хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіНаціональна збірнаИталия – Украина 2:3

Начало: 05-02-2009 15:00

Італія – Україна – 2:3 (0:1; 0:0; 2:2)
5 лютого 2009 року. 15:00. «Арена Рига». 1100 глядачів.
Судді: В. Балушка (Словаччина), М. Мінар (Чехія), А. Еглітіс (Латвія), А. Орелма (Фінляндія).
Італія: Трагуст (до 59:47). Боргателло – Страццабоско, Марчетті – Хелфер, Тревізані – Галлас, Джонсон. Фонтаніве – Сканделла – Ансольді, Рамосер – Піттіс – Акуіно, де Беттін – Чітарроні – Іанноне, Фелічетті – Піхлер – де Тоні, Соуза.
Україна: Карпенко. Побєдоносцев – Толкунов, Климентьєв – Наваренко, Срюбко – Люткевич, Гунько – Благой. Матерухін – Шафаренко – Міхнов, Матвійчук – Шахрайчук – Литвиненко, Касянчук – Варламов – Тимченко, Сальников – Гніденко – Цируль.
Голи: 0:1. Варламов (Касянчук, Наваренко, 14:38 – 5х3), 0:2. Варламов (Тимченко, Касянчук, 52:52), 0:3. Міхнов (Побєдоносцев, 54:28), 1:3. Сканделла (Фонтаніве, Ансольді, 55:11), 2:3. Рамосер (Соуза, Піттіс, 55:37).
Штраф: 12 – 8.
Кидки: 24 (10; 6; 8) – 36 (12; 11; 13).

Саммари, Составы, Онлайн

Моменты 2-го периода, 3-ий период, голы Варламова и Матерухина, моменты, и как Италия чуть не сравняла, а также отчет Мегаспорта в галерее ОИ 2010 отбор Видео.

Котировка Гнезда 2.1:3.5

Так вже розпорядилась доля (а точніше рейтинг Міжнародної Федерації хокею), що стартовий поєдинок фінальної олімпійської кваліфікації у групі F довелось розпочинати національним збірним Італії та України. Трибуни красуні «Арена-Рига» зустрічали команди у цілковитій тиші. Ще б пак, адже на матчі були присутні дві-три сотні глядачів. Вказана у офіційному протоколі матчу кількість глядачів була явно завищеною. Основна маса фанів почала підтягуватися до арени ближче до початку матчу Латвія – Угорщина.

Вочевидь наша збірна давно не виступала на турнірах такого рівня (без малого два роки), адже не встигла секундна стрілка зробити бодай один повний оберт як наша команда залишилась учотирьох. Ще майже за дві хвилини компанію Олександру Матерухіну на лаві для оштрафованих склав Олег Благой. Прикро, але ми знову отримуємо необов’язкові вилучення. Інша справа, що автору цих рядків здалося, а на кількох повторах підтвердилось, що порушення правил були, м’яко кажучи, сумнівними. Цілих 12 хвилин наша команда пристосовувалась до суперника та дуже жорсткого суддівства. За цей час номінальні господарі встигли створити кілька небезпечних моментів, які сміливо можна назвати небезпечними. Що ж до українців, то перша небезпека біля воріт Томаса Трагуста з’явилась на 13-й хвилині. Трійка Сергія Варламова закрила номінальних господарів у їх зоні і ледь не досягла успіху.

Після цього епізоду наша команда перехопила ініціативу у зустрічі. Активна гра українців змусила відвідати лаву для оштрафованих відразу двох італійських захисників. Характерною ознакою гри 5-на-3 є відносна свобода дій захисників атакуючої команди. Враховуючи цей факт, Олександр Сеуканд випустив на реалізацію більшості Сергія Климентьєва – володаря чи не найкращого кидка в українській збірній. І відразу цей хід ледь не призвів до закинутої шайби: Климентьєв отримав шайбу на синій лінії, змістився у центр і потужно вистрелив по воротах. Томас Трагуст був безсилим у цій ситуації, проте стійка допомогла італійському голкіперу. Як виявилось, ненадовго. Вже через 11 секунд синьо-жовті відкрили рахунок у зустрічі. Костянтин Касянчук помітив шпарину у захисних порядках італійців та видав ювелірну передачу на вільного Сергія Варламова. 12-й номер українців витримав театральну паузу та холоднокровно відправив шайбу у сітку воріт. Схоже такий розвиток подій дещо шокував аппенінців, які до кінця першої 20-хвилинки навіть не спробували відігратись.

