хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаНаціональна збірна команда України наступний чемпіонат світу гратиме у Загребі

15-05-2015 11:48 Leo

У Празі триває робота щорічного Конгресу Міжнародної федерації хокею. Основними питаннями сьогоднішнього робочого дня Конгресу є визначення місць проведення чемпіонатів світу наступного сезону.

Так національна збірна команда України гратиме на чемпіонаті світу в Дивізіоні ІВ у хорватському Загребі.

Як повідомив телефоном із Праги президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін, на проведення турніру також претендував естонський Таллінн. «Загреб та Таллінн претендували на проведення змагання. Вчора і сьогодні зранку ми обговорювали аспекти проведення чемпіонату, дізнавалися подробиці організації турніру. Обидва міста мають сучасні льодові арени. В результаті голосування Хорватія здобула право проведення чемпіонату, випередивши Естонію на 4 голоси. Пропоновані строки проведення чемпіонату – 17-23 квітня 2016 року. Тож готуємося до Хорватії. Ті ж естонці пропонували провести чемпіонат на тиждень раніше, що не зовсім влаштувало решту команд», – повідомив подробиці Анатолій Брезвін.

Нагадаємо, що окрім команд Хорватії та України за перемогу в змаганні боротимуться збірні Великобританії, Литви, Естонії та Румунії.

ФХУ

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Гость, ну и кто этот легионер?
luxemburg1, вся проблемма конфликта в том что местные — платят ,а приднепровские — бесплатное пользование льдом.
______________________________________________________
До этого приднепровская команда лед АРЕНДОВАЛА. Но после того как они заняли второе место на чемпионате Украины, их, как перспективу хоккея, было решено взять в состав школы. В качестве поощрения – БЕЗПЛАТНОЕ ПОЛЬЗОВАНИЕ ЛЬДОМ.

И первая же тренировка сорвалась. Родители детей из днепропетровского клуба НЕ ДОПУСТИЛИприднепровскую команду к занятиям, требуя от руководства школы объяснений.

Родители не против, чтобы дети из хоккейной команды «Приднепровск» занимались в школе. Лишь бы не вредить тренировкам.
_________________________________________________
Пусть аренду и далее платат и конфликт разсососется!
В Медвежчаке(КХЛ) появился один украинский легионер
Для хорватов отличный шанс попасть в Дивизион 1 Группа А, я думаю наверное так и будет, потому что в Загребе поддержка неимоверная + Медвешчак выступает в КХЛ и наверное еще пару тройку игроков получат хорватский паспорт и будет как в Казахстане подписание контрактов после ЧМ в этом дивизионе. К тому же Горянович-презедент Медвешчака, он хорват и наверное посторается договорится с игроками об участии в Олимпийском турнире и на ЧМ в Дивизионе 1 Группа Б. Отлично что чемпионаты мира в Дивизионе 1 Группа А и Б, пройдут на больших аренах и где любят хоккей.