише для будівництва спортивних споруд, тобто без зміни цільового призначення. Тим паче, що подібна практика цільового виділення землі в Києві вже давно існує.
Таким чином, ми досягаємо головного результату: ми залучаємо найбільш активну частину нашого суспільства – молодь, для популяризації активного, здорового способу життя, починаючи з шкільної лави. Будівництво одного катка на території школи дозволить популяризувати льодові види спорту, як мінімум, в декількох довколишніх школах, і як максимум, в цілому районі (мікрорайоні) міста. Природно, будівництво і утримання катка ляже на плечі нашої громадської організації, але ж і держава зможе надавати посильну допомогу, у вигляді цільових програм, підтримці тієї або іншої секції і тому подібне, що зрештою набагато дешевше для бюджету міста чи району, ніж будувати подібні спортивні об'єкти тільки за бюджетні гроші.
Проте які широкі можливості відкриваються для приватного бізнесу, політиків різного рівня і партійних структур (в тому числі), які зможуть не на словах а на ділі довести свою спроможність в підтримці нормальних, цивілізованих починів, як у будівництві спортивної споруди для дітей, так і ініціатив що йдуть від простих громадян України, направлених на поліпшення соціальної інфраструктури міста, створення умов для заняття спортом, ведення здорового способу життя дітей та їх батьків. Здорова нація – основа міцної держави. А перемоги в спорті найшвидше затверджують державу в світовій спільноті, що так необхідно нашій Україні.

Якщо Ви маєте пропозиції щодо інвестування чи співробітництва, прохання звертатися до:

Зіль Костянтин Валерійович, тел. (096)-823-14-41, e-mail: kotboy@yahoo.com

Монастирьов Юрій Юрійович, тел. (067)-321-00-03, e-mail: monastics@ukr.net

Про нас.

Метою нашої організації є, не на словах, а на ділі, — всебічне сприяння розвитку льодових видів спорту ( що і виходить з нашої назви). А без чого це не можливо?

Звичайно ж, без наявності самого льоду, тобто льодових катків, яких навіть в Києві – столиці держави, катастрофічно не вистачає. І це за наявності прийнятої державної програми : « ..Розвитку хокею в Україні…», існуванні цілого міністерства «У справах молоді і спорту» і ФХУ (Федерації хокею України), до речі, те ж Громадській організації. А чому?

Та тому що, державних коштів, як завжди, не вистачає, управління ними — украй не ефективно і благі наміри залишаються лише на папері.

Відчувши на собі всю «красу» сьогоднішнього положення в льодових видах спорту, ми поставили собі за мету – змінити дану ситуацію і дуже простим шляхом: ПОБУДУВАТИ хоч би один СПРАВЖНІЙ учбово-тренувальний каток (про різницю між «справжнім» і «не справжнім» див. тут) в одному з районів м. Києва.

Скажете – це не можливо? І ніхто не дасть землю і дозвіл на будівництво?!?

Так, це не просто. Але ж поставили декілька «дутиків» по місту. І вони працюють. Лише ось для тренувального процесу хокеїстів і фігуристів вони мало придатні і розраховані за великим рахунком лише на «масові катання», і те без особливих зручностей.

Так чому не побудувати придатний для тренувань фігуристів і хокеїстів каток? Хай з мінімальним набором зручностей, але достатніх для комфорту дітей і їх батьків, які хочуть займатися цими видами спорту.

Так, для цього потрібні гроші і не малі. Але якщо навіть, лише батьки тих дітей, що займаються зараз хокеєм і фігурним катанням погодяться виділити з грошей, які вони витрачають зараз на заняття дитяти на льоду, хоч би 10% — на будівництво катка, то це буде вже кругла сума. А якщо ще приєднуватися ті, хто хотіли б, щоб його дитя встало на ковзани? А якщо ще додати батьків дітей найближчих шкіл, яким будуть гарантовані щотижневі БЕЗКОШТОВНІ уроки фізкультури на льоду?

