хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніБоротьба за СК «Авангард» вступає у вирішальну стадію

23-04-2014 10:02 Геныч

До Київського апеляційного господарського суду надійшли скарги Об'єднання профспілок, організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» та Підприємства «Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок м. Києва «Авангард» на рішення господарського суду міста Києва від 17 березня 2014 року за позовом заступника прокурора міста Києва в інтересах держави в особі Фонду державного майна України до Київської міськпрофради за участю третіх осіб: ДЮУСЦП «Авангард», ТОВ «Деміс Груп», та Міністерства молоді та спорту України про визнання права власності.


Рішенням господарського суду міста Києва від 17 березня 2014 року позов було задоволено повністю. Не погоджуючись із прийнятим рішенням судом першої інстанції Київська міська рада профспілок та Підприємство ДЮУСЦП «Авангард» звернулись до Київського апеляційного господарського суду з апеляційними скаргами, в яких просять скасувати рішення господарського суду міста Києва від 17.03.2014 та прийняти нове, яким в задоволенні позовних вимог відмовити в повному обсязі. Враховуючи викладене, суд визнав подані матеріали достатніми для порушення апеляційного провадження та ухвалив: прийняти скарги до провадження та призначив їх розгляд на 15 травня 2014 року об 12 годині в приміщенні Київського апеляційного господарського суду за адресою: м. Київ, вул. Шолуденка, 1, зал №2.

P.S. Не оставайтесь равнодушными! Напомним, что объект уже был у Профсоюзов, и существовал в ужасном состоянии, после чего они вообще передали на него права частным лицам, которые не видели там катка. Где гарантии, что это не повторится? На собрании хоккейной общественности 3 апреля с Министром спорт Дмитрием Булатовым, адвокат компании WM Украина, подрядчика строительства катка на Мельникова 46 заявил, что они в течении двух месяцев готовы завершить реконструкцию хоккейной площадки СК «Авангард», но их попросту не пускают на объект». Если Киевский апелляционный хозяйственный суд примет решение не в пользу Минспорта, то это вновь погрузит украинский и киевский хоккей на долгие годы в «трясину» нестабильности.

Предложение: провести возле Киевского апелляционного хозяйственного суда по адресу: г. Киев, ул. Шолуденко, 1, общественный хоккейный митинг 15 мая в 11:30 в поддержку, чтобы СК «Авангард» остался в собственности Министерства молодежи и спорта Украины.

Завантажити: Ухвала Київського Апеляційного Господарського Суду №№910/993/14 (Прокуратура — Київська міськпрофрада) від 15.04.2014



«Гнездо» по материалам «Судова влада України» и mournhockey.com.ua

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Брезвин зарегистрирован кандидатом в депутаты Киевской миськрады
http://www.mournhockey.com.ua/datas/users/1/kcec_280414_1.pdf
Проблєми продовжуються відчуваю що і 15 травня то ще буде не кінець ...