хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниСьогодні стартує 16-й чемпіонат України

28-09-2007 15:53 Илья

16-й чемпіонат України з хокею розпочнеться сьогодні поєдинком між бронзовим призером минулої національної першості — київським «Компаньйоном» та новоствореною командою «Барс», що представляє Броварський район. Про це сьогодні поінформував на прес-конференції президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, повідомляє кореспондент Укрінформу.
За словами А. Брезвіна, перше вкидання шайби на новому чемпіонаті відбудеться о 19.00 на майданчику броварчан у ТРК «Термінал». Загалом на старт у черговому хокейному сезоні виходять шість команд. Окрім уже згаданих «Компаньйона» і «Барса», це ще два представники столиці — чинний чемпіон «АТЕК» і «Сокіл — 2», а також «Дніпровські вовки» з Дніпропетровська та ХК «Харків». Нагадаємо, що краща команда України київський «Сокіл» нині грає у російській вищій хокейній лізі.
Президент ФХУ повідомив, що 16-й чемпіонат пройде у три кола спарених матчів (усього шість кіл), у яких кожна команда проведе по 30 поєдинків. За результатами регулярної першості буде визначено чотири команди, які потраплять до півфіналів. Переможці півфінальних серій до 2 перемог розіграють між собою золото національної першості. Два фінальні матчі чемпіонату пройдуть у київському Палаці спорту 29 і 30 березня 2008 року. Передбачено також проведення серії матчів за бронзові нагороди.
Як зазначив А. Брезвін, уперше в історії українського хокею заплановано прямі телевізійні трансляції фінальних поєдинків національної першості. Також уперше Федерацією хокею України впроваджено систему преміальних. Зокрема, переможець чемпіонату отримає 50 тис. гривень, другий призер — 35, третій — 15, а команда, яка посяде 4-те місце, отримає 5 тис. грн.
А. Брезвін також повідомив, що вже у наступному чемпіонаті України з хокею братимуть участь 8 команд. Їх кількість згодом буде доведена до 16, які розподілять на 2 ліги.

Джерело: Укрінформ

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Да не, наверное он не успел со вчера из Харькова вернуться, видно славно позавчера шайбу из фундамента обмывали
Фотогалерея прессухи от СПОРТ.COM.UA
Корж отсутствует, т.т. бетон заливает в фундамент очередного катка.
Руководство Сокола в своем репертуаре — кто бы сомневался.
Лучче б Брезвин рассказал почему они не помогли АТЕКУ!!!
Если конешно правда http://www.hockey.org.ua/News/Guest/n7.html
А. Брезвін також повідомив, що вже у наступному чемпіонаті України з хокею братимуть участь 8 команд. Їх кількість згодом буде доведена до 16, які розподілять на 2 ліги.
Прикольно...
надеюсь что нашару сегодня!!!!! ну 10 гр возможно
Судя по фотке Корж это мероприятие проигнорировал? Ах да, выборы же на носу!