хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейЛюбительский хоккейЗахідно-Українська Гокейна Ліга

 



Версия для печати
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
14-05-2010 18:04 GMT+2 - #74749 Цитировать выделение    

Юрій, что же сразу в кусты? А так пиарились! Сразу нашли работников федерации. Только почему тогда провал на ЗУ должен признавать Назарини? Вы поднимали тему, чтоб на его сайте был раздел о детском хоккее, так сделайте сайт о детском хоккее Броваров. Понятно, что для этого надо что-то делать, а Вы можете только на форуме писать неизвестно что? Что Вы сделали для хоккея? Отдали сына в секцию и теперь герой!? Похвально! Я бы даже сказал МОЛОДЕЦ! Но что-то это не повлияло на развития хоккея в Украине... Если я ничего не сделал, так я хоть не пишу откровенный бред и других не уприкаю.

Добавлено (4 мин.) :
Кстати я на одном из форумов поднимал вопрос о строительстве 1000 ледовых дворцов в Украине. Можно сказать, что этим для строительство почти все сделал! Но правительство не выделяет деньги! А Вы поднимал такой вопрос на форуме??? Это очень важно!!!

Добавлено (10 мин.) :
Я еще раз задаю свой вопрос — где список детей из Броваров???

Это сообщение было отредактировано Реня (14-05-2010 18:19 GMT+2)


 
ЮРША
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Луцьк
14-05-2010 18:55 GMT+2 - #74755 Цитировать выделение    

Юрій: «Один тренер приїжджає із Білорусі, інший – із Каменя-Каширського.

З Білорусі приїзджає Женя Павловіч, а з Каменя-Каширського — Сергій Русанов, бо він там проживає.

Добавлено (6 мин.) :

Юрій: Дуже цікаво, а що робить Калуш ? Яка там парафія у Дороша ?

Дорош ще взимку казав, що в наступному сезоні в ЗАХЛ Калуш гратиме власними вихованцями. До речі, власними вихованцями він грав і попереднього сезону (2008/09), а в 2009/10 кращі гравці школи доповнювали новороздільських «аксакалів». До речі, в Луцьку у грі проти «Фаворита» вирішальний гол забила калуська п'ятірка.
Это сообщение было отредактировано ЮРША (14-05-2010 19:02 GMT+2)


 
torwart_20
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львов
14-05-2010 19:09 GMT+2 - #74756 Цитировать выделение    

ЮРША: З Білорусі приїзджає Женя Павловіч, а з Каменя-Каширського — Сергій Русанов, бо він там проживає.

Ну я же и пишу — игроки ХК «Луцк». В этом нет ничего плохого, но они не профессиональные тренеры, так же как и во Львове, и в Калуше...
Нужны специалисты, а тренеры на местах должны быть их помощниками и учиться. Мало уметь самому, надо уметь научить, знать детскую психологию, физиологию, владеть методиками. А пока есть, как есть — и хорошо, что есть хоть так...


Магазинчик хоккейной формы:
http://www.hockey.lviv.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
14-05-2010 19:44 GMT+2 - #74762 Цитировать выделение    

Розпочинається розробка сайту для ХК Експрес. Думаю там буде багато інформації про дитячу школу у Львові.
При потребі вона зявиться швидше й на сайті hc.lviv.ua.
Зараз сайт hc.lviv.ua має і мав за мету агрегувати найцікавіше і корисніше для популяризації хокею у Львові. Є плани додати інтерактивні сервіси.

А сперечатися нам нічого. Просто треба відділяти загальні і конкретні речі. Конкретні речі максимально робимо в своїй сфері.
А у от про загальні ми маємо розуміти — а от тут уже треба теорію добре знати. І от для цього уже потрібен професійний підхід в усьому.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
14-05-2010 22:48 GMT+2 - #74773 Цитировать выделение    

Nazarini: Думаю там буде багато інформації про дитячу школу у Львові.

Школа офіційно є чи немає ? Коли планується запуск сайту ?

Nazarini: При потребі вона зявиться швидше й на сайті hc.lviv.ua.

