хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейЛюбительский хоккейЗахідно-Українська Гокейна Ліга

 



Версия для печати
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
29-03-2010 10:02 GMT+2 - #71691 Цитировать выделение    

Лауреати ЗАХЛ-2009/10
Кращий воротар — Артур Гайсин («Еней» Дрогобич)
Кращий захисник — Михайло Чиканцев («Експрес» Львів)
Кращий нападник — Сергій Русанов (ХК «Луцьк»)


 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
29-03-2010 10:16 GMT+2 - #71693 Цитировать выделение    

osturna: В Харкові і не заливали

Что правда, то правда

osturna: можна було б і не будувати

да как то документы легли правильно. И выбрали Харьков.
Хо тя ни кто не спросил у Спортсменов, что надо и где строить.
Спортсмены и так будут рады. Выбирать то не из чего!
А в Харькове Хоккей из Властей вообще ни кто не любит!
Так и стоит —-Мираж, манит к себе хоккеистов и фигуристов, а льда нет! Мираж он и в Харькове Мираж.


 
Гость
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
31-03-2010 21:03 GMT+2 - #72345 Цитировать выделение    

nazarini,выложи шахматку чемпионата львовской области.


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
31-03-2010 23:13 GMT+2 - #72365 Цитировать выделение    

Результати обіцяв Мочніков передати — усе в нього тільки є.


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
15-04-2010 14:49 GMT+2 - #73549 Цитировать выделение    

http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/04/15/224845

На Всеукраїнському турнірі найкращим захисником визнано 9-річну хокеїстку з новояворівської команди «Галичина»

Квітень15201009:58
Перше випробування, яке відбулося під час Всеукраїнського юнацького турніру пам’яті поета та композитора В’ячеслава Хорсенка (Луцьк), для сформованої лише в січні цього року в місті Новояворівську Яворівського району Львівської області хокейної команди «Галичина», – принесло «срібло». Про це повідомив сьогодні, 15 квітня, власкор ЗІКу з посиланням на дані Яворівської районної ради.

Це були перші змагання такого високого рівня для хлопчиків та дівчинки, віком восьми-дев’яти років, відібраних тренером Михайлом Чіканцевим лише на початку 2010 року з числа претендентів зі Львова, Новояворівська та Яворова.

Наразі єдина дівчинка в команді «Галичина», юна хокеїстка Юлія Іванів удостоєна під час цього Всеукраїнського турніру Грамоти «Найращий захисник».

Довідка ЗІКу.

Нагадаємо, що у місті Новояворівську Львівської області відкрито сучасний Льодовий палац, аналогів якому наразі у Львівській області немає.

За словами голови Яворівської районної ради Івана Карпи, у Льодовому палаці в Новояворівську буде створено потужні хокейні команди з числа дітей та молоді Яворівщини.

Мешканці Новояворівська розповіли власкорові ЗІКу, що в цьому молодому місті сірчаників колись було гарне хокейне поле, але на ньому звели магазин. Люди з дітьми на руках навіть влаштовували акції непокори, але нові власники земельної ділянки вислали проти «бунтарів» озброєну охорону.


 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
15-04-2010 16:35 GMT+2 - #73554 Цитировать выделение    

osturna: але нові власники земельної ділянки вислали проти «бунтарів» озброєну охорону.


В нашей стране,к сожалению,это в порядке вещей....


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
30-04-2010 12:25 GMT+2 - #74237 Цитировать выделение    

http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-1109-d-20.html Цитата звідси :
Головна причина — відсутність фінансування стабільного, відсутність команди професійної, що могла б школу фінансувати. Без професійної команди не бачу варіантів швидкого прогресу.
Nazarini Яке відношення має професійна команда до розвитку дитячого хокею ? Де в Україні професійна команда допомагає дитячій команді ? Чому Ви нездатність організувати дитячий хокей на Західній Україні пов«язуєте з якимись міфічними проблемами, а не робляться кроки для появи там дитячих команд ? Головна проблема — це організаційна. При кожному штучному льоду вже давно могли б функцірнувати дитяч секції з хокею і з«являлись нові дитячі команди. Будь-ласка розмістіть в себе на сайті ще посилання на цю тему , а краще і всі документи :
Документи щодо забезпечення фінансування ДЮСШ
http://fhu.com.ua/ua/sections/fhu/oficialnye_dokumenty/dokumenti_shodo_zabezp...
Мати дитячі команди набагато дешевше, ніж любительські, які зараз є в Західній Україні.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
30-04-2010 13:09 GMT+2 - #74239 Цитировать выделение    

