хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніВ Украине пройдет женский чемпионат по хоккею

03-10-2016 12:20 Геныч

В этом сезоне в Украине проведут первый женский чемпионат страны по хоккею. В нем примут участие четыре команды: киевская «Украиночка», «Днепровские Белки», кременчугская «Лавина» и харьковские «Пантеры».


Чемпионат проведут в два этапа. На первом этапе команды сыграют четыре однокруговых мини-турнира в каждом из городов, где базируются участники первенства.

Второй этап пройдет в формате Финала четырех. Команды на протяжении уик-энда сыграют полуфинальные матчи, поединок за третье место и финал.

Первый тур женского чемпионата состоится с 18 по 20 ноября в Киеве.

Первый чемпион Украины среди женских команд определится в Международный женский день – 8 марта 2017 года.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Господа, да пусть дамы развлекаются, пока мы платежеспособны.
Гость, А ось тут я з Вами повністю солідарний.
Да пусть будет ЧУ среди женщин,я только за, просто не хотелось бы чтоб это мероприятие через некоторое время не оказалось очередной пустышкой.
Гость, Гость, Тим не менше , Першому ЧУ серед жінок бути. Скрегощіть зубами)))))))) А далі побачимо.

Короче,первенство бани.То таке.

первенство сауны
Короче,первенство бани.То таке.
Самофинансирование будет продолжаться до тех пор пока толи мужья толи благодетели не забьют на это дело.

(зліва на право) Марина Борисенко — президент ХК «Дніпровські Білки» (м.Дніпро); Сабіна Донцова — президент ХК «Пантери» (м. Харків; Артем'єва Юлія — Керівник жіночого комітету ФХУ; Надія Бобошко — президент ХК «Україночка»(м. Київ); Ірина Бруслиновська — президент ХК «Лавина» (м. Кременчук)
Знайомтесь! Організатор та представники клубів-учасників Першого Чемпіонату України з хокею серед жінок 2016/2017 рр.
Гость, Пане, може Ви і не знали, але я Вам доповідаю. На ЧУ серед мужчин грають лише мужчини, а у ЧУ серед жінок приймають участь лише жінки. Фірштейн? Тому конкуренції за хокеїстів тут не буде)))))) Та і ЧУ серед жінок почнеться 18 листопада , забезпечивши САМОфінансування, якби Ви не були проти. ))))))) Спустіться з небес на грішну землю. Все чудово! Про яке фінансування Ви мені кажете? Краще фінансування — ц самофінансування. Цим шляхом ідуть не лише усі жіночі команди світу, але і значна частина чоловічих. І ми прийдемо))))) Ви тут постсовкові фантазції киньте.
а тебе не все равно? ты ж это не финансируешь
делают то что считают нужным, а гундеть удел нытиков и неудачников
Какой женский хоккей?Еле насобирали команды на ЧУ с мужиками никто не хочет финансировать в это время,спуститесь с небес на грешную землю.
ЗА ТОБОЮ ДОРОШЕНКО, КОЗАЧУК, ВСЯ ВКРАЇНА ПЛАЧЕ !
Дуже сумна тема. Ось їдуть наші дівчатка грати у хокей у Європу, чужого навчатись і свого не цуратись. Їм обіцяють сприяння, хороші тренувальні і ігрові умови. І що? А насправді, після прибуття усе виявляється примарним: ломають психологічно, калічать душу і тіло капіталізмом з їжою швидкого приготування , низводять до положення рабів, яких і на коліна ставлять, і топчуться по них. Не вірите? Самі погляньте. Ось світлина , на якій скритою камерою нашим розвідником закарбовані тортури над українкою Наталкою Козачук з боку " колєжанок» з SC Reinach з ніби нейтральної і спокійної Швейцарії. (Наталя знизу у центрі, а над нею глумляться панянки з «бахатих і ситих» Швейцарії, Німеччини, і навіть імперіалістичних США :
(Шутка
Гость, про власних дітей:
ЖІНКИ-ГАКІВЧИНІ І ПОЛОГИ,АБО ІСТОРІЯ ПРО ПОРОЧНЕ ЗАЧАТТЯ.
А ось і нагода!!!!!!!!А я якраз цікавився здоров'ям доньки пані Велічкової Мартіни . Дивним збігом обставин ця ВЕЛИЧКова має неВЕЛИЧКе відношення до гри у гаківку, власниця багатьох рекордів не лише Словаччини , а і світових, неодноразова учасниця ЧС, Олімпійських ігор у складі збірної Словаччини, одна з кращих нападниць країни за усю історію словацького жіночого хокею...Донька її народилась легко і росте здоровенькою. Мартіна з чоловіком вже мріють про другу дитину, хоча хокейну кар'єру Мартіна ще залишати не хоче))))) Виходить брешуть про те, що хокеїстки- не народжують???? )))))) До речі, не вдаючись у подробиці, хочу виразити величезний захват Мартіною Велічковою не лише , як красивою жінкою і чудовою хокеїсткою, а і як чуйною людиною, яка вміє безкорисливо дружити. Вона також відіграла роль у розвитку і підтримці українських хокеїсток. Ось вона , Мартіна, у хокейному гримі і без:


Najlepšou hokejistkou Slovenska sa stala Martina Veličková . Це я про професійність, щоб Знайка не вагався)))))


