хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілХристич та Житник зіграють за "Сокол"

09-08-2002 16:25 Josh

10-го та 11-го серпня хокеїсти київського «Сокола» проведуть два товариських матчі. Суперником українців буде подільський «Вітязь». Ці поєдинки відбудуться у рамках підготовки «Сокола» до майбутнього сезону у чемпіонаті Східно-європейської хокейної ліги і до чемпіонату України. За словами генерального менеджера «Сокола» Василя Фадєєва, підготовка йде за планом, до початку чемпіонату кияни планують зіграти ще 7-8 товариських ігор. Після матчів з «Витязем» українська команда відправиться до Словаччини на три контрольні зустрічі з місцевими клубами.
Нині у складі «Сокола» тренується велика група гравців, які знаходяться без контракту — Богдан Савенко, Олександр Василевський, Дмитро Марковский, Олександр Зинневич, Олег Полковников, Олександр Савицький, Юрій Гунько, Олександр Матвийчук та Дмитро Христич. Проводить тренування разом із «Соколом» і гравець збірної Росії, вихованець київської школи хокею Олексій Житник. 24-го та 25-го серпня, коли в Україні відзначатиметься День Незалежності, у Києві відбудуться два товариських матчі між київським «Соколом» і одним із білоруських клубів. У складі українців перед рідною публікою на майданчик вийдуть Дмитро Христич та Олексій Житник.

Источник: Громадське радіо

Гнездо

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема