хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніНацрада зобов’язала канал Xsport відновити мовлення до 1 квітня

16-03-2015 09:05 Геныч

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зобов'язала цифровий ефірний і супутниковий телеканал Xsport (ТОВ «Тотвельд») Бориса Колесникова відновити мовлення до 1 квітня. Відповідне рішення Нацрада ухвалила на засіданні 5 березня за результатами позапланової перевірки.


Нацрада констатувала, що Xsport не здійснює мовлення. Регулятор визнав порушення каналом умов ліцензії та зобов'язав до 1 квітня привести свою діяльність у відповідність до умов ліцензії та законодавства. Члени Нацради врахували, що сам канал офіційно заявив, що призупинив мовлення з 1 січня на 90 днів у зв'язку зі складною фінансовою ситуацією.

В офіційних поясненнях Нацраді канал Xsport написав:

«Стосовно тимчасового зупинення мовлення повідомляємо, що це є вимушений крок через вкрай важкий фінансовий стан телеканалу, що в першу чергу зумовлено досить нестабільною валютною курсовою ситуацією. Основним наповненням ефіру телеканалу є спортивні трансляції та інші програми, права на які здебільшого придбані за кордоном. Варто зазначити, що постійні введення Національним банком обмежень та заборон на придбання іноземної валюти для розрахунку за певні види товарів та послуг також перешкоджають належному та своєчасному придбанню прав і забезпеченню виконання ліцензійних зобов'язань телеканалу.

В той же час триває активне вивчення пропозицій як на внутрішньому так і на зовнішньому ринках надання прав на телевізійний контент з метою виявлення оптимального варіанту наповнення ефіру та подальшої трансляції телеканалу, результатом якого має бути відновлення мовлення.

У зв'язку з цим, керівництво телеканалу сподівається на порозуміння з боку Національної ради щодо ситуації, яка склалася на телеканалі та повідомляє, що для вивчення ринку та адаптації до нових умов потребує певного часу.

Але запевняємо, що вже найближчим часом мовлення телеканалу «Тотвельд» буде відновлено
».

Нагадаємо, телеканал Xsport починав своє існування як телеканал «Хокей». У червні 2011 року ТОВ «Тотвельд», що належить хокейному клубу «Донбас» Бориса Колесникова, отримало ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на супутникове мовлення під логотипом «Хокей». У серпні 2011 року за результатами цифрового конкурсу Нацради канал здобув місце в загальнонаціональному цифровому мультиплексі МХ-3. Телеканал «Хокей» розпочав мовлення 22 січня 2012 року.

У травні 2013 року канал зазнав ребрендингу і перейменувався на Xsport, оскільки вирішив розширити види спорту, які представлені в його ефірі. У листопаді 2014 року канал змінив формат зі спортивно-інформаційного на спортивно-розважальний та відкоригував жанрове наповнення, привівши його в ліцензії у відповідність із фактичним.

З 1 січня 2015 року Xsport призупинив мовлення на 90 днів, пояснивши таке рішення ситуацією непевності валютного курсу. 15 січня Нацрада призначила позапланову перевірку каналу.

«Телекритика»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Josh
А ты не имеешь возможности смотреть вживую?
Скоро ПО в НХЛ, может по гуманитарке покажут?
Вратари: Павел Полуэктов, Виталий Колесник,Виталий Еремеев,Алексей Иванов,Дмитрий Мальгин,Андрей ЯнковЗащитники:Роман Савченко,Евгений Блохин,Данияр Каиров,Артемий Лакиза, Виталий Новопашин,Евгений Фадеев,Андрей Корабейников,Кевин Даллман,Владислав Колесников,Максим Семенов,Алексей Васильченко,Алексей Литвиненко,Дамир Рыспаев,Антон Казанцев12. Владислав Колесников.Нападающие:13. Андрей Спиридонов;14. Талгат Жайлауов;15. Федор Полищук;16. Виктор Александров;17. Илья Соларев;18. Константин Савенков;19. Евгений Бумагин;20. Есмуханбет Толепберген;21. Дмитрий Уппер;22. Роман Старченко;23. Вадим Краснослободцев;24. Максим Беляев;25. Константин Пушкарев;26. Константин Романов;27. Михаил Рахманов.

