хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

МатчіЧемпіонат України«Сокол» - ХК «Харьков» 8:3

Начало: 30-10-2009 18:00

«Сокіл» — ХК «Харків» — 8:3 (2:0; 1:1; 5:2)
30 жовтня 2009 року, 18:00. ЛСК «Авангард», 350 глядачів.
Судді: А. Сєврук, О. Говорун, А. Корепанов (всі – м. Київ)
Сокіл: Балабан. Невєров – Свиридов, Ладигін – Слюсаренко, Нікулічев – Шевелєв, Романенко. Благой – Войцеховський – Бабинець, Долинін – Мельников – Вал. Алексюк, Слюсар – Харченко – Ісаєнко, Секірко – Росляков – Корабчевський.
ХК Харків: Харитонов (Ткаченко, 53:55). Мудрий – Новиков, Торяник – Вишневський, Столяренко – Чуриков, Пантелеймонов. Янченко – Васильєв – Оганесян, Кривонос – Сірий – Крикуненко, Большаков – Панасенко – Грєховодов, Гнилицький, Пономар.
Голи: 1:0. Благой (Невєров, 0:41), 2:0. Слюсар (Невєров, Войцеховський, 17:59), 3:0. Благой (Свиридов, Бабинець, 32:24 – 5х3), 3:1. Янченко (Кривонос, Сірий, 39:32 – більш.), 3:2. Янченко (Панасенко, Торяник, 46:24 – більш.), 3:3. Большаков (Крикуненко, Васильєв, 46:47), 4:3. Ісаєнко (Ладигін, Слюсар, 50:59 – 5х3), 5:3. Ладигін (Харченко, 51:24 – більш.), 6:3. Войцеховський (Бабинець, Ладигін, 53:55), 7:3. Харченко (Ісаєнко, 57:39), 8:3. Харченко (58:21).
Штраф: 24 – 40

Центральний поєдинок другого туру повністю виправдав покладені на нього сподівання. Вже на перед матчевій розминці було помітно, що обидві команди розраховують лише на перемогу.

Як це не дивно, матч розпочався з... голу. Артем Невєров зробив точну діагональну передачу на Романа Благого, який увірвавшись по правому флангу у зону гостей, точно пробив у кут воріт. У цьому випадку не найкращим чином зіграв голкіпер гостей Олександр Харитонов. Але у 33-річного воротаря є виправдання: освітлення «гостьової» половини майданчика не витримувало жодної критики і шайбу Благой запускав з «темної» зони. Цей гол жодним чином не вплинув на настрій команд.

Весь перший період у гостроатакуючому стилі. Команди практично не помічали середньої зони, постійно загрожуючи воротам суперника. В цій ситуації з найкращого боку проявили себе голкіпери команд. Особливо це стосується Олександра Харитонова, який «витягнув» кілька «мертвих» шайб. Так би першому періоду й закінчитись, якби не черговий сюрприз із «темного» боку. Харків’яни невдало «розібрали» гравців суперника, залишивши Ігоря Слюсаря самого на синій лінії. Це помітив Артем Невєров, який виконав діагональний простріл, а Слюсар, увійшовши в зону, вразив нижній кут воріт. Цей гол став точною копією шайби Романа Благого. У розпачі Олександр Харитонов навіть викинув свою ключку за ворота. За рахунку 2:0 команди пішли на перерву. Перевага «соколят» за кидками, часом володіння шайбою і, особливо, за виграними вкиданнями була дуже значною. Головний підсумок першого періоду: команди грають на одному рівні, проте помітно, що господарі можуть «додати».

