хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніХК "Беркут" не змінюватиме свою назву

03-07-2007 18:47 Илья

Заява президента Київської обласної Федерації хокею Віталія Федянина про можливе перейменування хокейного клубу «Беркут» на Барс не відповідає дійсності. Назву Хокейного клубу «Беркут» не буде змінено. Вочевидь, мова йшла про створення іншого клубу одним з колишніх менеджерів ХК «Беркут». ХК «Беркут» буде і надалі тішити своїх шанувальників грою в Чемпіонаті України під тією ж назвою.
В кінці минулого сезону відбулися певні зміни в керівництві клубу, а саме Президентом клубу став Дмитро Глущенко, було змінено головного тренера клубу через поведінку, що не може бути сумісна з посадою головного тренера ХК «Беркут», а також із засновників клубу було виключено Олександра Кондрат`єва. Найближчим часом шанувальники нашого клубу дізнаються прізвище нового тренера, керівництва клуба, а також про склад команди на наступний сезон.

Джерело: ХК Беркут

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Снова ответ на Беркутовском форуме :-)
Svetka, от твоих объяснений туману еще больше Кто по закону правоприемник Беркута? Как игроков делить будете? Кто у Кондратьева спонсор будет вроде понятно, а у вас? Кто где играть будет? И т.д.
Илья, я на нашем форуме тебе ответила — разъяснила
Ясно, что ничего неясно