хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейЛюбительский хоккейЗахідно-Українська Гокейна Ліга

 



Версия для печати
Василь
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Тетиев
01-05-2010 23:37 GMT+2 - #74290 Цитировать выделение    

Ось Ви тут бідкаєтесь ,що нема грошей на дитячий хокей.А я Вам скажу,хто може ці гроші реально дати.Тільки приватний підприємць.Але для цього треба юристам ФХУ трохи попрацювати і створити правову базу для захисту грошей приватного інвестора.Я вже писав ( http://www.sokol.kiev.ua/page-id-3082-d-30.html) :

В положение о ДЮСШ, утвержденное Кабмином, необходимо внести дополнение, согласно которому дети занимаются бесплатно в ДЮСШ на основании контракта заключенного между родителями ребенка и ДЮСШ. В контракте будет прописано, что ДЮСШ осуществляет профессиональную подготовку ребенка, обеспечивая его всем необходимым для этого (в случае с хоккеем – лед ,форма, соревнования),а родители передают часть трансферных прав — ДЮСШ. Что это означает? А то, что при трудоустройстве игрока в любой профессиональный клуб, часть трансферной сумы или процент от заработной платы игрока перечисляется на счет ДЮСШ, воспитавшей такого игрока. Если родители игрока и сам игрок по достижении 18 лет не согласен с этим, то родители оплачивают полное обучения игрока- ребенка сами и выплачивают деньги ДЮСШ по существующему договору между ними и ДЮСШ.
Если бы такое положение действовало, то проблем с финансированием детских хоккейных школ не было. Процентов от заработных зарплат Поникаровского, Федотенко, Жердева, Михновых и других вполне хватило бы на подготовку новых «звезд». Это также окажет сильный стимул для открытия частных хоккейных школ, ибо откроет перспективу окупаемости таких школ.

Крім цього непогано було б в Цивільний кодекс внести норму,згідно якої дитина після досягнення 18 років автоматично набувала би прав і обовязків по договорам ,що стосуються їхнього професійного навчання ,які були укладені їхніми батьками.
Якби все це зробити (а для цього не потрібно якихось надзусиль),то я особисто залюбки профінансував би підготовку пару-трійку юних хокеїстів.І я впевнений,що таких бажаючих було б чимало.


 
Олимпиец
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
02-05-2010 11:34 GMT+2 - #74294 Цитировать выделение    

да я смотрю всем охота отгрыздь кусок чужого труда, а как же развитие спорта в стране и пропаганда. Тут не игроков нужно ущемлять, а вводить закон о льготном налогообложении для предприниматилей, которые спонсируют спорт. Пусть коррупцыя и т.п. штучки увеличаться, зато развитие спорта пойдет намного живее.


 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
02-05-2010 12:36 GMT+2 - #74298 Цитировать выделение    

Василь: ФХУ трохи попрацювати

ТРОХИ для себя у них получается.
У них не получаетя для хоккея, тем более для детского.
Школы то же деньгами не умеют работать.
СДЮСШОР:
несколько месяцев платили за охрану 5000-7000 в месяц!
Обшили панелями стены на Тренировочном катке!
Турникет! ШЛАГБАУМ! Это все деньги и не малые.
И что:
Формы для начинающих НЕТ!
СпортЗала НЕТ!
Системы в не ледовой подготовки НЕТ!
Летней Спортивной Площадки НЕТ!
В этом году и Льда уже с конца апреля НЕТ!
А ведь СДЮСШОР школа ОЛИМПИЙСКОГО РЕЗЕРВА!


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
11-05-2010 15:59 GMT+2 - #74530 Цитировать выделение    

Реня: Юрий и Остурна не одно и тоже лицо? Сразу извиняюсь, если кого-то обидел. Просто столько постов подряд нельзя писать такой бред!

Реня Що за наїзд ? Для початку напишіть, яке Ви відношення маєте до дитячого хокею ? А потім було б цікаво обгрунтувати свою позицію. Чи легше написати, що все «бред» ? Я не правий, що Донбас з Херсоном у цьому сезоні поржняк не гнали, на відміну від Калуша, де є по 1 команді в дитячих ЧУ, і в наступному сезоні надіюсь буде ще по 1. А від Калуша можемо знову почути чергову порцію причин, чому в них немає дитячої команди ?
Чи може Ви вважаєте, що для українського хокею краще розвивати в Західній Україні аматорську хокейну лігу , ніж дитячі команди ?

Добавлено (7 ч. 2 мин.) :

Nazarini: Юрій: Чому Ви боєтесь признатись у провалі розвитку дитячого хокею в Західній Україні ?
Це до кого написане??? Хто кому які обіцянки давав??? І хто перед ким має відповідати???