Плюс можливість по вихідних самим прокотитися на ковзанах за прийнятні гроші або безкоштовно, як членові ГО «Спілка розвитку льодових видів спорту» (про умови членства дивися тут). Ось дивишся, і збереться необхідна сума для початку будівництва. Адже це реальне вкладення в своїх власних дітей, в їх здоров'я, перш за все. Яке можна буде «помацати» власними руками і «проковзати» ковзанами (для тих, хто упевнений в своїх силах).

Ми беремося довести, що при нормальному (чесному) управлінні, оптимальній і відкритій взаємодії з держорганами і головне при АКТИВНІЙ УЧАСТІ ГРОМАДСЬКОСТІ (читай батьків, таких же, як ми), реально забезпечити дітям добре організований учбово-тренувальний процес на льоду. Поки на одному окремо взятому катку.

ПРИЄДНУЙТЕСЯ ПАНОВЕ!

Досить чекати, що хтось забезпечить вашим дітям здорове дозвілля і комфортні умови занять спортом. Проявіть ініціативу. Зробіть посильний внесок до благої справи, перспективи якої, будь-якій не дурній людині зрозумілі.

З повагою і надією на НЕ БАЙДУЖІСТЬ

Президент ГО «Спілка розвитку ЛВС» Зіль Костянтин.
http://spilka-lvs.ucoz.org/index/0-2

Добавлено (6 мин.) :
ПРОПОНУЮ ВСІМ УЧАСНИКАМ ДИТЯЧОГО ХОКЕЮ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМІ САЙТУ СПІЛКИ РОЗВИТКУ ЛЬОДОВИХ ВИДІВ СПОРТУ.
http://spilka-lvs.ucoz.org Вони роблять непогану справу. А кількість зареєстрованих учасників форуму є одним із показників для потенційних спонсорів дитячого хокею у перспективності цієї справи.

Это сообщение было отредактировано Юрій (01-06-2010 15:07 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Василь
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Тетиев
01-06-2010 12:10 GMT+2 - #75870 Цитировать выделение    

Довіряти гроші людям,які пишуть з помилками навряд чи є розумним.Та й сама ідея побудови льодової арени безглузда.Навіть якщо й вдасться побудувати,то хто буде її власником,хто буде її утримувати (платити за електроенергію,воду,каналізацію і т.д.,зарплату персоналу,за паливо для льодоприбиральної машини) ? Знову батьки? Потрібно відділити мухи від котлет.Кожен повинен займатися своєю справою.Бізнес хай будує і утримує ковзанки,а батьки хай заробляють гроші,щоб мати змогу заплатити за підготовку професійного хокеїста.Не факт,що гола ковзанка є рентабельною.Я думаю ,тільки якщо вона входить в торгово-розважальний комплекс,вона може принести власникові якусь вигоду.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
01-06-2010 12:22 GMT+2 - #75872 Цитировать выделение    

Василь Побільше б таких людей, що бажають щось робити і дитячий хокей буде розвиватись. Ідеї можуть різні реалізовуватись. Сподіваюсь вони не тільки цю ідею прагнуть реалізувати. Каток «Оболонь» здається також знаходиться на території школи ? А стільки подібної вільної землі є в інших школах, крім тих, що в центральних районах Києва ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Igori
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Nanuet
01-06-2010 17:15 GMT+2 - #75903 Цитировать выделение    

Полностью согласен с Юрием, под лежачий камень вода не течет, обеднение граждан это здорово, а хорошая общественная организация это сила, отличное начинание.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
02-06-2010 09:50 GMT+2 - #75952 Цитировать выделение    

Василь
болела 180

Статус онлайн-присутствия

Город : Тетиев
Страна :

01-05-2010 23:37 GMT+2 ч. — #74290         Цитировать выделение Цитировать все

Ось Ви тут бідкаєтесь ,що нема грошей на дитячий хокей.А я Вам скажу,хто може ці гроші реально дати.Тільки приватний підприємць.Але для цього треба юристам ФХУ трохи попрацювати і створити правову базу для захисту грошей приватного інвестора.Я вже писав ( http://www.sokol.kiev.ua/page-id-3082-d-30.html) :

