хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Форуми 1. ХоккейУкраинский хоккейХК«Олімпія» м.Калуш

 



Версия для печати
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
17-03-2010 12:08 GMT+2 - #69377 Цитировать выделение    

ХК«Олімпія»


Добавлено (8 ч. 28 мин.) :

Это сообщение было отредактировано Gan (27-05-2010 05:16 GMT+2)


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Заболотів
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
20-03-2010 23:50 GMT+2 - #69957 Цитировать выделение    

І?


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
22-03-2010 10:18 GMT+2 - #70252 Цитировать выделение    

Чемпіонат Західно-Української аматорської ліги
СЕЗОН 2009/2010
1 місце ХК«Експрес» м.Львів
2 місце ХК«Олімпія» м.Калуш
3 місце ХК«Луцьк» м.Луцьк


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
30-03-2010 01:15 GMT+2 - #71976 Цитировать выделение    

28.03.10 числа розпочався дитячий чемпіонат з хокею на призи мера калуша І.Насалика!

29.03.10 Дніпропитровськ-Віниця 11-6


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
kozak zp.ua
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Запорожье
30-03-2010 06:46 GMT+2 - #71981 Цитировать выделение    

Gan А какого возраста дети играют???Сколько команд???


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
27-05-2010 05:20 GMT+2 - #75650 Цитировать выделение    

Я. Дорош: «Ми йдемо у правильному напрямку»

15 квітня калуському радіо «ШАНС» 104 FM в прямому ефірі дав інтерв’ю голова обласного Івано-Франківського осередку Федерації хокею, президент та капітан ХК «Олімпії» Ярослав Ярославович Дорош.

Дорош розповів слухачам радіо про те, як створилась команда, і як почався розвиток калуського хокею.

- Відбувалося це важко, з великим трудом, натхненням . – Розповідає капітан ХК «Олімпії», — Ніхто в це не вірив, бували люди, які насміхалися. Але нічого, мрії збуваються і прогресують, самі бачите який зараз результат — у нас є доросла команда, багато дітей почали займатися хокеєм .

Ми працюємо і йдемо у правильному напрямку. Буває важко і легко, але все одно ми йдемо до мети, щоб ми представляли рівень хокею нашої держави.

- Як відомо льодовий палац в м. Калуш відкрито не так давно. Де займалися і як виходили з положення коли не працював палац?

- Займалися на старому катку по вул. Рубчака. На початку сезону на Рубчака замерзало озеро , ми робили освітлення , де й працювали з дітьми і дорослими. Бувало, що возили дітей до Івано-Франківська на тренування, до Львова на штучну ковзанку. Було по різному і свого ми добилися, добилися льодового палацу, в чому нам допоміг мер Калуша Насалик І.С.

- Недавно в Калуші відбувся дитячий турнір з хокею. Розкажіть будь-ласка про цей турнір.

- Ми порадилися з керівництвом міської ради молоді та спорту, що потрібно провести такий турнір для популяризації хокею, щоб більше людей знали про розвиток хокею в м. Калуші, і що тут ведуться роботи.

Ми повідомили ФХУ, надіслали листи запрошення іншим командам України. Багато команд не змогли приїхати через фінансове положення. Але все рівно до нас приїхали команди з Дніпропетровська «Яструби», з Вінниці «Молнія» і ми укомплектували дві команди, взявши пару хлопчаків з Івано-Франківська.

Турнір відбувся із чотирьох команд. Калуська «Олімпія-1» заняла перше місце, правда у тяжкій боротьбі. Фінал був з трьох матчів до двох перемог. В першому 7:1 перемогли, в другому матчі зіграли 3:3, далі 8:4 програли. Зіграли два ОТ 0:0 і лише по булідах 3:1 здобули перемогу над «Яструбами».

Тренера задоволені, їм дуже сподобалося в нашому місті. Гадаю, що вони ще не раз до нас приїдуть, і планують провести літом мастер-клас в м. Калуш.

- Як відомо ХК «Олімпія» нещодавно зайняла почесне друге місце в Західно-Українській хокейній лізі. Розкажіть, як відбувалися ігри «Олімпії» у турнірі?

