хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні публікаціїСокілКостянтин Симчук: «Сокіл» нині валяється, ним витирають ноги»

27-04-2018 10:55 Геныч

Костянтин Симчук — колишній воротар хокейного «Соколу», збірної України, грав у регіональних лігах Північної Америки, російський клубах. Працював помічником головного тренера в київському «Дженералз», зараз займається школою київського «Соколу» та юнацьким хокеєм у Києві.


Чемпіонат України – відверто слабкий, людей, які б вкладали в хокей, – дуже мало, проблеми із тренерами, ковзанками. Завдяки чому юнацька збірна виграла чемпіонат світу в другій лізі ?

- Завдяки роботі однієї системи. Декілька років тому була створена юнацька команда «Беркут» із гравців 2000 року народження. В команду запросили тренера Олега Ігнатьєва із своїми харківськими хлопцями. Працювали вони за системою Івана Правілова (український хокейний юнацький тренер, покінчив життя самогубством 2012 року в США. – gazeta.ua). Команда працювала в закритій групі, нікого туди не підпускали. Грали в юнацькій першості Білорусі. Мали там результат. Сьогоднішня юнацька збірна України – це «зігнана» команда, яка підійшла до чемпіонату світу вже підготовлена. Завдяки цьому вийшов і результат.

Це покоління може стати костяком збірної України через 2-3 роки?

- Всі передумови для цього є.

Наскільки сильні наступні молоді покоління хокеїстів?

- Після 2000 року вже йде провал. Щоб отримати якийсь результат, повинна бути якась стабільність. До 2013-го в «Соколі» теж був подібний проект серед гравців 2002 року народження. Але в батьків закінчились гроші, і команду утримувати стало неможливо. Зверталися до керівників «Беркута», щоб ця команда перейшла під їхнє крило, але не склалося. В такому разі була б якась стабільність. За 2000 роком, йшов би 2002-й. Наступного року не зрозуміло, яка буде команда та хто поїде на U-18. Такого кулака, як зараз, немає.

В Білій Церкві, Дружківці, Кременчуці приділяють увагу юнацькому хокею. Наскільки сильні ці школи?

- Великою проблемою є те, що немає сильного внутрішнього чемпіонату U —16, U —18. Щоб молоді гравці грали між собою та росли. Все одно найкращі юнацькі хокейні тренери знаходяться в Києві. Особливого бажання, натхнення покидати Київ ці люди не мають.
У Дружківці дуже багато уваги приділяють школі. Там працює досвідчений тренер Олександр Куликов. Але потрібен ще час, щоб стати на ноги. Потрібно більше ковзанок, більше команд.

Цього сезону відбулося омолодження УПХ( мають право грати тільки молоді хокеїсти, найстарші 1993 —1996 року, але їх має бути тільки 5, а інші – молодші. – gazeta.ua). Наскільки це плюс для розвитку хокею?

- З одного боку – це добре, бо молодь отримала свій шанс. З іншої – це штучне рішення. Ним ми залишили без роботи зрілих хокеїстів в 24 —28 років. Зараз у складі національної хокейної збірної є гравці, які рік були без ігрової практики. Штучно нічого не виростити. Молодим гравцям потрібно вчитися в досвідченіших гравців мужності, характеру, поведінці. Цього досвіду їм може не вистачити в майбутньому.

Минулого року Київ проводив першоліговий чемпіонат світу серед дорослих, цього року юнацький чемпіонат. Це може якось вплинути на розвиток хокею в країні?

- Не думаю. Тут ніякої взаємодії немає. Хоч десять чемпіонатів проведи. За останній час в Києві жодного ковзанки не було побудовано. Немає людей, які б вболівали за своє майбутнє, за своїх дітей.

Юнацька збірна в Палаці спорту збирала велику аудиторію. На 60-70 відсотків трибуни були заповненні. Хокей в Києві люблять. Чи є надія відродження «Соколу» або створення команди в Києві?

