хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейЧемпіонат України Сезон 2023-2024

 



Версия для печати
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-09-2023 16:51 GMT+2 - #189400 Цитировать выделение    

Участь у турнірі підтвердило шість колективів: київські «Тризуб», «Сокіл», «Київ Кепіталз», «Кременчук», херсонський «Дніпро» та «Харківські Берсерки».

added through (3 Годинник 1 мин.) :
Новий хокейний клуб «Тризуб» з Києва подав заявку на участь у чемпіонаті і Кубку України сезону-2023/2024. За словами генерального менеджера команди Євгена Зика, хокейний клуб буде на одній лінії з однойменним брендом спортивного одягу, котрий набуває популярності в Україні. Зокрема в екіпіруванні «Тризуб» виступали на цьогорічній зимовій і літній Всесвітніх універсіадах в Лейк-Плесиді (США) і Ченду (Китай) студентські збірні нашої держави.
«Хокейний клуб «Тризуб» — це не проект-одноденка, — запевняє пан Зик. – У нас вже є спонсорські угоди з окремими партнерами на п’ять-десять років. Ці люди сприйняли б створення команди-одноденки як жарт».
Очолить «Тризуб» 45-річний Олег Тимченко, іменитий у недалекому минулому хокеїст, який тричі був чемпіоном білорусі і вигравав Континентальний кубок-2011 з мінською «Юністю», виступав за збірну України на восьми чемпіонатах світу, а з 2016-го став тренером. У 2016-2019-му Тимченко очолював юнацькі й молодіжні команди херсонського «Дніпра», з якими зібрав повний комплект нагород чемпіонатів України (золото – U16, срібло – U20, бронза – U19). У 2018-2021-му Олег був асистентом головного тренера в дорослій команді «Дніпра», а в ході сезону-2020/2021 взагалі її очолив. В незавершеному чемпіонаті-2021/2022 Тимченко працював головним тренером «Краматорська».
Щодо гравців, то, за словами Євгена Зика, наразі «Тризуб» існуватиме в тому форматі, в якому в попередньому сезоні виступав клуб «Київ». Тобто хокеїсти поєднуватимуть виступи в професійному хокеї з іншою роботою.
«При цьому я б не хотів, щоб нашу команду називали напівпрофесійною, — підкреслює пан Зик. – Ми – професіонали, які з різних причин на певний час залишали хокей, але зараз повернулися, щоб виступати на професійному рівні».
Генменеджер вже озвучив прізвища кількох гравців, які в попередньому сезоні були на провідних ролях у «Києві», а зараз перейшли в «Тризуб». То – воротар Владислав В’язовов, оборонець Михайло Васильєв, нападники Тарас Бега, Віталій Швачка, Євген Тимченко. Не виключає, що виконуватиме роль граючого генменеджера і сам Зик. «Якщо тренер вирішить, що підходжу, то чому б ні?», — каже.
Втім, головні кадрові новини з табору «Тризуба» ще попереду. За словами Євгена Зика, команду поповнять хокеїсти, які після початку повномасштабної війни тимчасово відходили від хокею, але зараз готові повернутися. За українськими мірками то доволі гучні імена.
«У майбутньому ми плануємо запустити при «Тризубі» дитячо-юнацьку школу, — підсумовує Євген Зик. – Не взяти під опіку одну з існуючих столичних шкіл, а саме відкрити нову. Відповідний досвід у нас вже є. Нині «Тризубом» займаються люди, які свого часу стояли біля витоків «Беркута-2000», команди, яка шість років поспіль перемагала у своїй віковій віковій категорії в чемпіонатах України і одного разу здобула золото чемпіонату білорусі. «Тризуб» має чітку стратегію розвитку і з часом усі переконаються в її дієвості».
Змога побачити «Тризуб» на льоду буде менше, ніж через тиждень. 13 вересня команда разом з рештою п’ятьма учасниками чемпіонату України стартує в національному Кубку імені Анатолія Хорозова.

Это сообщение было отредактировано Зодчий (07-09-2023 19:53 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
10-09-2023 16:02 GMT+2 - #189420 Цитировать выделение    

«Харківські Берсерки» з нетерпінням очікують на перший в клубній історії старт у національному Кубку імені Анатолія Хорозова. Наставникові команди Павлові Легачеву, котрий, до слова, разом зі своїм асистентом Олександром Панченком у 2007-му були першими володарями трофею в складі київського «Сокола» ще у статусі гравців, у ході тривалого тренувального процесу вдалося збалансувати склад.

«Вважаємо жеребкування для нас вдалим, – говорить Павло Легачев. – У тому розумінні, що пощастило на цьому етапі не зіграти з «Соколом». Чемпіони провели інтенсивні збори і п’ять спаринг-матчів з провідними командами Польщі. Решта клубів, по суті, приїдуть на Кубок з чистого листа. Так, «Кепіталз» грали з аматорськими командами, «Кременчук» і «Дніпро» провели товариський матч між собою, але, погодьтеся, то не те завантаження, яке мав «Сокіл».

«Берсерки», до слова, увійшли в тренувальний процес найпершими серед усіх клубів українського чемпіонату. Впродовж трьох літніх місяців команда проводила 10-20-денні збори у Вінниці.

«Гравці самі могли вирішувати – брати їм участь у цих тренуваннях чи ні, – каже Павло Легачев. – Але всі хлопці вирішили працювати. Нам пощастило, що впродовж усього літа у Вінниці в нас був лід».

До Кременчука «Берсерки» вирушать з трьома воротарями і 18-ма польовими гравцями. В обоймі бракує лише нападника Данила Кашевка, котрий отримав пошкодження під час тренування чотири дні тому. Наступного тижня Данило пройде поглиблене обстеження, яке визначить, скільки часу хокеїст змушений буде лікуватися і відповідно перебувати поза грою.