Коли буде така потреба ? На мою думку вона давно вже була . Де є в інтернеті реклама набору дітей до хокейної школи у Львові ? У місті є реклама про набір дітей до хокейної школи ?

Добавлено (16 мин.) :

Реня: Что Вы сделали для хоккея? Отдали сына в секцию и теперь герой!? Похвально! Я бы даже сказал МОЛОДЕЦ! Но что-то это не повлияло на развития хоккея в Украине…

Реня. Що Вам заважає зробити так само ? Зробіть сина, виростіть його, віддайте в хокей, а потім як років три потренується, тоді можна з вами про щось говорити.
Слабо ? Ваш земляк-президент обіцяв 50 млн. в Україні населення. Ідіть працюйте над цим, піднімайте країну й український хокей. Як будете в темі про дитячий хокей, тоді й поговорим. Сподіаюсь у мене тоді досвіду буде ще більше. Більше дам корисних порад, для Вас безкошьовно.

Добавлено (12 мин.) :

ЮРША: Дорош ще взимку казав, що в наступному сезоні в ЗАХЛ Калуш гратиме власними вихованцями. До речі, власними вихованцями він грав і попереднього сезону (2008/09), а в 2009/10 кращі гравці школи доповнювали новороздільських «аксакалів». До речі, в Луцьку у грі проти «Фаворита» вирішальний гол забила калуська п'ятірка.

ЮРША Підготовлений за 1 рік гравець для аматорської ліги більше всього там надалі й гратиме. Шанси пробитись в серйозний хокей — мінімальні. Хотілося б, щоб були виключення. Що робить Дорож з дитячим хокеєм ? Команди яких років є в Калуші ? Де вони грали в цьому сезоні ? Чи будуть грати в дитячому ЧУ і по яких роках ?
Это сообщение было отредактировано Юрій (14-05-2010 23:18 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
14-05-2010 23:27 GMT+2 - #74776 Цитировать выделение    

Сайт у Експреса зявиться точно до нового сезону. Але ймовірно ще влітку — це уже залежить від завантаження розробників. Тут вже я постараюся пошвидше все організувати. Думаю сайт буде найкращим серед клубів колишнього СНД. Хоча тут ще залежить від того чи зможемо в клубі мультимедійне наповнення організувати. Сенсу тут особливо витрачатися поки немає доки немає хоча б напівпрофесійного клубу.

Координати школи? В принципі було б добре це все зробити. Можна сказати що руки не доходять. Але є ще проста причина швидше — немає у Львові катка. Тому школа працює не на повну потужність і відповідно немає все таки напевно потреби в рекламі такій конкретній. Хто хоче і шукає той усі координати має — принаймі на сайті є мій телефон, адреса офісу. Хто мав можливість той все б дізнався. І я не тренер дитячої команди, щоб вирішувати про активну рекламу.

Допомагає каток в Новояворівську, а там фактично усе місто та район уже охоплений.

Добавлено (7 мин.) :
Ще раз повторюю свою думку — все що можна зараз фактично зроблено для хокею в місті. Дальше вже все залежить від подальшої суттєвої підтримки фінасової — каток, клуб і все що з цим повязано. От для отримання цієї підтримки і працюють люди у Львові.
Є надія на залізницю.
Сьогодні отримав інформацію що нібити суто через структури мера Садового будується каток на 2 000 в районі Кульпарківської де після кризи є великі недобудовані торгові центри. Але думаю що хтось щось плутає, хоча не виключаю що й справді так. Два роки назад коли починали будівництва торгових центрів там мій же колега що працював на тому будівництві казав що там запланований каток подібний до Дафі та Термінала.

Это сообщение было отредактировано Nazarini (14-05-2010 23:34 GMT+2)


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
14-05-2010 23:38 GMT+2 - #74779 Цитировать выделение    

Nazarini Дякую Так школа офіційно є чи немає ? Ви спочатку пишете, що у Львові охопили всих хто може, потім що реклами школи — о, навіть в інтернеті, а потім хто хоче і шукає, той нехай знайде ? Це така у Львові популяризація дитячого хокею ? Що відомо про школу в Новояворівську ? Скільки дітей, команди яких років є ?