Другий період підтвердив попередню думку. Господарі льоду повністю контролювали хід гри, діяли обережно і виважено. Не скажеш, що харків’яни виглядали безпорадно – просто їх суперники діяли ще краще. Гості почали відверто нервувати, що врешті-решт призвело до величезної кількості вилучень, більша половина з яких відноситься до категорії «необов’язкові». Як підсумок – Роман Благой скористався одним із вилучень, оформивши дубль. 26-й номер «Сокола» отримав передачу від Бабинця, на паузі поклав голкіпера і парашутом закинув шайбу у ворота – 3:0. Здавалося, що підопічним Олександра Кобиков ловити у цій грі вже нічого і найкращим подарунком для гостей буде гол престижу. Але на льоду у ХК «Харків» були виконавці, які мали іншу думку. Кобиков повністю переформував трійки нападу. Ударне тріо створили Янченко, Кривонос та Сірий, а всіляко допомагало їм тріо Большаков – Панасенко – Крикуненко. І такі пертурбації ігрового складу дали результат! В самому кінці другого періоду гості отримали право на реалізацію чисельної переваги. Замість нудного розіграшу шайби Олександр Янченко з-за воріт змістився на п’ятак «Сокола» і з незручної руки запустив шайбу у самісіньку дев’ятку воріт Балабана!

В третьому періоді гості взагалі перевернули все з ніг на голову. Спочатку Янченко зробив дубль, а за кілька секунд Павло Большаков взагалі зрівняв рахунок. Тайм-аут від Анатолія Дьоміна був дуже доречним. Харків’яни повністю перебрали ініціативу до своїх рук і зупинити їх не виглядало можливим. Але харків’ян зупинили... самі харків’яни. В пилу боротьби, як це часто буває, команда хоче якомога швидше довершити розправу на пораненим суперником. У даному випадку гості намагалися відбирати шайбу у «соколят» ще в зоні суперника ,що призвело до кількох вилучень поспіль. Тут і стався вирішальний перелом у грі. Господарі спочатку закинули при грі 5 на 3 (Микола Ладигін класно кинув, але влучив у хрестовину; на добиванні зіграв Ісаєнко), а після виходу четвертого гравця на лід ,закинули ще раз (цього разу Ладигін взяв приціл дещо нижче і не прогадав). Дві пропущені на рівному місці шайби повністю опустили руки ХК «Харків» і до закінчення матчу на льоду була лише одна команда. За час, що залишився до фінальної сирени «соколята» ще тричі засмучували голкіперів суперника і лише фінальний свисток Андрія Сєврука зупинив це побиття. Не слід зважати на фінальний рахунок зустрічі – останні кілька хвилин гості просто «відбували» номер, очікуючи закінчення матчу.

Тож підкорення столиці харків’янам довелося відкласти, як мінімум, до 13 листопада, коли їх прийматиме «Беркут».

turnir.com.ua и Пресс-служба ФХУ представляют:

Видео: «Сокіл» — «Харків» (весь матч)

Видео голов с матча «Сокіл» — «Харків»

Фото «Сокіл» — «Харків»

Прес-служба Федерації хокею України

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Это скорее всего апробирование нового вида спорта, который будет культивироваться во всем мире: после удачных испытаних вида спорта «хоккей с колонами» приступили к испытаниям вида спорта «хоккей в потемках».
я понял почему так мало света в авангарде — чтоб сохранить таинство укр хоккея )))
То что в Авангарде светильники не могут поменять то конечно Только это проблема вселенского масштаба,может когда в авангарде будет проходить межгалактический хок турнир —тогда засияет.
fed, картинка отличная?
Трансляция хорошего качества,картинка и громкость отличные.Хотелось что-бы коментатор немного расказывал о хокеистах:где играл,возраст и тд
в целом норм трансляция , просто срезано качество как я понял чтоб поток не перегружать , но картинку получал рывками . я думаю что дальше лучше будет . Дебют удался — спасибо организаторам . порадовали зеленые лампы освещения — как говориться — а воз и ныне там ...
и еще , рывками не только картинка но и речь , так что дискомфорт небольшой присутствовал — это вот и все минуса , тоесть всего два ))

обязательно надо что-то делать с лампой!!! Это просто капец! В прошлом году ведь к концу сезона она уже горела!