У складі, який наводимо нижче, є три відносно нових прізвища: нападники Богдан Коновалов і Данило Деркач повернулися в Україну зі Словаччини й Угорщини відповідно, а оборонець Андрій Обремський відновив кар’єру, певний час попрацювавши тренером у школі «Сокола».

«Перша участь у Кубку України – подія для нашого клубу історична, – говорить Легачев. – Крізь ці матчі побачимо, як команда готова до регулярного чемпіонату. Ми трохи змінили тактику і сформували нові ланки».

«Харківські Берсерки» зразка осені 2023-го

Воротарі

21. Назарій Сушак
35. Тарас Мурин
37. Захар Касатонов

Оборонці

12. Андрій Обремський
17. Расім Абдуллаєв
19. Олексій Мельников (А)
27. Ілля Пруський
76. Дмитро Кленов
77. Денис Наливайко

Нападники

7. Данило Деркач
9. Тарас Карнаух
14. Данило Дуюн
26. Денис Бондарцев
27. Іван Омельчук
57. Богдан Коновалов
71. Данило Мазур
86. Валентин Мурин
87. Євген Абаджян (А)
88. Денис Осадчий
91. Єгор Безуглий (К)
98. Олег Ружицький


Тренерський штаб «Берсерків» теж трохи оновився. Цей сезон команда проведе без асистента головного тренера Ігоря Шаманського, який змушений зробити паузу в діяльності за сімейними обставинами. Участь у житті «Берсерків» він братиме, але в режимі онлайн. Готувати команду наживо Павлові Легачеву допомагатимуть Богдан Курашов і Олександр Панченко.

added through (44 Секунди) :


added through (5 Годинник 47 Хвилини) :
Напередодні старту в Кубку України склад київського «Сокола» поповнив 34-річний голкіпер Андрій Безхлібний, котрий попередній сезон провів у лавах «Києва».

Безхлібний народився 25 липня 1989-го. Він – вихованець школи «Сокола». З 2004-го по 2012-й Андрій виступав за команди з системи «Сокола» в чемпіонатах України. Зокрема у 2007-му, 2011-2012-му провів сім матчів за перший склад «Сокола». В цьому проміжку Безхлібний встиг повиступати в сезоні-2010/2011 за донецький «Донбас», з яким тоді єдиний раз у кар’єрі став чемпіоном України.

added through (3 Хвилини) :
Поява клубу «Київ Кепіталз» – можливо, найрезонансніша подія хокейного міжсезоння-2023 в Україні. Клуб має великі амбіції і вже в найближчі роки обіцяє боротися на найвищі місця у вітчизняному хокеї. Власне, той склад, який наставникові «столичних» Вадимові Шахрайчуку вдалося зібрати, вже виглядає за нашими мірками доволі грізно.

Змога побачити «Кепіталз» у дії буде зовсім скоро: 13 вересня команда стартує в Кубку України. Суперниками киян за групою буде господар турніру «Кременчук» і «Харківські Берсерки».

Варто сказати, що в обоймі у «Кепіталз» уже є люди, які раніше володіли Кубком України. То – нападник Сергій Черненко і тренер Юрій Гунько, які здобували трофей у 2007-му разом із «Соколом».

«Не хочу робити якихось надгучних заяв, але ми будемо налаштовуватися на перемоги в кожному окремо взятому матчі. А там подивимося, – каже Вадим Шахрайчук. – Звісно, перед стартом фаворитами виглядають «Сокіл» і «Кременчук». Кияни вже провели п’ять спарингів з командами топ-дивізіону чемпіонату Польщі. Вони вочевидь перебувають у найкращому ігровому тонусі. «Кременчук» грає вдома і, знаючи амбіції керівництва клубу, ставитиме перед собою завдання перемогти. Нас директор «Кременчука» Олександр Савицький називає «темною конячкою». Спробуємо здивувати наших суперників. Наразі ставимо перед собою завдання – показати якісний хокей. Хлопці рвуться в бій, на тренуваннях луплять одне одного, ніхто нікого не шкодує. Головне тут – не переламати одне одного ще до старту. Доводиться навіть стримувати запал хокеїстів. На щастя, всі гравці здорові. Мікротравм до уваги не беру».

«Київ Кепіталз» зразка осені 2023-го

Воротарі

Борис Бабік (Словаччина)
Назар Бойко
Ярослав Андрейчук

Оборонці

Еету Моксунен (Фінляндія)
Костянтин Рябенко
Павло Таран
Валентин Сірченко
Денис Хонін
Тимур Лапко
Антон Січинський

Нападники

Владислав Куцевич
Сергій Черненко
Ярослав Панченко
Олександр Койда
Данило Тищенко
Микола Дворник
Андрій Кривоножкін
Євген Секірко
Микита Олійник
Денис Плесовських
Олександр Древаль
Олександр Валькун
Дмитро Утукін
Кирило Бондаренко

За словами Вадима Шахрайчука, комплектація команди не припинятиметься аж до закриття трансферного вікна. «Наразі ми зібрали цілком боєздатний склад, який здатен перемагати і демонструвати хороший хокей. Але є позиції, які хочеться підсилити», – підкреслює тренер.

added through (3 Хвилини) :

Это сообщение было отредактировано Зодчий (10-09-2023 21:57 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
12-09-2023 17:46 GMT+2 - #189424 Цитировать выделение    

«Сокіл» напередодні Кубка України орендував новому представнику українського професійного хокею двох молодих оборонців – 19-річного Дениса Гайдука і 18-річного Андрія Явного.

