хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

WeblogsSlonЧемпіонат Світу в першому дивізіоні (Київ 2011)

18-04-2011

Перша гра з Великобританією спонукала мене зробити запис у блозі. Жалюгідне видовище.
Побачив Палац після реконструкції... Не маю коментарів...
Склад збірної. Не поділяю думку, що всі повинні прагнути грати за збірну, не поділяю через те, що не має менеджменту збірної, належної організації, системної роботи, перспективи. Нинішнє керівництво вирішує локальні завдання й збагачується.
Ми втратили три роки, відтоді як вилетіли в 1 дивізіон, хотіли повернутися у вищий (але для чого?). Після вильоту був шанс переосмислити і перебудувати роботу ФХУ але цього не було зроблено, чим ФХУ показала свою імпотенцію. Були загнані ветерани та втрачена молодь. Але чомусь списані з Сокола Благой, Борисенко, Ісаєнко, Шаманський, Бабинець, Росляков, Алексюк заграли в Донбасі і врешті-решть обріграли Сокіл у фіналі чемпіонату України.
Навіть організація чемпіонату Нічної Хокейної Ліги на вищому рівні (вблолівальники, відеотрансляції, інформативність сайту, прозорість ліги) ніж Чемпіонату України ФХУ.
Висновок. В хокеї, як і всюди де присутні чиновники, думають лиш про те як освоїти бабло з найбільшою вигодою для своєї кишені, а хокеїсти — заручники ситуації.
Будівельник був цікавий Коломойському лиш у сфері отримати під контроль Палац Спорту, це не вдалося і проект канув лєту.
В Україні є лише один проект з перспективою — Білий Барс, його дитяча школа, де вихованці мають контракти, проживання, харчування, часткове забезпечення амуніцією, а оскільки в Україні випускнику школи ніде грати, то він поїде в Росію, Білорусію, Європу, найталоновитіші в НХЛ але клуб, який захоче мати вихованця школи Білого Барсу має заплатити школі пропорційно його таланту. Більше ніде в Україні не має школи з таким підходом. Тому і не грають за Україну Собченко та Гайдученко...
З приводу гри Великобританія-Україна, потрібно поважати суперника, а не давати комаентрі як Шахрайчук після гри. Дивлячсь матч у Великобританії була команда, в України не було. Тільки перша п«ятірка відповідає рівню (вона й забивала) інші три так каталися, кожен сам по собі.
Взагалі, як на мене збірну формував Завальнюк по принципу я з тобою дружу, а з тобою не дружу. Чого Льюїс погодився тренувати збірну ніяк не ввтямлю...
Бажаю всім перемог!

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Хотел прокоментировать вчерашний матч сразу по его окончании. Но не смог справиться с эмоциями.
Ничего хорошего от чемпионата не ожидал, в главные тренеры берите хоть Господа Бога, от этого результат не улучшится. В этом тоннеле просвета не видно, одни слова...
Кстати ходят слухи что Касянчук нифига не заболел,он просто не выдержал козлячего отношения к сборной и хоккею в целом,плюнул ,высказал руководству,как настоящая личность,и ушел.А пострадал,как всегда,имидж Украины на мировой арене.Всем,кто болеет за украинский хоккей,респект.Будем надеяться на лучшее.
В дополнительном времени вообще никто не играл,за что и получили 3 шайбу.И Все таки винить наших легионеров думаю не стоит.Играли как могли.Надо винить менеджеров,тех кто их брал,хотя альтернатива была ,есть и будет всегда.Благой, Борисенко, Ісаєнко, Шаманський, Бабинець, Росляков, Алексюк,Кириченко.
Вся команда знала что надо выигрывать с разрывом в 4 шайбы,знала ,но не верила что это возможно.Нет воли к победе.Как говорил великий полководец-Пусть мы не победили в битве,зато выиграли сражение
26 минут никому не нужных штрафов против 12.(это говорит об отсутствии дисциплины и командного духа«один за всех и все за одного» это не про нас).
Полностью с вами согласен.Вчера приехал с игры Украина-Казахстан 2 пропущеных шайбы из 3 пропустила пятерка Шахрайчука(кто внимательно смотрел, тот заметил).
Юрій

На місці держави можна було б віддати Палац Спорту Коломойському і за 1 гривню, за умови щоб він хоча б 5 років фінансував на високому рівні баскетбольний клуб у Євролізі та хокейний клуб в КХЛ. Але це було б вигідно державі, а не чиновникам , яким постійні «ремонти» палацу набагато вигідніші.:

Як це выддати?Хай бере в оренду-60 тис. грн. на добу,1 200 000грвн на сезон.
Fleury

Натомість ФХУ напевно «відмила» немалі кошти на організації проведення другорядного турніру

Судячи з цифр,що викладав тут Илья,не такі вже й великі гроші виділені з бюджету на проведення чемпіонату.Десь трохи більше міліона.Так що багато не намиєш. На реконструкції Палацу Спорту гроші заробили фірми повязані з Борисом .І не треба тут валити все на Ткаченка.Він маленька сошка.Буде заробляти гроші собі і Борисові на концертах і виставках.
Slon

З приводу Будівельника, так було б добре але це не спортивний інтерес у власника

Та нормальний у нього був інтерес.Людина хотіла заробляти на хокеї.А для цього контроль над ареною просто необхідний.Нещодавно дивився передачу «Льодовий континент» на КХЛ-ТВ.Так там ШЕлаєв-віце-президент КХЛ теж казав,що багато клубів КХЛ (навіть Динамо Р)не мають контролю над аренами і тому не мають змоги самим заробляти гроші і присалають купу листів в КХЛ не призначати матчі то на один день,то на другий.
Slon На місці держави можна було б віддати Палац Спорту Коломойському і за 1 гривню, за умови щоб він хоча б 5 років фінансував на високому рівні баскетбольний клуб у Євролізі та хокейний клуб в КХЛ. Але це було б вигідно державі, а не чиновникам , яким постійні «ремонти» палацу набагато вигідніші.
З приводу Будівельника, так було б добре але це не спортивний інтерес у власника. Вважаю що НХЛ Києва більше популяризує хокей ніж ФХУ і чомусь хочеться щоб нічна хокейна ліга розвивалася як комерційна організація, поступово зростав її рівень все буде з часом і не скоро, нажаль.
А хіба було б погано — коли б Коломойський отримав контроль над Палацом Спорту з допомогою Будівельника, завдяки чому ми б мали змогу дивитися матчі КХЛ Натомість ФХУ напевно «відмила» немалі кошти на організації проведення другорядного турніру, який не зацікавив глядача
Респект и уважуха!!!!!!!
Практически со всем согласен.
Пора менять весь руководящий состав федерации. Им давно хоккей побоку, у них к этому делу только личный финансовый интерес.