хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЮнацька збірна U18Георгій Зубко призначений головою оргкомітету ФХУ з питань проведення чемпіонату світу-U18

11-10-2017 06:43 Геныч

Триває підготовка до проведення в Україні юніорського чемпіонату світу з хокею 2018 року. Нагадаємо, що Україна отримала право на проведення чемпіонату світу під час Конгресу Міжнародної федерації хокею, з великим відривом випередивши Австрію, Італію та Угорщину.


Сьогодні під час засідання виконавчого комітету Федерації було призначено голову оргкомітету організації з питань проведення чемпіонату світу.

«Ми задоволені роботою організаційного комітету під час підготовки до чемпіонату світу серед чоловіків 2017 року. З огляду на це пропоную залишити попередній склад організаційного комітету Федерації на чолі з Георгієм Зубком для вирішення питань підготовки до юніорського чемпіонату світу з хокею», – заявив Анатолій Брезвін.

Члени виконавчого комітету одноголосно підтримали призначення віце-президента Федерація Георгія Зубка на посаду голови організаційного комітету з питань проведення чемпіонату світу з хокею серед юніорів 2018 року в Україні.

«По завершенні квітневого чемпіонату ми проаналізували свою роботу. Нами були зроблені висновки по кожному аспекту організації чемпіонату. Ми визначили свої помилки, які будуть виправлені у процесі підготовки до майбутнього чемпіонату. Завдяки таким заходам ми маємо намір пропагувати хокей серед широких верств населення. Наші завдання залишаються незмінними: популяризація хокею та тисячі вболівальників на трибунах льодової арени. Але цього разу, враховуючи перспективність цього покоління молодих українських хокеїстів, ми ставимо перед командою найвищі спортивні завдання. Україна зголодніла за великими хокейними перемогами. Саме час будувати українську хокейну мрію», – розповів про плани на майбутнє Георгій Зубко.

Нагадаємо, що чемпіонат світу відбудеться з 14 по 20 квітня 2018 року. Участь у змаганні братимуть юніорські збірні команди (вік гравців до 18 років) Угорщини, Австрії, Італії, Японії, Румунії та України. Титульним віком учасників змагання є 2000-й рік народження.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


,гламурный пидор
_________________________________________
Ты там в Це Европа на заработках совсем видимо обнищал.Клоун не мытый!
,размер очка указывает проститутка
______________________________________________________
Если для тебя это гламур,то я в нокауте???
гламурный пидор
размер очка указывает проститутка

Картинки по запросу зубко хоккей
туфли с бляшками, Зубко пидор реальный, он хоть раз на коньки становился, или его все раком ставили
этот Зубко хоть противный но симпатичный пидор
Картинки по запросу георгий зубко ффу
[img=владимир варивода, эдуард захарченко, георгий зубко, сборная украины по хоккею, Хоккей]/datas/upload/month_1710/201710152213159453.jpg[/img]
Жорик долбится в жопу, но это европейский выбор!
Гость,

шо это у тебя за романтик в голове образовался? Тренер сборной не нравится?

он реально похож на певца )))кстати он гей))а тренер тоже того не совсем нормальной ориентации?)))
і шуку кинули у річку
Suomi-Suomi, шо это у тебя за романтик в голове образовался? Тренер сборной не нравится?
трубадур тренер сборной)))))