хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЄврокубки«Сокіл» отримав суперників за Континентальним кубком

27-06-2023 12:32 Josh

Київський «Сокіл» отримав суперників за Континентальним кубком-2023/2024.

Чемпіони України розпочинають виступ з другого раунду турніру. Кияни потрапили в групу D, матчі якої відбуватимуться в столиці Сербії Белграді. Окрім місцевої «Црвени Звезди», суперниками «Сокола» будуть старі знайомі з угорського «Ференцвароша» з Будапешта. Четвертим учасником квартету стане переможець групи B першого раунду. Там у литовському Каунасі боротимуться місцевий «Каунас Сіті», хорватський «Заґреб», ісландський «Скаутафелаґ Рейкявікур», а також естонський «Пантер». Матчі першого раунду відбудуться 22-24 вересня.

«Сокіл» гратиме в Белграді 13-15 жовтня. До третього раунду виходить переможець групи. Там на переможців групи D в італійському Кортіна Д’Ампеццо 17-19 листопада очікуватимуть місцевий «Гафро», данський «Гернінґ Блю Фокс» і польський ҐКС «Катовіце».

Зауважимо, що «Црвена Звезда» є чинним чемпіоном Сербії. У фіналі белградці перемогли «Войводину» – 6:2, 7:1. Загалом «Звезда» є десятиразовим чемпіоном Сербії/Югославії.

«Ференцварош» у попередньому сезоні угорської Ерстеліги поступився 3:4 у фінальній серії румунському «Ґеорґені». Поряд із тим, найкращою угорською командою «Фраді» стали 30-й раз в історії. «Сокіл» зустрічався з «Ференцварошем» у другому раунді Континентального кубка-2021/2022. Тоді на льоду суперників у спорткомплексі «Тюскечарнок» у Будапешті наша команда перемогла – 4:1. Шайби закидали Антон Васильєв, Данило Коржилецький і двічі Антон Рубан.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Коментарів нема