Подробнее:http://vesti.kz/hockeynational/172590/
Любое использование материалов сайта допускается только при наличии активной ссылки на Vesti.kz
Казахстан будет явным фаворитом в борьбе за путевку в Высший дивизион «А»,тут я думаю не у кого сомнений быть не может.
А играет где нибудь или уже закончил с хоккеем Г.Разин?
А у Бори языка нет?
Не может выступить? ведет себя как целка картавая
,а с чего вы взяли что у Бори денег нет?
Вам же ясно написано :
«такі заходи пов'язані з неможливістю сформувати бюджет для закупки якісного іноземного контенту, оплата котрого проводиться у доларах та євро. Таким чином, наразі канал призупиняє мовлення на 90 днів для оптимізації технічних видатків. Після вирішення нагальних питань телевізійний бродкаст каналу Xsport буде відновлено».
Курс ведь неконтролирован был. Кто ж лишнее платить хочет?Вот и взяли три месяца до стабилизациии курса валют.


ну Боря прибедняется конечно
под диваном есть еще чемоданы с капустой
Шестикомнатная квартира общей площадью 375 кв. метров может стоить более $1 млн, ведь квартиры в этом комплексе продают от $3 тыс./кв. м.

Арсен Аваков в свое время был одним из крупнейших бизнесменов Харьковщины.

25-летний сын является миноритарным акционером отцовской фирмы «Инвестор».

Квартиру Авакову продал Иван Куровский – экс-нардеп от Партии регионов, владелец компании «Житлобуд», которая и строила комплекс «Альпийский».

Жилой комплекс включает 121 квартиру и подземный паркинг на 242 места, круглосуточную охрану, собственный фитнес-центр с бассейном.

Также в этом комплексе имеют жилье семья председателя СБУ Наливайченко, семья экс-председателя Государственной налоговой администрации Папаики и другие.

,

Аваков-младший стал владельцем квартиры по ул. Протасов яр, 8. Покупка была совершена 30 мая 2014 года, через три месяца после назначения его отца, Арсена Авакова, главой МВД.

6-комнатная квартира общей площадью 375 кв метров может стоить более $1 млн, поскольку квартиры в этом комплексе продают от $3 тыс/кв м.

Да прям там у Борьки денег нет, есть у него деньги много накрал.
джино, не волнуйся!

Як писала «Телекритика», телеканал Xsport з 1 січня 2015 року призупинив мовлення. Канал пояснив таке рішення ситуацією непевності валютного курсу: «В першу чергу, такі заходи пов'язані з неможливістю сформувати бюджет для закупки якісного іноземного контенту, оплата котрого проводиться у доларах та євро. Таким чином, наразі канал призупиняє мовлення на 90 днів для оптимізації технічних видатків. Після вирішення нагальних питань телевізійний бродкаст каналу Xsport буде відновлено».

уже ж Гонтарева разобралась с стабильностью курса доллара!
если денег нет...
-тогда у xsport должна быть отозвана лицензия на вещание
-телеканал ОФИЦИАЛЬНО закрыт,
—с журналистами и деловыми партнерами проведен расчет
-а юрлицо ликвидировано
а не продолжать тянуть кота за мандаринки
бульболяйнонен, а никто и не заставляет. Хспорт на 90 дней приостановил свою деятельность,срок избегает через 2 недели ,значит 1 апреля канал обязан возобновить свою информационную работу.
я не могу понять , а как можно заставить востановить трансляцию канала? если у борьки может быть железный отказ в виде — а у меня типа денег нет,дайте денег я вам трансляцию устрою)))
Не забываем, что этот канал их «Хоккея» давно стал «ХэСпортом». Не могу сказать, что я его смотрел в последнее время...
W lochy итальяно
Wlochy??? кто такие?

S 76, соберут из тех кто сможет.

ото ж бо і воно. Хоча б в другий не вилетіли
Гость, соберут из тех кто сможет.
Наглядно

S 76, теперь главное собрать состоятельный состав!
Расширенный список очень уж не убедительный. Матерухин уже свалил, променяв трехлетний контракт с Динамо на отказ от выступлений на международном уровне. Теперь ждем что скажут Квитченко и Гайдученко,а так же кто из: Торяник,Благой,Люткевич и Белухин — вылетят из финала Братины.
Новость про это на сайте канала. TVP SPORT в инете

Настраиваем антенны (у кого есть)
Геныч, вроде проверял вот тут

Если коротко то вот сетка показа. И наши игры не все включены для показа


S 76, ссылка кривая, не открывается. Но по телеку лучше смотреть, чем по пк. Хотя тебе то может и по тв)
Геныч, про трансляции уже был разговор

02-03-2015 15:33
Слава яйцам!
Появился шанс увидеть ЧМ в Польше? Или полькое ТВ покажет все матчи?