Добавлено (3 мин.) :
Для Я. Дороша і к, що може бути в місті, яке в 5 разів менше за Калуш :
Объявляем набор в детский тренировочный хоккейный «Мастер-класс» в г.Пружаны, Брестская обл., Республика Беларусь, который будет проходить в период с 26 июня по 04 июля 2010г.
Хоккеисты 1995 – 2002 года рождения – добро пожаловать в тренировочный лагерь по хоккею с шайбой, где будет предложена специализированная программа индивидуальной подготовки. Руководитель детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» – ЮШКОВ АНАТОЛИЙ СЕМЕНОВИЧ
Организатор проекта «МаркетингИнвест – ФУТБОЛ ХОККЕЙ»
Вся наша команда тренеров, которая будет работать с ребятами на «Мастер-классе» – лучшие действующие тренеры из разных хоккейных школ Беларуси:

1. Юшков Анатолий Семенович (ЦОП, г.Жлобин)
2. Головинов Сергей (СДЮШОР-10, г.Гродно)
3. Буцкевич Евгений (СДЮШОР-Юность, г.Минск)
4. Рунец Олег (СДЮШОР ХК «Юность», г.Минск)
5. Филин Игорь (СДЮШОР ХК «Юность», г.Минск)

РАЗМЕР ОПЛАТЫ
Стоимость детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» составляет 1 650 000 (один миллион шестьсот пятьдесят тысяч) белорусских рублей. В стоимость входит:
1. Проживание (9 дней, 8 ночей).
2. Питание (5 раз, 35 000 в день).
3. Аренда льда (2 часа в день).
4. Оплата тренерского состава.
5. Аренда спортивного инвентаря и оборудования.
6. Посещение бассейна и аквапарка.
7. Оплата медицинского персонала.
8. Полис медицинского страхования от несчастных случаев во время проведения «Мастер-класса».
Бесплатно Вы получите: тренировочный хоккейный свитер, сертификат о подготовке спортсмена.

ПОРЯДОК ОПЛАТЫ
1. Заявки принимаются по установленной форме.
2. Оплата в размере 1 650 000 руб. производится после подачи заявки.
Платежную квитанцию Вы получаете в течение 3(трех) дней после
подачи заявки на нашем сайте.
3. Подтверждение брони Вы получаете в течение 2 рабочих дней после
поступления денег.
4. При оплате до 25 мая Вам предоставляется скидка в размере 10%,
до 10 июня скидка 5%.
5. При оплате коллективной заявки предоставляется скидка 5% за
каждого хоккеиста.
6.В случае отказа от забронированного места до 10 июня, Вам
возвращается стоимость оплаты за вычетом 50 000 руб. (расходы,
понесенные организаторами).
7. В случае отказа от забронированного места после 20 июня возврат
денег рассматривается индивидуально, с вычетом 20%.
8.Организаторы оставляют за собой право отказать в бронировании места в случае полной комплектации группы.
Объявляем набор в детский тренировочный хоккейный «Мастер-класс» в г.Пружаны, Брестская обл., Республика Беларусь, который будет проходить в период с 26 июня по 04 июля 2010г.
Хоккеисты 1995 – 2002 года рождения – добро пожаловать в тренировочный лагерь по хоккею с шайбой, где будет предложена специализированная программа индивидуальной подготовки. Руководитель детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» – ЮШКОВ АНАТОЛИЙ СЕМЕНОВИЧ
Организатор проекта «МаркетингИнвест – ФУТБОЛ ХОККЕЙ»
Вся наша команда тренеров, которая будет работать с ребятами на «Мастер-классе» – лучшие действующие тренеры из разных хоккейных школ Беларуси:

1. Юшков Анатолий Семенович (ЦОП, г.Жлобин)
2. Головинов Сергей (СДЮШОР-10, г.Гродно)
3. Буцкевич Евгений (СДЮШОР-Юность, г.Минск)
4. Рунец Олег (СДЮШОР ХК «Юность», г.Минск)
5. Филин Игорь (СДЮШОР ХК «Юность», г.Минск)

