хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїХокей в УкраїніКолесніков «штовхає» на вибори засновника «Вінницьких Гайдамаків», щоб насолити Порошенку?

15-06-2012 10:45 Кукушкин

Схоже віце-прем’єр-міністр – міністр інфрастуктури Борис Колесніков намагається помститися своєму колезі по уряду Петру Порошенку за «обрізання вельми дохідних схем витрачання бюджетних коштів». Після «публічного» наїзду Колеснікова на міністра економіки Петра Порошенка під час столичного круглого столу «Вибори-2012: Шанс для України?» та кількох невдалих спроб запустити у ЗМІ «дезу» про те, що Порошенко подарував Вінницьку кондитерську фабрику Януковичу-молодшому, «електоральні бої», схоже перемістилися у Вінницю.

Нашому кореспондентові вдалося отримати свіжо віддрукований екземпляр листівки, який засвідчує, що Колесніков вирішив «накапостити» Порошенкові на парламентських виборах. Судячи із змісту листівки, це буде здійснено шляхом висунення проти Порошенка на мажоритарному окрузі №12 «підконтрольного» віце-прем’єру кандидата – Валерія Лук’янця, який відомий вінничанам, як засновник хокейного клубу «Вінницькі гайдамаки».

У цьому питанні Лук’янець цілком прийнятна фігура, адже ще на початку року він «засвітився», публічно виступивши проти Порошенка в історії про фінансування «Гайдамаків», про що ми вже раніше писали у матеріалі «Як політики грали у вінницький хокей». Тоді він навіть викликав Петра Порошенка на ринг, звинувачуючи його у відмові взяти на себе фінансування хокейного клубу.

Сам Лук’янець у розмові відмовився прямо відповісти на питання про можливу участь у виборах. Проте, ані спростував, ані підтвердив чутки про те, що він збирається стати опонентом Петра Порошенка на окрузі №12.

- Рішення про участь у виборах я ще не прийняв. Але усе може бути. Можливо, дійсно піду. Остаточно це стане відомо ближче до офіційного початку виборчої кампанії. Я, думаю, що ви першими дізнаєтесь про те, йду я на вибори, чи ні, — відповів засновник «Вінницьких гайдамаків.

Від якої партії буде висуватись Лук’янець – поки що остаточно не відомо. Адже Борис Колесніков входить до керівної ланки Партії регіонів. Проте, вінницькі регіонами нічого не чули про висування від них засновника «Вінницьких гайдамаків».

- Уперше чую про таке. І його поява, скоріше за все – чутки. Лук’янець точно не буде висуватись від Партії регіонів. Наш кандидат буде визначений на з’їзді партії 30 червня, — сказав нам по телефону заступник голови вінницької обласної організації Партії регіонів Олексій Гаврилов, який, швидше за все очолить обласний штаб «регіоналів» на цих виборах.

Навряд чи можливе й висування Лук’янця з боку опозиції. По-перше, за нашими неофіційними даними, округ №12 за розподілом між учасниками об’єднаної опозиції відданий партії «Свобода». І тут найімовірнішими кандидатами-мажоритарниками розглядаються очільник вінницьких «свободівців» Олексій Фурман, або депутат міськради, та «одвічний опонент» мера Вінниці Володимира Гройсмана – Антон Бойдаченко.

- Така кандидатура у нас не розглядалась взагалі. Я про нього це нічого не чула. Остаточні кандидатури на мажоритарні округи будуть визначати на з’їзді об’єднаної опозиції, який запланований на липень, — підтвердила наші припущення лідерка вінницької «Батьківщини» та вже призначений керівник обласного штабу опозиції Людмила Щербаківська.

Тож, імовірніше за все, Валерій Лук’янець буде висуватися від вже майже забутої вінничанами партії СДПУ(о), яку ще й досі пов’язують із «сірим кардиналом» вітчизняної політики часів президентства Леоніда Кучми – Віктором Медведчуком. Хоча останні кілька років керівником СДПУ(о) є зовсім інша людина – Юрій Загородній. Він, до речі, є «босом» Лук’янця у вітчизняному хокеї, адже займає посаду президента Професійної хокейної ліги України.

Звісно, висування будь-якої кандидатури проти Петра Порошенка у Вінниці – це завідомо програшна гра. Адже, городяни пишаються «своїм» міністром економіки, який дає роботу тисячам вінничанам на своїх підприємствах у Вінниці та області, й побудував тут один із найвидовищніших у світі світломузичних фонтанів. Хоча, дехто може розглядати це, як зручний майданчик, щоб «лити бруд» на опонента. За пристойну винагороду.

Чи заробить Лук’янець на своєму протистоянні проти міністра економіки достеменно не відомо, проте, вінничанам вже зараз слід готуватися до можливої появи «тонни бруду», які будуть викидатися на їх голови, щоб хоч якось збити популярність Порошенка серед вінничан.

Юрій Басюк (Винница.info, 12.06.2012)

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Та пусть обыгрывает!!!!!!!!!я вообще за компов!!!!!!
Смотри, чтобы твой вшивый Донбасс не обыграли.
Ну все оКейно!))) гайдамаки пойдут на подьем!!! глядиш скоро и СОКОЛ начнут обыгрывать
я уж думал про Гайдамаков (((
Хах, прикольная публикация о наших героях.

http://www.pravda.com.ua/articles/2012/06/20/6967135/
Зодчий, та пока не гнул никто видимо. а зря...
GoneZales,
Видать пока не гнется,ну ничего на посту министра финансов строк не сложно заработать.
вряд ли по мажоритарке кто-нибудь сможет противостоять Порошенко — у нас его люто и бушено котируют и чтут, а фигуры равной ему у оппонентов нету. не уверен что Лукьянец (при всем моем уважении к нему) сможет «откусить голоса» у Порошенко. Лучше б Колесников с Януковичем нагнули Петра Алексеевича да и добровольно-принудительно вручили ему почетный «фінансовий тягар» по содержанию Винницких Гайдамаков — баблишка, я уверен, хватит
Порошенко наверное лучше?
Бандюга... Наглое хамло...