хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниСокіл - чемпіон України

27-03-2009 19:38 Илья

26 березня 2009 року у столичному Палаці спорту завершився XVII чемпіонат України з хокею. Перемогу здобув київський «Сокіл», який зіграв у фіналі із командою «Білий Барс» із Броварського району (рахунок 6:1).
Вітаючи переможців, учасників змагань та вболівальників, Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко зазначив, що чемпіонат України з хокею набуває все більшої популярності.
«Приємно відзначити, що у XVII-му чемпіонаті взяли участь тринадцять команд, тоді, як у попередньому їх було лише шість», – наголосив Юрій Павленко.
Крім того, Міністр зазначив, що Україна має шанс стати господарем майбутнього чемпіонату світу з хокею 2014 року. Нагадаємо, що за право проведення чемпіонату на тендерній основі змагаються Україна, Білорусь, Угорщина та Латвія. Переможця буде визначено на щорічному Конгресі Міжнародної федерації хокею 7-9 травня цього року у Берні (Швейцарія).
«Я переконаний, що до чемпіонату світу з хокею ми зможемо підготувати всі необхідні арени. Але наше завдання ще більше – мати сучасні спортивні споруди у кожному обласному та районному центрі. Заявка України на проведення чемпіонату світу з хокею дає можливість привернути увагу до спорту всіх верств населення та державних органів влади. Але навіть, якщо Україна не прийматиме на своїх аренах у 2014 році кращі хокейні команди світу, я впевнений, що наступний чемпіонат світу пройде саме в Україні», – підкреслив Юрій Павленко.

Довідково:
XVII чемпіонат України з хокею тривав з 2 жовтня 2008 року по 26 березня 2009 року.
За цей час зіграно близько 180 матчів, в яких взяли участь команди Києва та області, Харкова, Львова, Вінниці, Донецька, Дніпропетровська, Сум і Запоріжжя.
Однією з особливостей чемпіонату стало те, що частина ігор проходила у сучасних льодових палацах спорту, збудованих в рамках реалізації Державної цільової соціальної програми «Хокей України». Зокрема, для проведення матчів чемпіонату були задіяні спортивні споруди зі штучним льодом у Донецьку та Калуші Івано-Франківської області.
Нагадаємо, що донецький льодовий спортивний комплекс відкрито у вересні 2008 року, а Калушський – у січні поточного року.
У грудні минулого року льодовий Палац спорту відкрито у Херсоні. Наближається до завершення спорудження льодової арени у Харкові. На будівництво спортивних споруд зі штучним льодом у 2009 році зі Стабілізаційного фонду планується виділити 150 млн грн.

Джерело: Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту

Мінсім'ямолодьспорт

Ось що хочу сказати з цього приводу...


ТИТАН РУЛИТ!!!!!
Fleury Не обязательно бесплатно.пусть цены будут Божискими.А то за аренду плати(опять же в три дорого.за что частники так ненавидят хоккей???),за экиперовку тоже деньги не маленькте дерут.Люди готовы платить,но в пределах разумного.
Ну,понастроят катков-а дальше?У нас ведь люди придут ,только если все будет бесплатно,т.е.снова за счет государства.Но ведь бесплатно ничего не бывает...
Дед МакДак —Краще відразу в пику!
Бляяяяя!!! Ну сколько можно на этом инетресурсе читать совковые мнения .....Ментальность из прошлого!
Gakivka, за Кіровоград — тобі респект!!! З нього треба і починати будівництво катків!
Все інше у пості дуже нагадує мені підзабутого вже пана з ніком Osturna. Єдина різниця що він скоріше б Гокеєм себе назвав, а не Gakivka