РАЗМЕР ОПЛАТЫ
Стоимость детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» составляет 1 650 000 (один миллион шестьсот пятьдесят тысяч) белорусских рублей. В стоимость входит:
1. Проживание (9 дней, 8 ночей).
2. Питание (5 раз, 35 000 в день).
3. Аренда льда (2 часа в день).
4. Оплата тренерского состава.
5. Аренда спортивного инвентаря и оборудования.
6. Посещение бассейна и аквапарка.
7. Оплата медицинского персонала.
8. Полис медицинского страхования от несчастных случаев во время проведения «Мастер-класса».
Бесплатно Вы получите: тренировочный хоккейный свитер, сертификат о подготовке спортсмена.

http://kinderby.mybb.ru/viewtopic.php?id=409

Это сообщение было отредактировано Юрій (14-05-2010 23:41 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
15-05-2010 00:03 GMT+2 - #74780 Цитировать выделение    

Школа у Львові при Львівській залізниці. Вона є — але сказав чому працює зараз не на повну потужність.

В Новояворівську також уже пів року вона є.

Але ще раз повторюю — невистачає тренерів і фінансування повного, щоб говорити про системний підхід.

І вихід з цього бачу, повторюю 10000 раз, у створенні клубів професійних, або ймовірно в інвестиціях фінансових заокенських із відповідним супроводом методичним. Друге навіть напевно зараз ймовірніше через певні хороші звязки.

Більше про це говорити уже не буду. Це не моя справа зараз і я немаю грошей ні фінансувати, ні навиків професійних, щоб самому тренувати. Є навики організаційні — тут і бачу для себе перспективи в справі яку люблю з дитинства.

І ще маю зараз уже повне переконання, що немає в Україні жодної дитячої школи яка б могла давати справді добрий результат. ЖОДНОЇ. Як би це можливо образливо для когось не було. Але краще раніше це зрозуміти і щось змінювати.

Тому й особисто маю надії на подальшу популяризацію хокею, щоб потім вийти на якісно кращий рівень із системною підготовкою. От тому й популяризую хокей як вид спорту взагалі.


 
torwart_20
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львов
15-05-2010 00:42 GMT+2 - #74783 Цитировать выделение    

А почему кто=то должен отчитываться перед многоуважаемым Юрием. Кто сколько детей сделал и в куда их отдал?
Юрий, а что сделали КОНКРЕТНО ВЫ для развития детского хоккея в Украине, кроме рождения сына и набллюдения за ним в хоккейной секции?
Вы выставляете себя великим специалистом, все знающим и умеющим. Если Вас так сильно интересует ситуация с детским хоккеем на Западной Украине — приезжайте и посмотрите своими глазами, поговорите с родителями и тренерами.
Nazarini — человек сам не играющий в хоккей, но имеющий к спорту отношение, тратит свое время и БЕСПЛАТНО поддерживает сайт hc.lviv.ua. Почему он должен отчитываться перед Вами, какие материалы он подает на СВОЕМ сайте, а на какие у него элементарно не хватает времени. Сделайте сайт команды Броваров, наполняйте его, и на один хоккейный сайт станет больше. Этим Вы сделаете для развития хоккея в Украине (в частности детского) намного больше, чем давая «советы» тут на форуме.
Сейчас во Львове льда НЕТ! Нашли возможность, договорились с торговым центром — пускают детей тренироваться на площадке, не предназначенной для хоккея. Но тренировки идут! И пусть вместе тренируются 2000/01/02 года, но они ТРЕНИРУЮТСЯ, и это главное!
А результаты будут. У кого-то раньше, у кого-то позже. Но будут!
Удачи команде Броваров!
Работайте и не мешайте работать другим!
Извините за возможно излишнюю резкость, но просто уже накипело.

Добавлено (4 мин.) :

Юрій: Стоимость детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» составляет 1 650 000 (один миллион шестьсот пятьдесят тысяч) белорусских рублей.

Это примерно 550 долларов. Вы знаете много родителей, способных оплатить такой тренировочный лагерь?
Это сообщение было отредактировано torwart_20 (15-05-2010 00:54 GMT+2)


Магазинчик хоккейной формы:
http://www.hockey.lviv.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
15-05-2010 00:51 GMT+2 - #74784 Цитировать выделение    

Юрій: Зробіть сина, виростіть його, віддайте в хокей, а потім як років три потренується, тоді можна з вами про щось говорити.