генка, у меня есть две энергосберегающие лампы, правда красного цвета. Высылать?
Не смотря на все не горазды — игра получилась классная! Спасибо командам за борьбу, а особенно Харькову, что при 0:3 не опустили руки и сравняли счет, заведя трибуны: «Сокол! Сокол!» так, как это не всегда бывает на играх в Терминале. Fleury обязательно надо что-то делать с лампой!!! Это просто капец! > В прошлом году ведь к концу сезона она уже горела!
А вообще было опрометчиво игру в интернете показывать: теперь весь мир будет завидовать условиям, в которых матчи ЧУ проводятся...
Fleury, генка когда-то подавал идею к шлемам хоккеистов фонарики приделать. Предлагаю в экстренном порядке эту норму нести в регламент ЧУ: игры в Авангарде проводить только при дополнительном освещении!
Отсутствие нормального света и потухшеее табло прото гонево! Пора с Авангарда бабло снимать за услуги на уровне плинтуса!
Хочется поздравитъ Вову Ткаченко с первой игрой на профессионалъной арене! Давай Вовчик поболъше работай и не расстраивайся никогда! Твои друзъя из Питера.
мне онлайн очень понравился, я вот дома в тепле посмотрела, потому что заболела и игра мне понравилась...ребята молодцы....воротари обоих команд выручали,но ошибка сокола,последние 2 шайбы,это расслабление всей команды...думают ведут 3-0 и все короли,а не тут то было)) а потом просто бежали...)))
А комментарии были на видео трансляции?
Табло не работало-х.з,что там может не работать-там всего-то десяток лампочек...И после такого некоторые гнусят,что,мол нам стыдно,что Сокол принимает гостей в магазине(Теминале).С..ки,за год лампочки вкрутить не могут. > Где там Генка-пора замутить сбор средств на лампочки для Авангарда!

Илья так фотка Годынюка на ФХУ твоих рук дело? Я так и знал!

Акелла промахнулся
Картинка была нормальная.Иногда притормаживала, но это фигня.В целом нормуль — молодцы!
Да уж. Разбомбили...
Картинка была нормальной. Правда у меня немного подтормаживало, но это комп-старичек давно апгрэйдить надо.
Свет на площадке конечно удивил. Наверное и из-за этого команды «любят» днем играть
Ні — трансляція нормальна. Якраз непогано із поправкою на освітлення звийчано. Але після такого залу про яку популяризацію мова може йти.
По поводу ТВ-онлайна ничего сказать от себя не могу... Но звонил Флай из Александрии, (у него инет довольно неплохой), говорит: картинка — по большому счету одни «квадратики» и слайд-шоу... Но, это уже не к «Гнезду»...
Теперь — «минусы»... Табло — не работает, света на площадке — кот нарыдал... После второго периода — опять закрыт туалет и болелы с упоением «ухайдакивают» угол «Авангарда»...
А самое знатное, что в третьем периоде, после десяти минут игры, команды из-за освещения поменялись воротами, чтобы находиться в равных условиях... И смех и грех... Дурдом...
Всем, прювет! Только что с матча... Интересная игра получилась! Кипер у харьковчан отлично выстоял первых два периода! Просто молодца. В первых трех шайбах его вину трудно найти. А потом «Сокол» решил что «капут» и расслабился... Ну, это как обычно! Сравняли... Несколько драчек, в которых были обоюдные удаления и «Харьков» поплыл... И уж совсем необязательной, (на мой взгляд), была замена вратаря у харьковчан в третьем периоде... Гол Харченко — украшение матча! Всех с победой!
ой мама...а чего же Харьков после 3-3 так посыпался...
Так какой счет?
У меня нет картинки!!!
Подскажите что нибудь!
ВОТ ЭТО КОМБЭК!!!!! 3 —3
Как-то резко Сокол посыпался — уже 3:3
Другий трохи сумбурний , Харків молодці що розпичатали Балабанчика !!!
Турніру РЕСПЕКТ за трансляцію !

Ребята а домашние матчи Сокола в ЧРБ будут по нету транслирывать


Було б непогано !
Следующие
Загрузка...