Nazarini Персонально , звичайно ніхто не обіцяв розвивати дитячий хокей в Західній Україні, тому мов би немає й кого звинувачувати. Але стосується це зокрема членів обласних осередків ФХУ, яких раніше на сайті ФХУ було в кожній області, зараз стало менше, організаторів та гравців ЗУАХЛ, власників катків і т.д. Сподіваюсь, що скоро останні зрозуміють, що наявність при катку дитячих шкіл з хокею та фігурного катання збільшать прибутковість їх катків, бо не весь час є привабливим для масового катання.

Добавлено (7 мин.) :
Ідеальна структура хокейного клубу в регіоні : наявність професійної команди, любительської команди і дитячої школи. Якщо немає коштів на професійну команду, чому не створюються дитячі команди ? Дитяча команда за рік не будується, і втрачається час для відродження українського хокею. Дитяча команда може зменшити витрати й на аматорську команду. Наприклад спільна поїздка на ігри в 1 автобусі зменшить у 2 рази витрати на проїзд для кожної з команд.

Добавлено (2 мин.) :
Ольга Саган розповідає, що нині на катку «Снігова королева» тренуються команда хокейного клубу «Луцьк» та чотири дитячі команди.
«Один тренер приїжджає із Білорусі, інший – із Каменя-Каширського. Ще один працює директором катка. Ставки для тренерів дитячих команд фінансує Луцька міськрада. Тут мають змогу безкоштовно займатися діти з малозабезпечених сімей та інтернатів.
Для інших вихованців заняття з хокею коштує 200 гривень на місяць.
http://www.mournhockey.com.ua/page-id-594.html
Чому такого розвитку дитячого хокею немає при інших катках Західної України ? Мабуть проблема не у 200 гривень, які потрібно здавати на дитину ? У Луцьку вже й дитячий турнір провели.

Добавлено (5 мин.) :

Nazarini: А скільки там запоріжців?? Напркилад в 98 році в Хк Запоріжжя грала пятірка із Львова.

Ви вважаєте це нормальне явище, що львівські діти змушені грати за Запоріжжя, бо в їхньому місті немає дитячої команди ? Якщо зараз немає гравців в одному місті, чому не набрати гравців з інших міст Західної України і заявляти дитячі команди в ЧУ, як Запоріжжя ? Це було б набагато краще для дитячого хокею Зах. України, ніж зараз.

Добавлено (4 мин.) :

Nazarini: Юрій: Це не залежить від кількості населення, а від якості роботи.
Якраз дуже залежить скільки є при такі постановці справи населення, бо тоді легше знайти на дитячу команду батьків які скинуться і будуть возити дітей по змаганнях командою.

Я розумію проблеми кількості населення , для формування дитячої команди у м. Пружани Брестської області, де населення трохи більше 10 тис. чол., але від них виступала команда 2000 року в ОЧБ, і на іграх було 22 гравця. І то в них проблема не в кількості гравців для команди, а в рівні гравців. Все решта — це шукання причин, щоб не працювати над розвитком дитячого хокею в регіоні.
Это сообщение было отредактировано Юрій (11-05-2010 23:22 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
12-05-2010 18:17 GMT+2 - #74596 Цитировать выделение    

Юрій: и може Ви вважаєте, що для українського хокею краще розвивати в Західній Україні аматорську хокейну лігу , ніж дитячі команди ?

Юрій, отвечу последний раз! Больше спорить не буду. Если Вы не поймете, то это уже Ваши проблемы.
Нет, я так не считаю. Но человек, который хочет сам поиграть в хоккей не будет эти деньги отдавать на детскую команду. Хоть немного смысл улавливаете???

Юрій: Пружани Брестської області, де населення трохи більше 10 тис. чол., але від них виступала команда 2000 року в ОЧБ, і на іграх було 22 гравця.

И не надо сравнивать Украину и Белоруссию


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
12-05-2010 22:27 GMT+2 - #74604 Цитировать выделение    

Реня: Но человек, который хочет сам поиграть в хоккей не будет эти деньги отдавать на детскую команду. Хоть немного смысл улавливаете???

Реня Я таке ніде не писав. Команди повинні діяти одночасно, але пріоритет на дитячому хокею, як основа піраміди хокею в Україні. Чим більше зараз буде створено дитячих команд, секцій, шкіл з хокею,тим сильніший в Україні буде хокей в майбутньому .
Людина, яка займається любительським хокеєм повинна мати можливість також привести свого сина в хокейну секція, і дитина на прикладі батьків також буде займатись хокеєм. І з радістю віддаватиме у цьому випадку кошти на тренування й ігри свого сина. У Броварах ,наприклад вийшла нетипова ситуація, спочатку діти прийшли в хокейну школу, а потім і багато батьків розбочали тренування.

