хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілВищий господарський суд відмовив ДЮУСЦП «Авангард» у перегляді справи

31-03-2015 12:27 Геныч

Колегія суддів Вищого господарського суду України, перевіривши заяву Підприємства «Дитячо-юнацький учбово-спортивний центр профспілок міста Києва «Авангард» про перегляд постанови Вищого господарського суду від 5 серпня 2014 року встановила: рішенням Господарського суду міста Києва від 17 березня 2014 року позов Заступника прокурора міста Києва задоволено повністю; визнано право власності держави України в особі Фонду державного майна України на будівлю льодового палацу площею 8422,80 кв.м.

Постановою Вищого господарського суду України від 05.08.2014, постанову та рішення судів попередніх інстанцій залишено без змін. Підприємством ДЮУСЦП «Авангард» подано заяву про перегляд постанови Вищого господарського суду України від 5 серпня 2014 року, в якій просить вказану постанову, постанову суду апеляційної інстанції та рішення місцевого господарського суду скасувати, та прийняти нове рішення, яким у задоволенні позову відмовити.Перевіривши заяву про перегляд постанови суду касаційної інстанції та додані до неї матеріали, колегія суддів вважає за необхідне відмовити в допуску даної справи до провадження Верховного Суду України, оскільки не було встановлені факти неоднакового застосування судами одних і тих самих норм матеріального права, внаслідок чого ухвалено різні за змістом судові рішення у подібних правовідносинах, а саме це може бути підставою для перегляду справи. З огляду на викладене Вищий господарський суд України дійшов висновку про відсутність підстав для допуску даної справи до провадження Верховного Суду України.

Нагадаємо, у листопаді 2013 року Мінмолодьспорту звернулося до Генеральної прокуратури з проханням витребувати з незаконного володіння ДЮУСЦП «Авангард» будівлю льодового палацу, та визнати право власності за державою. 17 березня 2014 року Господарський суд Києва задовольнив позов першого заступника прокурора міста Києва та повернув спорткомплекс «Авангард» у власність держави. 15 травня 2014 року Ухвалою Київського Апеляційного господарського суду вищезазначене рішення зал..., а апеляційна скарга ДЮУСЦП «Авангард» без задоволення. 5 серпня 2014 року Вищим господарським судом України рішення від 17 березня 2014 року та Ухвалу від 15 травня 2014 року залишено без змін. 3 вересня 2014 року Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження «Про віднесення будівлі льодового палацу у м. Києві до сфери управління Міністерства молоді та спорту». 17 вересня 2014 року Наказом Мінмолодьспорту було створено Державне підприємство «Спортивний комплекс «Авангард».

mournhockey та Судова влада України

Ось що хочу сказати з цього приводу...




прихожане
это богоугодно
джино, какой Авангард? Там говорят скоро Сенагога будет.
про Авангард можно забыть
А хоккей от «влюбленных» в него казнокрадов мы уже видели...
В нормально функционирующей стране смена власти не должна влиять на спорт. Кто бы там ни пришел.
Политики и не должны заниматься спортом. Это Вы привыкли к царям-батюшкам, кидаюшим холопам зрелищ с барского плеча. Политикам нужно строить страну, в которой будет престижно да и выгодно спонсировать спорт.
Ничего делать не будут,нынешние политики далеки от спорта!Болтовня всякая...
А эти

Броварское высшее училище физической культуры (БВУФК «Белый Барс») и Республиканское высшее училище физической культуры (РВУФК «Академия»),

«безумные» предприятия куда подевались ?
Джино прав. Самое печальное, что понимание приходит с временем и то не ко всем. Бассейн Чайка на Шамрыло, Льдинка, Ледовый стадион, и так можно писать и писать.....
если я неправ обоснуй
я эту ситуацию по Авангарду знаю от и до
поверь мне все документы видел
джино, ты не прав
это значит, что Детской школе отказали
и никаких детей в ближайшее время там не будет
Ура! Авангард остается в госсобственности. Возможно в ближайшее время появится решение по остальной части комплекса, а там можно и о нормальном инвесторе помечтать.
уже больше полугода прошло с момента создания "Державне підприємство «Спортивний комплекс «Авангард».». Иногда заезжаю в магазин на Мельникова и каких то изменений на «Авангарде» я, честно говоря, не заметил. Может внутри что то происходит?
это хорошо или плохо выше указанное решение суда