Другий період пройшов під знаком боротьби за територію. Більшу частину ігрового часу команди провели у середній зоні. Проте й за такої гри командам вдалося створити кілька небезпечних моментів. Так у одному з епізодів після кидка Ентоні Акуіно Ігоря Карпенка виручила стійка воріт. Але найяскравішим ігровим епізодом безперечно стало «буллітне» протистояння Луки Ансольді та Олександра Матерухіна. Спочатку нападаючий «Больцано» вискочив на побачення з Ігорем Карпенком і програв дуель нашому голкіперу. Українці відразу організували контрвипад, який закінчився виходом Олександра Матерухіна один-на-один з голкіпером збірної Італії. Як і у попередньому випадку, голкіпер виявився вправнішим за нападника. Решту ігрового часу команди провели у боротьбі.

Зате заключна 20-хвилинка подарувала незабутню насолоду вболівальникам із… Угорщини та Латвії. Такої «валідольної» кінцівки наша команда не показувала давненько. До 55-ї хвилини наша команда тримала суперника у його зоні, періодично нехтуючи непоганими моментами для взяття воріт. Лише на 53-й хвилині Сергію Варламову вдалося змінити рахунок на табло. Костянтин Касянчук чітким пасом знайшов на синій лінії Олега Тимченка, який миттєво перевів снаряд на вільного Сергія Варламова. Кидок останнього запалив червоне світло за воротами Трагуста. Ще через 100 секунд українцям вдалося закинути й третю шайбу. Олександр Побєдоносцев потужно кинув по воротах, шайба транзитом через голкіпера вдарилася за воротами об борт та вилетіла прямо на ключку Андрію Міхнову. Нападаючому «Лади» не склало проблем влучити у порожній кут воріт – 0:3.

Перемога? Так подумали всі, включаючи головного тренера нашої збірної: «За рахунку 3:0 я подумав, що ми вже перемогли. Суперник грав не кращим чином і ніяких приводів для хвилювання не було. Але подальші події довели, що у хокеї потрібно завжди грати до останніх секунд».

Маючи перевагу у три шайби наша збірна розслабилась, чим неодмінно скористались італійці. Протягом 26 секунд у ворота Ігоря Карпенка влетіло дві шайби. Двічі наші захисники (спочатку це був нападаючий Роман Сальников, а потім Сергій Климентьєв) не догледіли своїх візаві на п’ятачку біля власних воріт. Останні хвилини зустрічі пройшли для нашої команди дуже неспокійно. Українці помітно нервували як при організації атак так і при грі у захисті. Але добре те, що добре закінчується.

Аналізуючи гру, можна з упевненістю сказати, що наша збірна перемогла заслужено. Навіть наставнику аппенінців Ріку Корначчіа довелось це визнати.

Рік Корначчіа (головний тренер національної збірної команди Італії): «Поздоровляю українську збірну. У вас дуже хороша команда. Українці сьогодні продемонстрували хорошу швидкість та витримку у вирішальні моменти зустрічі. Ще раз поздоровляю з перемогою».

Олександр Сеуканд (головний тренер національної збірної команди України): «Всі матчі цього турніру – фінальні. Тому на будь-який поєдинок потрібно налаштовуватись як на вирішальний. Ми дуже добре діяли до 55-ї хвилини. Тоді я сказав гравцям і сам подумав, що ми вже виграли. Ви бачили кінцівку зустрічі – вона була захоплюючою. Щоправда тренери за таких подій переважно вживають «валідол». Добре, що нам вдалось втримати перемогу у основний час. Цей турнір дуже швидкоплинний, той будь-який промах може коштувати путівки до Ванкувера».