- Так, закінчився турнір в Західно-Українській хокейній лізі, ми зайняли почесне друге місце, і в Чемпіонаті України дивізіону «С» теж зайняли друге місце. Я вважаю, що на цей сезон це дуже гарний результат. Люди мали куди прийти подивитись, по вболівати, потішитись, підтримати нас.

На початку сезону сталось так, що на льодовому палаці не було світло. Належним чином ми не були підготовлені до сезону і у Львові ми програли «Експресу» 6:1. Пізніше льодовий палац запрацював і команда виправила становище, набравши оборотів. Довший час були на першому місці. Одну гру провели розслаблено – це з «Явором» у Новояворовську, яку програли 2:1 (вдома була перемога 8:0).

Якби зайняли перше місце нам потрібно було б їхати на ігри плей-офф у Донецьк, Київ, а Ви самі розумієте, що це великі кошти в порядку 50000 гривень, а їх у нас нема.

- Як саме відбувається тренування хокеїстів, яке навантаження, яка послідовність тренувань?

- Тренування відбувається в серйозному режимі, нема нікому поблажок, і перш за все дисципліна. Хлопці бігають крос, в парку займаються, потім виходять на лід. Тренування відбувається п’ять разів на тиждень, а на шостий день — спаринг матч. Ми запрошуємо інші команди для спарингу, щоб бачити де не допрацювали, що правильно робимо, а що не правильно. Але хто би що не говорив, ми йдемо а правильному напрямку і ми достигнемо великої цілі в хокею.Розкажіть, яку ви бачите команду в перспективі? Що планується зробити? Де планується напрацювати?

- Плануємо зробити команду сильну, приблизно команду майстрів. З вчорашнього дня ми зібрали представників нашого хокею, порозмовляли і почалась довга і плідна підготовка до наступного сезону. Є багато недоліків, є багато плюсів. Роботи є багато, але я думаю, що ми все виконаємо і належно підійдемо до наступного сезону.

Також в інтерв’ю Ярослав Дорош звернувся до підприємців, щоб ті звернули увагу на хокей і в свою чергу хоч трішки помогли фінансуванням на спортивну форму, обладунки, харчування, автотранспорт для поїздок на виї’здні маті, турніри. Адже хокей допоміг багатьом хлопчакам вести здоровий образ життя і як ми всі знаємо, що «в хокей грають справжні чоловіки». Отож допоможемо нашим дітям стати справжніми чоловіками.

інтерв’ю можна послухати тут http://vkontakte.ru/audio.php?gid=7405027

Добавлено (2 мин.) :
Чи запрацює льодовий палац? > > >

На сесії Калуської міської ради депутат Василь Питлик (фракція «Наша Україна», група «За Калуш») озвучив звернення обласної федерації хокею з приводу критичної ситуації з подальшим функціонуванням льодового палацу. Нагадаємо, що 3 травня цей об’єкт було відключено від енергопостачання. Дітей, які тут займалися спортом, фактично викинули на вулицю. Федерація звернулася до міської влади з проханням втрутитися у ситуацію і посприяти тому, щоб льодовий палац працював. Льодовий палац не має заборгованості за спожиту електроенергію. Формальною причиною припинення електропостачання стало те, що система енергозабезпечення палацу не відповідає попереднім технічним умовам. За словами міського голови Ігоря Насалика, статус палацу досі залишається невизначеним. І місто, і область зверталися до уряду з тим, щоб палац передали в управління місцевій владі, однак жодних рішень прийнято так і не було. Також міський голова повідомив, що облдержадміністрація свого часу обіцяла щомісяця виділяти на функціонування льодового палацу у Калуші по 20 тис. гривень (третина потреби, решту у рівних частинах мало забезпечувати місто і заробляти сам палац), однак досі жодної копійки не виділено. Незважаючи на це, підкреслив Ігор Насалик, місто знайшло фінансові механізми і забезпечило стабільне функціонування льодового палацу.Для того, щоб виконати усі технічні умови (їх запланувала дирекція спортивних споруд, яка займалася будівництвом палацу), потрібно вкласти 7 млн. гривень. Виділити такі кошти з міського бюджету — нереально. Цього робити і не потрібно, оскільки палац може нормально функціонувати на існуючих енергетичних потужностях. Ігор Насалик повідомив, що міська влада вже звернулася у ВАТ «Прикарпаттяобленерго» з проханням переглянути попередні технічні умови. Якщо енергетики пристануть на цю пропозицію, палац функціонуватиме, якщо ні — шансів на відновлення роботи цього спортивного об’єкта у найближчому майбутньому немає