- Зараз цим займаємося. Шукаємо людину, яка б взяла на себе цю ношу. Київський «Сокіл» на сьогодні валяється, ним витирають ноги. «Сокіл» — це бренд, який зараз нікому непотрібен. Те, що «Сокіл» не виступає в чемпіонаті Україні, — ненормально. Є дитячі школи, яким потрібно кудись рости, чогось прагнути, на когось рівнятися. Зараз спілкуємося із потенційними спонсорами, але до повного консенсусу ще далеко. Великі сподівання були на Віталія Кличка. Можливо, він зміг би відродити хокей в Києві. Але поки чуємо тільки, що грошей немає.

gazeta.ua

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Razdet' tolstosumov i otdat' den'gi detyam
а болельщики киевского Сокола подтянутся однозначно

ну если Супрун парень серьезный, а не фуфломет, то он ДОЛЖЕН набить ебало чинушам и сжечь офис ФХУ
Зашибись, никто не за что не отвечает, но все исправно гребут бабло, при любой власти!
А де Брезвин, эта жирная туша до сих пор язык из своей жирной задницы не высунула, месяц прошел где комментарии по поводу выступления сборной в Каунасе от недоФХУ!
Так чего же этот активист автомайдановский, Супрун свои связи с главным картавым Украины не подключит и не наведет должный европейский порядок в украинском хоккее? Или он только для пиара сфоткался ?
Забздел или лень-матушка жопу свела?
Коломойскому уже Буковель в суде проиграли,Колесникову хоккей проебали,Порошенку корпорацию Богдан,Николаевскую и киевскую верьфб с караблестроением Так и все остальное в Украине проебут.
джино, Кто,Супрун фроновик? Ты че, амаров обкушал? С чего ты взял что Супрун фронтовик? Он с Булатовым в автомайдан поигрался и спрятался.Буланова хотя бы в АТО замели , а этот в хоккейные акимвмсты подался.Активист хренов.
может Супрун хочет подвинуть Брезвина?типа новый челок, герой-ато, фронтовик — драповик
мое любимое —

.4. Хокеїсти, яким на момент подачі заявки не виповнилося 18-ти років, допускаються до участів Чемпіонаті лише за наявності висновку спеціалізованого медичного закладу і належнимчином оформленої угоди про відмову відшкодування збитків гравцю, чий вік менший задозволений (Додаток 1).

Супрун опять за день до закрытия заявки нарисует от фонаря и принесет Брезвину список команды, попиарится , покричит и в кусты. Рука-руку моет.
Да ладно
От 15 до 18
Так и шо там с возрастным ограничением?
кто круто играет, тот круто отдыхает
ГЛАВА 6. ЗАЯВКИ КОМАНДСтаття 23. Заявочний список Клубу1. У матчах Чемпіонату можуть брати участь Хокеїсти, які мають зареєстровані в УХЛКонтракти Хокеїста та внесені до заявочного списку Клубу з одночасним виконанням іншихумов, що стосуються заявки Хокеїстів.2. У будь-який момент часу в заявочному списку Клубу може перебувати не більше 30(тридцяти) і не менше 15 (п’ятнадцяти) Хокеїстів віком від 16 років, які пройшли відповіднемедичне обстеження.3. У будь-який момент часу в заявочному списку Клубу можуть перебувати іноземні хокеїсти(легіонери) у кількості не більше 5 (п’яти) Хокеїстів за умови оформлення на них відповіднихтрансферних карт чи листів-переходів.4. Хокеїсти, яким на момент подачі заявки не виповнилося 18-ти років, допускаються до участів Чемпіонаті лише за наявності висновку спеціалізованого медичного закладу і належнимчином оформленої угоди про відмову відшкодування збитків гравцю, чий вік менший задозволений (Додаток 1).7. Протягом сезону Хокеїст не може бути заявлений за один і той же Клуб УХЛ більше двохразів.8. Внесення жінок до заявочного списку та їх участь у Чемпіонаті забороняється.