Главное организация, а деньги не нужны получается! Любительские команды играют для себя, за свои деньги! И не будут спонсировать детей, если из-за этого сами не играют в хоккей! А у профессиональной команды должен быть спонсор и именно он может платить и за детей. Тут я согласен с Nazarini

Это сообщение было отредактировано Реня (30-04-2010 15:58 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
30-04-2010 15:15 GMT+2 - #74252 Цитировать выделение    

Реня: А у профессиональной команды должен быть спонсор и именно он пожет платить и за детей.

Реня Де в Україні таке є ? Дитячий спорт фінансується переважно за рахунок соцстраху й місцевих бюджетів. Щоб мати що фінансувати, повинна бути структура, яка отримує кошти. А без структури — кого фінанссувати ? Для початку функціонування школи — досить посади 1 тренера з хокею при ДЮСШ і невеликі кошти на оренду льоду, які можуть і батьки здавати. Вартість льоду в регіонах набагато нижча , ніж в Києві.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
30-04-2010 15:57 GMT+2 - #74255 Цитировать выделение    

Юрій, такое есть например в футболе. Хотя он намного дешевле. А за деньги родителей не будет даже того, что сейчас есть.
Должна быть не структура, которую финансировать, а финансы, чтоб создать структуру!
Без денег само ничего не появится


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
30-04-2010 16:29 GMT+2 - #74256 Цитировать выделение    

Реня: А за деньги родителей не будет даже того, что сейчас есть.

Реня А зараз школи Сокола , Крижинки , Білого Барса і т.д. за чий рахунок переважно існують ? За рахунок батьків , плюс якесь фінансування у деяких школах — соцстрах, і то не в усих.


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
30-04-2010 16:38 GMT+2 - #74257 Цитировать выделение    

Юрій: Реня А зараз школи Сокола , Крижинки , Білого Барса і т.д. за чий рахунок переважно існують ? За рахунок батьків , плюс якесь фінансування у деяких школах — соцстрах, і то не в усих.


Ну і як? Вони дають повну віддачу? Думаю відповідь лежить на поверхні.

У Львові також є школа — витискають максимум що є. А льоду немає, тренер один, який сам як може шукає можливості для тренувань. Все на батьківських плечах. В результаті набір йде просто а не відбір.

У футболі якщо проаналізувати все при командах є. Одиниці в Україні є школи приватні якісь без клубів. Проаналізуйте на ffu.org.ua.

Має бути стабільне фінансування, щоб кращі хокеїсти молоді були забезпечені усім, а не за рахунок батьків. Тут ніяких варіантів крім клубу, чи в крайньому випадку державних інтернатів немає.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
30-04-2010 17:07 GMT+2 - #74258 Цитировать выделение    

Nazarini: Львові також є школа — витискають максимум що є. А льоду немає, тренер один, який сам як може шукає можливості для тренувань. Все на батьківських плечах. В результаті набір йде просто а не відбір.

У Запоріжжі взагалі льоду немає, на відміну від Львова, де є під відкритими небом, зате є дитяча команда, яка виступає в чемпіонаті України. Я ж писав не тільки про Львів, а й про інші міста, де є хокейні майданчики. а дитячих команд в ЧУ немає. Донецьк з Калушем майже одночасно відкрили палаци, але в Донецьку дитяча команда вже виступає в ЧУ, а що в Калуші ?

Nazarini: В результаті набір йде просто а не відбір.

