хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейЛюбительский хоккейЗахідно-Українська Гокейна Ліга

 



Версия для печати
Asterix
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
16-03-2010 12:36 GMT+2 - #69234 Цитировать выделение    

НУ я понимаю,что это звучит как остурнизм,но может имеет смысл на областные федерации как-то повлиять и организовать более-менее регулярный турнир между детскими командами западных областей.Прекрасно понимаю,что это малореально,но может все таки попробовать


 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
16-03-2010 12:37 GMT+2 - #69235 Цитировать выделение    

Asterix: это звучит как остурнизм

О уже и термин придумали!


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 12:50 GMT+2 - #69237 Цитировать выделение    

Вони самі собі організовуються — виходу немає. А хто буде мати можливість і гроші той і на україну вийде. Головне що є уже передумови що зявляться комнади або й уже зявилися.

Калуш, Львів, Луцьк, Вінниця, повинні підтягнутися Франківськ, Новояворівськ, Тернопіль, Чернівці.


 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
16-03-2010 12:52 GMT+2 - #69239 Цитировать выделение    

Nazarini А Хмельницький?


Tre Kronor !!!
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 12:56 GMT+2 - #69240 Цитировать выделение    

по Хмельницькому немає інформації чи діти займаютсья там

Добавлено (26 сек.) :
думаю займаються

Это сообщение было отредактировано Nazarini (16-03-2010 12:56 GMT+2)


 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
16-03-2010 12:59 GMT+2 - #69242 Цитировать выделение    

Nazarini А в Тернополi шо,займаються?


Tre Kronor !!!
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 13:00 GMT+2 - #69243 Цитировать выделение    

Школу в тих умовах що є зараз на Заході важко створити. Головна причина — відсутність професійних команд. Дивно що взагалі щось є.
Практика показує щоб школа працювала — потрбіна професійна команда щоб цю школу отримала. Варіант є ще із фінансуванням державним як от скільки років у Харкові було, але як бачите що з того вийшло. 20 років з тієї школи забирали найкращих в Росію, Америку і т.д.

Добавлено (1 мин.) :
В Тернополі принаймі знаю, що дітей набирають. Принаймі пробують хоча б ті що самі грають хокей дітей своїх тягнути.

Это сообщение было отредактировано Nazarini (16-03-2010 13:01 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 13:04 GMT+2 - #69245 Цитировать выделение    

Nazarini: Головне що є уже передумови що зявляться комнади або й уже зявилися.
Калуш, Львів, Луцьк, Вінниця, повинні підтягнутися Франківськ, Новояворівськ, Тернопіль, Чернівці.

Nazarini Тут http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-984.html в темі Дитячий Хокей 2001-2002 рік написані контакти дитячих шкіл в Україні. Ви могли б добавити туди відомі Вам контакти шкіл чи секцій з хокею по Західній Україні ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Илья
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
16-03-2010 13:08 GMT+2 - #69248 Цитировать выделение    

Nazarini: Практика показує щоб школа працювала — потрбіна професійна команда щоб цю школу отримала. Варіант є ще із фінансуванням державним як от скільки років у Харкові було, але як бачите що з того вийшло

А третій варіант — самофінансування (за рахунок батьків) не розглядаеться?

Nazarini: 20 років з тієї школи забирали найкращих в Росію, Америку і т.д.

Якщо це про Дружбу, так то був проект Правілова — щоб за державні кошти мати собі прибуток (такий собі аналог Імаса)


«Ось така х...ня, малята!» (© Дід Панас)
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 13:09 GMT+2 - #69249 Цитировать выделение    

Nazarini: Школу в тих умовах що є зараз на Заході важко створити. Головна причина — відсутність професійних команд. Дивно що взагалі щось є.

Nazarini Щоб почалась хокейна школа досить створити умови для 1 тренера з хокею і процес піде швидкими темпами. Невже в таких великих містах на Західній Україні важко створити умови для 1 тренера — хоча б орендна житла та зарплата ? Колишніх хокеїстів багато, які могли б з успіхом тренувати дітей. Та й дитячих тренерів без роботи також. Чому їх Білорусія й інші країни переманюють до себе, а у Вас не можуть створити їм умови ?


http://hc-bbars.com.ua
 
KR
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Кривий Рiг
16-03-2010 13:10 GMT+2 - #69250 Цитировать выделение    

В Дрогобичi команда!


