хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаЗбірна розпочала хабаровський етап підготовки

05-04-2008 12:58 ritchie

Збірна України ступила на хабаровську землю! Понад 27 годин потрібно було провести в дорозі команді Володимира Голубовича, щоб подолати відстань понад 7 тисяч кілометрів з Києва на Далекий Схід Росії (транзитом через Москву).
Саме у Хабаровську наша льодова дружина проведе акліматизацію в рамках навчально-тренувального збору перед чемпіонатом світу в Японії, вінцем якого 10 квітня стане товариський поєдинок з місцевим «Амуром».
Не дивлячись на утомливий переїзд в російську глибинку, головний тренер України Володимир Голубович гучно призвав колектив: «не розслаблятися!», запропонувавши підопічним в день прильоту відразу два заняття на льоду шикарної семитисячної «Платінум Арени». Причому на денне розкочування українські хокеїсти вийшли всього через чотири години після повітряної подорожі на «Боїнгу 767-200». Утішно, що ніхто в команді не ремствував, бо всі розуміють, що важко в навчанні —- легко в бою.
Вже в Хабаровську делегації збірної України додала настрій звістка про дострокове завершення чемпіонату Білорусі («Керамін» декласував у фінальній серії «Юність» з рахунком 4:0), що неодмінно прискорить процес приєднання до національної дружини срібного медаліста форварда Олександра Матерухіна, а також свіжоспечених чемпіонів нападаючих Романа Сальникова, Олега Шафаренко, захисників Дмитра Якушина і Віталія Люткевіча. Останній, до речі, зробив собі прекрасний подарунок до 28-річчя, яке він відзначає 4 квітня.
Поки ж поблизу Амурського узбережжя в загальній групі займаються 27 хокеїстів збірної України:
Воротарі: Ігор Карпенко, Вадим Селіверстов, Олександр Федоров (усі — «Сокіл»);
Захисники: Юрій Гунько, Андрій Срюбко, Олег Благой, Володимир Алексюк, Олескандр Савицький, Ігор Кугут (усі — «Сокіл»), Юрій Наваренко (ХК «Вітебськ») Олександр Побєдоносцев («Хімволокно» Могильов), Денис Ісаєнко (ХК «Гомель»).
Нападники: Дмитро Цируль, Віталій Литвиненко, Віталій Доніка, Сергій Харченко, Юрій Д’яченко, Сергій Черненко, Олександр Матвійчук, Олександр Караульщук, Олександр Яковенко, Ігор Карлов (усі — «Сокіл»), Валентин Олецький (ХК «Гомель»), Вадим Шахрайчук (ХК МВД, Московська область) Костянтин Касянчук («Трактор» Челябінськ), Сергій Варламов («Сибір» Новосибірськ), Віталій Семенченко («Юність» Мінськ).

Джерело: ФХУ

ritchie

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Рекомендую почитать впечатления Сукманского из Хабаровска:
Часть 1
Часть 2
Фотогалерея
И точно ЧОМУ???
Чому у загальній групі не має захисника Полоницького та нападника Борисенка ???