Краще нехай буде набір, ніж нічого. Навіть при наборі. якби були дитячі команди, то для хокею могли б з«являтись 1-2 гравці з команди.
Розпочинати потрібно з малого і поступово розвивати дитячу хокейну школу. А у Вас чекають якихось міфічних спонсорів і великих коштів. Для прикладу у Броварах школа розвивається 3 рік на найдорожчому в Україні льоду і поступово йде вперед. Фото розвитку тут : http://kfhu.com.ua/index.php?article=48 Розпочинала школа з 10-12 дітей, а зараз — понад 60. І кошти там були мінімальні.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
30-04-2010 17:19 GMT+2 - #74259 Цитировать выделение    

Вот именно, что школы существуют, я бы даже сказал выживают. Есть структуры, но что-то не видно появление там нормального финансирования. Как еще объяснить, что без денег ничего не получится???


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
30-04-2010 19:14 GMT+2 - #74262 Цитировать выделение    

Юрій: У Запоріжжі взагалі льоду немає, на відміну від Львова, де є під відкритими небом, зате є дитяча команда, яка виступає в чемпіонаті України.

А скільки там запоріжців?? Напркилад в 98 році в Хк Запоріжжя грала пятірка із Львова.

Юрій: Донецьк з Калушем майже одночасно відкрили палаци, але в Донецьку дитяча команда вже виступає в ЧУ, а що в Калуші ?

Донецьк від Калуша відрізняється тільки тим що там було логічно більше хокеїстів, які б тягнули дітей, і трохи більше грошей на дитячу команду. Але чи це якісно краща школа? Сумніваюся. І Калуш і Донецьк піднімають з нуля все. Хто краще хто повільніше але суті не змінює це. Та й порівнювати Калуш і Донецьк некоректно абсолютно. В Донецьку б мало бути 10 таких катків по ідеї якщо рахувати населення.

Юрій: Краще нехай буде набір, ніж нічого.

Так він і є зараз. І ніхто не чекає. По Львову, Новояворівську, Калушу, Луцьку, Франківську можу точно сказати — роблять максимум. Роблять максимум з того що є на мій погялд. Ясно організаційно є різниця — різні люди, різні ресурси. Але на якісно вищий рівень пднятися треба інші ресурси.

Добавлено (2 мин.) :
Я якраз вважаю що зараз то структруа певна в регіонах створена — під неї уже б можна і гроші підтягувати.
Інакше будуть дітей кращих вести в Білорусь, Росію, що і є уже зараз.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (30-04-2010 19:17 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
30-04-2010 22:59 GMT+2 - #74267 Цитировать выделение    

Nazarini: Але чи це якісно краща школа? Сумніваюся. І Калуш і Донецьк піднімають з нуля все.

Наявність дитячої команди в ЧУ — це показник роботи школи. У Калуші це показник на сьогодні — 0. Це не залежить від кількості населення, а від якості роботи.

Nazarini: По Львову, Новояворівську, Калушу, Луцьку, Франківську можу точно сказати — роблять максимум. Роблять максимум з того що є на мій погялд.

Якщо це максимум, то це означає, що ніхто в Західній Україні не здатний організувати дитячу команду для чемпіонату України ? Це просто жах. На максимуму працює Крижинка-98, яка переважно 12 гравцями у цьому сезоні витягла і ЧУ і ОЧБ, або Запоріжжя-98, яке без льоду боролося за бронзові нагороди.

Nazarini: вважаю що зараз то структруа певна в регіонах створена — під неї уже б можна і гроші підтягувати.

Структура — це ДЮСШ з хокею чи відділення з хокею при ДЮСШ. Надрукуйте, будь-ласка, їх повен список на Західній Україні, що офіційно зареєстровані і працюють. Кошти соцстраху чи державні або місцеві на інші структури майже не виділяються.
Ви пишете, що на Західній Україні немає професійних команд, бо дуже дорого, немає спонсорів. Чому ж тоді в ЗУ немає дитячих хокейних команд, утримання яких в десятки разів дешевше, ніж професійних, і в декілька разів дешевше, ніж утримання аматорських команд, які виступают в ЗУХЛ ?
Невже ви важаєте, що для українського хокею краще мати команди із 40-50 річних гравців, ніж команди із 9-16 річних дітей ?
Дорослу команду можна створити за рік. Дитяча команда створюється роками. На Західній Україні втрачається час для розвитку дитячого хокею, маючи наявну інфраструктуру у вигляді катків. Чому Ви боєтесь признатись у провалі розвитку дитячого хокею в Західній Україні ?


