хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейЧемпионат Украины 2008 / 2009

 



Версия для печати
JackaL
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
14-12-2008 21:56 GMT+2 - #38328 Цитировать выделение    

аха, уже увидел.
при возможности закину фоток с ЧУ 2008/2009


 
генка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
14-12-2008 22:23 GMT+2 - #38330 Цитировать выделение    

Тимур как по мне, то у Террикона уже лучше фотки стали получатся, чем раньше, но все равно мало динамики. Вот вчера Doneck VAD просто суперовые выложил! Игра чувствую получилась — 9-6, это не 8-1. Со Львова интересной море инфы наверное скоро прийдет. ЧУ реально становится интересным! Судя по фоткам Doneck VAD зрителям игры в Донецке понравились!


Зема — главное не сцы.(к\ф 9-рота)
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
15-12-2008 00:46 GMT+2 - #38338 Цитировать выделение    

Я тоже так думаю! Как я жалею, что не получилось попасть!!! На АТЭК 5 января попаду, свои выложу. Жаль на Сокол 6 января точно не попаду...


 
Львівянка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів!
15-12-2008 01:27 GMT+2 - #38339 Цитировать выделение    

наразі ще не зуміла додати фото й інші цікавинки — програмку матчу йт.ін. Ще тут тількиосвоююся...

Добавлено (15 мин.) :
Перед першими іграми у Львові було скликано прес-конференцію. Для журналістів було підготовлено такий текст:

Прес-реліз щодо проведення у Львові першого матчу вищої ліги Чемпіонату України з хокею (Західний дивізіон)
13 — 14 грудня 2008 року вперше у Львові відбудуться ігри вищої ліги Чемпіонату України з хокею (Західний дивізіон) за участю львівської команди «Експрес» та команди з Вінниці «Патріот».
Загалом у сезоні 2008-09 років у вищій лізі Чемпіонату України змагаються 13 команд, які розподілені на три дивізіони: західний, центральний, східний.
Львів’яни вже провели 4 матчі (3 перемоги, 1 поразка) і наразі лідирують у Західному дивізіоні.
Командою опікується Львівська залізниця. Почесний Президент: Мостовий Михайло Васильович — начальник Львівської залізниці; Президент хокейного клубу «Експрес»- Львів: Чернега Володимир Васильович, заступник начальника Львівської залізниці. Віце-президенти: Козачук Олексій Іванович, Чіканцев Михайло Валерійович (тренер команди).
Планується урочиста церемонія відкриття першого хокейного матчу у Львові. Крім керівників області та міста, керівників Львівської залізниці, на відкритті чемпіонату очікується присутність представників Федерації хокею України, членів редакційної ради Всеукраїнського журналу «Хокей без кордонів».
З ініціативи Львівського відділення НОК паралельно з офіційною хокейної зустріччю відбудеться перша науково-практична конференція «Актуальні питання розвитку хокею в Україні», виставка фотографій Євгена Кравса «Сучасний хокейний Львів».
Церемонія відкриття чемпіонату розпочнеться о 10 годині 30 хвилин за адресою: м. Львів, штучна ковзанка «Медик», вул. Горбачевського, 24.
Початок хокейної гри об 11 годині.
Початок наукової конференції о 11 годині 30 хвилин (приміщення конференц-залу обласного управління з питань фізичної культури та спорту). Конференція буде присвячена 100 річчю від дня утворення Міжнародної федерації хокею.

Чергові ігри ХК «Експрес» проведе:
20 та 21 грудня 2008 року з командою «Ватра»- Івано-Франківськ
5 січня 2009 року з командою «Компаньйон» — Київ; 6 січня 2009 року з командою «Білий Барс«-Київ