Гайдук – вихованець криворізького хокею. У «Соколі» транзитом через коледж Івана Піддубного і школу «Крижинки» Денис опинився влітку 2021-го і спочатку став чемпіоном Молодіжної хокейної ліги в незавершеному через початок повномасштабної війни сезоні-2021/2022, а в попередньому чемпіонаті дебютував у дорослому хокеї. В чемпіонському сезоні Гайдук провів за «Сокіл» 30 матчів, у яких відзначився трьома шайбами і одним асистом. Денис розпочав з «Соколом» підготовку до нового чемпіонату, але на зборі в Польщі травмувався і не взяв участі в жодному з п’яти товариських поєдинків.

Явний приєднався до «Сокола» цьогоріч улітку. Він – вихованець калуського хокею. На дитячо-юнацькому рівні він виступав за калуських «Білих Ведмедів», дніпровських «Гладіаторів» і «Галицьких Левів» із Новояворівська. Додому, в Калуш Андрій повернувся в 2021-му і провів неповний сезон-2021/2022 за «Легіон» у Молодіжній хокейній лізі. В попередньому чемпіонаті Явний дебютував серед дорослих. У складі «Легіона» він провів 33 матчі і відзначився одним асистом. З «Соколом» Андрій пройшов стартову частину зборів, а потім, коли перша команда відправилася у Польщу, тренувався з юнацькою командою в Києві.

«Ми розраховуємо на цих хлопців у майбутньому і будемо стежити за ними в матчах «Тризуба» у Кубку України, – каже наставник «Сокола» Олег Шафаренко. – Наразі наша команда вирішила допомогти новому учаснику чемпіонату хокеїстами. Було б непогано, якщо б решта клубів наслідували приклад «Сокола» і віддали «Тризубу» по два-три гравці. Ми всі зацікавлені, щоб кожен матч нашого внутрішнього календаря був максимально конкурентним».

added through (2 Хвилини) :
Чинні чемпіони України були наймедійнішою хокейною командою нашої держави в це міжсезоння. Клуб провів серію гучних трансферів, розпочав підготовку до сезону 20 липня, а в серпні протягом двох тижнів зіграв п’ять спарингів з провідними командами Польщі. Їх кияни програли, але було видно, що з кожним наступним поєдинком «Сокіл» додає в грі. Не дивно, що за дві доби до офіційного старту сезону – участі в Кубку України-2023 – чемпіони ставлять завдання чітко й недвозначно: зберегти трофей у себе.

«Їдемо, щоб здобувати Кубок, – каже головний тренер «Сокола» Олег Шафаренко. – Наша команда зараз у гарному стані. Всі хокеїсти готові до випробовувань і зроблять усе від них залежне, щоб під 60-річчя клубу поповнити колекцію трофеїв. Розуміємо, що в суперників теж налаштування найкраще, тому готуємося до серйозних матчів. Звісно, у груповому турнірі найперше налаштовуємося на «Дніпро». Про новостворену команду «Тризуб» наразі важко скласти цілісну думку».

Наразі в лазареті «Сокола» знаходиться один хокеїст. Олексій Янішевський ходить із гіпсом на руці після влучання шайби в заключному товариському матчі польського збору проти «Подгале». У Кременчуку Олексій команді не допоможе.

Натомість зіграє в Кубку зірковий новачок киян Віктор Захаров, котрий через травму коліна не зміг поїхати на польські збори. Віктор вже відновив тренування і розраховує допомогти «Соколу» в Кременчуку.

Буквально у неділю поповнив лави «Сокола» 34-річний воротар Андрій Безхлібний. Придбання очікуване, бо в обоймі чемпіонів був лише один воротар – Богдан Дьяченко. З голкіпером збірної Естонії Конрадом Мьольдером, який перебував з командою на зборі в Польщі, кияни домовитися про співпрацю не змогли.

Ще двох хокеїстів – оборонців Дениса Гайдука і Андрія Явного – чемпіони орендують новоствореному «Тризубу». Поки – на матчі Кубка. А далі буде видно.

«Сокіл» зразка осені 2023-го

Воротарі

30. Богдан Дьяченко
54. Андрій Безхлібний

Оборонці

4. Всеволод Толстушко
9. Артем Євсейчик
21. Микита Полоницький
24. Олександр Горлушко
33. Володимир Алексюк
43. Олександр Філімонов
52. Артем Бондарєв

Нападники

13. Василь-Юрій Качан
15. Сергій Бабинець
17. Володимир Чердак
45. Віктор Захаров
61. Роман Благий
70. Вадим Мазур
74. Володимир Костромітін
75. Євген Говорушко
77. Руслан Ромащенко
88. Максим Жеребко
91. Ігор Слюсар
96. Денис Бородай

«Сокіл» – єдиний наразі володар Кубка України в історії. Команда виграла і прем’єрний турнір у 2007-му, і другий розіграш у 2022-му. Правда, з переможців тих кубкових турнірів у нинішньому складі киян залишилося небагато представників. Так, у фіналі 16-річної давнини грав лише Артем Бондарєв. Тодішній тренер «Сокола» Олександр Сеуканд виставив Артема в трійці нападників з Тарасом Бегою і Олександром Панченком, нинішніми гравцем «Тризуба» і тренером «Берсерків» відповідно. У січні 2022-го у кубковому турнірі в Кременчуку з нинішніх представників «Сокола» грав лише нападник Роман Благий. Як і тепер, «Сокіл» очолював тренерський дует Олег Шафаренко – Костянтин Сімчук, а нинішні хокеїсти Артем Євсейчик та Ігор Слюсар тоді були масажистом та сервісменом команди.

added through (2 Хвилини) :


added through (3 Хвилини) :
Кубок України, який завтра стартує в Кременчуку, відкриє загалові суттєво оновлений «Дніпро». У порівнянні з попереднім сезоном суттєво оновився і склад «щук», і навіть зовнішній вигляд команди, яка виступатиме з новим логотипом. Але залишився тренерський штаб на чолі з Олександром Бобкіним, що ґарантує збереження вектору розвитку. Залишилися й лідери калібру Едуарда Захарченка, Євгена Ратушного і Дмитра Кобильника, завдяки яким збережений каркас старої команди.