В положение о ДЮСШ, утвержденное Кабмином, необходимо внести дополнение, согласно которому дети занимаются бесплатно в ДЮСШ на основании контракта заключенного между родителями ребенка и ДЮСШ. В контракте будет прописано, что ДЮСШ осуществляет профессиональную подготовку ребенка, обеспечивая его всем необходимым для этого (в случае с хоккеем – лед ,форма, соревнования),а родители передают часть трансферных прав — ДЮСШ. Что это означает? А то, что при трудоустройстве игрока в любой профессиональный клуб, часть трансферной сумы или процент от заработной платы игрока перечисляется на счет ДЮСШ, воспитавшей такого игрока. Если родители игрока и сам игрок по достижении 18 лет не согласен с этим, то родители оплачивают полное обучения игрока- ребенка сами и выплачивают деньги ДЮСШ по существующему договору между ними и ДЮСШ.
Если бы такое положение действовало, то проблем с финансированием детских хоккейных школ не было. Процентов от заработных зарплат Поникаровского, Федотенко, Жердева, Михновых и других вполне хватило бы на подготовку новых «звезд». Это также окажет сильный стимул для открытия частных хоккейных школ, ибо откроет перспективу окупаемости таких школ.

Крім цього непогано було б в Цивільний кодекс внести норму,згідно якої дитина після досягнення 18 років автоматично набувала би прав і обовязків по договорам ,що стосуються їхнього професійного навчання ,які були укладені їхніми батьками.
Якби все це зробити (а для цього не потрібно якихось надзусиль),то я особисто залюбки профінансував би підготовку пару-трійку юних хокеїстів.І я впевнений,що таких бажаючих було б чимало.
http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-683-d-1080.html


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
02-06-2010 13:11 GMT+2 - #75969 Цитировать выделение    

Юрій: норму,згідно якої дитина після досягнення 18 років автоматично набувала би прав і обовязків по договорам ,що стосуються їхнього професійного навчання ,які були укладені їхніми батьками.

Не совсем так. Родители поназаключали договоров, а ребенку потом расплачивайся.

Юрій: при трудоустройстве игрока в любой профессиональный клуб, часть трансферной сумы или процент от заработной платы игрока перечисляется на счет ДЮСШ,

А если коньки на полку? И нет продолжения в хоккее?… СДЮСШ просто потратило деньги на занятия в секции хоккея, так это от них сейчас и требуется!
Какой ДЮСШ отчисление? Донецк, Харьков…? скорее Сокол, в основном старт из Сокола! Тогда вообще систему заточат под одну команду.

Юрій: родители оплачивают полное обучения игрока- ребенка сами и выплачивают деньги ДЮСШ по существующему договору между ними и ДЮСШ.

Это более рабочее предложение. Но зная наших гореадминистраторов, цены будут по круче Летнего Кемпа!
Может и проще, если реальные( а не раздутые) расходы поделить на всех учащихся!
Вопрос сколько составляет бюджет например СДЮСШОР Харьков? И опять же отвечать тогда придется перед родителями, а этого делать ни кто не хочет.


 
ALGIR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
02-06-2010 13:21 GMT+2 - #75970 Цитировать выделение    

www.suzirja.com.ua — Неплохой лагерь для летних сборов


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
02-06-2010 13:32 GMT+2 - #75972 Цитировать выделение    

Андрей Валер На мою думку пропозиції Василя є гарні і вони могли б істотно підняти фінансування дитячого хокею. Сьогодні ні держава , ні приватні інвестори не мають гарантій, що кошти які вони вкладуть в дитячий спорт, їм повернуться хоча б частково. Тому й тримається майже все на батьках. У цьому випадку школа буде зацікавлена, щоб більше їх вихованців грало у професійних командах. Як при цьому зміниться тренувальний процес. думаю Вам не потрібно пояснювати.

Добавлено (42 мин.) :
Дорогі наші діти! Шановні дорослі!

Вітаю всіх з Днем захисту дітей – святом, яке ми вже традиційно відзначаємо кожного року 1 червня.

Дорогі діти!

Ви вже сьогодні беретеся за конкретні справи, заявляєте про себе творчими і навчальними здобутками, спортивними досягненнями.

Наполегливо вчіться, сміливо мисліть, формуйте в собі світогляд духовності та високої моралі, шукайте своє покликання, а знайшовши – не зраджуйте йому! І ваше майбутнє буде достойним вас.

Шановні дорослі!

