хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЮнацька збірна U18Серпневі оглядини збірної України

09-08-2007 14:39 Илья

Юніорська збірна команда України, основу якої в сезоні 2007/2008 складають гравці 1990-91 р.н, свою підготовку до чемпіонату світу 2008 року розпочне в середині серпня в київському спортивному комплексі «Авангард».
До головного змагання сезону команда готуватиметься за програмою, що передбачає як клубну так і централізовану підготовку розбиту на п’ять етапів. Перший з них проходитиме в Києві з 15 по 22 серпня і завершиться участю команди у міжнародному турнірі «LHF U18 Tournament» в латвійському Вентспілсі. Суперниками нашої команди будуть однолітки з Польщі, Росії, Білорусі та Латвії. Проведення турніру заплановано на 23-26 серпня.
До кінця поточного року гравці команди ще двічі збиратимуться разом для проведення зборів і участі у міжнародних турнірах, домовленість про які досягнуто між національними федераціями України, Росії, Білорусі, Латвії та Польщі. Місцем проведення другого турніру «ISTIL U18 Tournament» з 7 по 11 листопада стане м. Київ. Наступні два турнірі пройдуть у грудні в Білорусі та в лютому 2008 року – Польщі.
Розширений список гравців-кандидатів, так само як і тренерській склад команди, буде визначено найближчим часом.

Джерело: ФХУ

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Турнір у Київі це добре !