хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейЛюбительский хоккейЗахідно-Українська Гокейна Ліга

 



Версия для печати
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-08-2010 22:44 GMT+2 - #78003 Цитировать выделение    

ЮРША: Я особисто пропонував такий варіант. Але команди — учасниці в більшості своїй вирішили залишити без змін формулу змагань.

Шкода ! Можливо треба цю ідею якось більше розповсюдити серед членів оргкомітету ? Що за кайф щорічно топтатись на місці, без руху вперед ?


http://hc-bbars.com.ua
 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
10-08-2010 23:12 GMT+2 - #78004 Цитировать выделение    

Юрій, який рух вперед? Це ж аматори, котрим біля чи за 40 років (а багатьом і того більше). Рух вперед буде тоді, коли дійсно запрацюють школи з професійними тренерами на якісному льоду і з якісним екіпіруванням. Потрібно створювати регіональні юнацькі ліги, щоб діти не варилися у власному соку, у двосторонках на півмайданчика, а грали проти вмотивованого суперника.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-08-2010 23:15 GMT+2 - #78005 Цитировать выделение    

ЮРША: Потрібно створювати регіональні юнацькі ліги, щоб діти не варилися у власному соку, у двосторонках на півмайданчика, а грали проти вмотивованого суперника.

ЮРША Я про це саме писав тут :

Nazarini Вже давно назріла необхідність дитячі ЧУ проводити хоча б у двох зонах Східній і Західній, щоб діти з Вінниці, Львова , Луцька, Чернівців, Калуша , Івано-Франківська мали ігрову практику. Кращі команди Західної конференції потім у плей-оф зустічалися б із командами східної конференції. Не потрібно боятись спочатку великих рахунків. Без ігор із сильнішими командами ніколи не піднімеш свою майстерність до відповідного рівня. Для здешевлення переїздів ці матчі можна проводити разом із матчами ЗУХЛ. Але організовувати це повинні не ми з тобою і не ЗУХЛ, а ФХУ разом з місцевими осередками, а конкретно Найда з Міхоником . Але їм мабуть великий облом це робити ? А для чого ?

http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-135-d-7120.html


http://hc-bbars.com.ua
 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
10-08-2010 23:29 GMT+2 - #78006 Цитировать выделение    

Спілкувався я на тему юнацького хокею в регіоні з п.Мочніковим. Він розказав, що є школи в Калуші, Львові, Луцьку та Новояворівську. Причому у Львові, якщо я правильно зрозумів, вже дві окремі — «Локомотив» та «Галичина» Чеканцева та Козачука (яка чия, точно не запам'ятав). При нагоді буду переконувати в доцільності юнацької ліги.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-08-2010 23:42 GMT+2 - #78007 Цитировать выделение    

ЮРША Ще ж Чернівці і Вінниця. У Львові вже є штучна ковзанка, правда непридатна для хокею, але діти там можуть тренувати катання, а на ігри їздити до Новояворівська.

Добавлено (3 мин.) :
А Івано- Франківськ ? Тернопіль ?

Добавлено (1 мин.) :
Школа хокею

Льодова Арена

Оголошує!

Набір хлопців віком від 7 років, в секцію ХОКЕЮ !

Заняття проводять в 3 (трьох ) вікових групах.

Зарахування проводяться після співбесіди.

Тренер :

Рибак Володимир Яремович

Пилип’юк Олег Романович

Досвід тренерської роботи в Україні,США,Канаді та Англії понад 20 років.

За довідками звертатись за тел. 098 760 95 89
(Володимир Яремович) 099-735-36-49( Олег Романович) або 71-40-60.

м.Івано – Франківськ , вул.Довженка 29 , «Льодова Арена».

Тел.. 71-40-60
http://cunami.com.ua/archives/24

Это сообщение было отредактировано Юрій (10-08-2010 23:47 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
11-08-2010 02:16 GMT+2 - #78010 Цитировать выделение    

Юрій ЮРША — на все свій час — і на юнацьку лігу і на професійний хокей на заході. Про юнацьку лігу уже все обумовлено, усі тренери знають про варіанти схем проведення. Коли буде створена вона, чи коли будуть західні команди грати в ЧУ? Як тільки це дозволить а саме головне ВИНИКНЕ НАГАЛЬНА ПОТРЕБА в ній. Я декілька причин по яких досі не цього немає. Про це все говорено і нічого не змінити словами. Лід регулярний, достатня кількість хокеїстів одного приблизно хоча б віку, можливість цим хокеїстам грати постійно в одному клубі — це умови.