Это сообщение было отредактировано Gan (27-05-2010 05:25 GMT+2)


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
27-05-2010 15:42 GMT+2 - #75689 Цитировать выделение    

Якщо Олімпія приблизно до рівня майстрів йде то напевно в ЧУ треба йти. Усі б були раді за Калуш.


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
28-05-2010 02:20 GMT+2 - #75722 Цитировать выделение    

Я думаю що в сезоні 2010-2011 «Олімпія» покаже себе на високому рівні,як старша команда так і молодша.
        ХК«Олімпія»(2) ДЮСШ         


Добавлено (14 мин.) :
З 28 березня у Калуші проходив всеукраїнський турнір юнацьких хокейних команд (гравці 1996-98 р. н.). Заявки на участь у цих змаганнях подали чотири команди: два юнацькі склади виставила калуська «Олімпія», приїхали також юні хокеїсти з Вінниці і Дніпропетровська.

Під час турніру, який тривав шість днів, кожна команда провела зустрічі з трьома суперниками. Команди, які посіли перше і друге місця у турнірній таблиці, змагалися за перемогу. За регламентом вони мали провести три зустрічі до двох перемог.

У фінальних іграх зустрілися «Олімпія» з Калуша і «Яструби» з Дніпропетровська. Боротьба була запеклою, команди боролися за загальну перемогу до останньої хвилини. Так, перша гра фінальної серії завершилася перемогою юних калуських хокеїстів з рахунком 7:1, у другій було зафіксовано нічию з рахунком 3:3, третю гру виграли гості з рахунком 8:4. Відтак довелося грати два додаткові тайми, які також не виявили переможця (підсумок овертаймів 0:0). І лише у серії булітів калуська «Олімпія» змогла довести свою перевагу над суперником, забивши три і пропустивши одну шайбу. В результаті юні калуські хокеїсти стали кращою командою турніру. Діти отримали кубки і грамоти. Відзначили і кращих гравців змагань. Роман Волосянко став кращим воротарем, його брат Іван — кращим захисником (обоє виступали за команду «Олімпія»). Ярослав Виноградов з Дніпропетровська з результатом 18 забитих шайб став кращим нападником змагань.

Як повідомив голова обласної федерації хокею та Калуського спортивного клубу «Олімпія» Ярослав Дорош, гості відзначили високий рівень підготовки та проведення змагань у Калуші. Зокрема, тренер вінницького клубу Віталій Чигар (свого часу він працював у Калуші) висловив задоволення умовами і гостинністю калушан. Також Ярослав Дорош повідомив, що влітку у нашому місті відбудеться майстер-клас з хокею. Для популяризації цього виду спорту до нас приїдуть тренери і юні гравці з усієї України. Також у планах подальший розвиток калуської школи хокею. Зокрема, є намір запросити тренерів і спеціалістів для підвищення класу гравців. «Калуська школа хокею відкрита для усіх дітей, які хочуть займатися спортом. Наші юні хокеїсти показують високий рівень гри і хороші спортивні результати, тому розраховуємо, що це спонукатиме дітей приходити і записуватися у калуську школу хокею. Наша мета — популяризація хокею і залучення до цієї гри
якомога більшої кількості дітей», — сказав Ярослав Дорош.



NazariniЩось чув про це може є фото? Відбувся товариський матч між
ХК«Олімпія»(2)(ДЮСШ) — ХК«Локомотив»(ДЮСШ)
Рахунок 10-5

Это сообщение было отредактировано Gan (28-05-2010 02:41 GMT+2)


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
28-05-2010 02:53 GMT+2 - #75725 Цитировать выделение    

Чув але фото немаю.


