хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейПалац Спорту для спорту

 



Версия для печати
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
05-02-2010 00:40 GMT+2 - #63761 Цитировать выделение    

Дана тема особливо актуальна зараз. Одна з причин фінансової кризи в Соколі є відсутність ігор в Палаці Спорту. Якби Сокіл грав у Палаці спорту, то кошти від продажу квитків, реклами , атрибутики і т.д. при нормальній оренді , могли б значно покращувати фінансовий стан клубу. А сьогодні монополізм Терміналу сприяє погіршенню кризи в Соколі.
Та й обіцяні на 20 березня ігри Сокола в Палаці Спорту вже скоро.
Подібну дискусію я розпочав тут :
http://www.sokol.kiev.ua/page-id-3439.html
Де пропонував вболівальника Сокола підписати колективного листа у Кабмін, Мінмолодьспорт та Фонд Держмайна, з вимогою повенути спорт у Палац спорту шляхом:
або внесення змін до договору оренди державного майна ЗАТ «Київський палац спорту», прописавши норму, що орендар зобов«язується 80 % часу оренди центральної арени з 9-год 00 хв. до 21 год.00 хв. використовувати за спортивним призначенням. Невиконання даної норми протягом календарного місяця, є підставою для розірвання договору, протягом 10 днів,
або розірвати договір оренди, і на базі державного майна Палацу спорту створити державне підприємство Палац Спорту Тут може й пригодитись холодильне обладнання, що десь валяється у міністерстві.

Нажаль це викликало у вболівальників тільки бурю в стакані, і сприятливий час для листа перед виборами втрачено. Але боротися за спорт ніколи не пізно.
        У мене є офіційна інформація, яку я викладу пізніше, що в ЗАТ «Київський палац спорту» термін оренди майна закінчується 31.12.10 р.
        Тільки активні дії вболівальників спорту можуть повернути спорт до Палацу спорту. Давайте, хто як може почнемо піднімати цю проблему, особливо у пресі, інтернеті, радіо і т.д. Чим більше буде шуму, тим їм складніше буде укласти нову оренду , на тих умовах,що зараз, коли в Палаці спорту майже немає спорту.
        Критику бажано не писати. Критикувати всі вміють, а щось зробити конкретне, нажаль, одиниці. Чекаю ідей, пропозицій, а краще конкретних кроків, які зможуть допомогти спорту прописатись в Палаці спорту.


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
05-02-2010 00:53 GMT+2 - #63764 Цитировать выделение    

Юрій, все это пустое сотрясание воздуха! Ситуация которая сложилась с ДС всех устраивает и колектив ДС, и фонд держмайна и Министерства. Все с этого свою копейку имеют.
Тебя они послушают если ты им принесешь четкий бизнес-план с финансовыми гарантиями. Выгнать оттуда торговцев проще простого, но никто не гарантирует что хоккей или баскетбол будет тажже окупаться как ярмарки и концерты поп-звезд!


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
05-02-2010 01:03 GMT+2 - #63766 Цитировать выделение    

Ілля — це державне спортивне майно, і повинно використовуватись в інтересах спорту, а не для ярмарок та концертів. Те ж масове катання на льоду могло б приносити непогані прибутки, і приносить, а виставки могли бути в холі, а на головній арені спорт. Так раніше часто було. Підскажи, будь-ласка, як можна сюди вставити малюнок з Worda ? Я відсканував лист, а вставити не виходить ?

Илья: все это пустое сотрясание воздуха! Ситуация которая сложилась с ДС всех устраивает и колектив ДС, и фонд держмайна и Министерства. Все с этого свою копейку имеют.

А якщо мовчати, то це їх дуже влаштовує. Гроші, особливо ліві, люблять тишу.
Это сообщение было отредактировано Юрій (07-02-2010 00:36 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
05-02-2010 09:07 GMT+2 - #63770 Цитировать выделение    

Юрій: це державне спортивне майно, і повинно використовуватись в інтересах спорту, а не для ярмарок та концертів.

Як гасло це виглядає дуже привабливо! Але без економічного обгрунтування ніхто нічого робити не буде!

Юрій: Те ж масове катання на льоду могло б приносити непогані прибутки

Старе обладнання їсть багато електроенергії і масове катання не буде себе окуповувати! Щоб замінити на нове треба витратити кошти, а навіщо їх витрачати, якщо вони й так мають прибуток...