Наразі можливості «Дніпра» залишаються загадкою. В міжсезоння херсонці провели лише один товариський матч – поступилися 2:6 «Кременчуку». При цьому «щуки» зусиллями Анатолія Ревуки швидко відкрили рахунок, але не втримали переваги в першому періоді, пропустивши за лічені секунди до перерви. Доля зустрічі вирішилася в другій третині, яку «Кременчук» виграв 1:5 (шайба «Дніпра» на рахунку Микити Сидоренка). При цьому варто відзначити, що три воротарі – Захарченко, Сулютін і Попережай – зіграли по періоду.

«Комусь може здатися, що ми не готові до старту сезону, але насправді ця думка помилкова, – каже Олександр Бобкін. – Ми добре підготувалися і підходимо до Кубка з максимальним налаштуванням. Як оцінюємо жереб? Кажуть, нам не пощастило, мовляв, відразу потрапили на «Сокіл», котрий поміж решти українських команд провів найбільше спарингів. Але я задоволений. З «Кременчуком» ми вже поспарингували. В Кубку хотілося зіграти і з «Соколом», і з «Кепіталз». Щоб відчути, чого варті ці суперники. Але «Кепіталз» в іншій групі. Щоб з ними зустрітися, треба перемогти «Сокіл» та «Тризуб» і зіграти в фіналі. Що ж, спробуємо».

За словами Олександра Бобкіна, в Кубку не зможе зіграти оборонець Іоанн Роганов, котрий отримав травму щелепи. Складність ушкодження і тривалість лікування визначить медобстеження, яке хокеїст пройде в Києві.

«Дніпро» зразка осені-2023

Воротарі

30. Едуард Захарченко
40. Максим Сулютін
90. Валентин Попережай

Оборонці

7. Ігор Горбунов
8. Кирило Бортников
9. Микита Лєсніков
13. Артем Портний
19. Антон Стоцький
24. Руслан Бойко
26. Євген Ратушний
96. Валентин Алексюк

Нападники

10. Ілля Крикля
11. Костянтин Яценко
12. Дмитро Сапожник
21. Олег Паламарчук
22. Микита Сидоренко
23. Дмитро Масюк
28. Михайло Цюра
29. Дмитро Кобильник
33. Назар Даниленко
37. Сергій Пойманов
47. Максим Курах
55. Ілля Щербак
72. Сергій Стецюра
78. Арсен Олійник
88. Анатолій Ревука
92. Дмитро Попережай


Зауважимо, що в обоймі «Дніпра» є один володар Кубка України. То – Олександр Бобкін, котрий грав за «Сокіл» у прем’єрному кубковому розіграші в 2007-му. У фінальному матчі проти київського «Беркута» Олександр грав у трійці з Олександром Матвійчуком і Василем Бобровниковим і навіть закинув одну з шайб у ворота Вадима Селиверстова.

added through (1 мин.) :


added through (5 Хвилини) :
Коли приймаєш турнір вдома, завжди налаштовуєшся по-особливому. Для «Кременчука» ж на майбутній Кубок України мотивація подвійна. За останніх півтора року рідна арена команди з Полтавщини «Айсберг» двічі приймала вирішальні матчі за титул. І в обох випадках «Кременчук» поступався «Соколу»: 1:4 – в матчі за національний Кубок у січні 2022-го і 0:1 – у другому овертаймі п’ятого матчу фіналу в березні 2023-го. Жадоба реваншу в колективу, який з літа нинішнього року очолює Дмитро Сумець, надзвичайна.

«Налаштовуємося лише на перемогу, – каже головний тренер. – У цьому міжсезонні ми зіграли лише один товариський матч. За його підсумками ми отримали інформацію, над чим працювати далі. Можу сказати, що фундамент фізичної готовності під час серпневих зборів ми заклали гарний. Інше покаже гра. У груповому турнірі нашим головним суперником вочевидь будуть «Київ Кепіталз». Ця команда вкомплектована добре. А в грі ми їх поки не бачили».

Єдиний товариський матч, про який згадує Дмитро Сумець – виграний 6:2 на льоду «Айсберга» поєдинок у херсонського «Дніпра». В цій зустрічі дублями відзначилися Віталій Лялька, Святослав Тимченко, по шайбі закинули Владислав Брага і Гліб Варава.

Варто сказати, що в новому сезоні в складі «Кременчука» не буде досвідчених Дениса Ісаєнка та Артема Гніденка. Вони знову зосередяться на тренерській роботі в школі «Кременчука». Також поки немає в команді нападника Іллі Сеника. Проте його повернення в «Кременчук» не виключене.

В іншому склад команди схожий з тим, який дійшов до фіналу попереднього чемпіонату. Суттєвим підсиленням має стати нападник Артем Целогородцев, котрий став одним із найрезультативніших гравців минулої першості, виступаючи за «Дніпро».

«Кременчук» зразка осені 2023-го

Воротарі

33. Данило Макаренко
77. Кирило Кучер
79. Микита Гордюшин
88. Микита Мартиненко

Оборонці

7. Дмитро Ігнатенко
8. Гліб Варава
15. Філіп Матвієнко
22. Тимофій Материкін
46. Данило Бабчук
73. Максим Максименко
81. Микита Кругляков
89. Богдан Панков
96. Денис Матусевич

Нападники

4. Данило Кривенко
5. Михайло Геворкян
9. Віталій Лялька
14. Богдан Середницький
16. Ілля Федоров
17. Владислав Брага
34. Данило Дука
55. Тимофій Савицький
71. Борис Андрющенко
82. Гліб Кривошапкін
87. Артем Целогородцев
91. В’ячеслав Андрущенко
97. Святослав Тимченко