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
28-05-2010 03:09 GMT+2 - #75726 Цитировать выделение    

Nazarini А може маєш фото з 2006/2007,2007/2008 ЧЗУАХЛ. мене цікавить імено фото з ХК«Олімпія»


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
28-05-2010 09:31 GMT+2 - #75732 Цитировать выделение    

kozak zp.ua: На сесії Калуської міської ради депутат Василь Питлик (фракція «Наша Україна», група «За Калуш») озвучив звернення обласної федерації хокею з приводу критичної ситуації з подальшим функціонуванням льодового палацу. Нагадаємо, що 3 травня цей об’єкт було відключено від енергопостачання.

Gan :
ВАТ «Прикарпаттяобленерго» жуліки ще ті. Кляті монополісти. Самі не хочуть розвивати електричні мережі, хочуть державних коштів відхопити. За копійки приватизували майно і отримують прибутки, про розвиток не думаючи. У місцевої влади є важелі впливу на них :
Райради поп’ють кров з обленерго?
http://www.epravda.com.ua/publications/2009/10/15/211518/


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
28-05-2010 17:19 GMT+2 - #75771 Цитировать выделение    

Gan

Дещо є — дай координати — кину на пошту.


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
29-05-2010 11:39 GMT+2 - #75782 Цитировать выделение    

HCOK@yandex.ru кідай сюда буду дуже вдячний


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
29-05-2010 18:20 GMT+2 - #75789 Цитировать выделение    

Gan — відправив


 
Gan
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Калуш
10-08-2010 15:03 GMT+2 - #77984 Цитировать выделение    

Ярослав Дорош: «З такою базою калуська «Олімпія» могла б бути в трійці чемпіонату Украйни
Але відсутність нормального фінансування не дозволить команді навіть заявитися на участь у цих змаганнях

Останніми вихідними у калуському льодовому палаці ім. С. Бандери проходив традиційний щорічний турнір пам’яті Сергія Куча, хокеїста з Нового Роздолу, який трагічно загинув. У змаганнях взяли участь шість команд: з Івано-Франківська, Калуша, Снятина, Дрогобича, Нового Роздолу і Нетішина (Хмельницька область). Першу зустріч «Олімпія» провела у суботу, її суперником була команда з обласного центру. Калуські хокеїсти отримали переконливу перемогу з рахунком 10:5. У неділю вранці «Олімпія» вийшла на гру проти команди зі Снятина. Перемога в цій зустрічі з рахунком 5:2 забезпечила вихід команди до фіналу турніру. Він відбувся того ж дня, буквально за годину після першого матчу. Суперником калушан у фіналі була «Ватра» з Нового Роздолу. У цій грі «Олімпія» ще раз довела свій високий клас і тріумфувала з рахунком 6:3.

Результати турніру голова обласної федерації хокею та калуського спортивного клубу «Олімпія» Ярослав Дорош прокоментував так:

— Після переконливої гри калуських хокеїстів стає зрозуміло, наскільки важливо, щоб стабільно функціонував льодовий палац, яке значення має можливість тренуватися щодня по два рази на день і фізична підготовка. Якщо є база, є фахові тренери і команда, тоді можна ставити серйозні завдання і досягати результату. З такою базою і за умови нормального фінансування хокейної команди калуська «Олімпія» могла б поборотися за першу трійку у чемпіонаті України.

— У Калуші є база і перспективна команда. Як вирішується питання стабільного фінансування?

— Чемпіонат України стартує 2 жовтня. Ми отримали запрошення взяти у ньому участь, заявку можна подати до 15 серпня. Але поки що питання участі «Олімпії» у цих найпрестижніших в Україні хокейних змаганнях під питанням. Команда потребує фінансової підтримки. Так, нещодавно ми звернулися з листом до міського голови Ігоря Насалика з проханням допомогти і фінансово підтримати «Олімпію». Якщо команда потрібна місту, а я переконаний, що це так, оскільки успішні виступи «Олімпії» у змаганнях не лише популяризують Калуш, але й дають серйозний стимул для дітей і молоді приходити у льодовий палац і займатися спортом, то міська влада має надати «Олімпії» допомогу.