Поднял хоккей в стране!!!
Если я 6 лет занимался футболом, то получается мой отец поднял футбол в стране!? Вот это логика!
Юрий, почему одни вопросы ко всем и критика? Где результаты Вашей работы? Забыл, со мной не о чем разговаривать. Хотя ответ я и так знаю...


 
osturna
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Г'юзів (Донецька Г'юзівка)
15-05-2010 13:05 GMT+2 - #74809 Цитировать выделение    

Nazarini: Розпочинається розробка сайту для ХК Експрес. Думаю там буде багато інформації про дитячу школу у Львові.


А можна там передбачити сторінку для Явора ?


 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
15-05-2010 18:22 GMT+2 - #74828 Цитировать выделение    

osturna: А можна там передбачити сторінку для Явора ?

Хіба сторінка для школи в Новояворівську.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
17-05-2010 22:34 GMT+2 - #74953 Цитировать выделение    

А почему кто=то должен отчитываться перед многоуважаемым Юрием. Кто сколько детей сделал и в куда их отдал?

Діма тобто torwart_20, звідки скільки злості ? Ранувато для батька юного хокеїста 2004 року . Не потрібно злість з аматорського хокею переносити на дитячий. Дітей не нацьому виховують. Будьте добріші і до Вас люди потягнуться.
Хто просив звітуватись ? Невже Ви вважаєте, що батьки дітей хокеїстів не повинні спілкуватись між собою, і не ділитись інформацією ? А діти не повинні грати між собою ?
Як це роблять білоруські або російські батьки :
http://kinderby.mybb.ru
http://forum.kidshockey.ru
Про український дитячий хокей і так дуже мало інформації, а про львівський до вашого останнього повідомлення я знав, що є 5 дітей 1998 року, які грають за Запоріжжя, хтось тренується в Новояворівську, Ваш син 2004 року займається хокеєм і чув чутку , що колись львівські діти грали з якимось роком Сокола . І все.
У Вас що у Львові підпільна дитяча хокейна школа по створенню зірок NHL, і будь-яка інформація про неї є комерційною таємницею ? І популяризують дитячий хокей у Львові також таємно. Дані про дитячий хокей Львова випитую гірше ніж на допиті, 1 речення в день.

Добавлено (13 мин.) :

Вы выставляете себя великим специалистом, все знающим и умеющим.

Що за наклеп ? Де я себе так виставляв ? Перед тим як тут писати, я 2 роки мовчав і вивчав хокейну кухню. Маючи невеликий вже досвід і спостереження, то ділюся ними. Коли говорять, що немає дитячого хокею, бо немає коштів, то це велика брехня. В людей немає бажання чи вміння його організувати, або хочуть вибити державних чи місцевих коштів , щоб їх розікрасти. Спостерігаючи як 3 роки з нуля розвиваєтьсь дитяча школа Білого Барсу, я можу про це говорити.

Добавлено (15 мин.) :

Если Вас так сильно интересует ситуация с детским хоккеем на Западной Украине — приезжайте и посмотрите своими глазами, поговорите с родителями и тренерами.

Щоб поділитись інформацією зараз є добра можливість — інтернет. Чи я повинен приїхати, й розвісити по школах Львова оголошення про набір до хокейної школи ? Крім інтернету батьки дітей хокеїстів спілкуються або на матчах товариських чи офіційних, або на турнірах. Приїзжайте сюди або на місці організовуйте і запрошуйте. Можу допомогти звести тренерів команд Сокіл-2000, Білий Барс — 1999-2000, або Білий Барс 2001-2002, щоб провести ігри.
Як дитина у Львові може почати займатись хокеєм, коли інформація про школу відсутня ?
Про школу Сокола я дізнався з оголошення на дверях школи сина в Броварах. Хтось же його туди повісив ? Про школу Білого Барса тут на сайті якась добра людина помістила інформацію, про місце де діти збираються. Звідти тренер з помічником, на власних авто, плюс батьки на авто в суботу й неділлю везли дітей за Бровари, в с. Княжичі, де каток розміром з півзони, і там перший рік діти вчились грати в хокей. Тент нам як у кафешках, температура такаж як і на вулиці. Але добрий власник «Княжого граду» давав цей лід зранку безкоштовно.
http://www.kdvir.com/?pid=7&zid=18