«Кременчук» – єдина команда серед учасників нинішнього Кубка, в обоймі якої немає володарів трофею попередніх років. То якщо не враховувати згадуваного вже тренера дитячої школи Дениса Ісаєнка, котрий підіймав Кубок над головою в статусі гравця «Сокола» в 2007-му. Натомість нинішній спортивний директор «Кременчука» Олександр Савицький унікальний тим, що був причетний до обох команд, які поступалися в фіналах попередніх кубкових турнірів. Більше того, в 2007-му, виступаючи за «Беркут», Олександр Валерійович став автором єдиного наразі хет-трика у фіналах Кубка. Правда, його команда тоді поступилася 3:7. А в 2022-му Савицький очолював «Кременчук» у фінальному матчі проти «Сокола».

added through (1 мин.) :

Это сообщение было отредактировано Зодчий (12-09-2023 18:04 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
27-09-2023 22:50 GMT+2 - #189470 Цитировать выделение    

Федерація хокею України повідомила, що новий регулярний сезон чемпіонату стартує 1 жовтня трьома матчами.

1 жовтня

Київ Кепіталз — Дніпро

Сокіл — Берсерки

2 жовтня

Тризуб — Кременчук


Новачками сезону є Київ Кепіталз та Тризуб, які раніше провели матчі у Кубку України. Кожна команда у регулярному сезоні зіграє по 30 матчів, а топ-4 вийде у плей-оф.

Чемпіон визначиться у квітні.


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
02-10-2023 00:17 GMT+2 - #189476 Цитировать выделение    

Не дивлячись на відсутність можливості проводити повноцінно підготуватися до нового чемпіонату на льоду, херсонський «Дніпро» в стартовому матчі Фавбет ліги сезону-2023/2024 переміг амбіційних «Київ Кепіталз». Героєм зустрічі став нападник Ілля Крикля, котрий у день свого 19-річчя відзначився двома асистами.

«Київ Кепіталз» — «Дніпро» (Херсон) – 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Шайби: 0:1 – Стоцький (Крикля, Сидоренко), 19:42. 1:1 – Тищенко (Дворник), 30:52. 1:2 – Сидоренко (Крикля, — більш.), 33:55. 1:3 – Вал. Алексюк (Сидоренко, Стецюра), 57:11

added through (1 мин.) :
«Сокіл» стартував у Фавбет лізі сезону-2023/2024 з виваженої перемоги над «Берсерками». У цій грі результативністю потішили більшість новачків киян, зокрема Віктор Захаров зробив хат-трик, а голкіпер Олег Петров зберіг ворота недотоканими

«Сокіл» (Київ) – «Харківські Берсерки» — 10:0 (2:0, 3:0, 5:0)

Шайби: 1:0 – Захаров (Благий, Бабинець), 00:52. 2:0 – Говорушко (Жеребко, Костромітін), 17:09. 3:0 – Бородай (Полоницький), 29:05. 4:0 – Разумов (Чердак, Мазур, — більш.), 35:55. 5:0 – Захаров (Благий, Полоницький), 37:10. 6:0 – Чердак (Мазур, Бабинець), 50:28. 7:0 – Бабинець (Благий), 52:38. 8:0 – Слюсар (Бородай, Ромащенко), 54:43. 9:0 – Захаров (Разумов, Благий), 56:50. 10:0 – Бородай (Слюсар, Ромащенко), 57:33

Это сообщение было отредактировано Зодчий (02-10-2023 00:19 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
02-10-2023 20:46 GMT+2 - #189479 Цитировать выделение    

«Кременчук» здобув переконливу перемогу над дебютантом на старті нового сезону Favbet ліги

«Тризуб» (Київ) — «Кременчук» — 0:7 (0:1, 0:5, 0:1)
Шайби: 0:1 — Кривошапкін (Варава, С. Тимченко, — більш.), 07:30. 0:2 — Целогородцев (Лялька, Варава, — більш.), 21:51. 0:3 — С. Тимченко (Ігнатенко, Середницький, — більш.), 25:36. 0:4 — Целогородцев (Матусевич, Кривошапкін), 34:36. 0:5 — Брага, 35:42. 0:6 — Целогородцев (Кривошапкін, Матусевич), 38:58. 0:7 — Варава (Целогородцев, Лялька), 51:08

Это сообщение было отредактировано Зодчий (04-10-2023 22:27 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
04-10-2023 22:27 GMT+2 - #189482 Цитировать выделение    

Херсонський «Дніпро» вольовою перемогою в овертаймі над «Берсерками» стартував на номінально домашньому льоду одеського Палацу спорту

«Дніпро» (Херсон) — «Харківські Берсерки» — 4:3 ОТ (1:1, 0:2, 2:0, 1:0)
Шайби: 0:1 — Осадчий (Дуюн, Карнаух), 00:37. 1:1 — Стецюра (Сидоренко, Крикля), 02:07. 1:2 — Безуглий (Абдуллаєв, Наливайко, — більш.), 26:15. 1:3 — Дуюн (Карнаух, Осадчий, — більш.), 34:43. 2:3 — Вал. Алексюк (Крикля, Ратушний, — більш.), 40:39. 3:3 — Вал. Алексюк (Сидоренко, Стецюра, — подв. більш.), 47:42. 4:3 — Пойманов, 61:11


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
05-10-2023 22:32 GMT+2 - #189486 Цитировать выделение    

«Київ Кепіталз» здобули першу історичну першу перемогу в рамках національних чемпіонатів. Щойно підопічні Вадима Шахрайчука в другому турі Favbet ліги здолали «Тризуб»

«Київ Кепіталз»- «Тризуб» (Київ) – 10:0 (1:0, 3:0, 6:0)

Шайби: 1:0 – Кривоножкін (Таран), 10:21. 2:0 – Черненко (Панченко, Куцевич, — більш.), 23:42. 3:0 Панченко (Моксунен, Черненко, — більш.), 28:09. 4:0 – М. Олійник (Моксунен, Луговий), 34:44. 5:0 – Панченко (Черненко, Куцевич), 45:58. 6:0 – Тищенко (Секірко, М. Олійник, — більш.), 49:50. 7:0 – Панченко (Черненко, Куцевич, — подв. більш.), 54:42. 8:0 – Панченко (Дворник, Черненко, — більш.), 55:48. 9:0 – Тищенко (Таран, Дворник), 58:55. 10:0 – Секірко (М. Олійник, — більш.), 59:48
У неділю, 7 жовтня, «Тризуб» зіграє в столичному Палаці спорту з «Соколом». «Київ Кепіталз» наступну гру проведе у понеділок, 8 жовтня, у Вінниці, проти «Берсерків».


