хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

WeblogsВасильПрофесійна ліга —панацея чи «мертвому припарка» ?Частина 2.

01-06-2011

Може такий механізм дав би результат ? Ліга встановлює типовий контракт хокеїста із зарплатою ,скажімо, 500 у.о. (можна по курсу НБУ).І встановлює преміальний фонд у розмірі 1500 у.о. на кожного гравця.При кількості команд 6 і кількості гравців і тренерів —30 маємо : 6 х 30х1500х9 (місяців) =2 430 000 у.о. преміального фонду.Преміальний фонд формується клубами.Тобто замість того,щоб виплачувати зарплату хокеїстам, клуб перераховує на рахунок ліги кожен місяць внесок у розмірі 1500х30 =45 000 у.о. По завершенні змагань преміальний фонд розподіляється між командами відповідно до зайнятих місць : 1-35%,2-25%,3-20%,4-10%,5-7%,6-3%. І тоді кожен гравець команди-чемпіона отримає до своїх 500 у.о. в середньому :2430000х0,35=850 850 :30 :9= 3150 у.о. премії. Я думаю,що це було би не поганим стимулом для більш бідних команд тренуватися і грати через «не можу».І відповідно ,це позначилося б на якості видовища.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Василь: Не зрозумів твого порівняння з пережитками соціалізму.В твоєму прикладі працюють одні ,а гроші отримують інші.В наведеній вище схемі гроші отримують ті ,хто їх найбільше заслуговує відповідно до показаного результату.


Ну який сенс, наприклад мені, як господарю хокейного клубу фінансувати конкуруючу фірму? Замість одного успішного підприємства ми отримаємо два посередні, що будуть випускати лайно...

Василь: Якщо вони серйозно вирішили інвестувати в хокей і надовго,а не до чергової зміни влади,то їх повинно цікавити все ,що може зробити чемпіонат цікавим для глядача і привабливим для рекламодавців.


Вони, якщо вони прийшли у хокей надовго у першу чергу повинні вкладати гроші у інфраструктуру свого клубу, а не фінансувати усіляких Караваїв!
Илья
Не зрозумів твого порівняння з пережитками соціалізму.В твоєму прикладі працюють одні ,а гроші отримують інші.В наведеній вище схемі гроші отримують ті ,хто їх найбільше заслуговує відповідно до показаного результату.

А по-друге, я хочу подивитися не тебе, коли ти підійдеш до Колеснікова чи Бойка, чи ще когось та розповіси про свою схему, то я навіть знаю куди вони тебе відправлять!

Якщо вони серйозно вирішили інвестувати в хокей і надовго,а не до чергової зміни влади,то їх повинно цікавити все ,що може зробити чемпіонат цікавим для глядача і привабливим для рекламодавців.
А ще краще зробити так:

Василь: На практиці цей механізм дуже добре працює,коли 1/4 частини зарплати гарантована робітникові у вигляді ставки,а значно більша частина (3/4) виплачується взалежності від результату.Такий механізм особисто я застосовую вже дуже давно і це значно підвищило продуктивність праці.

Це щось схоже на пережиток соціалізму, коли наприклад є 2 підприємства: перше цілком успішне, продає свою продукцію за кордон, але гроші за це не отримує, а отримують ці гроші працівники іншого підприємства, яке нічого не виробляє, але є переможцем соціалістичного змагання!

Василь: Це не більша утопія ніж оце : «Через три года НСК «Олимпийский» должен стать безубыточным» http://terrikon.com/posts/86169.


По-перше, я раджу читати новини якщо не з першоджерела, то хочаб з перевіреного
Цитата Колеснікова закінчуєтся словами:

При цьому він зазначив, що національні об'єкти подібного масштабу в Європі, як правило, не окупаються. Тому таке завдання не стоїть і в Україні.

А по-друге, я хочу подивитися не тебе, коли ти підійдеш до Колеснікова чи Бойка, чи ще когось та розповіси про свою схему, то я навіть знаю куди вони тебе відправлять!
Asterix
Розрахунок я проводив виходячи із середньої зарплати 2000 у.о. на місяць на кожного гравця.Зрозуміло,в одних ця сума буде більша (у лідерів) ,у інших — менша.Для чемпіонату України нормальна цифра.На даний час.
Илья
Це не більша утопія ніж оце : «Через три года НСК «Олимпийский» должен стать безубыточным» http://terrikon.com/posts/86169.
Ти не думай :утопія це чи не утопія ? А проаналізуй ,що може перешкодити запровадити такий механізм.Тут головне — бажання власників клубів.На практиці цей механізм дуже добре працює,коли 1/4 частини зарплати гарантована робітникові у вигляді ставки,а значно більша частина (3/4) виплачується взалежності від результату.Такий механізм особисто я застосовую вже дуже давно і це значно підвищило продуктивність праці.
Это было бы стимулом е6хать и спокойно рубить бабло в абстрактной Румынии, а не убиваться всеь сезон за 4 000 гривен с возможной премией в еще 8 тысяч.
Не хочу сказати що це маячня... Це утопія! Цього не буде, тому що цього не буде ніколи!