ЗУХЛ — а їй альтернативи немає. І нічого дивного що й Ватра тут — вибору то немає у них. А щоб грати на вищому рівні — а це просто треба мати гроші щоб створити команду рівня дивізіону А — це і є тепер наступний рівень. Фактично середини немає між аматорами та Дивізіоном А немає. Якщо вже запрошувати з Києва чи Харкова чи Білорусі напівпрофесійних хокейстів то фактично можна грати тільки в Дивізіоні А. Інакших змагань для таких команд немає на Західній Україні. В Києві і Харкові є ліги внутрішні які є щось середнє в цілому між напівпрофесійним Дивізіоном А та аматорськими лігами.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-08-2010 09:48 GMT+2 - #78013 Цитировать выделение    

Nazarini: Як тільки це дозволить а саме головне ВИНИКНЕ НАГАЛЬНА ПОТРЕБА в ній. Я декілька причин по яких досі не цього немає. Про це все говорено і нічого не змінити словами.

Nazarini Коли винекне ця нагальна проблема ? Юнацька ліга це діти 14-15 років ? Чому менші діти не можуть грати в дитячому ЧУ у Західному дивізіоні, який повинна організувати ФХУ ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Киевлянин
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
11-08-2010 12:36 GMT+2 - #78024 Цитировать выделение    

Юрій: Nazarini Коли винекне ця нагальна проблема ? Юнацька ліга це діти 14-15 років ? Чому менші діти не можуть грати в дитячому ЧУ у Західному дивізіоні, який повинна організувати ФХУ ?


Хороший вопрос про детский ЧУ. А ты спроси сколько команд из Запада выразили готовность выступать в детском ЧУ? Это хороший вопрос. Я тебе скажу ответ — 0! В прошлом году из Донецка позвонили, спросили «можете на нас посмотреть». Михоник поехал и увидел, что они готовы играть в ЧУ. Позвонили из Николаева, спросили «что нам нужно подтянуть, где подправить подготовку, чтобы играть в ЧУ». Поехал кто-то и дал советы, люди там работают. Позвонил Федянин, сказал «посмотрите» — люди будут в ЧУ. Но если с Калуша, Львова и др. городов никто не звонит, то либо они понимают, что им рано соваться в ЧУ (0:45 никому не нужны), либо им все равно.

Я тебя уверяю, отвечающие за детский ЧУ в ФХУ только за новые команды, новые регионы.

Добавлено (7 мин.) :
Было бы правильно проводить соревнования среди детей по Западному региону. Тогда можно было бы своими глазами увидеть, чего стоят местные ребята и самим приглашать их в ЧУ. Или придумать под них второй дивизион (как в Латвии, но там совсем другие причины), если они готовы выполнять регламент, а не действовать команды Дивизиона С
Это сообщение было отредактировано Киевлянин (11-08-2010 12:43 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-08-2010 13:02 GMT+2 - #78035 Цитировать выделение    

Киевлянин: Но если с Калуша, Львова и др. городов никто не звонит, то либо они понимают, что им рано соваться в ЧУ (0:45 никому не нужны), либо им все равно.

Я тебя уверяю, отвечающие за детский ЧУ в ФХУ только за новые команды, новые регионы.

Киевлянин А у Найди з Міхоніком принцип — немає команди, немає проблеми ? А самим поїхати у відрядження по регіонах , зібрати наради в осередках ФХУ, що потрібно зробити, щоб були дитячі команди на Західній Україні , розподілити обов«язки, сходити до мера, шмера і т.д.


http://hc-bbars.com.ua
 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
11-08-2010 15:43 GMT+2 - #78052 Цитировать выделение    

Недопрацьовують всі — і на місцях, і в центрі.


 
Киевлянин
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
11-08-2010 17:11 GMT+2 - #78058 Цитировать выделение    

Юрій: А у Найди з Міхоніком принцип — немає команди, немає проблеми ? А самим поїхати у відрядження по регіонах , зібрати наради в осередках ФХУ, що потрібно зробити, щоб були дитячі команди на Західній Україні , розподілити обов«язки, сходити до мера, шмера і т.д.


Ты что странный??? Тебе же выше написали

Киевлянин: Хороший вопрос про детский ЧУ. А ты спроси сколько команд из Запада выразили готовность выступать в детском ЧУ? Это хороший вопрос. Я тебе скажу ответ — 0! В прошлом году из Донецка позвонили, спросили «можете на нас посмотреть». Михоник поехал и увидел, что они готовы играть в ЧУ. Позвонили из Николаева, спросили «что нам нужно подтянуть, где подправить подготовку, чтобы играть в ЧУ». Поехал кто-то и дал советы, люди там работают. Позвонил Федянин, сказал «посмотрите» — люди будут в ЧУ. Но если с Калуша, Львова и др. городов никто не звонит, то либо они понимают, что им рано соваться в ЧУ (0:45 никому не нужны), либо им все равно.

Я тебя уверяю, отвечающие за детский ЧУ в ФХУ только за новые команды, новые регионы.