Дитина, її права потребують особливої уваги та захисту.

Відповідальність за долю дітей є спільною відповідальністю і батьків, і школи, і держави – всіх органів влади, і громадськості, громадянського суспільства.

Мають усі шанси розкрити свої таланти, сповна реалізувати свій творчий та інтелектуальний потенціал насамперед ті діти, які належною мірою захищені, оточені турботою і любов’ю, відчувають щоденне дбайливе ставлення до себе.

Тож, зробімо все, що в наших силах, щоб життя наших дітей було щасливим!

Від усього серця бажаю юним громадянам України, батькам, усім, хто не байдужий до дітей та їхніх проблем, міцного здоров’я, добробуту, здійснення мрій і сподівань!

Міністр України у справах

сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін
http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-1149-n-last.html#bottom

Это сообщение было отредактировано Юрій (02-06-2010 14:14 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
02-06-2010 14:20 GMT+2 - #75976 Цитировать выделение    

Юрій: пропозиції Василя є гарні і вони могли б істотно підняти фінансування дитячого хокею.

Я и не писал, что они плохие.
Проблема не новая, решать ее надо! Сейчас ее и так решают родители!
И потом если сейчас перейти на прямую оплату, многие перестанут водить детей!
Пока размазываем платежи: тянем с ремонтом, особенно ни куда не едем, форму не торопимся купить и т.д.
а когда надо по ...( а сколько в месяц???, кто выведет реальную стоимость?) сколько человек в команде останется?
Кому играть в дальнейшем?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
02-06-2010 14:31 GMT+2 - #75977 Цитировать выделение    

Андрей Валер Ця тема якраз для того, щоб те що Ви пишете не було. Потрібно створювати відповідну інфраструктуру і займатись пошуками спонсорів для команди.Наприклад обіцяють на осінь місцеві вибори, тоді буде гарний час для їх залучення в дитячий хокей.


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
02-06-2010 14:58 GMT+2 - #75980 Цитировать выделение    

Юрій: для команди

Правильно для команды! Помогать Ребятам тренерам родителям!
Помогать школе совсем не хочется!

Юрій: на осінь місцеві вибори

Наобещают с три короба

Юрій: пошуками спонсорів

Необходимо обращаться к Людям, которые пришли всерьез и надолго!

Добавлено (8 мин.) :

Юрій: і займатись пошуками спонсорів

Очень кропотливая и монотонная робота.
Опять же, на мой взгляд не стоит сообщать всем, кто отказал( мало ли по каким причинам).
Законы в Украине против Спонсоров и это главный минус!
Это сообщение было отредактировано Андрей Валер (02-06-2010 15:06 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
02-06-2010 15:14 GMT+2 - #75981 Цитировать выделение    

Андрей Валер: Законы в Украине против Спонсоров и это главный минус!

Де є такий закон, що діє проти спонсорів ? Який його № і дата ?

Добавлено (20 мин.) :
ЗУ про оподаткування прибутку підприємств.
До валових витрат відноситься :
5.2.2. Суми коштів або вартість товарів (робіт, послуг),
добровільно перераховані (передані) протягом звітного року...
до неприбуткових організацій, визначених у пункті 7.11 статті 7
цього Закону суми коштів, що перераховані юридичним особам, ..., у розмірі, що перевищує два відсотки, але не
більше п'яти відсотків оподатковуваного прибутку попереднього
звітного року, за винятком внесків,...
http://zakon1.rada.gov.ua/cgi-bin/laws/main.cgi?page=3&nreg=334%2F94-%E2%F0
Это сообщение было отредактировано Юрій (02-06-2010 15:35 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
03-06-2010 10:13 GMT+2 - #76035 Цитировать выделение    

Андрей Валер: Юрій: і займатись пошуками спонсорів

Очень кропотливая и монотонная робота.