Добавлено (4 мин.) :

Nazarini — человек сам не играющий в хоккей, но имеющий к спорту отношение, тратит свое время и БЕСПЛАТНО поддерживает сайт hc.lviv.ua. Почему он должен отчитываться перед Вами, какие материалы он подает на СВОЕМ сайте, а на какие у него элементарно не хватает времени.

Що у Nazarini найкращий хокейний сайт у світі, і він не потребує удосконалення ? Чи отримана відзнака від ФХУ є вершиною його розвитку ? А відсутність інформації про дитячий хокей Львова створює черги дітей, які бажають записатись до хокейних секцій ?

Добавлено (2 мин.) :

Сделайте сайт команды Броваров, наполняйте его, и на один хоккейный сайт станет больше.

Кожен повинен робити те, що вміє найкраще і робит це професійно. Якби міг створювати сайти, то давно вже був би сайт команди Сокіл-2000. А так потрібно батьків переконувати в необхідності його створення.

Добавлено (2 мин.) :

Этим Вы сделаете для развития хоккея в Украине (в частности детского) намного больше, чем давая «советы» тут на форуме.

Правильна думка є тільки одна — це Ваша і більше ніякої. Кількість в інформації про український дитячий хокей також є однією з ознак його розвитку. Цей інформаційний вакуум по можливості я намагаюсь заповнювати. Ніхто Вам не забороняє робити те ж.

Добавлено (1 мин.) :

договорились с торговым центром — пускают детей тренироваться на площадке, не предназначенной для хоккея.

Що це за майданчик, які його розміри ? Це також військова таємниця ?

Добавлено (2 мин.) :

Работайте и не мешайте работать другим!

Це дуже цікаво, як мої запитання про львівський дитячий хокей заважають дітям тренуватись і грати ? Ви ще забули звинуватити мене в занепаді хокею на Західній Україні ?

Добавлено (7 мин.) :

Юрій: Стоимость детского тренировочного хоккейного «Мастер-класса» составляет 1 650 000 (один миллион шестьсот пятьдесят тысяч) белорусских рублей.

Это примерно 550 долларов. Вы знаете много родителей, способных оплатить такой тренировочный лагерь?

Я знаю батьків, які для своїх дітей витрачають в декілька разів більші кошти, на хокейні табори. І в Львові , батьків здатних оплатити подібні витрати є не одна сотня, але їх ніхто не залучає до хокею, і не «змушує» їх полюбити хокей. Та й вартість проведення в Калуші подібного майстер класа повинна бути дешевша, що є конкурентною перевагою. Якщо у Броварах подібний тренінг коштує 4500,00 грн., то в Калуші відсоткі на 25-30 повинно бути дешевші.
Подібні майстер класи є одним із елементів розвитку дитячого хокею, який в Україні не розвивається. Їх треба проводити міжнародними, конкуруючи по цінах з Росією і Білорусією , де подібних таборів проводиться десятки.

Добавлено (2 мин.) :

І ще маю зараз уже повне переконання, що немає в Україні жодної дитячої школи яка б могла давати справді добрий результат. ЖОДНОЇ. Як би це можливо образливо для когось не було. Але краще раніше це зрозуміти і щось змінювати.

Nazarini Це правда, результати команд в міжнародних матчах і кількість вихованих молодих хокеїстів це підтверджують. Щоб це змінити потрібна велика кількість дитячих команд і конкуренція між ними, тренерами , школами і т.д.
Это сообщение было отредактировано Юрій (18-05-2010 00:34 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
17-05-2010 23:26 GMT+2 - #74957 Цитировать выделение    

Юрій: Кожен повинен робити те, що вміє найкраще і робит це професійно.

Юрий, Вы наверно профессионально делайте детей!?