А ходить к меру — это задача людей на местах. Придет Михоник к меру, а мер ему «кто ты такой? не знаю никакой школы в Калуше или во Львове». Почему Колмык ходил к меру, а во Львове этого боятся сделать. Когда в июне прошлого годы было совещание всех регионов ФХУ, все говорили, что школы (секции) у них есть, никаких проблем, не сегодня завтра в ЧУ заявимся. И что? И ничего! Одни базары полных дилетантов.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-08-2010 20:20 GMT+2 - #78069 Цитировать выделение    

Киевлянин: Ты что странный??? Тебе же выше написали

Написали, що Міхонік сидить і чекає дзвінка, коли його запросять і вся робота ?

Киевлянин: Но если с Калуша, Львова и др. городов никто не звонит, то либо они понимают, что им рано соваться в ЧУ (0:45 никому не нужны), либо им все равно.


Киевлянин: А ходить к меру — это задача людей на местах. Придет Михоник к меру, а мер ему «кто ты такой? не знаю никакой школы в Калуше или во Львове».

Киевлянин Про Міхоніка можливо якийсь мер і подумав би так, але у Найди статус набагато вищий ? Чи не царське це діло займатись проблемами дитячої команди в регіоні ?

Добавлено (6 мин.) :

Когда в июне прошлого годы было совещание всех регионов ФХУ, все говорили, что школы (секции) у них есть, никаких проблем, не сегодня завтра в ЧУ заявимся. И что? И ничего! Одни базары полных дилетантов.

Киевлянин А що ФХУ працює як макаронна фабрика ? Приїхали регіони, розвісили лапші на вуха, Ви її зібрали, передали Брезвіну, а він потім розповідає цю лапшу, про тисячі дітей, які займаються хокеєм ?
Невже у ФХУ відсутнє управління обласними осередками ? Немає ні планування, ні організації, ні контролю над хокейними справами ?
Щось я не чув жодного організаційного заходу з боку ФХУ до голів обласних осередків за нестворення дитячих команд у регіоні і незаявлення їх в ЧУ : ні доган не було, ні їх перевиборів за неналежну роботу ?

Добавлено (26 мин.) :
Киевлянин Подивіться, як працює на посаді, подібній до Міхоніка, у ФХБ Віталій Єсіс :

maksimus, у меня программа на выходные насыщенная))
в пятницу надо в Раубичи съездить,глянуть Динамо-Шинник — Неман-2, там много кандидатов в U-18
в субботу в 15.00 — Минские Зубры — Алмаз (Череповец)
в воскресенье в 12.00 — Минские Зубры — СК Рига (МХЛ)

а во сколько ваши пионеры играют?

http://forum.pressball.by/viewtopic.php?t=1916&postdays=0&postorder=asc&start...
Это сообщение было отредактировано Юрій (11-08-2010 20:52 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
12-08-2010 09:37 GMT+2 - #78078 Цитировать выделение    

А чому Чернівці з Хмельницьким і Тернополем не запросили до участі а Дрогобич запросили — тому що непослідовні ?


 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
12-08-2010 11:17 GMT+2 - #78082 Цитировать выделение    

Тому що їхні ковзанки нехокейних розмірів. Це — рішення організаторів та учасників ліги. Я пропонував інший варіант.


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
12-08-2010 11:40 GMT+2 - #78083 Цитировать выделение    

ЮРША а у других команд ледовые площадки соответствуют всем нормам международной федерации???


 
torwart_20
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львов
12-08-2010 13:14 GMT+2 - #78084 Цитировать выделение    

У других команд нет столба посередине площадки (Тернополь) и есть средняя зона (Черновцы).


Магазинчик хоккейной формы:
http://www.hockey.lviv.ua
 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
12-08-2010 14:02 GMT+2 - #78085 Цитировать выделение    

В Дрогобичі є — ставок міжнародних розмірів Чернівці або збільшать розміри або будуть їздити в Франків — незрозуміла така цілеспрямованість по усуванню з Західної ліги самобутньої команди Чернівців
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=343
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=130

Що чути з Чернівців коли буде збільшено майданчик, щоб не було до чого чіплятися тим хто послідовні ?

БукСпорт починає серію статтів про розвиток хокею на Буковині: Частина 1. «Український хокей у Румунії (Буковина)".

Наприкінці 1920-х років хокей почав розвиватися і на Буковині. В той же час чернівецька мерія спорудила спеціальний майданчик для нової зимової гри. І вже в січні 1930 року був зіграний перший хокейний матч – між місцевими командами «Маккабі» і «Ян» (1:1). У тому ж місяці збірна Чернівців зустрілася в товариському матчі з чемпіоном Румунії – клубом «Телефони» (Бухарест). Набагато досвідченіші румуни не залишили буковинцям шансів – 5:0. Проте чернівецький хокей швидко набирав силу, і перші успіхи не примусили себе довго чекати. У лютому 1932 команда «Довбуш» запросила до себе львівську «Україну» і розгромила її з рахунком 7:0.