Tre Kronor !!!
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 13:19 GMT+2 - #69253 Цитировать выделение    

Nazarini: Головна причина — відсутність професійних команд.

Для дитячої секції з хокею повинен бути штучний лід, а не професійна команда. Якщо батьки грають в любительський хокей, то діти за ними з радістю ходитимуть займатись хокеєм. Приклад в сусідів Пінськ і Пружани, хокейних команд немає, а дитячі хокейні школи є. Хоч на прикладі Запоріжжя, навіть при відсутності льоду, коли є велике бажання, то буде й дитяча хокейна команда.


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 14:10 GMT+2 - #69260 Цитировать выделение    

У Дрогобичі є пару дітей які пробують займатися.

Илья: А третій варіант — самофінансування (за рахунок батьків) не розглядаеться?


Фінансування від батьків — це все таки нерегулярна тоді школа. Потрібен порядок. Плюс головна річ — тоді немає конкуренції. Потрібно відбирати найкращих. Тобто талановитих людей має школа чи клуб тягнути.

Илья: Якщо це про Дружбу, так то був проект Правілова — щоб за державні кошти мати собі прибуток (такий собі аналог Імаса)


Не про Дружбу а про Сдюсшор.

Юрій: Для дитячої секції з хокею повинен бути штучний лід, а не професійна команда. Якщо батьки грають в любительський хокей, то діти за ними з радістю ходитимуть займатись хокеєм. Приклад в сусідів Пінськ і Пружани, хокейних команд немає, а дитячі хокейні школи є. Хоч на прикладі Запоріжжя, навіть при відсутності льоду, коли є велике бажання, то буде й дитяча хокейна команда.


Такий підхід великих результатів не дасть — по ті й же причині. Не буде конкуренції. Має бути структура як була зацікавлена мати на виході хоча б 1-2 хокеїста в склад для професійної команди щороку. А для цього треба відбирати дітей. Хто буде фінансувати таке? Тільки клуб, можливо якісь інвестиційні компанії, які б кращих наприклад потім забирали за океан, або державні школи. Але державних які б ефективно працювали з дітьми з 7 до 17 років немає фактично. Ті ж харківські щороку втрачають кращих.

Зараз звичайно ті школи що фінасують батьки дають результат, бо іншого виходу немає. Але для загальної справи, для справді конкурентно здатних вихавнців на рівні кращих команд шкіл треба відібрати 1000 дітей, щоб знайти одного таланта. Я уже не кажу про передові методики, яких то фактично і в Росії немає по причинах звичних для наших реалій.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 14:33 GMT+2 - #69266 Цитировать выделение    

Nazarini: Але для загальної справи, для справді конкурентно здатних вихавнців на рівні кращих команд шкіл треба відібрати 1000 дітей, щоб знайти одного таланта.

Nazarini В Україні з початку незалежності мабуть ніколи не було одночасно в хокеї 1000 дітей ? Це все відговорки, дайте 1000 дітей і там буде 1 талант, замість того, щоб створити умови 1 тренеру, який виховає цей талант, а може й не один. Щоб була конкуренція повинна бути команда, навіть при 10-15 гравців, між ними буде конкуренція, за закинуті шайби, за місце в п«ятірці, за здані тести і т.д.

Добавлено (4 мин.) :

Nazarini: Має бути структура як була зацікавлена мати на виході хоча б 1-2 хокеїста в склад для професійної команди щороку.

Поки діти на Західній України , навчаючись у хокейних секціях, дійдуть до юнацького віку, сподіваюсь на Західній Україні буде вдосталь дорослих команд різного рівня, де вони зможуть грати. Потрібно не чекати створення супер — профі- команд, а розпочинати з фундамента — з дитячого хокею. Та й витрати на нього набагато менші, ніж на дорослий хокей, навіть на любительському (аматорському) рівні, тим паче якщо їх розділити на державні і місцеві кошти, соцстрах, якісь спонсори і батьки.