Історична довідка
Хокей у Львові має давні традиції. Ця цікава й захоплююча гра, як чимало інших нових видів спорту, які на початку ХХ століття активно розвивалися в багатьох європейських країнах, швидко здобула своїх прихильників в Галичині.
У 1904 році у Львові з’являються друком правила гри, укладені на основі празького видання; низка львівських газет інформує про організацію хокейних команд і проведення у місті перших змагань. Так, «Слово польське» за 16 січня 1905 року (№26), подавало такий репортаж: «Фестин на ставах Панєнських випав дуже гарно… Атракцією став хокей, який продемонстрували учні Реальної школи. Через неприбуття суперника, яким мала бути команда Товариства Лижварського, реалісти зіграли між собою… Публіки було багато, яка весело вітала нову гру на леді, а що мороз «скварчав» (-12 градусів), то було випито чимало гарячої гербати».
«Гокей на леді» або «гаківка», як називали тоді цю гру українці, набуває популярності серед шкільної молоді, в сокільських осередках, а футболісти взимку охоче брали ключки. Гаківкові дружини утворюються в спортивних клубах «Погонь», «Чарні», «Лехія», «Україна», «Гасмонея», «Дрор» та ін.
У 1910 році було проведено кубок міста з хокею, в наступному 1911 році організовано чемпіонат Львова, а з утворенням у 1925 році Польської федерації хокею, львівські хокеїсти не раз домінували і в Чемпіонаті Польщі.
Серед піонерів українського гокею варто назвати прізвища Ореста Радловського, Степана Конашевича, Михайла Бубели, Юрка Ліщинського, Ждана Новаківського, Миколи Скрипія, Омеляна Бучацького, братів Мирона та Романа Трушів (сини відомого українського художника Івана Труша), Адама Марковського, Романа Дицьо, Євгена Магаляса, Романа Маринця, Володимира Лисика, Любомира Цимбалістого та ін.
Один із них, Омелян Бучацький, який у повоєнний час мешкав в Австралії і там похований, залишив спогад про першу воротарську маску, яку змайстрував і почав використовувати голкіпер «України» Микола Скрипій: «Наша команда мала найкращого воротаря Львова, якого польські клуби не раз позичали у нас для міжнародних матчів. Микола Скрипій, якого ми називали «Тигрис», за його звинність і відвагу, був, мабуть, перший у світі хокейний воротар, який сам зробив для себе охоронний шолом з примітивною дротяною сіткою на обличчя. Це сталося після того, як в одній грі кружок (тепер — шайба) несподівано потрапив йому в обличчя, після чого Микола виплюнув на лід кілька вибитих зубів. Ми завмерли, а він замісіть тих зубів поклав собі до писка трохи льоду для замороження болю і був готовий грати далі. А до наступної гри приготував собі ту маску».
В тридцяті роки ХХ ст. хокей у Львові був одним із найпопулярніших видів спорту. Провідні львівські гравці запрошувалися до збірної Польщі для участі в чемпіонатах світу та Європи. У складі збірної Польщі представники Львова успішно виступили на зимових Олімпійських Іграх у 1932 році (здобувши четверте місце) та у 1936 році. Зокрема на Олімпіаді 1932 року змагалися львів’яни: Мауер Альберт, Сабінський Роман, Соколовський Казимир, а в 1936 — Лемішко Владислав, Соколовський Казимир (вдруге), Ступницький Роман.

У 2008 році світова спортивна громадськість відзначає 100 річчя Міжнародної федерації хокею на льоду, до якої Федерація хокею України приєдналася у 1992 році. Саме у цьому, ювілейному для хокейної гри році, вперше у вищій лізі чемпіонату України (Західний дивізіон) розпочала змагатися львівська команда ХК «Експерес».

Для усіх бажаючих юнаків та дівчат у Львові діє відділення КДЮСШ «Локомотив».
Бажаємо приємних вражень від хокею у Львові!
Это сообщение было отредактировано Львівянка (15-12-2008 01:43 GMT+2)


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
15-12-2008 07:39 GMT+2 - #38341 Цитировать выделение    

ПРИВЕТ ВСЕМ!!!Второй матч в Запорожье закончился победой «Воронов» 3:6.Но во вторм поединке запомнилась не сама игра,а хамское поведение главного арбитра матча,пана Друкаренко.Главный арбитр вместо того,чтобы помогать судьям чистого времени и судье информатора,наоборот сбивал их своими криками.А в перерыве между первым и вторым периодами нецензурно обозвал женщину(судью-информатора),за то,что она якобы поздно объявляла,кого удалили,кто гол забил и т.д.А когда ему сделали замечание,он пригрозил«отметить все в протоколе матча».Удаляя молодых хоккеистов из Сум(ребята 1991-1992 г.р.)не обяснял им за что он их удалил,а посылал открытым текстом.И это судья с большим стажем судейства,довольно таки пожилой человек,а хамит как какой-то босяк.Облаял других украинских арбитров,сказав:«Урда вообще на себя много берет».

Уважаемый господин Друкаренко,если Вы даже и мэтр в Украинском судейском корпусе,то это все равно не дает Вам право хамить и обзывать матом людей.Вы судья и Вы должны были помочь,обьяснить что к чему, а не обзывать людей,доводя их до слез.