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
30-04-2010 23:57 GMT+2 - #74269 Цитировать выделение    

Юрій: в декілька разів дешевше, ніж утримання аматорських команд, які виступают в ЗУХЛ ?


Юрій: Чому Ви боєтесь признатись у провалі розвитку дитячого хокею в Західній Україні ?

Юрий и Остурна не одно и тоже лицо? Сразу извиняюсь, если кого-то обидел. Просто столько постов подряд нельзя писать такой бред!


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
01-05-2010 02:19 GMT+2 - #74273 Цитировать выделение    

Важко навіть це все коментувати. Таке враження що відповідей Юрій не читає а дальше пише своє.

Юрій: Чому Ви боєтесь признатись у провалі розвитку дитячого хокею в Західній Україні ?

Це до кого написане??? Хто кому які обіцянки давав??? І хто перед ким має відповідати???

Юрій: Запоріжжя-98

Я уже написав з кого ця команда складається. З миру по нитці.

Юрій: Це не залежить від кількості населення, а від якості роботи.

Якраз дуже залежить скільки є при такі постановці справи населення, бо тоді легше знайти на дитячу команду батьків які скинуться і будуть возити дітей по змаганнях командою.

Юрій: Чому ж тоді в ЗУ немає дитячих хокейних команд, утримання яких в десятки разів дешевше, ніж професійних, і в декілька разів дешевше, ніж утримання аматорських команд, які виступают в ЗУХЛ ?

Коштує для кого? Для тих хто собі купує амуніцію і грає для себе? Та зрозуміло що мало хто взамін не буде тягнути школу. Хоча якраз більшість з тих хто грає і тягне ще своїх дітей.

Добавлено (4 мин.) :
Повторюю ситуацію для Львова — залучили усіх кого можна, в кого батьки погодилися оплачувати навчання.
Більше бажаючих немає. От справді потрібна популяризація хокею зокрема у Львові. Щоб дітей водили на хокей і вони хотіли йти займатися ним а не футболом чи плаванням. І саме головне що це стосується і батьків. Батькі поведуть дитину на той вид спорту який вони самі люблять або вважають за корисне для дитини. Це треба от чути людей, спілкуватися з тими хто тягне хокей і тоді зрозумієте проблематику. А у Львові ще й катка немає.

Добавлено (3 мин.) :
Впевнений що в інших містах та ж ситуація і ті ж закономірності — де краще бо є каток, або є велике місто (що в 1000000-ий раз наголошую дуже важливий фактор, для такого виду спорту як хокей що не є першим по пулярності), або як в Калуші чи Новояворівську фактично став подією для міста, де гірше бо просто немає бажаючих і просто кваліфікованих людей що можуть предметно дітьми займатися.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (01-05-2010 02:27 GMT+2)


 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
01-05-2010 13:55 GMT+2 - #74281 Цитировать выделение    

Юрій: Чому ж тоді в ЗУ немає дитячих хокейних команд, утримання яких в десятки разів дешевше

Проблема в дороговизні. Не кожна сім'я може дозволити купити для дитини повний комплект амуніції мінімум за 600 доларів. Фінансування ж за державний кошт охоплює тільки оренду льоду та мінімальну платню для тренерів.
Nazarini правий, що ті, хто грає в аматорський хокей, тягнуть і своїх дітей (і навіть — небожів) до хокею. Плюс — інші платоспроможні родини. У нас, до речі, в хокейній школі займається внук колишнього мера міста.


 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
01-05-2010 17:43 GMT+2 - #74286 Цитировать выделение    

ЮРША: Проблема в дороговизні. за 600 доларів.

Не стоит пугать родителей, такими цифрами. Для начинающих такая дорогая форма не нужна.Можно поискать бренды подешевле или Б/У.
Сумма уменьшится в разы.
Родители отдуваются за бездействие школ и Федерации, и не только в форме.
Например в СДЮСШОР за столько лет существования нет комплектов формы для начинающих.
Дружбу пилили за то что из поездок тащили БУ мешками. За то в Дружбе по началу у родителей да же вопрос о форме не возникал, выдавали бесплатно, полный комплект.
Но форма не самая затратная часть, поездки вот это бич.
И ни кто Нам в этом не поможет. Или сидите дома или 300-500 грв одна поездка.