Добавлено (2 мин.) :
От Вам приклад, як може 1 тренер розвинути дитячий хокей, у місті де не було раніше хокею.
http://www.kfhu.com.ua/interviews_25.html
Это сообщение было отредактировано Юрій (16-03-2010 14:44 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 14:48 GMT+2 - #69271 Цитировать выделение    

Юрій: Nazarini В Україні з початку незалежності мабуть ніколи не було одночасно в хокеї 1000 дітей ? Це все відговорки, дайте 1000 дітей і там буде 1 талант, замість того, щоб створити умови 1 тренеру, який виховає цей талант, а може й не один. Щоб була конкуренція повинна бути команда, навіть при 10-15 гравців, між ними буде конкуренція, за закинуті шайби, за місце в п«ятірці, за здані тести і т.д.


Е ні — це не відговорки і можливо ти мене погано зрозумів. Я говорив про гравців в майбутньому збірної україни, причому рівня Фінляндії, Росії. От щоб діти цього рівня треба мати таку пропорцію. Не кажу точно число — так для наглядності. Бо якщо просто зібрати будь яких дітей і вести їх 10 років то ясно діти будуть мати навики, школу. Будуть хокеїсти певного рівня. Але крім школи є природні дані — фізика, ігрове мислення, характер.

Звичайно я говорю про ідеальний варіант але саме до нього і треба прагнути — інакше розвиток буде повільний.

Юрій: Поки діти на Західній України , навчаючись у хокейних секціях, дійдуть до юнацького віку, сподіваюсь на Західній Україні буде вдосталь дорослих команд різного рівня, де вони зможуть грати. Потрібно не чекати створення супер — профі- команд, а розпочинати з фундамента — з дитячого хокею. Та й витрати на нього набагато менші, ніж на дорослий хокей, тим паче якщо їх розділити на державні і місцеві кошти, соцстрах, якісь спонсори і батьки.


А от тут уже є певне зачароване коло — що первинне??? Невідомо. Я думаю все таки краще коли є команда. Але добре що є хоч так як зараз у Львові де без льоду постійного люди тягнуть дітей. А Фундамент про який ти говриш звичайно закладають. Про це й мови немає. І витрати як можуть розділяють.
Але ще раз повторю — без якоїсь структури як бе це все рухала правильно все буде повільніше робитися. Буде пару дітей десь грати га якомусь рівні в яких баткьи змогли витягнути і протягнути дитину в професійну команду. Можливо серед них і суперталант буде рівня НХЛ. Але так ми не виведемо хокей на друге місце після футболу бо не буде команди рівня Фінляндії і тому подібного. А якщо і буде то набагто довше.

Добавлено (1 мин.) :
Ще раз повторюю — це ідеальний варіант. Але він неможливий без клубів і відповідної організації в першу чергу фінансової.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (16-03-2010 14:49 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 14:52 GMT+2 - #69273 Цитировать выделение    

Nazarini: без якоїсь структури як бе це все рухала правильно все буде повільніше робитися.

Яка структура потрібна ще ? Є ж здається в кожному обласному центрі осередки ФХУ ? Що вони роблять ? Це ж їх прямий обов«язок це розвивати.

Добавлено (2 мин.) :

Nazarini: Ще раз повторюю — це ідеальний варіант. Але він неможливий без клубів і відповідної організації в першу чергу фінансової.

Розпочинати потрібно з можливого, а не з ідеального варіанту. Для прикладу, в Броварах ідеального варіанту ніколи не було, але хокей розвивається, бо є люди, які працюють для хокею, а не шукають ідеальні варіанти.
Это сообщение было отредактировано Юрій (16-03-2010 14:55 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 14:56 GMT+2 - #69274 Цитировать выделение    

Юрій: От Вам приклад, як може 1 тренер розвинути дитячий хокей, у місті де не було раніше хокею.
http://www.kfhu.com.ua/interviews_25.html



Це звичайно добре і так роблять вже зараз на місцях. І так в принципі є в Канаді, коли все грунтується на приватних школах, які готують дітей для клубів, університетських шкіл. Але там хокей це націоанльний вид спорту, його не потрібно популяризувати. Тим більше діти хокей бачуть там в кожному місті. А у нас такої структури чи піраміди немає зараз. Потрібно популяризувати хокей наочно. Варто подивитися як наприклад діти реагують на матчі тої ж ЗУХЛ в Новояворівську наприклад. Матч місцевої команди фактично половина справи для залучення дітей і привязування до хокею.