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
15-12-2008 08:30 GMT+2 - #38342 Цитировать выделение    

kozak zp.ua: Но во вторм поединке запомнилась не сама игра,а хамское поведение главного арбитра матча,пана Друкаренко.Главный арбитр вместо того,чтобы помогать судьям чистого времени и судье информатора,наоборот сбивал их своими криками.А в перерыве между первым и вторым периодами нецензурно обозвал женщину


Козаче — якщо таке героїчне суддівство «ліцензований ФХУ» пан Друкаренко провадив мовою Еллочки людожерочки — це ознака фундаментальних проблем керівництва ФХУ, а не судді рівня нижче плінтуса. Будь ласка на наступний раз записуйте вищенаведені факти на відео зі звуком, ставте в youtube і посилайте привіт пану президенту ФХУ через цей форум, кажуть допомагає.

Чи є фото цього пана судді тут http://www.fhu.com.ua/Judges.html і якщо ні може він і не «ліцензований ФХУ» суддя, а якийсь дядько з підворотні — як можна перевірити, що він не з
підворотні, а дійснто арбітр — може він самозванець ?

За поведінку тренера дітей в стилі Еллочки людожерочки:
>Говорят, что Юлдашев в игре Сокол-93-Сокол-94 хорошо на судьях оторвался (ругаясь дратся лез),

Юлдашева ФХУ дискваліфікувала:
http://www.fhu.com.ua/news-100-295.html

Якщо президент ФХУ порядна людина — то цього героїчного суддю «ліцензованого ФХУ» пана Друкаренко чекає дискваліфікація з повідомленням на сайті ФХУ.
Гокейна громадськість України уважно спостерігає за словами і діями пана президента ФХУ.
Это сообщение было отредактировано osturna (15-12-2008 09:18 GMT+2)


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
15-12-2008 12:15 GMT+2 - #38352 Цитировать выделение    

osturna

osturna: Чи є фото цього пана судді тут http://www.fhu.com.ua/Judges.html

Не на одной фотографии этого арбитра нет.


 
JackaL
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
15-12-2008 12:39 GMT+2 - #38353 Цитировать выделение    

а вот у меня такой вопрос к вам, любители хоккея...
может ли игрок участвовать в ЧУ (играть за одну из команд) и в то же время судить игры чемпионата???


 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
15-12-2008 14:11 GMT+2 - #38356 Цитировать выделение    

kozak zp.ua, вислав дві фотки Ігоря Бубняка та Сергія Лаптєва...


Воротар Моржів Ігор Бубняк


Один з лідерів Запорізьких Моржів і головний кандидат на «Матч всіх зірок» від Запоріжжя — Сергій Лаптєв

З приводу арбітра Друкаренка: після таких діячів у нас з kozak zp.ua просто руки опускаються. Ми тут такі собі альтруїсти онлайни ведемо, афіши малюємо і друкуємо, завдяки афішам на матч прийшла група фанів ФК Металург Запоріжжя і своїми скандуваннями створила потрясну атмосферу на матчі. І тут приїжджає етаке «світило» українського суддівства, яке отримує за це гроші від ФХУ і починає матами доводити до сліз своїх колег-жінок (а заразом і дискредитувати ФХУ), посилати нах хокеїстів з Сум, які ледве стримали себе щоб не начистити йому рило... Коли ж йому культурно повідомили, що так себе не вели тут навіть такі відомі арбітри Олег Лускань і Максим Урда — він вилаявся і неповажно висловився і в адресу цих арбітрів і їх профпригодності (типо всі вони га...ни, лише я повітряна кулька)!!!
Тому, ми це діло так не залишимо і підготуємо листа в ФХУ, як додаток до протоколу матчу Запорізьки Моржі — Ворони Суми. Хамство повинно бути покарано!!!
Это сообщение было отредактировано Serhiy (15-12-2008 14:35 GMT+2)


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?
 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
15-12-2008 14:36 GMT+2 - #38360 Цитировать выделение    

SerhiyСпасибо,за поддержку и за опубликованные фотографии!!!!


 
Павло
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Івано-Франківськ
15-12-2008 14:44 GMT+2 - #38361 Цитировать выделение    

Що за матч всіх зірок?розкажіть будь-ласка!!!


 
Тимур
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
15-12-2008 14:51 GMT+2 - #38363 Цитировать выделение    

генка, да только на таблицу центрального дивизиона посмотреть — уже экстрим! Только вот в большинстве фоток — на фоне стены и бортики, местов для зрителей нету... В этом смысле очень, и вправду, хочется на львовские и запорожские антуражи посмотреть, где там пипл толпится?