Сергій Варламов (гравець національної збірної команди України, кращий гравець матчу): «В КХЛ грають у зовсім по іншому, там більш комбінаційний хокей. Там команди більш зіграні, бо грають протягом всього сезону разом. Проте мене приємно здивували швидкості у сьогоднішній грі. Ми контролювали хід поєдинку майже до кінця зустрічі. Прикро, що для того аби закинути 3 шайби нам знадобилось 55 хвилин, а щоб пропустити 2 вистачило й хвилини. Щодо завтрашнього матчу проти господарів льоду, то на нас чекає пресинг з боку трибун та швидкісний хокей у виконанні молодих латвійських хокеїстів. Буде дуже складно, але я вірю у нашу перемогу».

Отчет и фото ФХУ.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Гонки черепах быстрее чем этот й...й Дурепа-Тормоз
Щоб дощ ішов і сніг іншов, а щоб Дерепа до місця коментаторського та й не дійшов!!!

Це піпеццц, невимовний піпец, УТ-1, Дерепа, о май гад, справді гад...
Національний канал показує, верховну раду, на яку народу давно пох, знімуть Юлю, не знімуть, та х.. з ним але мля, чому не дати текстову «строку» що так і так трансляція відновиться тодіто тодіто, проявити елементарну повагу до вболівальників в інфарктному стані, які здатні були телефонувати в «муліцію», що верховна рада замінована!!!
Чому до нас ставляться як до «бидла», типу скажіть спасибі, що показали, а вже в якому форматі і з яким коментарем, то зась!!! Але ж ви твою заногу працююте для нас, а не для себе, коли ви це зрозумієте і робитемите не на словах, а на ділі!

Поки дочекався трансляції вже спалив всі емоції, залишилися одні оголені нерви.

Люблю тихою любов«ю наших «професійних», «заслужених» спортивних журналістів! Чи може це спеціальна накачка, щоб адреналін з вух вилазив у інфарктних вболівальників...... Наскільки треба себе неповажати, щоб робити так свою роботу...

Купую валідол та валер«янку, дізнаюся домашню адресу Дерепи і полюблю його усією любов«ю на яку здатен!

Хочеться кричати, дайте мені, я проведу трансляцію.......
Жаль не слышала наш суппорт так как пришлось выбирать или суппорт но с Дерепой или..., выбор был сделан в пользу тишины бо нервные клетки дороже!
Болел наших видела очень приятно!
М да, Дерепа — без комментариев... Мало того, что отдельно хоккей и комментатор, так еще и попутал все...
генка Ты можешь фото нормально научится делать? Вас с Акурой несколько раз показали по тв — у меня записан кусок второго и третий период. По звуку — вас слышно нормально было, итальянцев местами тоже...
в латвії 6.е. це обдираловка, проте якщо пивце класне то воно того варте. я в празі після нового року ледве виліз після бехеровкі (1,5євро за 50 мл) і 4-х темного (2.5 євро за бокал)
Всем привет! Рига очень красивый город, но цены.... ужас! Пиво от 3х до 6 уе. Чуть не потерял сознание во втором периоде... на 56 минуте! Жах! Немного фоток:
Тифози хоккейные. Переорали их 1оо пудово, тк они сидели в трех разных местах, а мы все в одном. Сегодня будет точно ад! Как у латышей поет и супортит весь стадион — красавцы!:


Наши:
Так тримати!Хлопці молодці, але не потрібно розслаблятися на останніх хвилинах. Латиші такого не пробачать!Ви — найкращі!
А сдругой стороны то не могут ГАДЫ показать повтор не 1-00 ночи.
Парни не читая (нет времени), пишол домой и так тянет к компу написать кучу благодарностей нашей команде за ВЫИГРАШ так ОНИ порадовали, что заряд на цел.. (на долго). СПАСИБО РЕБЯТАМ !!! Постарались, только росслабончик включили на последних мин. Не надо. Ну да ладно. Верим В КОМАНДУ. Порадовали очень. Пожалуйста, им, порадуйте еще !!! Как сегодня начало, то все получится. Все (отвлик....) Україна ВПЕРЕД !!! Посмотрю обизательно а то баз звука и в маленких квадратиках !!! В ноч віходим !!!
Братья!
Поздравляю вас с победой! А мы, Казахстан, попали норвегам только что 1:2.
Поздравляю!
Станіслав есть!