Добавлено (3 мин.) :

Юрій: Розпочинати потрібно з можливого, а не з ідеального варіанту. Для прикладу, в Броварах ідеального варіанту ніколи не було, але хокей розвивається, бо є люди, які працюють для хокею, а не шукають ідеальні варіанти.


Так я ж кажу що люди так і працюють на місцях як в броварах. Також шукають з різних джерел гроші. Я ж не про це говорю. Це уже є. І рухається. Можна тепер думати і про щось наступне.

Юрій: Nazarini: без якоїсь структури як бе це все рухала правильно все буде повільніше робитися.
Яка структура потрібна ще ? Є ж здається в кожному обласному центрі осередки ФХУ ? Що вони роблять ? Це ж їх прямий обов«язок це розвивати.


ФХУ, та й федерації в інших видах спорту не грають визначальної ролі в розвитку інфраструктури на місцях. І не можуть грати — обмежені ресурси як не крути. Методологічно — так, організувати першість — так, можливо десь пролобіювати якийсь закон — так. Але не безпосереднє фінансування та керівництво школами.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (16-03-2010 15:00 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 15:00 GMT+2 - #69275 Цитировать выделение    

Nazarini: Варто подивитися як наприклад діти реагують на матчі тої ж ЗУХЛ в Новояворівську наприклад. Матч місцевої команди фактично половина справи для залучення дітей і привязування до хокею.

Звичайно. Для цього у місті повинна бути секція хокею, куди дитина після матчу піде і запишеться. А коли діти побачуть гру таких самих дітей як вони,і що вони вміють на льоду, то бажаючих займатись хокеєм різко збільшиться.

Добавлено (52 сек.) :

Юрій: Nazarini Тут http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-984.html в темі Дитячий Хокей 2001-2002 рік написані контакти дитячих шкіл в Україні. Ви могли б добавити туди відомі Вам контакти шкіл чи секцій з хокею по Західній Україні ?

У Вас є якась інформація по цьому запитанню ?
Это сообщение было отредактировано Юрій (16-03-2010 15:01 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
16-03-2010 15:12 GMT+2 - #69276 Цитировать выделение    

Юрій :

Nazarini: Варто подивитися як наприклад діти реагують на матчі тої ж ЗУХЛ в Новояворівську наприклад. Матч місцевої команди фактично половина справи для залучення дітей і привязування до хокею.

Звичайно. Для цього у місті повинна бути секція хокею, куди дитина після матчу піде і запишеться. А коли діти побачуть гру таких самих дітей як вони,і що вони вміють на льоду, то бажаючих займатись хокеєм різко збільшиться.

Добавлено (52 сек.) :

Юрій: Nazarini Тут http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-984.html в темі Дитячий Хокей 2001-2002 рік написані контакти дитячих шкіл в Україні. Ви могли б добавити туди відомі Вам контакти шкіл чи секцій з хокею по Західній Україні ?

У Вас є якась інформація по цьому запитанню ?


Є координати представників усіх команд ЗУХЛ — якщо потрібно можу тобі передати. Зі шкіл сам дам координати Львова.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
16-03-2010 15:21 GMT+2 - #69278 Цитировать выделение    

Nazarini: Є координати представників усіх команд ЗУХЛ — якщо потрібно можу тобі передати. Зі шкіл сам дам координати Львова.

Nazarini Дякую, краще розмістити координати дитячих шкіл, які хоч знаєте. Чому Ви в себе на сайті не розмістите рубрику дитячий хокей Західної Україні , з контактами дитячих хокейних секцій та шкіл ? Якщо дитина хоче займатись хокеєм, як їй знайти школу і з ким контактувати ? Так хоч інтернет допоможе.


http://hc-bbars.com.ua