хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниВизначилися учасники плей-оф чемпіонату України

12-03-2008 10:59 Илья

Домашня нічия у першій зустрічі останнього туру з київським АТЕКом з рахунком 1:1, дозволила харківському хокейному клубу гарантувати собі місце у плей-оф національної першості.
Таким чином, до другого етапу 17-го чемпіонату України з хокею пробилися київській «Сокіл», «Барс» з Броварського району Київської області, київський «Компаньйон-УПБ» та ХК «Харків».
Згідно до Регламенту змагань, півфінальна стадія складається з серії до двох перемог (максимальна кількість зустрічей у парах – три). Команди, що посіли у турнірній таблиці першого етапу нижчі місця, перші матчі проведуть удома, другі і треті (у разі необхідності їх проведення) – у гостях.
Фінали і матчі за третє місце відбудуться у серії з двох матчів, за системою фіналу Євротуру, тобто по закінченні кожної зустрічі фіксується її результат (нічия або перемога однієї з команд). Переможцем визначається та з команд, яка у двох зустрічах буде мати більшу кількість перемог. У разі, якщо за підсумками матчів за 3-е обидві команди будуть мати однакову кількість перемог (або обидві зустрічі закінчаться унічию), буде призначено 20-хвилинний овертайм до першої закинутої шайби. Якщо і додатковий період не виявить володаря бронзи чемпіонату, то її долю вирішуватимуть у серії булітів.
При подібній ситуацій у серії за перше місце, переможця буде виявлено у серії додаткових 20-хвилинних періодів без обмеження їх кількості.
Календар фінальної частини чемпіонату має наступний вигляд:

Півфінали
19.03.08 середа
ХК «Харків» — «Сокіл»
«Компаньйон-УПБ» — «Барс»
22.03.08 субота        
«Сокіл» — ХК «Харків»
«Барс» — «Компаньйон-УПБ»
23.03.08 неділя (при необхідності)
«Сокіл» — ХК «Харків»
«Барс» — «Компаньйон-УПБ»

Матчі за 3-є місце
29.03.08 субота        Б1 — Б2
30.03.08 неділя        Б2 — Б1

Матчі за 1-е місце
29.03.08 субота        А1 — А2
30.03.08 неділя        А2 — А1

Джерело: ФХУ

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Ігор Андрущенко мабуть найпрофесійніший гравець перейшов з фарму Хімволокна

По своему уровню и Олексиенко,и Скороход(я до сих пор считаю,что он игрок уровня Победоносцева) намного более сильные игроки.Вот только жизнь немного
повернулась к ним не хоккейным боком.Да и Сагло поиграл и в Крыльях,и в Северной Америке.Лубнин мл.в свое время даже обращал на себя внимание скаутов НХЛ(я читал в каком то обзоре перед молодежным ЧМ).Да и Сидоров мл.поиграл по юношам за ведущие команды России.И вроде как был там на первых ролях.Так что состав у Компаньона можно назвать сборной нереализованных талантов.
А в прошлом году у них играл Руслан Астахов.Так он вообщем был по юношам звездой на союзном уровне!!!
Обидно,что так мало команд играет в ЧУ .Вот в беларуси в каждом раене ледовый дворец и уровень на порядок выше.Желаю Вам удачи.
Саша из Гомеля.
КОКЕЙНЕ ПСИХО,такой вопросик,откуда взялись хоккеисты в Компаньоне,где они играли раньше?

Сто відсотково точно відповісти не зможу однозначно тільки те що більшість сучасних гравців Компаньона грали у чемпіонат України за різні клуби !
Ігор Андрущенко мабуть найпрофесійніший гравець перейшов з фарму Хімволокна брати Сидорови тинялися десь у «рф» Скорохід як що не помиляюся з Беркута Дворецький з Атека Руфік та Онищ думаю пояснювати не треба з відки ці хлопці ось так у двох словах !!!
і сьогодні вийшов Проценко за Барс
Сергей и smslava, ничего подобного — в последнюю дозаявку Проценко перешел в Барс.
Проценко, да играл в америке. Он есть только в заявке. Не слышал, чтобы он выходил на лед за Компаньон.
Ну почему же только Сокол?Проценко и в Северной Америке,и в Супре поиграл!!!
«Компаньон«команда профессиональная?
Неондерталец! Как говорится, на манеже все те же. Неверов, Проценко, Легачов, Дворецкий. Все либо Сокол, либо сокол-2, либо Льдинка. У нас в других местах хоккеистов не делают.
КОКЕЙНЕ ПСИХО,такой вопросик,откуда взялись хоккеисты в Компаньоне,где они играли раньше?
От якби ще й початок зустрічей був би після 18-00 то було б взагалі клас !!!
Компаньйон-УПБ — Барс

Цікава пара вважаю що бротьба буде запеклою скоріше за все переможуть Барси але я звичайно як шанувальник Компаньона бажаю своїй команді перемоги !!!