Стосовно Дерепи. Фантастичний результат: понад 12 хвилин другого періоду, гра і «коментар» жили абсолютно окремим життям.
Що за падлюка — життя? Неначе у нас населення 10-12 чоловік. І коментатори, якщо не Савелій, то Шарпанський; якщо не Шарпанський, то Дерепа. Вибору нема...
лабусы сравняли в большинстве
так обещали ж вроде без Дурепы?!
Смотря на игру Украина-Италия несколько рз задумывался: а действительно хоккей самая быстрая игра в мире? Или может это пенсионеры играли? Дерепа — без комментариев
С ПОБЕДОЙ.И скажите будут показивать ЛАтвия-Венгрия?
ritchie — Особенно фраза о том что у итальянцев еще «достатньо часу щоб зрівняти рахунок»,при 3-2.Если и завтра так будет комментировать,то прийдеться просить политического убежища в Латвии

Неондерталец 28 Я смотрю ТВ без звука.


Оце правильно. Завтра так і зроблю. А сьогодні кінець гри інфарктний...
ДУРЭПА-это п....ц.Это ж надо так комментировать.Человек вообще не разбирается в хоккее и думаю в любом виде спорта.Хотя бы игроков сборной называл,тех кто владеет шайбой.Идиот не понимает что переживает болеющий за свою команду болельщик.
А вообще-то сборная пешком ходила-и думаю не побежит.
СергейГость--Я смотрю ТВ без звука.
Всех с победой.Пока еще маленькой.Категорически надо поменять коментатора.Можно не разбираться в хоккее,можно путать
составы и называть итальянцев украинцами.Но так каркать
С таким коментатором с Латвией будет тяжело.
Дерепу в утиль!!!!!
Ну сил больше нет!!!!
Серце стае....
Согласен.
Нлавное ТРИ очка.Главное РЕЗУЛЬТАТ!!!
Игра забывается, а результат на табло. (В. Лобановский)
Так покажут Латвия-Венгрия КТОто знает???
Олімпійські Ігри

Відбірний етап

Група «F»

Італія — Україна 2:3 (0:1, 0:0, 2:2)

0:1 — 14:38 Варламов (Касянчук, Наваренко) — у більшості
0:2 — 52:52 Варламов (Тимченко, Касянчук)
0:3 — 54:28 Матерухін (Побєдоносцев)
1:3 — 55:11 Рамосер (Сканделла, Ансольді)
2:3 — 55:37 Рамосер (Соуза, Піттіс)

Кидки: 24:36
Штрафний час: 12:8

Третій період
47:51 Сканделла (Італія) — вилучення на 2 хвилини (удар суперника ключкою)
43:04 Фонтаніве (Італія) — вилучення на 2 хвилини (підніжка)

Другий період
38:12 Цируль (Україна) — вилучення на 2 хвилини
22:50 Касянчук (Україна) — вилучення на 2 хвилини (удар суперника ключкою)
21:59 Янноне (Італія) — вилучення на 2 хвилини (підніжка)

Перший період
13:07 Страццабоско (Італія) — вилучення на 2 хвилини
12:40 Тревізані (Італія) — вилучення на 2 хвилини
05:23 Піхлер (Італія) — вилучення на 2 хвилини (підніжка)
02:43 Благой (Україна) — вилучення на 2 хвилини (підніжка)
00:44 Матерухін (Україна) — вилучення на 2 хвилини (удар суперника ліктем)

Голкіпери: Трагуст — Карпенко
Парни! С победой!
А как написать на ут1, чтоб вместо Дурепы включали коментатора другой команды. Ну, там Латвии а потом Венгрии. Будем знать хотя-бы кто на площадке у нас, кто у них. А все остальное — фигня.
Ну й похвилювались під кінець. З перемогою всіх!
Люди, кто знает телефон куда можно пожаловатся на ут-1 и на Дурэпу. И попросить что б больше он не коментировал хоккейные матчи?
Следующие
Загрузка...