хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниМолодіжна збірна U20Молодіжка розпочала тренувальний збір

18-12-2002 16:19 Josh

Молодіжна збірна України з хокею розпочала підготовку до молодіжного чемпіонату світу серед команд першого дивізіону (U-20), який відбудеться з 27-го грудня цього року по 3-є січня наступного у колишній столиці Казахстану — Алма-Ати. Крім господарів майданчику суперниками української молодіжки будуть збірні Італії, Франції, Хорватії і Японії. У вищий дивізіон потрапляє тільки переможець турніру.
За словами головного тренера нашої молодіжної збірної — Сергія Лубніна, перед ним і його підопічними, керівництво Федерації хокею України, поставило завдання мінімум — не вилетіти до нижчого дивізіону, а максимум – вибороти путівку у Вищий. Але виконати задачу максимум буде досить проблематично.
Крім того, не всі кандидати в збірну, на яких розраховував тренерський штаб, прибув до табору команди. Це, насамперед, син головного тренера національної збірної – Анатолій Богданов-молодьший, який грає у Фінляндії, та виступаючий в Угорщині Артем Васюнін. Крім того, Федерація хокею України не змогла оплатити прибуття на збір, кандидатам у збірну України, що виступають у Росії. Тому ставка насамперед буде робитися на хокеїстів виступаючих за ХК «Київ».
Крім того, Сергій Лубнін сказав, що він практично нічого не знає про суперників його команди: «Федерація мені такі відрядження не оплачує, а за власною ініціативою і за особисті засоби їздити я не можу».
Нагадаємо, що на минулому чемпіонаті світу в першому дивізіоні, який проходив у Німеччині, діями збірної України керував Олександр Куликов. Під його керівництвом наша команда зайняла четверте місце.

Источник: Громадське радіо

Гнездо

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема