хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаВ Києві відбудеться міжнародний турнір за участю чоловічих збірних команд Польщі, Румунії та України

10-01-2019 09:44 ritchie

Протягом останнього тижня Федерацією була досягнена домовленість з національними асоціаціями Польщі та Румунії про проведення в Києві міжнародного турніру.

Матчі цих змагань відбудуться на арені броварського «Терміналу» з 7 по 10 лютого 2019 року, участь в яких візьмуть чоловічі збірні команди Польщі, Румунії та України.

7 лютого, четвер: Польща – Україна, 19:00

8 лютого, п’ятниця: Україна – Польща, 18:00

9 лютого, субота: Польща – Румунія, 13:00

10 лютого, неділя: Румунія – Україна, 13:00

Ці змагання стануть практичним етапом підготовки нашої збірної команди до чемпіонату світу в Дивізіоні ІВ, який відбудеться в столиці Естонії Таллінні з 28 квітня по 4 травня 2019 року, де суперниками збірної України будуть команди Естонії, Польщі, Нідерландів, Японії та Румунії.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


У Украины свой особый путь

Запах гидности

лугандон картавый
,разжирел Артемка, начал сало употреблять, вроде как Тора запрещает
_____________________________________________________________ Кто это хоккеист?
Он больше на извозчика,торговца с рынка,локея похож
вышиванка обрезанный хрен закрывает?
разжирел Артемка, начал сало употреблять, вроде как Тора запрещает
Нименко румыны уже уволили

Какой Задоенко и Нименко???у их сегодня вечером игра

Нименко и Задоенко сегодня не играют.Они на сборную уехали

http://pointstreak.com/prostats/boxscore.html?gameid=3416298&refresh=1
Матчі цих змагань відбудуться на арені броварського «Терміналу» з 7 по 10 лютого 2019 року, участь в яких візьмуть чоловічі збірні команди України-2, Румунії та України.7 лютого, четвер: Україна-2– Україна, 19:008 лютого, п’ятниця: Україна –Румунія, 18:009 лютого, субота: Україна-2 – Румунія, 13:0010 лютого, неділя: Румунія – микс(Україна+Украина-2), 13:00Ці змагання стануть практичним етапом підготовки нашої збірної команди до чемпіонату світу в Дивізіоні ІВ, який відбудеться в столиці Естонії Таллінні з 28 квітня по 4 травня 2019 року, де суперниками збірної України будуть команди Естонії, Польщі, Нідерландів, Японії та Румунії.
джино, я не понимаю в чем трабблы? Сказал же билеты, вернее проход на матчи — на шару... Остальное зависит от степени распущенности пациентов...
ritchie,
в Терминале НИКОГДА не бывает бесплатно

Гость: Какая стоимость входа?

Все для Вас, все бесплатно, кроме пива и закусок... Главное — приезжайте...

Гаврик,Буценко,Михнов и Бабинец отказались у их плей-офф,

Михнов свободен аж до 17 февраля.
Какой Задоенко и Нименко???у их сегодня вечером игра

http://pointstreak.com/prostats/boxscore.html?gameid=3416298&refresh=1
Склад збірної України на зборі у Броварах:Воротарі: Микита Гордюшин (Кременчук), Кирило Кучер (Білий Барс).Захисники: Павло Таран,Михайло Ядловский( об. Білий Барс), Олександр Боєвих (Кременчуг), Всеволод Толстушко (Кременчуг), Даниїл Скрипець (МХК Динамо), Станислав Ординський (Крижані Вовки),
Кирило Жовнір (Донбас), Філіп Матвієнко(Дніпро).Нападники: Іван Савченко (Кременчук), Олег Задоєнко (Стяуа, Румунія), Кирило Бондаренко (Дніпро), Андрій Денискін (Донбас), Тимур Гриценко (Кременчук), Гліб Кривошапкін (Кременчук), Дмитро Демянюк (Торунь, Польща), Євген Тимченко, Михаил Симчук (об. Білий Барс), Микита Коваленко (Дніпро),Владислав Луговий (Донбас)..
Гаврик,Буценко,Михнов и Бабинец отказались у их плей-офф, Алексюк уже два месяца безработный,
сослался на травму,
Петров,Захаров,Кузьмик,Дяченко,Лялька,Свищев,Скрипец,Игнатенко,Варывода,Александров
,Карпенко,Новиков,Сильницкий, Кирющенко,Коренчук,Никифоров сыграют вместо одного из гостей
против сборной Срюбка-Клима.
Очень интересно, опять в пролете.
То лише список тих, кого запросили. Але вже майже половину складу замінили молоддю.

Легіонери мали зявитися лише на ігри.Але якщо гості не приїдуть то наші леги теж не приїдуть.
Гравців з складу нац.збірної та легіонерів УХЛ запросять зіграти з експериментальним складом Срюбка і Клима.
KolyaY,

Захисник «Білого Барс» Михайло-Максим Ядловський та його колега по амплуа із «Дніпра» Філіп Матвієнко приєднаються до національної збірної команди України, яка сьогодні розпочне навчально-тренувальний збір у Броварах. Вищевказані гравці замінять у команді Володимира Алексюка та Андрія Григор’єва, які прибули до національної команди з травмами.

Нагадаємо, що окрім тренувальної роботи, українська команда разом зі збірними Польщі та Румунії братиме участь у міжнародному турнірі в Броварах. Турнір відбудеться з 7 по 10 лютого. Вхід на матчі турніру вільний.
Мист, супер видео!!!!!!!!!!!!!
все ты мой кумир, бля, Маур на сраку упал
На сайті Федерації хокею Польщі пишуть, що матч між збірними чемпіонатів України і Польщі, який мав відбутися паралельно матчам збірної відмінений. Росіяни мабуть мали грати за збірну чемпіонату.
А де ж Петров, Сильницький,Кірющенков,Никифоров,Коренчук,Костіков?
https://www.ua-football.com/ua/sport/hockey/1549290766-nazvaniy-sklad-zbirnoy...

Головний тренер команди Андрій Срюбко на збір у Броварах викликав 24 хокеїсти.

Перший етап підготовки до чемпіонату світу збірна України проведе з 4 по 6 лютого на арені «Термінал» у Броварах, повідомляє офіційний сайт Федерації хокею України.

Під керівництвом Андрія Срюбко і його асистента Сергія Клементьева працюватимуть 12 форвардів, 12 захисників і 2 воротарі.

Склад збірної України на збір у Броварах:

Воротарі: Микита Гордюшин (Кременчук), Кирило Кучер (Білий Барс).

Захисники: Павло Таран (Білий Барс), Олександр Боєвих (Кременчуг), Всеволод Толстушко (Кременчуг), Володимир Алексюк (без клубу), Даниїл Скрипець (МХК Динамо), Андрій Григор’єв (Донбас), Станислав Ординський (Крижані Вовки), Кирило Жовнір (Донбас).

Нападники: Іван Савченко (Кременчук), Олег Задоєнко (Стяуа, Румунія), Андрій Міхнов (Тихи, Польща), Кирило Бондаренко (Дніпро), Андрій Денискін (Донбас), Тимур Гриценко (Кременчук), Гліб Кривошапкін (Кременчук), Дмитро Демянюк (Торунь, Польща), Євген Тимченко (Білий Барс), Микита Коваленко (Дніпро), Дмитро Німенко (Стяуа, Румунія), Владислав Луговий (Донбас).

З 7 по 10 лютого збірна України у Броварах прийме участь в міжнародному товариському турнірі. Суперниками «синьо-жовтих» будуть збірні Польщі і Румунії.
Тренерский штаб сборной Беларуси (U-16) определил круг игроков для поездки на международный Турнир трех наций, который пройдет с 7 по 9 февраля в столице Венгрии. Помимо хозяев, наши хоккеисты встретятся с украинцами, отмечает hockey.by.

Есть глянуть состав СбУ?
криворукие кацапсккие свиньи чуть Моуриньо не поломали, не удивительно, Рашка цэ страна где все падает от самолетов до экономики.

Какая стоимость входа?
Хотя, по киперам у нас есть кому советовать... Симе можно слово предоставить... Ему, я думаю, виднее будет...
Посоветовать я могу, разве что Арчи Оганджаняна вызвать на этот турнир, с дальнейшим привлечением во взрослую сборную... Как-то так..
Следующие
Загрузка...