Андрей Валер Не кропотлива і монотонна , а дуже важлива і необхідна для розвитку дитячої хокейної команди робота. Невже батькам краще платити майже за все самостійно, ніж створити структуру, через яку кожен у міру своїх можливостей міг би залучити спонсорів для команди ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
03-06-2010 11:23 GMT+2 - #76037 Цитировать выделение    

Юрій
Понятие кропотлива і монотонна, не означает, что она не важная и не нужная.
Наоборот, среди массы организаций необходимо найти ту, которая будет помогать детской команде.
Этим надо заниматься 24 часа в сутки, иначе это будут обыкновенные наскоки с отрицательным результатом на структуры с яркими вывесками


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
03-06-2010 15:41 GMT+2 - #76074 Цитировать выделение    

Андрей Валер: Этим надо заниматься 24 часа в сутки, иначе это будут обыкновенные наскоки с отрицательным результатом на структуры с яркими вывесками

Андрей Валер Для чого 24 години ? Це ж ілюзія ? Хто з батьків може стільки займатись цим ? А займатись хокеєм коли ? Якби цим займались по декілька годин на тиждень, то результати були б набагато кращі, ніж зараз.
Для залучення спонсорів до дитячого хокею головне повинна бути структура, у вигляді благодійного фонду чи непребуткової громадської організації, створити яку набагато простіше , ніж фонд.


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
03-06-2010 15:52 GMT+2 - #76075 Цитировать выделение    

Юрій
«24 часа» в переносном смысле!
В смысле надо заниматься!
Сам спонсор ни в школу ни на сайт не зайдет и денег не предложит!

Юрій: повинна бути структура, у вигляді благодійного фонду чи непребуткової громадської організації

так нет ни одних не других. Есть правда ФХУ ...

Юрій: створити яку набагато простіше , ніж фонд.

И организовать не так то просто!
Да и на новые «имена» организаций спонсоры могут денег вообще не дать!


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
03-06-2010 15:57 GMT+2 - #76076 Цитировать выделение    

1 шлях залучення коштів — працедавці батьків.
2 шлях — компанії партнери працедавця та знайомі підприємці.
3 шлях , який вимагатиме певного часу — надсилання листа-пропозиції потенційному спонсору, а потім прироблення листу«ніг», тобто телефонування у компанію про отримання листа, пошук відповідального і процес переговорів. Можна серед батьків розподіляти певну кількість компаній, яким вони повинні розіслати листи і провести відповідні дії.

Добавлено (5 мин.) :

Андрей Валер: Юрій: повинна бути структура, у вигляді благодійного фонду чи непребуткової громадської організації

так нет ни одних не других. Есть правда ФХУ …

Андрей Валер Найлегше всі гріхи списати на ФХУ і платити й надалі все самим. Такі структури мінімум повинні бути при кожній дитячій школі, а максимум — при кожній дитячій хокейній команді. Три людини можуть створити громадську організацію і вперед ! Головне вчасно подавати звітність, але в команді можна знайти людину. яка візьме на себе цю роботу.
Это сообщение было отредактировано Юрій (03-06-2010 16:02 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Igori
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Nanuet
03-06-2010 17:10 GMT+2 - #76088 Цитировать выделение    

Как мне кажется эта ваша федерация лишь спонсорские деньги осваивает, зашел на сайт и очень удивился сколько вайс-президентов и все на очереди за спонсорскими деньгами, а как еще обьяснить такое нищенское положение в детском хоккее.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
03-06-2010 23:21 GMT+2 - #76126 Цитировать выделение    

Команда Сокіл-2000 вирушила на фінальний турнір Відкритого чемпіонату Білорусії в м. Брест.
Бажаємо команді щасливої дороги й успішного виступу на турнірі !
Дякуємо мережі АЗС «КЛО» за фінансову допомогу в поїздці на турнір ! Заправляйтесь на АЗС «КЛО» ! Вони підтримують дитячий хокей !
http://www.klo.kiev.ua/


http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-1103-d-380.html

Добавлено (1 мин.) :
СПОРТ ПОД ЭГИДОЙ КОМПАНИИ «КЛО
Хоккей:
http://www.klo.kiev.ua/Usefull/any/any/any/Hokey/0/0/index.html
Это сообщение было отредактировано Юрій (03-06-2010 23:23 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
04-06-2010 23:14 GMT+2 - #76176 Цитировать выделение    

Методичні рекомендації зі створення громадських організацій
http://www.uarivers.net/mrecom/mr_ngo_establishment.htm


http://hc-bbars.com.ua