хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

WeblogsSlonПХЛ. Сезон 2011/2012 частина 1

26-03-2012

Ось і закінчився сезон. Визнчені переможець та призери. І після закінчення фінальної гри в інформаційному просторі вакуум. Ще раз напишу — закінчився чемпіонат, а інформації мінімум. Лише вболівальники на форумі обмивають кісточки.
Головний висновок — чемпіонат відбувся й рівень команд був надзвичайно високий, як для України. Але таке враженя, що народжене диття — збило з пантелику батьків, вони не очікували і їм подбається результат але ж необхідно дивитися вперед. Необхідно вибудувати менеджмент, стратегію розвитку і робити це публічно з залученням засобів масової інформації, найняти менеджера який вибудує склет. Оскільки, нинішньому керівництву просто не вистачає знань для подальшого розвитку. Не хочеться щоб надалі вибудувалася структура звична для України — я перший сюди прийшов, я тут папа і буде по моєму, всі в сад.
Сокіл. Згадуючи початок сезону і прогнози, виступив надзвичайно вдало. Годинюк, вперше керував клубною командою цілий сезон — це важка дистанція і досвід набутий допоможе йому в подальшому. Склад віковий, витиснув із себе що міг. Щоб там не казали але і молодь трохи пограла, про неї почали говорити і все в їх руках, майстрами не народжуються ними стають.
Проте є величезний мінус. Це просто неймовірно, мати, вірніше не мати офіційного сайту, який відповідає рівню команди. Те що зараз є це ... не має слів. Це ж не дорого коштує, навіть в дитячих командах, любительських, є сайти хорошого рівня.
Що чекає команду в наступному сезоні? Дивлячись чи цікаво буде Таруті вкладати кошти. Щось думати на майбутнє не можливо, сумно...
Донбас. Стабільне фінансове положення, було передумовою виданих авансів, які команда виправдала. Плинність кадрів на початку сезону призводила до нестабільних результатів. Надалі Микульчик та Андрющенко стабілізували склад і почали давати результат, показувати гру. Команда мобільна, витривала, швидка — довела, що наразі є найсильнішою в ПХЛ. Сайт команди працює, робота з вболівальниками ведеться, дитяча школа працює, відкрита Академія, керує нею шведський спеціаліст високого рівня. Вектор правильний. Поки на горизонті Донбасу безхмарне небо.
Компаньйон. На початку сезону нестабільна команда, ще не перелаштувалася з напівлюбительських рейок. Прихід Сеуканда, надав команді структурованості, впевненості, почалося будівництво. Запрошені яскраві легіонери, які надали грі цікавості. Команда вміє дати бій, що довела в плей-оф. Сайту не має, коментарів відповідно також. Майбутнє туманне, хоча повідомлялося, що з деякими легіонерами підписані контракти на наступний сезон.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Кривомаз,Шаритов,Хамутов,Завьялов,О.Благой побещали Сеуканду явиться на собрание 1 июля.
гы... я тебя еще больше зауважал)
Не соглашусь только с одной позицией по Донбассу... Ну то такое.