Добавлено (29 сек.) :

Юрій: Для початку напишіть, яке Ви відношення маєте до дитячого хокею ?

Реня ?
Это сообщение было отредактировано Юрій (12-05-2010 22:29 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
12-05-2010 23:25 GMT+2 - #74610 Цитировать выделение    

Юрій: Людина, яка займається любительським хокеєм повинна мати можливість також привести свого сина в хокейну секція

Человек, который занимается любительским хоккеем никому ничего НЕ ДОЛЖЕН!!! Сами понимаете, что пишите???

Юрій: Для початку напишіть, яке Ви відношення маєте до дитячого хокею ?

В принципе никакого. Это играют какуй-то роль? Или если я пишу, то тоже должен иметь возможность сына привести в хоккейную школу?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
12-05-2010 23:31 GMT+2 - #74611 Цитировать выделение    

Реня: Или если я пишу, то тоже должен иметь возможность сына привести в хоккейную школу?

Реня Якщо у Вас є син, то така можливість у нього є бо в Донецьку діє хокейна школа, на відміну від інших міст,де є катки, а їх здається біля 50, список яких Ви колись писали тут, та немає хокейних секцій і дитячих команд відповідно.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
12-05-2010 23:34 GMT+2 - #74612 Цитировать выделение    

Кроме хоккейной школы нужны еще и достаточные финансы, как не трудно догадаться. Хоккей — это не футбол...


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
12-05-2010 23:39 GMT+2 - #74614 Цитировать выделение    

Реня: нужны еще и достаточные финансы, как не трудно догадаться. Хоккей — это не футбол

Реня. Для Вас 200 гривень в місяць, які платять батьки в Луцьку за тренування дитини є великими фінансами ?

Добавлено (10 мин.) :

Реня: Хоккей — это не футбол…

Найдорожчі в дитячому хокеї і футболі є поїздки на матчі в інші міста. Якщо їхати автобусом, то хокейна команда більша за футбольну, тому й витрати будуть менші.
Это сообщение было отредактировано Юрій (12-05-2010 23:50 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
12-05-2010 23:52 GMT+2 - #74616 Цитировать выделение    

200 не большие. Но, я как понял, это без поездок. Форма тоже не дешевая… Много еще нюансов. Кстати в Донецке, вроде, в позапрошлом году все бесплатно занимались. В прошлом уже не все. А в этом даже не знаю

Добавлено (3 мин.) :

Юрій: окейна команда більша за футбольну

На сколько больше? Если 3 пятерки? Футболистов 18, а может и больше
Это сообщение было отредактировано Реня (12-05-2010 23:57 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-05-2010 00:00 GMT+2 - #74617 Цитировать выделение    

Реня: Форма тоже не дешевая…

ДЕТСКИЕ КОНЬКИ И ЭКИПИРОВКАБольшой выбор детских хоккейных коньков и экипировки по низким ценам.

СПЕЦИАЛЬНЫЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ:

детские комплекты защиты

на возраст от 4-х до 10 лет

$125

в комплект входят:

шорты

защита плеч

защита локтя

защита голени

защита паха

термобелье

пояс для гетр
http://www.hockeymaster.us/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D0%BA%...
ВЕСЬ КОМПЛЕКТ 200$
http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-1141.html
Реня Можна знайти б/у форму ще й дешевше. Я вводив сина в хокей, потратив на форму гривень 600-700, правда був інший курс. Потім частину форми поступово замінив, а в частині б/у грає син 3 роки і нічого. Грає не форма,а гравець. Машини також є дорогі, занадто дорогі,а є доступні. Так само і по формі для дітей. Дорого тільки для воротарів,але для них, як правило, скидається команда.


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
13-05-2010 00:01 GMT+2 - #74618 Цитировать выделение    

Суми щоб віддати дитину на хокей йдуть на сотні доларів відразу.
Навіть якщо батьки мають достатньо грошей, ще треба справді любити хокей, щоб дитину затягнути.
Тут явно про масовість говорити не доводиться.
Тому йде просто набір в школи — хто прийшов той і є.
Дослівно із слів тренера — «хай буде так для початку, хоча б ті пару дітей із задатками матимуть спринг партнерів».

Добавлено (1 мин.) :
Ну от цікаво Юрій — який у Вас ріст і який ріст Вашої дружини?