У Чернівцях почали проводити хокейні турніри. Так, в січні 1933 року відбулися змагання на призи Чернівецької прімарії (мерії). Переможцем стала команда німецьких колоністів – «Ян». У тому ж році пройшов перший чемпіонат краю, в якому брало участь 8 команд: І клас – «Ян», «Драгош Воде», «Маккабі», «Полонія»; ІІ клас – «Мунчиторул», «ЧФР», «Довбуш», «Борохов». У січні 1933 року Рада Спортивної Ліги Румунії із зимових видів спорту ухвалила рішення про створення хокейної ліги на Буковині.

З плином часу рівень хокею на Буковині поступово зростав. В 1936 році дві команди з Чернівців – «Драгош Воде» и «Ян» – брали участь в «Румунській Національній Дивізії» (саме так в ті часи називався румунський чемпіонат). Чернівецькі команди навіть досягли певних успіхів у цьому турнірі. У 1938 році «Драгош Воде» став чемпіоном, а «Ян» – третім призером.

Это сообщение было отредактировано osturna (12-08-2010 14:31 GMT+2)


 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
12-08-2010 14:39 GMT+2 - #78086 Цитировать выделение    

Дрогобич та Червоноград гратимуть в Новояворівську. І, взагалі, всі питання про організацію змагань — не до мене.


 
anver
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Lutsk
12-08-2010 15:28 GMT+2 - #78089 Цитировать выделение    

osturna ты уже достал с черновцами, люди уже играют в центре и бог с ними, а если хотят играть в ЗУХЛ то условия им известны.


 
Киевлянин
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
12-08-2010 18:22 GMT+2 - #78092 Цитировать выделение    

#78083 kozak zp.ua :
ЮРША а у других команд ледовые площадки соответствуют всем нормам международной федерации???

Всем нормам ИИХФ соответствует только Калуш и Новояворовск. Условно соответствуют Луцк и Львов

Добавлено (4 мин.) :

#78069 Юрій :

Киевлянин: Ты что странный??? Тебе же выше написали

Написали, що Міхонік сидить і чекає дзвінка, коли його запросять і вся робота ?

Киевлянин: Но если с Калуша, Львова и др. городов никто не звонит, то либо они понимают, что им рано соваться в ЧУ (0:45 никому не нужны), либо им все равно.


Киевлянин: А ходить к меру — это задача людей на местах. Придет Михоник к меру, а мер ему «кто ты такой? не знаю никакой школы в Калуше или во Львове».

Киевлянин Про Міхоніка можливо якийсь мер і подумав би так, але у Найди статус набагато вищий ? Чи не царське це діло займатись проблемами дитячої команди в регіоні ?

Добавлено (6 мин.) :

Когда в июне прошлого годы было совещание всех регионов ФХУ, все говорили, что школы (секции) у них есть, никаких проблем, не сегодня завтра в ЧУ заявимся. И что? И ничего! Одни базары полных дилетантов.

Киевлянин А що ФХУ працює як макаронна фабрика ? Приїхали регіони, розвісили лапші на вуха, Ви її зібрали, передали Брезвіну, а він потім розповідає цю лапшу, про тисячі дітей, які займаються хокеєм ?
Невже у ФХУ відсутнє управління обласними осередками ? Немає ні планування, ні організації, ні контролю над хокейними справами ?
Щось я не чув жодного організаційного заходу з боку ФХУ до голів обласних осередків за нестворення дитячих команд у регіоні і незаявлення їх в ЧУ : ні доган не було, ні їх перевиборів за неналежну роботу ?

Добавлено (26 мин.) :
Киевлянин Подивіться, як працює на посаді, подібній до Міхоніка, у ФХБ Віталій Єсіс :

maksimus, у меня программа на выходные насыщенная))
в пятницу надо в Раубичи съездить,глянуть Динамо-Шинник — Неман-2, там много кандидатов в U-18
в субботу в 15.00 — Минские Зубры — Алмаз (Череповец)
в воскресенье в 12.00 — Минские Зубры — СК Рига (МХЛ)

а во сколько ваши пионеры играют?

http://forum.pressball.by/viewtopic.php?t=1916&postdays=0&postorder=asc&start...


А ты считаешь, что Михоник сидит в кабинете и газеты читает? Причем здесь царское или не царское дело? Проблемами ФК Металлист должен заниматься Ярославский или Суркис, БК Будивельник — Гулямов или Волков, МФК Шахтер — Рафаилов или Лисенчук? зачем тогда руководители на местах?
Это сообщение было отредактировано Киевлянин (12-08-2010 18:27 GMT+2)