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
17-05-2010 23:32 GMT+2 - #74958 Цитировать выделение    

І вихід з цього бачу, повторюю 10000 раз, у створенні клубів професійних, або ймовірно в інвестиціях фінансових заокенських із відповідним супроводом методичним. Друге навіть напевно зараз ймовірніше через певні хороші звязки.

Nazarini Ви великий романтик. 20 років Україна сподівалась на допомогу діаспори, і де вона ? Багато українців приїхало сюди піднімати Україну ? Дитячий хокей за рік не будується. Навіть якщо в школі буде 1 млн. грн. за рік сильно не зростеш. Краще самим поступово розвивати дитячий хокей, ніж нічого немати і надіятись на манну небесну.
Мабуть у вашій школі мало дітей, тому й дорого виходять тренування, й хокей стає елітний. Збільшення кількості дітей в школі істотно зменшить такі витрати, та й магазинчику torwart_20 були б додаткові доходи.

Добавлено (5 мин.) :

Сьогодні отримав інформацію що нібити суто через структури мера Садового будується каток на 2 000 в районі Кульпарківської де після кризи є великі недобудовані торгові центри. Але думаю що хтось щось плутає, хоча не виключаю що й справді так. Два роки назад коли починали будівництва торгових центрів там мій же колега що працював на тому будівництві казав що там запланований каток подібний до Дафі та Термінала.

Nazarini Згідно вимог будівництва на кожному об«єкті є табличка, де написано що будується, хто замовник і хто підрядник. Можна під«їхати і все прочитати ,або взяти контакти й дізнатись.

Добавлено (3 мин.) :
До речі Nazarini, до Вас прийшов хокейний губернатор, колишній президент ХК «Беркут» :
Болельщики «Беркута» могут вздохнуть с облегчением: с нового года президентом киевского клуба стал председатель правления «Укргазбанка» Василий ГОРБАЛЬ, при поддержке которого киевляне дважды становились чемпионами Украины и ВЕХЛ.
Назначение Василия Михайловича на новую должность позволяет надеяться, что «Беркут» больше не будут беспокоить финансовые проблемы, а через некоторое время наконец-то сбудется давняя мечта руководства команды о возведении Ледового дворца.
http://www.mournhockey.com.ua/page-id-50.html
Під лежачий камінь вода не тече. Звертайтесь до нього з хокейними проблемами, зокрема й дитячого хокею, сподіваюсь , що допоможе. Україна в нас одна і для білих ,і для червоних.

Добавлено (2 мин.) :

Реня: Юрий, Вы наверно профессионально делайте детей!?

Реня Ви краще б сходили на хокейний матч ХК Донецьк — Сокіл-2001. Підтримали б земляків, та написали тут чудовий репортаж про матч. Оце був би Ваш внесок в розвиток дитячого хокею. А то Андрій Валер більше доби на 2 темах запитував рахунок цього матчу, а Ви де були ?
Это сообщение было отредактировано Юрій (17-05-2010 23:44 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
17-05-2010 23:44 GMT+2 - #74959 Цитировать выделение    

Юрій: Nazarini Це правда, результати команд в міжнародних матчах і кількість вихованих молодих хокеїстів це підтверджують. Щоб це змінити потрібна велика кількість дитячих команд і конкуренція між ними, тренерами , школами і т.д.

Згоден хіба частково. Росія прикалад наочний — шкіл багато, а толк в тому що беруть масою, просіюють сотні дітей і отримують одиниці зірок. Це уже минулий час. Визнають самі росіяни. Хоча нація хоч від цього здоровіша б мала бути, правда про Росію сучасно напевно важко сказати.

І ще — звідки візьмиться конкуренція між школами коли хокеїстам молодим грати немає де після закінчення???

Я бачу перспективу в рості тільки в паралельному розвитку професійних та дитячих команд. Інакше стимулів для росту та популяризації не буде.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
17-05-2010 23:50 GMT+2 - #74960 Цитировать выделение    

Nazarini: І ще — звідки візьмиться конкуренція між школами коли хокеїстам молодим грати немає де після закінчення???

Діти повинні грати між собою в Україні. Якщо команда 2000 року, то тільки через 8 років буде актуальне питання про професійну команду, а може й пізніше. А з кожним пропущеним для дитячого хокею роком кількість дітей, що могли б залучитиись до хокею і стати професійними хокеїстами зменшується.

