хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніВзимку у Києві буде близько 100 ковзанок

16-11-2007 13:06 Илья

За дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького в Києві буде створено близько 100 льодових ковзанок під відкритим небом. Про це прес-службі КМДА повідомив перший заступник голови КМДА Денис Басс.
«У зимовий період вкрай необхідно організувати дозвілля киян, особливо дітей та підлітків. Залучення мешканців до льодового спорту сприятиме загартуванню та оздоровленню. Місця для організації льодових ковзанок на стадіонах загальноосвітніх навчальних закладів, житлово-експлуатаційних контор, підприємств і організацій визначатиме Головне управління по фізичній культурі та спорту і районні у місті Києві державні адміністрації. Загалом у кожному районі планується організувати не менш як десять льодових ковзанок під відкритим небом», — сказав Денис Басс.
За його словами, торік деякі ковзанки розтали через кілька днів після залиття у зв’язку з потеплінням. Тому цього року ковзанки заливатимуться тоді, коли загальна середня температура буде дозволяти підтримувати їх у стані функціонування.
На даний момент у Києві функціонують криті льодові ковзанки «Атек», «Крижинка», «Крижинка-хімволокно», «Авангард» та нова Льодова арена на території спортивного комплексу «Наука-спорт» та декілька приватних.
Якщо погодні умови цієї зими будуть сприятливими, то мешканці столиці сміливо можуть купляти ковзани, адже тепер, щоб покататися на них, не потрібно буде далеко їздити.
Нагадаємо що два роки тому київска міська влада звітувала про функціонування 131 ковзанки під відкритим небом.

Джерело: Київська Мiська Державна Адмiнiстрацiя

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Площадь замерзшего Днепра поделят на площадь виртуальных катков
Это точно я лично еще не видел катков в Киеве ! А чтобы сразу сотня
не верю! будет все как всегда, если откроют хоть один каток в центре это будет уже подвиг.
А всетаки нормально что Черновецкий сокол на аукцион выставил!! купили всетаки и нормально делы пошли !! а такбы катались за счет киеврады в авангарде еще долго и нудно(((