Для участия в новом чемпионате необходимо до 31 мая отправить в Лигу гарантийное письмо с намерением об участии, выполнить все финансовые и технические условия и подписать договор на участие.

за оставшуюся неделю все участники обязаны выполнить все финансовые и технические условия и подписать договор на участие?
Где там Супрун с своим прошлогодним АТЭКом? Непорали поторопиться с отправлением гарантийного письма во избежание прошлогоднего отказа дескать из-за опоздания ? В регламенте УХЛ ведь отсутствую возрастные ограничения
Трудно будет им без их 4 леионеров и без всех 12-ти ветеранов прежнего состава.
Вот пример формирования нового состава действующего чемпиона Белорусси .

Из 12 белорусских ветеранов Немана еще оставят семь ветеранов от 28 лет+, 2 белоруса до 28 лет, 2 молодых до 20 лет, два вратаря и докупят 5 легионеров до 25 лет или белорусами до 28 лет заменят пятерых легионеров. И семерых белорусов до 28 уже забронировали .
ОЧБ хлипенький будет судя по составам лидеров.



«Неман» сделал квалификационные предложения 7 хоккеистам, сообщает корреспондент «БХ» Савелий Капуста.

В список вошли Игорь Варивончик, Вячеслав Грецкий, Никита Крыскин, Артем Левша, АртурСавинов, Ян Шелепнев, Андрей Шикуть.

Напомним, что квалификационные предложения позволяют закрепить права на хоккеистов в Экстралиге.


это Неман готовит состав для ЛЧ?
Не такое уж наверное говно это УХЛ, если игроки могут себе позволить отдых в Риме и в Батуми.
http://uhl.com.ua/news/khokkeynyevykhodnye-obzor-sotssetey_11866/
Как ЧУ не обзови, толку не будет, нет украинских игроков под нормальный уровень, если только одних легионеров собрать, но никто не поедет, нет ни условий, ни денег!
первым подавать или последним, всеравно этот ебаный чемпионат имени колесникова-ГОВНО
Белоцерковский «Белый Барс» первым подал заявку на участие в Украинской хоккейной лигесезона-2018/19.

Для участия в новом чемпионате необходимо до 31 мая отправить в Лигу гарантийное письмо с намерением об участии, выполнить все финансовые и технические условия и подписать договор на участие.

Предстоящий сезон станет третьим в истории УХЛ. Чемпионом двух предыдущих чемпионатов стал донецкий «Донбасс», который в финальных сериях обыгрывал ХК «Кременчуг».

«Белый Барс» в прошлом сезоне стал бронзовым призером, а президент клуба Константин Ефименко назвал выступление своей команды фантастическим.
Не гоните на Знайку, он правду пишет. Белорусы движутся к уровню ЧБ-2003.
Знайка, ты б в тенек перелег что ли.
Согласно нового регламента ОЧБ, чемпионский состав Немана http://hcneman.by/roster.asp
покинули 4 легионера и 12 белорусов.
Кого будут добирать написано в новом регламенте.
а то прям все 25 будут по 2 000 получки и по 2 000 премии получать
2/3 состава в белорусских рублях то точно получат. Только 1/3 состава много ненаиграют.
Ниже читай, не читай, эта квалификационный предложения, защищают своих игроков, это не контракты подписанные. Недели через три начнутся контракты, тогда посмотришь и оценишь. Межсезонье большое, многих только к началу чемпа подписывают.
50000 это зарплата без учета премиальных! Плюсуй сверху столько же. И это не окончательно пока, поменяют и не раз. Как и по лега, предлагали по пять и только из стран СНГ, потом отыграли на любых, точно так же и по возрасту. Даже семь человек местных старше 28 еще не окончательно, хотя эта цифра совсем не критична, их по сути столько и есть в наличии. Через недельку, другую более конкретно будет и федерация объявила, что все решения принимать будут коллегиально и если увидят недостатки, поменяют.
Следующие
Загрузка...