Остання новина : Мартіна не тільки успішно виховує доньку, а разом з чоловіком чекають другу дитину!!!! Щастя і здоров'я їм.
Знайко, сцуко
тебе тоже заплетем
Security,

При нагоді передивіться ще світлини у темах про жіночий хокей. Скільки ж у цих дівчат радості життя, імпровізу, позитиву

а власні діти ?
Гость, При нагоді передивіться ще світлини у темах про жіночий хокей. Скільки ж у цих дівчат радості життя, імпровізу, позитиву!!!!! Чоловічий хокей дійсно давно став професійним, вивіреним, логічним....Але ж з цим втратив і той позитив, який є у жінок в хокеї. При цьому деяких люксичних рис він не мав від зародку, бо самі знаєте, що притаманне лише жінкам))))) Я за чоловічий хокей, ціную його, але не здивуюсь , що років через 100 його у підручниках з хокею будуть розглядати як етап до СПРАВЖНЬОГО жіночого хокею))))) Істина посередині, як Ви самі знаєте)))) Тому просто погоджуйтесь, що жіночий і чоловічий хокей — рівноправні, і обидва чарівні))))
Гость, Спеціально для Вас:
Здається, дівчатами SC Reinach Нати Козачук( 3 зліва у 1 ряду) придуманий цікавий спосіб і жіночий хокей популяризувати, і свій гурт, і себе, а також підзаробити грошенят)))) Спосіб простий: командну фотку розрізаєш на пазли, на зворотній стороні пишеш автографи, або гасла і продаєш втридорога, або більше))))) Ось зразок

Рекомендую....Можу продати.....Втридорога, як мінімум....Можемо поторгуватись)))) ( Шутка юмора)
Гость, Коліном в пах, скоріш за все))))) В мене також одна- єдина дружина....Але очі собі не виколю....Раз у інших жінок є красиві перси, я повинен ними милуватись....Інакше чого б їм бути ?))))Так я собі гадаю.
Security,

На повний ріст, вже вибачайте, не можу, бо по пиці можу отримати))) :

шайбою,чи ключкою
Security, у тебе знайомих мабуть багато,а у мене одна-едина жінка на все життя !Тому її грудьми тільки я маю право любуватися
Ой,вибач Ольга Коробка!Гробила здоровья заради того щоб по закінченню карьери штангіста було за що привести себе до людського стану!Бідна дівчина,тепер інвалід на все життя.
Гость, Раз ми з Вами так потоваришували , то я погоджуюсь , що наші жінки —найкращі у світі. А на доказ жіночості наших гаківчинь надсилаю Вам фрагмент однієї своєї знайомої з досить серйозного хокею. На повний ріст, вже вибачайте, не можу, бо по пиці можу отримати))) :
Security,

Є жінки- поліцейські, воїни, боксери і штангісти.

ага,особливо штангістки.
Світлана Коробка на приклад У нас найкрасивіші жінки в світі !І давайте не дамо їм себе калічити!
Гость, Часи міняються. Є жінки- поліцейські, воїни, боксери і штангісти....Елегантний, майже безконтактний жіночий хокей , ну ніяк, не шкідливіше фігурного катання, де і кістки ламають, і струсів мозку повно....Най буде))))) Жіночий хокей не більший нонсенс, ніж чоловічий... Чоловікам він також не прибавляє здоров`я при професійному занятті ним)))) Професія адвоката також шкідлива, то жінкам і в адвокати не йти, бо робота сидяча і на хребет впливає? Не придумуйте проблем, там де їх немає. Принаймні гендерних точно))))) Згідно Вашої логіки треба заборонити усі види професійної діяльності, не лише у спорті, як потенційно шкідливі)))) Автівки заборонити, бо люди гинуть, поїзда , літаки, і т.д.Я волію бути реалістом, і Вас до цього запрошую.
Security,

Але Ви пересмикуєте, говорячи лише про жіночий хокей...Крім того, хокеєм можна займатись і системно, з дитинства, але не професійно.

але ж ця тема про професыйну жыночу лыгу ,до якоъ запрошують дівчаток .Тому,я в з самого початку написав що особисто в моєму розумінні — жіночий хокей це нонсонс!
Гость, Я з Вами не можу не погодитись у одному — любий спорт на серйозному рівні( професійному) — це загроза здоров`ю... Але Ви пересмикуєте, говорячи лише про жіночий хокей...Крім того, хокеєм можна займатись і системно, з дитинства, але не професійно. Крім того, назвіть мені, будь-ласка, хоч одну професію, яка не шкідлива для здоров`я?... Водія, депутата, Президента? Та всі залишають на роботі чи здоров`я , чи життя навіть у випадку небезпечних професій. Але Ви СВІДОМО перекручуєте це все лише у проекції на жіночий хокей. Я Вам більше того скажу, навіть професійний секс у повій викликає втрату здоров`я, хоча мені у поміркованих дозах дуже навіть подобається і оздоровлює. Тут усе від доз залежить ))))) Як з горілкою)))
джино, сивий,це коли тирить у мамки фарбу для волоссся і зафарбовуе свою козлячу бороду-косу в каштановий колір ось так
вся донецкая пидорасня, черти
Знайка пьяный, прикольно с ним общаться, несет пургу, донецкий алкаш-членосос Колеса
Следующие
Загрузка...