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
06-10-2023 22:03 GMT+2 - #189490 Цитировать выделение    

«Сокіл» виграв перше в цьогорічному регулярному чемпіонаті Favbet ліги Класичне дербі. Героями зустрічі стали Денис Бородай, який забив сам і допоміг це зробити Русланові Ромащенку, сам Ромащенко, який також став автором вирішального булліта, а також голкіпер Богдан Дьяченко

«Сокіл» (Київ) – «Кременчук» — 3:2 Б (1:2, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0)

Шайби: 1:0 – Ромащенко (Бородай, Слюсар), 01:10. 1:1 – Середницький (Брага, — менш.), 05:43. 1:2 – Лялька (Варава, Середницький), 18:49. 2:2 – Бородай (Благий, Толстушко, — більш.), 49:32. 3:2 – Ромащенко (вирішальний булліт)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
07-10-2023 22:04 GMT+2 - #189493 Цитировать выделение    

Київський «Сокіл» без групи провідних виконавців (Бондарєва, Захарова, Ромащенка), яким тренер Олег Шафаренко дав перепочити після матчу з «Кременчуком», розгромно виграв у «Тризуба». Другим у сезоні шатаутом відзначився Олег Петров. Першу шайбу за «Сокіл» провів Максим Разумов. Хет-трик на рахунку Дениса Бородая, дублі зробили Володимир Чердак і Сергій Бабинець.
«Тризуб програв з сухим рахунком третій матч поспіль.

«Тризуб» (Київ) – «Сокіл» (Київ) – 0:10 (0:1, 0:4, 0:5)

Шайби: 0:1 – Бабинець (Разумов), 16:17. 0:2 – Бородай (Слюсар, Полоницький), 23:22. 0:3 – Чердак (Янішевський, Мазур), 24:43. 0:4 – Разумов (Філімонов, Бабинець), 28:47. 0:5 – Бородай (Толстушко, Гайдук, — більш.), 38:42. 0:6 – Янішевський (Разумов, Чердак), 40:37. 0:7 – Благий (Бабинець), 41:07. 0:8 – Чердак (Бабинець, Разумов), 47:40. 0:9 – Бродай (Вол. Алексюк), 56:03. 0:10 – Бабинець (Чердак), 59:29


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
08-10-2023 18:02 GMT+2 - #189496 Цитировать выделение    

«Кременчук» здобув красиву вольову перемогу над «Дніпром» у матчі третього туру Favbet ліги

«Кременчук» — «Дніпро» Херсон – 5:2 (0:2, 1:0, 4:0)
Шайби: 0:1 – Д. Попережай (Ратушний), 12:36. 0:2 – Ратушний (Пойманов), 17:53. 1:2 – Кривенко (Геворкян, Матвієнко), 26:52. 2:2 – Варава (Кривошапкін), 43:06. 3:2 – Геворкян (Матусевич), 47:46. 4:2 – Лялька (Матусевич, Кривошапкін, — більш.), 52:40. 5:2 – Лялька (менш., п.в.), 59:05

За загалом рівної боротьби в першій третині зустрічі «Дніпро» здобув відчутну перевагу 2:0 після не зовсім переконливих дій голкіпера суперників. Спершу Кирило Кучер необачно вибив шайбу на ключку Євгенові Ратушному, той відразу кинув по воротах, а Дмитро Попережай зіграв на добиванні. А потім голкіпер не врятував команду уже після дальнього кидка Ратушного.
Окрім цих двох шайб, «щуки» закинули ще двічі, але в обох випадках рефері скасовували голи Микити Сидоренка: в першому випадку – через зсунені ворота, у другому – через офсайд.
«Кременчук» скоротив відставання після того, як на п’ятаку вдало зіграв Данило Кривенко. Левова частка заслуги в цьому голі – на Михайлі Геворкяні, який видав зручну передачу з незручної руки справа. Трохи згодом, у середині третього періоді Геворкян, закинувши після індивідуального проходу, стане головним героєм матчу. А передуватиме цьому голу ефектна шайба Гліба Варави і суперсейв Кучера, який витяг з нижнього кута шайбу після кидка Сидоренка.
Остаточний підсумок матчу встановив Віталій Лялька. Після того, як Максим Сулютін, котрий замінив у воротах травмованого Едуарда Захарченка, пропустив учетверте, оговтатися «Дніпро» вже не зміг.

added through (1 ч. 16 Хвилини) :
У першому в рамках Favbet ліги матчі на кризі Льодового клубу у Вінниці «Київ Кепіталз» здобули спокійну перемогу над «Харківськими Берсерками». Словацький голкіпер Борис Бабік записав до активу другий шатаут і порівнявся за цим показником з воротарем «Сокола» Олегом Петровим. Найрезультативнішими гравцями матчу стали нападник Микола Дворник (2+1) і оборонець Еету Моксунен (0+3)

«Харківські Берсерки» — «Київ Кепіталз» — 0:6 (0:2, 0:2, 0:2)

