хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілТрое «соколиков» приглашены в сборную команду страны

26-03-2013 22:34 ritchie

Тренерский штаб национальной сборной Украины пригласил в состав команды нападающих Сергея Черненко, Руслана Безщасного и Юрия Петранговского.


Напомним, что контрольные матчи наша команда проведет 8-го и 9-го апреля в подмосковном Чехове, где соперником украинцев будет местный «Витязь».

Пресс-служба ХК «Сокол»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


За непродажни ЗМИ, ты забыл представиться своим настоящим именем —БРЕЗВИН.в тексте даже видно как ты картавиш
Пане Корніюк, якщо на вашому каналі працюють журналісти для яких поняття професійної етики не пустий дзвін, то може розкриєте для нас і інші сторони підготовки збірної. Тоді і я буду вам вдячний. Наприклад як деякігравці разом з тренерами самі встановили собі розміри преміальних, що у сумі перевищують річний бюджет дитячої хокейної школи. При цьому натякаючи Брезвіну, що інша сума їх незадовольнить і вони можуть відмовитись від збірної. Чи на цю тему не було замовлень? Бо якщо не зробите цього ви на каналі ICTV, це зроблять інші журналісти, які непродаються!!!!
Тарас, спасибо за репортаж. Все правильно,объективно и по делу.
Цікаво, а тут рахують копійки за ключки і шнурки, як у наших командах:

https://www.youtube.com/watch?v=SqZVIGrbLNg
Тарас, да пошли ты их брезвеных и прочих недорукаводителей на три буквы только не на слово дом
Ну так хоккей хоронят с каждым годом, пр чем могила все глубже и глубже....спасибо правителям и властям(((((
-«Суки, пардон конечно они редкостные и те и другие». . .
За непродажн ЗМ, мені особисто начхати замовний це репортаж чи ні .Що там не правда ? І які ще треба підтвердження ,коли про шнурки говорить ГОЛОВНИЙ тренер збірної ? Він що теж продався ЗМІ ? А відносно Брезвіна ,то Тарас ще лагідно пройшовся по ньому.За такі результати збірної,за таке проведення чемпіонату України ,за таке становище дитячого хокею,він вартує більш жорсткого відношення до себе.А якби мав хоч краплину совісті ,то давно б пішов у відставку.
Значится так, граждане болельщики...
Вот есть почта С. А. Коваля и он готов, чуть ли не в режиме он-лайн, ответить на все ваши вопросы... Причем — лично
skoval@fhu.com.ua
И давайте, без оскорблений будем публиковать свои сообщения на этом сайте... Есть что написать по делу — пишите, досужие домыслы и мысли — не нужны...
За непродажн ЗМ, а кому ЗМІ продались? І суми, якщо є така інформація.
Пане журналіст, не робіть із себе людину, яка переймається проблематикою збірної. Не треба нікого дурити – за кілометр видно, що репортаж замовний. Як би вам боженька дав трішки хисту журналістського, то ми б побачили не тільки Кулікова, але і лікарів команди, і людей, які відповідальні за екіпіровку гравців і т.д. Все, що ви нагородили у репортажі потребує підтвердження. Можливо треба було заїхати не тільки на лід до команди, але і до кабінетів чиновників. Робіть свою справу професійно.