Добавлено (1 мин.) :

Nazarini: Росія прикалад наочний — шкіл багато, а толк в тому що беруть масою, просіюють сотні дітей і отримують одиниці зірок.

А що є дитячі хокейні школи, де зірками стає половина випускників школи ? Нам би хоча б Білорусію догнати, а не те що б Росію в хокеї, зокрема й дитячому.

Добавлено (3 мин.) :

Юрій: Підтримали б земляків, та написали тут чудовий репортаж про матч.

Реня Учись, як потрібно працювати :
http://www.sokol.kiev.ua/forums-m-posts-q-984-n-last.html#bottom
Это сообщение было отредактировано Юрій (17-05-2010 23:56 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
17-05-2010 23:59 GMT+2 - #74961 Цитировать выделение    

Юрій: 20 років Україна сподівалась на допомогу діаспори, і де вона ? Багато українців приїхало сюди піднімати Україну ?

Давайте ще зробимо поправку яка держава і чи вона з радістю таку допомогу приймає, коли кожен чиновник думає що він матиме з того. Можливо не в діаспорі справа а в баранах які є в Україні.

Юрій: Nazarini Згідно вимог будівництва на кожному об«єкті є табличка, де написано що будується, хто замовник і хто підрядник. Можна під«їхати і все прочитати ,або взяти контакти й дізнатись.

Ну ясно що так. Буду мати час і бажання поїду і гляну. А ще як буду мати можливість і бажання то сам побудую палац спорту тисяч 15 у Львові.

Юрій: Болельщики «Беркута» могут вздохнуть с облегчением: с нового года президентом киевского клуба стал председатель правления «Укргазбанка» Василий ГОРБАЛЬ, при поддержке которого киевляне дважды становились чемпионами Украины и ВЕХЛ.

Для чого приходив в Беркут Горбаль памятаю добре. Бізнес бізнес бізнес. Щось змінилося досі в нього? Є сумніви. Бізнесмен при владі не змінюється. Але також думаю як будуть пропозиції для нього то звяжуться з ним у Львові.

Юрій: Ви краще б сходили на хокейний матч ХК Донецьк — Сокіл-2001. Підтримали б земляків, та написали тут чудовий репортаж про матч.

Ну от кожен робить те що цікавить. У Вас дитина 2001 року Вам і цікаво саме цей рік. Так що я чи Реня б мали усі дитячі змагання по хокею відвідувати?
Кожен робить те для справи те що вважає кориснішим, або те що може.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
18-05-2010 00:15 GMT+2 - #74963 Цитировать выделение    

Nazarini Хокей в Донецьку не так часто буває. А дивитись дитячі матчі по цікавості буває краще, ніж матчі Сокола. Коли є можливість, то з радістю їх дивлюсь.

Добавлено (2 мин.) :

Nazarini: Для чого приходив в Беркут Горбаль памятаю добре. Бізнес бізнес бізнес. Щось змінилося досі в нього? Є сумніви. Бізнесмен при владі не змінюється. Але також думаю як будуть пропозиції для нього то звяжуться з ним у Львові.

І що він заробив, перебуваючи на посаді президента ХК «Беркут» ? Здається тільки самі витрати ? Чому б батькам хокейної школи разом з тренерами не сходити до нього на прийом і поговорити про підтримку дитячого хокею ? Це повинно спрацювати найкраще .

Добавлено (12 мин.) :
Nazarini Хто очолює Львівський осередок ФХУ ? Це також секретна інформація ? Чому про нього немає інформації ні на вашому сайті, ні на сайті ФХУ ? Чи у Львові немає осередка ФХУ ?
Это сообщение было отредактировано Юрій (18-05-2010 00:30 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
18-05-2010 11:56 GMT+2 - #75001 Цитировать выделение    

Юрій: Реня Ви краще б сходили

Я лучше знаю, что мне делать.

Юрій: Реня Учись

И лучше знаю, чему учиться.
Юрій, подскажу Вам, еще должна быть возможность. Не только желание. Во всем...