Шайби: 0:1 – Дворник (Моксунен), 08:35. 0:2 – Панченко (Моксунен, Бабік, — більш.), 19:41. 0:3 – Дворник (Тищенко, Таран, — менш.), 23:54. 0:4 – М. Олійник (Моксунен, Секірко), 35:41. 0:5 – Секірко (Панченко, Куцевич), 51:59. 0:6 – Койда (Дворник, Тищенко), 58:19

Это сообщение было отредактировано Зодчий (08-10-2023 19:18 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
10-10-2023 21:33 GMT+2 - #189499 Цитировать выделение    

Голкіпер Богдан Дьяченко виграв уже третю в цьому сезоні буллітну серію і приніс «Соколу» першу перемогу над «Київ Кепіталз» у рамках четвертого туру Favbet ліги

«Київ Кепіталз» — «Сокіл» (Київ) – 2:3 Б (1:2, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1)
Шайби: 0:1 — Чердак (Толстушко, Бабинець, — більш.), 04:42. 12:14 – Куцевич (Панченко, — 4х4), 12:14. 1:2 – Ромащенко (Слюсар, Полоницький, — подв. більш.), 15:42. 2:2 – Панченко (Куцевич, Черненко), 23:26. 2:3 – Чердак (переможний булліт)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
12-10-2023 23:41 GMT+2 - #189505 Цитировать выделение    

Херсонський «Дніпро» здобув третю перемогу в поточному сезоні Favbet ліги. «Щуки» розгромили «Тризуб». Київський колектив може бути втішений тим, що в четвертому матчі нарешті закинув першу шайбу в рамках чемпіонату України. Автор історичного голу – Євген Тимченко.

«Тризуб» Київ – «Дніпро» Херсон – 2:9 (0:3, 1:5, 1:1)

Шайби: 0:1 – Крикля (Масюк), 03:04. 0:2 – Сидоренко (Вал. Алексюк, — більш.), 05:36. 0:3 – Курах (Цюра, Лесніков), 12:28. 0:4 – Сидоренко (Стецюра, Крикля), 21:49. 0:5 – Пойманов (Масюк, Лесніков), 22:16. 0:6 – Портний (Лесніков, Кобильник, — більш.), 29:39. 0:7 – Пойманов (Сидоренко, Масюк), 32:27. 0:8 – Портний (А. Олійник), 33:36. 1:8 – Є. Тимченко (Вол. Гаврилюк, — 4х4), 38:34. 1:9 – Ратушний (Стецюра, Крикля, — більш.), 57:43. 2:9 – Люлюк (Макаревич), 59:19


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
13-10-2023 21:06 GMT+2 - #189508 Цитировать выделение    

«Кременчук» у рамках четвертого туру Favbet ліги здобув найбільшу перемогу на старті нинішнього сезону. Микита Гордюшин у прем’єрному для себе матчі відзначився шатаутом, Михайло Геворкян зробив перший хет-трик у професійній кар’єрі, а «Берсерки зазнали 28-ї поразки поспіль.

«Харківські Берсерки» — «Кременчук» — 0:12 (0:3, 0:3, 0:6)
Шайби: 0:1 – Середницький (С. Тимченко), 00:53. 0:2 – Федоров (Андрющенко), 10:09. 0:3 – С. Тимченко (Брага), 11:47. 0:4 – Целогородцев (Матусевич), 24:55. 0:5 – Середницький (Брага, — менш.), 31:29. 0:6 – В’яч. Андрущенко (Кривошапкін, Варава), 36:29. 0:7 – Геворкян (Матвієнко, — менш.), 41:24. 0:8 – Брага (Кругляков, С. Тимченко), 43:46. 0:9 – Геворкян (Т. Савицький, Кривенко), 44:06. 0:10 – Ігнатенко (С. Тимченко), 46:35. 0:11 – Геворкян (Кривенко, Матвієнко), 54:43. 0:12 – Андрющенко (Федоров, Панков), 55:27


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
15-10-2023 21:00 GMT+2 - #189518 Цитировать выделение    

Херсонський «Дніпро» на льоду одеського Палацу спорту вперше в поточному сезоні Favbet ліги переміг «Кременчук».

«Дніпро» Херсон – «Кременчук» — 4:3 (1:1, 2:1, 1:1)
Шайби: 1:0 – Кобильник (Лєсніков, Д. Попережай, — більш.), 01:22. 1:1 – Целогородцев (Матусевич, Варава), 14:15. 2:1 – Стецюра (Крикля, Р. Бойко), 30:50. 2:2 – Кривошапкін (Лялька, Матвієнко, — менш.), 32:51. 3:2 – Д. Попережай (Щербак, Лєсніков), 33:00. 4:2 – Ревука (Паламарчук, Ратушний), 48:11. 4:3 – Лялька (Середницький, Кривошапкін, — подв. більш.), 59:44

Протягом місяця з невеликим команди проводять з урахуванням передсезонного спаринг уже третій очний поєдинок. І втретє ігри виходять дуже результативними, що різко контрастує з більшістю зустрічей суперників у попередньому сезоні. Особливо тих, у яких перемагав «Дніпро». Натомість зараз «щуки» виграли у «Кременчука» вперше в сезоні у результативному поєдинку, де вирішальну роль відіграли ліпші дії підопічних Бобкіна при грі в більшості.

Это сообщение было отредактировано Зодчий (18-10-2023 21:15 GMT+2)


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
18-10-2023 21:14 GMT+2 - #189528 Цитировать выделение    

«Сокіл» повернувся в національний чемпіонат після Континентального кубка яскравою перемогою над херсонським «Дніпром». Героями зустрічі стали капітан команди Роман Благий, який зробив дубль і воротар Олег Петров.