Вот это тренер !!!
Тарас, повністю вас підтримую, все правильно розписано і розказано. А стосовно Фху немає сенсу з ними про щось сперечатися. Ці далекі люди уміють тільки освоювати державні кошти. І роботу Фху наглядно видно по результатам виступів збірної....Я ще раз можу повторити ще раз те про що говорю вже 2 роки, до поки в Фху працюватимуть Брезвін і ко, Хокею в Україні не буде. Розвод буде, а хокею не буде.
Тарас,да не обращай внимания на этого фхушного холуя.Все верно тобой сказано, да еще в рамках приличия. Хотя кроме матов эти керманычи не заслуживают своим пофигизмом.Брезвины и ковали просто бросили сборников от Беркута на произвол, проявив только активность в чисто шкурных интересах вокруг клюшек и прочих организационных моментов, прикрывая обкаканые и вороватые дупы, налогоплательщиками. Пусть лучше вспомнят устроенный ими перелет сборной в Словению, пожлобничав на обычный чартер. И команда должна заранее знать насчет своих премиальных, гробить здоровье на шару сейчас не канает.
нормальные пацаны такие закупают клюшки
может и наши тренеры так клюшки разбивают https://www.youtube.com/watch?v=WOVbFA-GHiY
щодо Воєнса. На моє скромне переконання, будь-яка організація, в тому числі фху має перейматися своїм іміджем. Шанс поїхати на олімпіаду є лише раз на 4-ри роки. я пригадую, як все серйозно було напередодні відбору у Ризі. пан Брезвін просто хворів цією ідеєю, зустрічався з гравцями у присутності журналістів, самі хокеїсти розуміли важливість турніру і не поїхали ми у Ванкувер лише через збіг обставин (травма Гунько та обрізка Толкунова у рівній грі з латишами). цього разу ніби на кону був не відбір на ОІ, а черговий єврочелендж. тому зрозуміло я намагався знайти розуміння у фху щодо поїздки до Воєнса. тільки мені чомусь цей турнір виявився потрібнішим ніж фху. я вже звик до того, що у всьому винні журналісти. тільки в чому я так само переконаний, так це в тому, що не журналісти повинні купувати ключки гравцям, не журналісти повинні асфальтувати дороги та ремонтувати хюндаї. а шановного «непродажного журналіста» я прошу не хвилюватися за мої відрядження)))
За непродажн ЗМ, у фху смілива позиція. закритися в танку і аби про нас ніхто не чув і нас ніхто не бачив. я так розумію там вже давно забили на збірну, тому чим менше людей знатиме з новин про наші «перемоги», як то у воєнсі, то може і не згадає керівництво нашого хокею незлим тих словом. тут логіка залізна і така позиція чиновників з громадської організації фху має право на життя. фху лічені рази фінансувало відрядження журналістів за всю історію моєї роботи на ictv. не хочу перелічувати (формувались групи і не тільки з нашого телеканалу на кілька челенджів та кваліфікація ОІ-2008 в Латвію), але на всі чемпіонати світу за участю збірної України телеканал ICTV фінансував З ВЛАСНОГО БЮДЖЕТУ. а повірте, непросто мотивувати доцільність спортивних відрядження перед керівництвом, а особливо що стосується хокею.
а ты не пробовал под шайбу (которая летит с скоростью 127 км\час) безплатно лечь,а потом годами лечиться в нашей «безплатной медицине» ?

А чего-то тренерам под шайбу ложится? Пьяные что ли?
А где сейчас Брезвин, на каких островах отдыхает? Может поэтому нет ни клюшек, не премиальных? Если государство было бы заинтересовано, все уже давно расследовали. А так дали все на разграбление, лишь бы «своих» пристроить, а то не дай Бог похудеют.
ну,если за счет спонсоров — то пожалуйста...хоть по миллиону но из бюджетных(народных) денег — нуегонах... грамоты почетные в самый раз...
Да уж..... Кому война, а кому мать родна.
а кто должен платить(из каких источников)
не гони!
Игроки надеются хотя бы по штуке за каждую выигранную игру и по 10 000 $ в случае выхода в группу «А»
Боснословные это 1000000$
Кстати а усиление будет?????
Даешь группу С1
не будет премиальных —не будет победы в турнире? та и х.с ними — обойдемся...
про те як тренери збірної вимагають баснословні преміальні від Брезвіна і у який спосіб вони це роблять.
_______________________________________
Стесняюсь спросить!
БОСНОСЛОВНЫЕ —это какие?
И у ЯКИЙ - спосіб вони це вимагають?
пипец, сколько всего интересного мы могли бы узнать — если бы все участники процесса засветились и стали говорить правду...
Следующие
Загрузка...