хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаНаціональна збірна матиме велику підтримку у Кракові!

17-04-2015 12:24 ritchie

«Галицькі Леви» відвідають матчі Чемпіонату Світу з хокею . «Червоно-чорні» 18 квітня вирушають до Кракова на матчі Чемпіонату Польщі , де окрім самих матчів, власне і підтримають нашу національну збірну на Чемпіонаті Світу в дивізіоні 1 «А».


Наш колектив відвідає матчі збірної у неділю і понеділок, де активно вболіватимуть за національну дружину Олександра Годинюка!

Андрій Марич, ХК «Галицькі Леви»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Слав, они на два матча успевают первых, с Казахстаном и с Итальяно...
А коли назад до України «Леви» повертаються? Одразу після гри з Японією чи раніше?
Nazarini, в 2018 году.
Вони уже не такі й малі — 2001 рік найстраші. Час біжить — дехто з них уже в 2017 році може потрапити на чемпіонат світу в збірну Ю-18.
Хочу пожелать удачи пацанам на турнире , половина из тех парней кто сейчас в сборной — понимают что в былые времена они не то, что в сборной не будут а только по телевизору видели нормальный хоккей , в связи с этим надеюсь глаза будут гореть и желание должно быть запредельным играя на такой красивой арене
Я так відчуваю, що маленькі галичани ще й попідказують «дядькові Годині» кому куди їхати, як закидувати та й де наливають!
Так, голоса у хлопців є хороші! Головне щоб було більше позитивних емоцій по завершенні матчів!
Молодці галичани! Оце так буде підтримка! Наши хлопаки — голосисті! Треба ще трішечкі вдачі старшим, а молодші — не підведуть! Я в цьому впевнений!