хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниУ ЄвропіВ 2012 году стартует Единая европейская хоккейная лига

11-06-2010 13:53 Leo

В 2012 году состоится первый розыгрыш Единой европейской хоккейной лиги, в турнире примут участие 40 команд со всего Старого света.

Все клубы будут разбиты на 4 дивизиона: Центральный, в который войдут команды из Швейцарии, Германии и Австрии, Восточный с клубами из Чехии и Словакии и отдельные дивизионы для команд из Швеции и Финляндии.

В регулярном чемпионате большая часть матчей будет играться между командами, выступающими в одном дивизионе, победители которых совместно с двумя лучшими клубами КХЛ определят лучший клуб Европы.

В дальнейшем, лучшая команда Старого света будет играть матч с обладателем Кубка Стэнли.

Источник: Expressen

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Мабуть,ніхто не буде заперечувати — контракти справді роздуті до неймовірності.Особливо ганебно це виглядає в пострадянських країнах —передусім,Росії та Україні,Білорусії.Причому,в Україні олігархи утримують клуби за рахунок своїх зароблених(вкрадених) коштів,а наші північні сусіди витрачають величезні кошти платників податків на зарплати легіонерів ...
13-06-2010 08:57
Гость
Большой обман
http://www.sport-express.ru/newspaper/2005-02-18/8_1/
----------------------------------------------------------
КХЛ проіснувало тільки 2 роки, а вже говорять про суттєві обмеження контрактів гравців, які роздуті до неймовірності. Чекаєм локаута КХЛ))
13-06-2010 09:02
Гость
А у вас в Гостьляндії є економіка?.. Проїдання коштів від видобування нафти і газу це є економіка?.. Оч. смєшно.
12-06-2010 17:21
Slavick
Судя по всему у вас на Украине не распила бабла ни экономики ни хоккея
Поэтому про распил бабла здесь не надо
Насправді НХЛ не для усіх клубів є прибуткова — там є нюанси — іміджеві, політичні дивіденти. Але ясно що там максимально все працює на прибуток.

Ну а в наших реаліях де корупція на усіх рівнях клуби часто потрібні суто для політичних цілей, частково іміджевих ну й плюс супутній в такій ситуації процес відмивання грошей. Це фактично також по своєму прибуток.
В КХЛ тільки Рига працює суто на прибуток. Але це якраз наслідок не дуже корумпованого суспільства в Латвії, та трохи вищого середнього рівня життя.

Одним словом — такі реалії повінстю повязані із державною системою. Поки не зміниться система в країнах що представлені в КХЛ доти будуть от такі «понти».
Slavick,абсолютно вірно — але таке в нас життя Головне-понти...
НХЛ — індустрія яка приносить прибутки лізі, власникам, медіа.
ЄХЛ — (єдина хокейна ліга) — спроба створити лігу яка приноситиме прибутки хоча би власникам і медіа.
КХЛ — розпальцьований розпил бабла спонсорів (часто ними виступають не тільки багаті люди, а й державні корпорації, уряди республік, країв, областей які за своєю місією не можуть спонсорувати професійний спорт). Не приносить прибутків ні лізі, ні клубам, ні медіа. Першим двом завдає великих збитків. Чорна діра.
Для smslava Не коректно сравнивать ХК Бердичев и клуб КХЛ и это мягко говоря
Бомж
Воно то може й так (про одну континентальну лігу), але ж хто з європейців захоче грати під егідою Росії? Не через те, що саме Росія, а через те, що одна країна все вирішує.
А от таке укрупнення, погоджуюсь з Назаріні, якраз і призведе до позитиву. Зокрема до зростання рівня гри в цих євро країнах та росту популярності ліги (адже ж єврокубок). Тільки така спільна ліга і зможе конкурувати з КХЛ, а з часом, можливо, і з НХЛ. А може й ні, але окремо вони точно не виживуть.
До того ж боятися створення ще більшої кількості ліг не слід, адже хокейні країни в Європі майже скінчилися (СНД та Прибалтика — в КХЛ, Скандинавія та центр. Європа — в Єдиній європейській лізі).
А більше ніхто і не грає.
Nazarini
просто не хочется, чтобы кол-во европейских лиг росли в будущем и стали никому не нужной клоунадой типа баскетбольных еврокубков. мне кажется, что одной ведущей европейской лиги (той же КХЛ) было бы вполне достаточно. по принципу НХЛ. а для фармов можно было бы уже сколько угодно лиг создавать. одно понятно: многие страны не могут проводить полноценные чемпионаты, т.к. хоккей — слишком дорогое удовольствие.
Правда і баскетболі є рух в правильному напрямі на мій погляд. Адріатична ліга, Балтійска ліга, можливо ліга ВТБ стане регулярною — перші правильні кроки в баскетболі.
Бомж
Ні — якраз між схемою, що планується в хокеї і тим що є баскетболі є принципова і визначальна різниці. В баскетболі єврокубки на фоні чемпіонатів губляться і немають регулярної форми. А в хокеї саме ліги і є основними і єдиними турнірами із регулярним календарем. Тому саме хокей розвиває схеми проведення глобальних ліг в Європі напевно найоптимальніше зараз.
европейская хоккейная лига, континентальная хоккейная лига. сколько еще нужно сделать лиг? бред. хоккей идет по пути баскетбола, а жаль. лучше бы пошел по пути футбола, где ФИФА и УЕФА держит все в железных руках.