хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

WeblogsSlonПХЛ. 2011/2012 частина 2

26-03-2012

Беркут. Авансів отримав багато, на виході — розчарування. Тріо тренерів Марковський, Підгурський, Семенченко створювали команду, мали достойне фінансування але не склалося, гравці, імена були, команди не було. Інформаційна складова команди на найвищому рівні, сайт, трансляції, пр-акції. Було створено ДЮСШ Беркут з хлопчаків 2000 р.н. Майбунє, Жванії буде цікаво, буде команда, можливо під іншою назвою, якщо старі беркутувці не захочуть перелаштовуватися.
Леви. Команді перший рік, створена влітку. Не вистачило досвіду, передсезонних зборів. Після приходу Єршова, як і в Компаньйоні почалося будівництво. В малому плей-оф отримали перемогу. Вболівальник ходить і підтримує гаряче. Команда самобутня з характером. Сайт працює, оновлюється. На наступний сезон команда декларує найвищі цілі. Хоча досить важко заманити гравця високого рівня в Новояворівськ. Керівництво обіцяє на наступний рік дитячу команду 2001 р.н. в чемпіонат України.
Харківські Акули. Також новостворена команда з амбіційним керівництвом, як і Леви провели не рівний сезон, зайняли 6 місце, в фіналі малого плей-оф поступилися Левам. Команда пережила декілька відставок тренерів, плинність кадрів, тобто набивала такі необхідні гулі та синці для розвитку. Сайт прекрасний, трансляції, віддані вболівальники. Плани на майбутнє наполеонівські.
Білий Барс. По ходу сезону втратили спонсора, билися, старалися. Команда молода, можна сказати юна. Буценко ростить майбутніх майстрів але для інших команд. Без збільшення фінансування будуть внизу турнірної таблиці але будуть.
Гайдамаки. На початку сезону гучні заяви але не склалося. Ледь дотрималися до кінця сезону, часто не мали льоду для тренувань. Емоційни заяви президента. Навіть не знаю, чи пренесло користь молодим гравцям перебування в команді без тренувального процесу, чи було краще створити молодіжну команду і грати в нічній лізі. Майбутнє невизначене.
Канал Хокей. Наповнили вакуум інформацією. Показують ПХЛ, ВХЛ, КХЛ, НХЛ, огляди европейських чемпіонатів, дитячі турніри, пізнавльні програми. Але глядачам необхідно змиритися з пріорітетністю Донбасу на каналі, такий собі двійник каналу футбол. Проте честь їм і хвала, багато цікавої інформації.
ПХЛ. Народилися. Піднялися. Загордилися. Сайт все ж доробили. Чекаю на плідну працю в наступному сезоні. Суддівство, Регламент, Спонсори....

Вітаю прихильників хокею з завершенням чемпіонату України.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


целый сезон мурыжили Му-Му в итоге 'ДОСТОЙНЫИ' ИТОГ

УЖОС
Сайт ПХЛ — це повне непорозуміння.
Назви команд у таблиці:
1.«Компаньон-Нафт.» — що завадило дописати ще декілька літер?
2. «Гайдамаки» — команда заявлена як «Вінницькі Гайдамаки», чого писати «Харківські Акули» і «Білий Барс» повністю, а «Гайдамаки» від балди. Логічніше було б тоді і просто «Акули» написати.
3. «Донбас-2» — ну це взагалі нонсенс. Команда заявилася як «Донбас», а після закінчення регулярки різко ерейменувалася у «Донбас-2».
Логотипи викладені якісь зубаті. Не хватило навіть клепків викласти українські логотипи. У кого український, у кого російський... Таке враження, що робилося аби як.
'сайт' ПХЛ на моей памяти менялся раза три и . . . как была ХРЕНЬ так
и осталась. Убогие 'звиты' свиснутые с сайта ФХУ и НИЧЕГО ИНТЕРЕСНОГО ! ! !
Стосовно сайту ПХЛ — я б посперечався. Виглядає, що робився нашвидкоруч. Немає оперативної та повної статистики по матчах, як на сайтах КХЛ, ВХЛ, МХЛ, ОЧРБ. Обов'язково потрібно допрацювати в цьому напрямку.
А загалом нині просто необхідно зберегти та примножити те, чого досягли за останній сезон!
Josh,

Слон то молодець ,а от ти — ні !Ну от чому він повинен ділити свій блог на дві частини ? Тобі що більше подобаються от такі блоги : http://www.sokol.kiev.ua/plug-e-weblogs-m-page-id-4882.html ?
У відповідному розділі сайту я написав свої зауваження. http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-8-d-220.html Від тебе реакції —ноль.
Молодец, нескучно было прочитать.