Добавлено (1 мин.) :
о, запорожье увидел) ослеп совсем

Это сообщение было отредактировано Тимур (15-12-2008 14:52 GMT+2)


 
генка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
15-12-2008 17:01 GMT+2 - #38365 Цитировать выделение    

Павло полистай страницы назад — почитай. ФХУ не против, чтобы болельщики провели опрос по Украине и готово выделить лед-время на Софиевской площади для проведения матча Звезд Украины весной 2009 года. Сейчас есть два формата: сбУ- сборная клубов Украины (что всем больше нравится, тк из года в год этот матч будет как бы лакмусовой бумагой ЧУ) и Центр против Запада с Востоком. Мое мнение: СбУ нельзя отрывать от ЧУ!!! Надо разговаривать с АЮСом и К. Наша, болельщиков задача — подготовить формат и провести опрос на местах!

Добавлено (2 мин.) :
Это ты Павло с Івано-Франківська вовремя зашел Надо назначить нам своих кураторов по городам ЧУ, чтобы оперативно срабатывать, если надо воплотить какую-то идею.

Это сообщение было отредактировано генка (15-12-2008 17:04 GMT+2)


Зема — главное не сцы.(к\ф 9-рота)
 
Тимур
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kiev
15-12-2008 19:25 GMT+2 - #38371 Цитировать выделение    

А вот и Львов, легок на помине: http://www.fhu.com.ua/news-100-299.html
Какие красивые кадры!!!!! Вот только НИ ОДНОГО глядача(((

Добавлено (16 мин.) :
не, ну просто украинское ВИНТЕР-КЛАССИК!

Это сообщение было отредактировано Тимур (15-12-2008 19:41 GMT+2)


 
torwart_20
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львов
15-12-2008 19:50 GMT+2 - #38372 Цитировать выделение    

Тимур: Какие красивые кадры!!!!! Вот только НИ ОДНОГО глядача(((


Просто ВСЕ зрители и фотографы стояли с одной стороны катка
Надо было кому-то из игроков прихватить фотоаппарат и сфоткать болельщиков!


Магазинчик хоккейной формы:
http://www.hockey.lviv.ua
 
Львівянка
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів!
16-12-2008 00:59 GMT+2 - #38385 Цитировать выделение    

ZIK: Західна інформаційна корпорація

Львівський хокейний клуб «Експрес» двічі розгромив вінницький «Патріот»
Грудень
15
200815:17
Вихідними, 13–14 грудня, у Львові відбулись дебютні матчі чемпіонату України з хокею серед команд вищої ліги. У них ХК «Експрес» двічі з розгромом переміг вінницький «Патріот». Про це сьогодні, 15 грудня, повідомив кореспондент ЗІКу.
Обидва матчі пройшли на ковзанці спорткомплексу «Медик». У суботу, 13 грудня, львів’яни здолали суперника 14:4, а наступного дня перемогли вінничан 13:3.

Після цих перемог «Експрес» продовжує втримувати першу позицію у турнірній таблиці. У підопічних Михайла Чіканцева 15 очок.


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
19-12-2008 11:59 GMT+2 - #38586 Цитировать выделение    

ВНИМАНИЕ!!!!
20 декабря 2008г. 11:00
«Запорожские моржи«-АТЭК


 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
19-12-2008 18:26 GMT+2 - #38604 Цитировать выделение    

ХК «Ворони» Суми презентував новий логотип.

Дивимося, коментуємо:


На лого бачимо чорного ворона, який атакує суперника. З одного боку, чого він летить зверху униз (часом не падає, як підбитий Мессершмітт? )? З іншого боку, той кого він атакує знаходиться значно нижче нього (явно що це Морж, а не Сокіл )


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
20-12-2008 09:50 GMT+2 - #38624 Цитировать выделение    

Західна інформаційна корпорація: Цими вихідними, 20-21 грудня, у Львові відбудуться матчі чемпіонату України з баскетболу, футзалу, хокею. Про це сьогодні, 19 грудня, повідомив кореспондент ЗІКу.
Чергові домашні матчі проведе хокейний клуб «Експрес». У рамках вищої ліги чемпіонату України ХК «Експрес» поміряється силами із івано-франківською «Ватрою». Матчі відбудуться у суботу і неділю на ковзанці спорткомплексу «Медик». Початок матчів о 10:00.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Serhiy
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Kirovohrad-Kyiv
20-12-2008 14:33 GMT+2 - #38632 Цитировать выделение    

Запорізькі Моржі Запоріжжя — АТЕК Київ 1:18


Невже істина має усміхатися, щоб бути привабливою?