P.S. Я дуже попрошу Генку щоб у третій частині «Пригод Парамона» з’явився ще й двоюрідний брат головного героя націоналістично-патріотично налаштований персонаж Osturna aka Гокей...
Дед МакДак. Браво ! Не в бровь,а прямо в промежность. Только слепые не понимают,что в стране будет порядок, в том числе и в хоккее, если не будет такого лидера как у песняров,который бы все это ворье к ногтю прижал бы.
Gakivka
Треба призначити головним по цьому проекту Лукашенка, та надати йому право проти різних шахраїв, хабарників, крадіїв та бюрократів, негайно порушувати кримінальну справу та саджати за грати.
ТРЕМБІТА Проблему Будівництва ПАЛАЦІВ СПОРТУ в Україні можна вирішити так,коли в кожному місті є шановні
міліонери,складають до купи кошти,плюс ДЕРЖАВА додає і каток через 2-3 роки фірма здає під ключ.Це будуть
для них ПАМ«ЯТНИКИ при житті.Містах:Київі,Дніпропетровську,Харкові,Одесі,Львові,Чернівцях,Івано-Франківську,
Закарпаттю,Полтаві,Сімферополі,Ялті,Севостополі,Донецьку,Луганську,Маріуполі,Черкасах,Сумах,Чернігові,Вінни
ці,Хмельницьку,Тернополі,Житомирі,Луцьку,Рівно,Кіровограді,Миколаєві,Херсоні,Запоріжжі,Керчі,Феодосії і в
інших містах,невже не найдеться дісно шанувальників спорту,зокрема ХОКЕЮ,ФІГУРНОГО КАТАННЯ,За вами ПАЛАЦИ СПОРТУ на 5-7-10-15 тисяч місць з тренувальними катками.УКРАЇНА і НАРОД ВАС НЕ забуде пом«янути. ДЕРЗАЙТЕ!!!
Прискоримо на багато порядків розвиток ХОКЕЮ в УКРАЇНІ. НЕ дамо пропадати талантам.БУДУЙМО!!! БУДУЙМО!!!
Різними способами.
Если венгры получат ЧМ-2014, талисманом их ЧМ будет волк.
http://www.icehockey.hu/index.php?pg=news_13_636
А у нас, если вдруг когда-то что-то дадут, лучшего талисмана, чем наш Павлик, и не придумать.
27-03-2009 21:39
Гость
Ты сначала зарегистрируйся, а потом транди, сцыкун несчастный > > >
Пару минут назад на «Свободе» на «Интере» Литвин сказал, что дефицит Пенсионного фонда — в пределах 15-18 млрд.грн. А вы говорите про какие-то катки, дворцы. А Павлик, наверное, слетал на машине времени, и подумал, что вчера было 1 апреля. Премию им. Г.Х. Андерсена и барона Мюнгхаузена.
Не, ну это цирк. На 1000% согласен с Ильей.
Наближається до завершення спорудження льодової арени у Харкові. На будівництво спортивних споруд зі штучним льодом у 2009 році зі Стабілізаційного фонду планується виділити 150 млн грн.

Наближається — это когда? 1 сентября? Так еще полгода почти.
Да с какого Стабилизационного фонда? Это в бюджете заложено. А стабфонд если исользуешь на катки — лет 7-8 с конфискацией получить можешь, если не откупишься.
Ну а это — просто шедевр. Задорнов отдыхает.
Але навіть, якщо Україна не прийматиме на своїх аренах у 2014 році кращі хокейні команди світу, я впевнений, що наступний чемпіонат світу пройде саме в Україні», – підкреслив Юрій Павленко.

Дорогой мой, а ты договаривался с кем-то о поддержке кандидатуры Украины на 2015 год? А ты знаешь, что Чехия сняла заявку на 2014 год с целью получения ЧМ-2015?

Какие идиоты правят спортом в этой стране... Для разве только спортом — один мэр-звездолет Киева чего стоит...
Там и так уже все продали Чинуш броварских-полуспонсоров,посадили за взятки,вот бюджет и сократился.Так что,уверен на 99%,ББ,чтобы не рассчитываться с игроками,как обычно,в следующем сезоне опять сменит название.Будет еще «какой-нибудь барс».Два раза они уже это мочили.Буценко и Ко уже половине хоков ЧУ должны за три года.
Бюджет Барса 600.000гр.-так в Броварском р-не зем.участок стоил 120 000у.е.(15соток) в прошлом году.Продали 2-3 участка-вот вам и команда.
zvezda, а чого ж ви не заявите гравців збірної України за Білий Барс? Класним гравцям же все одно де грати, платіть на рівні і вперед — вигравайте хоч ЧУ, хоч Лігу Чемпіонів! Ніхто ж не заважає!!! Чи хтось у Соколі винний що Броварський район нашкріб аж 600.000 грн. бюджету для свого клубу на сезон?
Звезда. Не надо ерничать,недругов у Сокола и так отбавляй. В Соколе играет чуть больше половины основного состава,которые входят в сборную, не поленись и почитай последние составы в Латвии. Вчера на матче особенно на награждении меня приятно удивило сколько больших государственных и коммерческих пурецов крутится вокруг украинского хоккея,но почему то никто из них не пытался решать проблемы ,которые возникли в первой команде Украины в последние месяцы. И вообще даже у Суркисов с Ахметовыми награжают в первую очередь игроков участников матча,а потом всех остальных.А то начальники устроили шаркающий холуяж,начав награждение друг друга. Муля,как всегда невпопад процитировал Павленко. Тот не сравнил ЧУ с Кубком Стенли, а только выразил пожелание,чтобы когда нибудь в будущем это стало фактом.

На будівництво спортивних споруд зі штучним льодом у 2009 році зі Стабілізаційного фонду планується виділити 150 млн грн.:

---По телику передали-Правительство планирует сократить гос программы на три четверти,призедент на половину.Риторический вопрос-Шо перепадет украинскому хоккею?
А чего не написали: Сборная Украины — чемпион Украины????????????????
Если б не Павленко, то всем бы скучно было:

Павленко: Я переконаний, що до чемпіонату світу з хокею ми зможемо підготувати всі необхідні арени. Але наше завдання ще більше – мати сучасні спортивні споруди у кожному обласному та районному центрі. Заявка України на проведення чемпіонату світу з хокею дає можливість привернути увагу до спорту всіх верств населення та державних органів влади. Але навіть, якщо Україна не прийматиме на своїх аренах у 2014 році кращі хокейні команди світу, я впевнений, що наступний чемпіонат світу пройде саме в Україні