Это сообщение было отредактировано Nazarini (13-05-2010 00:02 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-05-2010 00:05 GMT+2 - #74620 Цитировать выделение    

Nazarini: Суми щоб віддати дитину на хокей йдуть на сотні доларів відразу.

Nazarini Не потрібно писати відверту брехню про дороговизну дитячої форми. Цим Ви тільки відлякуєте батьків потенційних юних хокеїстів. Для Вас повідомлення вище. Хто хоче викинути сотні доларів на форму, то звичайно може це зробити. Але є маса доступних і дешевих варіантів по формі.

Добавлено (3 мин.) :

Nazarini: цікаво Юрій — який у Вас ріст і який ріст Вашої дружини?

Не зрозумів запитання ? Ми з дружиною в хокей не граємо , тільки виділяємо частину сімейного бюджету для нього.
Это сообщение было отредактировано Юрій (13-05-2010 00:08 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
13-05-2010 00:09 GMT+2 - #74621 Цитировать выделение    

Юрій: Не потрібно писати відверту брехню про дороговизну дитячої форми.

Не буду сперечатися — вважатиму о істина десь посередині.

Добавлено (2 мин.) :
І все таки — який ріст.
При відборі дітей в школу це один з важливих критерії — спадковість і гени.
Якщо цього не відбувається — це те що я писав вище про набір.
Это сообщение было отредактировано Nazarini (13-05-2010 00:11 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-05-2010 00:29 GMT+2 - #74623 Цитировать выделение    

Nazarini: І все таки — який ріст.
При відборі дітей в школу це один з важливих критерії — спадковість і гени.
Якщо цього не відбувається — це те що я писав вище про набір.

У Києві мабуть тільки старожили пам«ятають, коли в дитячі школи був відбір , а не набір. Але скільки за цей час підготовили гравців,які зокрема виступають в Росії, Білорусії і т.д. ?
Краще нехай буде дитяча команда з набором гравців, ніж ніякої. У ній всерівно буде декілька гравців, які матимуть майбутнє в хокеї. Пропагуйте дитячий хокей в Західній Україні, зокрема й на Вашому сайті, створюйте дитячі команди й грайте. Користь від цього буде всим.
Гени можливо щось і дають в дитячому хокеї , але не тільки вони. У великих батьків можуть бути невеликі діти і навпаки. Чув, що в Гомелі в якомусь році повиганяли з команди всих високих гравців, залишили тільки невеликих, які зараз шустріші за вищих, і в багатьох іграх виграють. А що буде з ними в дорослому силовому хокеї невідомо ?
Свого зросту не знаю, десь біля 180 см з гаком. Але в дитинстві я був невеликого зросту, а потім виріс. Син зараз набагато більший і вищий, ніж я в дитинстві


http://hc-bbars.com.ua
 
Андрей Валер
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Харьков
13-05-2010 10:29 GMT+2 - #74631 Цитировать выделение    

Nazarini: який у Вас ріст

Мальчишки ростут после 14!
А после 14 лет детский хоккей заканчивается.
Для детей младшего возраста вряд ли это имеет большое значение.


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
13-05-2010 15:52 GMT+2 - #74654 Цитировать выделение    

Має значення хокеїст — менший росту 180 а захисник й 185 фактично немає шансів стати професійним хокеїстом. Тому і треба дивитися при відборі на батьків. У малих батьків дитина високою не буде майже точно. Це уже норма яку використовують професійні школи.
Є й ще багато вимог, але це уже тема інша і для тренерів.

От про це й говоримо — що школи то є, але до кінця професійного підходу зараз важко добитися.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
13-05-2010 16:10 GMT+2 - #74655 Цитировать выделение    

Nazarini: що школи то є, але до кінця професійного підходу зараз важко добитися.

Nazarini Де є ці школи ? Інформація майже відсутня, крім Луцька. Чому Вам не зробити на Вашому сайті огляди про ці школи, скільки дітей займається, якого віку, команди яких років планують з«явитись, контактні дані і т.д. ???
Для прикладу список вихованців ДЮСШ «Білий Барс», правда дані за минулий сезон, зараз дітей займається більше.
http://kfhu.com.ua/index.php?article=47


http://hc-bbars.com.ua
 
Бомж
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
13-05-2010 16:20 GMT+2 - #74656 Цитировать выделение    

Nazarini: У малих батьків дитина високою не буде майже точно.

Это не соотвествует действительности. Ребенок может унаследовать и гены прадедушки, так что рост родителей — не показатель. Я, например, на 15 см. выше отца и на 30см. выше матери. И среди своих друзей знаю массу примеров, когда рост ребенка разительно отличается от роста родителей.