Юрій: Підскажи, будь-ласка, як можна сюди вставити малюнок з Worda

Файл у якому форматі? Завантажити на сайт можна тільки bmp, jpg, gif, png, і він має бути не дуже великого розміру.


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
05-02-2010 22:38 GMT+2 - #63823 Цитировать выделение    

Із листа Заступника Міністра у справах сім'ї, молоді та спорту М.В. Дутчака на мою адресу :
Міністерство розглянуло Ваш лист щодо використання Київського палацу спорту для проведення спортивно-масових заходів і повідомляє.
Київський палац спорту знаходиться у сфері управління Фонду державного майна України, Закрите акціонерне товариство «Київський палац спорту» уклало 17 грудня 1992 року договір про оренду палацу спорту з Фондом державного майна України терміном до 31 грудня 2010 року.
Враховуючи викладене, Мінсім'ямолодьспорт не має повноважень впливу на використання приміщень палацу спорту.
Був би Павленко нормальним міністром, вже б давно знайшов повноваження впливу, та повернув би спорт до Палацу спорту


http://hc-bbars.com.ua
 
S 76
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Мукачево
05-02-2010 23:21 GMT+2 - #63825 Цитировать выделение    

ДС не спасет ! Это уже сооружение не для спорта , да и развалится скоро . Не дай бог во время соревнований крыша упадет на головы .
Надо строить новые арены для хоккея ! и не только , ДС в прошлом .
Пример Германии очень хорош , там строят различные арены компании . Например пивная VELTINS отгрохала футбольную арену и клуб ее арендует за разумные деньги . И таких примеров по европе масса !


СОКОЛ !!!
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
05-02-2010 23:44 GMT+2 - #63829 Цитировать выделение    

S 76 Сьогодні будівництво спортивної споруди класу Палацу спорту, нажаль є фантастикою. Я нею не займаюсь. Тут тренувальні катки не можуть побудувати. Потрібно раціонально використовувати наявне спортивне майно.

Добавлено (6 мин.) :
Яке найбільше останнє досягнення Палацу спорту?
— Ми капітально відремонтували найболючіше місце — хокейне поле. Замінили 18 кілометрів старих труб влітку за 2,5 місяці. Тепер замінимо обладнання. Старе нас уже не влаштовує. Образно кажучи, ми сидимо на бочці з бензином та куримо. Міністерство підтримало наше звернення щодо заміни холодильного обладнання. Гроші ми знаходимо для цього. Я впевнений на 90 відсотків, що зробимо це до вересня 2009 року. Нас дещо затримує Фонд держмайна. Коли з’явиться сучасна холодильна апаратура, ми менше витрачатимемо часу на заморожування та розморожування льоду. При цьому зекономимо 80 відсотків електроенергії, яку витрачаємо на це сьогодні.
http://www.sokol.kiev.ua/page-id-3117.html

Это сообщение было отредактировано Юрій (05-02-2010 23:51 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
wgl
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
06-02-2010 20:23 GMT+2 - #63926 Цитировать выделение    

В стране кризис. Команде «Сокол» уже 4 месяца зарплату не дают. Пацаны играть отказываются и на тренировку не выходят. Я тут где-то ссылку давал уже. А чувак про Дворец спорта вещает Прикол


Меня постоянно преследуют умные мысли, но я всегда быстрее!
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
06-02-2010 23:49 GMT+2 - #63960 Цитировать выделение    

wgl Якщо Сокіл гратиме при 400 глядачах в Броварах, не отримуючи коштів від продажу квитків, тільки проїдаючи кошти Тарути, то криза в Соколі буде завжди ! Вам це подобається ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
06-02-2010 23:56 GMT+2 - #63961 Цитировать выделение    

Юрій, орендуй за свої кошти Палац Спорту на одну гру, і якщо ти їх відіб'єш тоді зможеш про щось говорити...