«Сокіл» Київ – «Дніпро» Херсон – 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)
Шайби: 1:0 – Благий (Захаров, Філімонов), 30:58. 2:0 – Благий (Ромащенко, Захаров), 41:12. 3:0 – Качан (Толстушко, Мазур, — більш.), 45:55. 3:1 – Пойманов (Д. Попережай), 46:13. 4:1 – Бородай (Янішевський, Разумов), 52:42


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
19-10-2023 22:27 GMT+2 - #189534 Цитировать выделение    

«Київ Кепіталз» здобули наразі найяскравішу перемогу в своїй недовгій історії: у рамках п’ятого туру Favbet ліги команда Вадима Шахрайчука розгромила чинних володарів Кубка України. Героями зустрічі стали голкіпер Борис Бобік, який зробив шатаут, а також найкращий бомбардир чемпіонату Ярослав Панченко, який закинув свої сьому і восьму шайби в турнірі.

«Київ Кепіталз» — «Кременчук» — 6:0 (0:0, 3:0, 3:0)
Шайби: 1:0 – Панченко, 24:25. 2:0 – Куцевич (Панченко, Черненко, — більш.), 29:56. 3:0 – Черненко (Куцевич, Берднікс), 32:39. 4:0 – Кривоножкін (Дворник), 44:10. 5:0 – Панченко, 53:17. 6:0 – Дворник (Моксунен), 54:28


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
20-10-2023 21:50 GMT+2 - #189536 Цитировать выделение    

«Тризуб» здобув першу перемогу в клубній історії. Героями зустрічі стали нападник Кирило Бондаренко (гол і 3 паси), генменеджер клубу Євген Зик (гол і 2 передачі), а також автор дубля Богдан Поліщук

«Тризуб» Київ – «Харківські Берсерки» — 7:4 (2:2, 2:1, 3:1)
Шайби: 0:1 – В. Мурин (Безуглий, Резюк), 04:41. 1:1 – Б. Поліщук (Зик), 06:05. 1:2 – Обремський (Абаджян), 10:05. 2:2 – Осадчий (Черемнов, — більш.), 19:14. 3:2 – К. Бондаренко (Грицюк, — менш.), 27:14. 4:2 – Грицюк (Зик, К. Бондаренко, — більш.), 28:19. 4:3 – Омельчук (Резюк, Карнаух), 31:28. 5:3 – Зик (К. Бондаренко, Б. Поліщук), 44:13. 6:3 – Дворецький (К. Бондаренко), 46:14. 7:3 – Б. Поліщук (Зик, Бондаренко), 49:06. 7:4 – Безуглий (Абдуллаєв, Наливайко), 50:56


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
22-10-2023 19:21 GMT+2 - #189544 Цитировать выделение    

«Сокіл» вдруге в регулярному чемпіонаті Favbet ліги переміг «Кременчук», продовжив переможну серію до шести матчів і зміцнив лідерство в турнірі. Переможну шайбу в середині третього періоду закинув Сергій Бабинець. Програшна серія «Кременчука» після цієї невдачі становить безпрецедентних три матчі.

«Кременчук» — «Сокіл» (Київ) – 1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
Шайби: 1:0 – Лялька (Целогородцев), 18:43. 1:1 –
Качан (Толстушко, — більш.), 23:49. 1:2 –Бабинець (Мазур), 46:07. 1:3 0 Ромащенко (Захаров, — п.в.), 58:32


 
Зодчий
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Лубни
23-10-2023 20:26 GMT+2 - #189545 Цитировать выделение    

«Київ Кепіталз» вдруге в поточній Favbet лізі розгромив «Тризуб». Поповнив свій гольовий доробок найкращий бомбардир чемпіонату Ярослав Панченко, Андрій Кривоножкін відзначився хет-триком, інший форвард Микита Олійник записав до активу шість асистів, а 17-річний воротар Назар Бойко відзначив перемогою дебют за нинішню команду.

«Тризуб» (Київ) – «Київ Кепіталз» — 1:8 (0:3, 0:4, 1:1)
Шайби: 0:1 – Панченко (Куцевич), 08:47. 0:2 – Секірко (Рябенко, М. Олійник), 08:55. 0:3 – Кривоножкін (Дворник, М. Олійник), 12:04. 0:4 – Таран (М. Олійник, Кривоножкін, — більш.), 24:44. 0:5 – Кривоножкін (М. Олійник, Таран, — подв. більш.), 26:39. 0:6 – Секірко (Луговий, М. Олійник, — більш.), 28:33. 0:7 – Кривоножкін (М. Олійник, Луговий, — більш.), 39:19. 1:7 – Бондаренко (Поліщук, — більш.), 44:15. 1:8 – Черненко (Дворник, Панченко, — більш.), 56:23

added through (32 Хвилини) :
Херсонський «Дніпро» спокійно переграв «Берсерків» у першому матчі між цими командами у Вінниці і зберіг за собою друге місце в таблиці. Голкіпер Едуард Захарченко записав до активу шатаут, Сергій Стецюра зробив другий у цьому чемпіонаті після нападника «Кепіталз» Ярослава Панченка покер. «Берсерки» програли 30-й поєдинок поспіль.

«Харківські Берсерки» — «Дніпро» (Херсон) – 0:9 (0:3, 0:3, 0:3)
Шайби: 0:1 – Д. Попережай (Пойманов, Бортніков), 04:43. 0:2 – Стецюра (Стоцький, Ратушний), 06:08. 0:3 – Паламарчук (Пойманов, Д. Попережай), 13:23. 0:4 – Стецюра (Крикля, Ревука, — більш.), 33:31. 0:5 – Кобильник (Портний), 36:03. 0:6 – Сидоренко (Ратушний, Крикля, — більш.), 39:12. 0:7 – Портний (Сидоренко, Стецюра), 45:45. 0:8 – Стецюра (Сидоренко, — менш.), 49:48. 0:9 – Стецюра (Крикля, Сидоренко), 56:31

Это сообщение было отредактировано Зодчий (23-10-2023 20:58 GMT+2)