хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніБогуславський хокей бореться за свого спонсора

05-10-2015 10:51 Геныч

Жителі міста Богуслав Київської області звернулися з відкритим листом до Президента України Петра Порошенка, секретаря РНБО Олександра Турчинова, міністра молоді та спорту Ігоря Жданова з проханням виключити з санкційного списку оператора державних лотерей МСЛ.

Богуславчани впевнені, що компанія МСЛ потрапила під санкції помилково, як і журналісти BBC.

Ще в листопаді 2014 року в Богуславі було відкрито Центр зимових видів спорту «Льодограй». Як зазначається, льодовий палац побудований і повністю фінансується за рахунок коштів оператора державних лотерей ТОВ МСЛ.

«Просимо Вас ще раз розглянути правомірність включення «М. С. Л.» у зазначений санкційний список і швидше виключити ТОВ «М. С. Л.» з нього. Ми з жахом дивимося на майбутнє нашого Льодового палацу у випадку припинення фінансування комплексу. Бюджет міста і району не в змозі нести ці витрати. Наш оптимізм, віра у справедливість, почуття гідності і гордості за наше невелике місто — почуття, які були викликані цим відкриттям», — йдеться у відкритому листі Президенту.

Для жителів районного містечка — «Льодограй» — місце проведення дозвілля та унікальна можливість для дітей з провінції тренуватися в секціях з фігурного катання та хокею з професійними тренерами.

Відкритий лист з підписами понад 600 жителів міста Богуслав і району був направлений в Адміністрацію Президента, РНБО, Міністерства молоді та спорту. Збір підписів триває.

Нагадаємо, що тренером хокейної ДЮСШ у Богуславі працює Олександр Матвійчук, екс-гравець збірної України. Дивиться його інтервью на відео з 7:00 хвилини.



Джерело: РБК Україна та mournhockey

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Короче, перспектива аля-Авангард! Держава финансировать не будет,а для бъютжета г.Богуслав — «не по сеньке шапка»

«Просимо Вас ще раз розглянути правомірність включення «М. С. Л.» у зазначений санкційний список і швидше виключити ТОВ «М. С. Л.» з нього.

ничего не даст! «М.С.Л.» по принципу Проффсоюзов поснимает все свое оборудование и оставит одни руины от дверей до морозильной системы .
про детей в нашей стране думают в последнюю очередь, а про путина сам начал...
Дапричем тут выпил,если не разрулят с этой ситуацией в плюс прикинь какой у людей осадок в душе останится я уже про детей молчу.И это в предверии выборов во электорат поговорит с кандидатами а они понаобещают как всегда.
Ниче-ниче пусть закрывают ребята из ОПЛОТА их к себе заберут
Оце перемога ухерачить уже готовое это по нашему тут дето рядом путина видели это он все воду мутит гад мацкальский.А так Богуславцам и надо на сепарские деньги каток построили дети занимаются здоровенькие растут. Срочно уговнять сепарское заведение директора и тренера растрелять за пособничество окупантам.Пока все.
Вот, Геныч, и плевать ни в кого не надо. Все очевидно — балбесы. Сначала надо о людях подумать, а потом санкции. Как всегда: отобрать, поделить, разрушить — это хорошо получается, а создать, поддержать — нужны опыт, знания, умения, а их нет.