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Варяг
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кременчуг
07-02-2010 00:03 GMT+2 - #63962 Цитировать выделение    

Илья твой сарказм уместен,и доводы верны.Но ведь у хоккея есть и душа.Лично я не посетил ни одной игры в нынешнем чемпионате,так как нет возможности посетить именно ДС,а где находятся эти Бровары и местный гастроном ,понятия не имею.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-02-2010 00:05 GMT+2 - #63963 Цитировать выделение    

Ілля Кошти можуть відбитись не за одну гру, а за сезон. Одна гра це хіба що матч зірок. Та й переваги виступів Сокола в Палаці спорту не тільки фінансові.

Добавлено (4 мин.) :
Хоча якби орендквати 1 матч в Державного підприємства «Київський Палац спорту " а не в ЗАТ «Київський палац спорту», то при належній рекламі й один матч був би прибутковий. По вартості оренди П,у хокей ніколи не зможе конкурувати з концертом Кіркорова чи Пугачової, тому й ореннда для спорту повинна бути значно менша.

Это сообщение было отредактировано Юрій (07-02-2010 00:09 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-02-2010 00:09 GMT+2 - #63964 Цитировать выделение    

Варяг, я просто пытаюсь объяснить что под всем должны быть экономические обоснования. Таких обоснований чтобы спорт вернулся в ДС нет. Ну максимум тысячи 2 (если без разнарядки) ходить будут в ДС. Выхода может быть 2: 1) Хоккей будет такой популярный что будет окупать себя сам 2) Государство будеть дотировать Дворец Спорта (в чем я жутко сомневаюсь)

Добавлено (3 мин.) :

Юрій: Кошти можуть відбитись не за одну гру

Це все теорія. Попробуй напиши бізнес-план, в тебе цифри не зійдуться!

Юрій: По вартості оренди П,у хокей ніколи не зможе конкурувати з концертом Кіркорова чи Пугачової, тому й ореннда для спорту повинна бути значно менша.

Це вже ближче до істини. Ну і хто повинен цю різницю державі повертати?
Это сообщение было отредактировано Илья (07-02-2010 00:12 GMT+2)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-02-2010 00:25 GMT+2 - #63965 Цитировать выделение    

Ілля Яке може бути економічне обгрунтування у приватної структури яка за копійки орендує державне спортивне майно, і має вибір здати Палац під концерт за 2-5 разів більшу оренду, ні ж під спорт ? Звичайно вони вибирають перше.
Раніще у Палаці і лід був, і баскетбол із щитами на льоду був, і виставки були в коридорах, а на центральній арені — був спорт, бо їх хтось заставляв тримати там спорт.
Економічне обгрунтування он на півночі в Білорусі. Там льодові палаци у 100 тис. містах дають прибутки за рахунок масового катання, дискотек на льоду, хокею і т.д І Палаци, яких в Україні я не бачив.
А тут об«єкт в центрі багатомільйонного міста.


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-02-2010 00:32 GMT+2 - #63966 Цитировать выделение    

Юрій: Економічне обгрунтування он на півночі в Білорусі. Там льодові палаци у 100 тис. містах дають прибутки за рахунок масового катання, дискотек на льоду, хокею і т.д

Так «сині сарайчики» теж повинні так експлуатуватися. Великі палаци — це інша справа. Навіть у Росії в хокей на Ходинці не грають!


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-02-2010 00:35 GMT+2 - #63967 Цитировать выделение    

Илья: Великі палаци — це інша справа.

Ілля Не зрозумів ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-02-2010 00:36 GMT+2 - #63968 Цитировать выделение    

Статья по теме — Может ли «Минск-Арена» быть рентабельной?


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Fleury
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
07-02-2010 00:39 GMT+2 - #63969 Цитировать выделение    

Юрій,в Білорусії майже всі прибутки від перепродажу дешевої рос.нафти на Захід.Якщо «старший брат» перекриє цю халяву,то напевно,не буде й дискотек та масового катання


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-02-2010 00:43 GMT+2 - #63971 Цитировать выделение    

Fleury У Білорусії бензин , продукти й горілка дорожче ніж у нас. Акцизні марки на пиві , соках та мінеральній воді. Зарплати не більші , ніж в Україні. Але це не по темі дискусія.


http://hc-bbars.com.ua
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
07-02-2010 22:12 GMT+2 - #64061 Цитировать выделение    

Ілля Невже Ви вважаєте, що Соколу краще виступати в Броварах у Терміналі, ніж в Києві у Палаці спорту ?


http://hc-bbars.com.ua