— Скільки конкретно коштів потрібно команді для того, щоб заявитися на участь у чемпіонаті України?

— Кошторис необхідних видатків становить 250 тис. грн. Із них 136 тис. грн. — для оновлення інвентарю, зокрема придбання нових ковзанів, ключок, щитків, рукавиць, шайб тощо. Нам необхідно оновити третину інвентарю. Решта коштів потрібна на організацію поїздок і харчування під час виїзних матчів. «Олімпія» не просить коштів на виплату преміальних гравцям, на їхнє лікування у випадку травм, які у хокеї не рідкість, тощо, а лише на необхідний для участі у чемпіонаті України мінімум. До речі, 8 липня клуб звернувся до начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури і спорту Михайла Клима з проханням підготувати і винести питання щодо фінансування команди «Олімпія» з міського бюджету на найближчу сесію міськради.

— Сума, яку ви просите, є для міста досить великою, її виділення вимагає серйозної аргументації і контролю за використанням коштів.

— Команда вже довела, що можна зробити без фінансування, виключно за ідею. Але прогресувати і рухатися далі за таких умов неможливо. Якщо у Калуші збудували льодовий палац, то у місті повинен розвиватися хокей, міська влада має бути зацікавлена у цьому. Інакше, для чого він збудований?

Без фінансування команда не зможе виступати у змаганнях, а значить перестане існувати. Буде перекреслено усю багаторічну плідну роботу. Крім того, розвиток хокею у місті має важливу соціальну складову. Так, ми купуємо дороге медичне обладнання і кошти на це знаходяться. То чому владі не поборотися за здоров’я, виділивши фінансування для того, щоб у місті було більше здорових дітей, які не вештатимуться вулицями. До речі, діти які займаються у секції хокею, забули про застудні захворювання (про це не раз говорили їхні батьки). Великий хокей у місті потрібен. Потрібен спортсменам, дітям, які хочуть займатися спортом і повинні бачити перспективу, уболівальникам.

Щодо контролю за використанням коштів, то міська рада може покласти цю функцію на будь-кого. Ми готові відповідати за кожну копійку. До речі, на тему фінансування «Олімпії» я розмовляв з міським головою. Ігор Насалик попередньо пообіцяв виділити нам до кінця року 120 тис. грн. Але цього явно замало. Тому хочемо ще спробувати звернутися до голови ОДА Михайла Вишиванюка. Якщо він не посприяє, наша команда у чемпіонаті України, скоріш за все, участі брати не буде. Може у когось є плани привезти гравців, тренерів з Києва? Хай зроблять краще і подивляться, у які суми це буде виливатися.

Добавлено (1 мин.) :
У Калуші до 14 серпня 2010 будуть тренувальні збори для юнаків зі Львова і Запоріжжя.
А з 20.08.2010-го для юнацької збірної України з хокею.

Это сообщение было отредактировано Gan (10-08-2010 15:04 GMT+2)


вперед Олімпія ми з тобою
порадуй нас своєю грою!
 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-08-2010 15:14 GMT+2 - #77985 Цитировать выделение    

Gan: У Калуші до 14 серпня 2010 будуть тренувальні збори для юнаків зі Львова і Запоріжжя.
А з 20.08.2010-го для юнацької збірної України з хокею.

Оце вже молодці !!!

Добавлено (2 мин.) :

Gan: — Кошторис необхідних видатків становить 250 тис. грн. Із них 136 тис. грн. — для оновлення інвентарю, зокрема придбання нових ковзанів, ключок, щитків, рукавиць, шайб тощо.

Це реальні цифри, а Nazarini тут розказував про мільйони. До приватних спонсорів чому не звертаєтесь ? З миру по нитці — і є команда. На формі багато місця, де може бути реклама спонсорів.
Это сообщение было отредактировано Юрій (10-08-2010 15:18 GMT+2)


http://hc-bbars.com.ua
 
Nazarini
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Львів
10-08-2010 16:06 GMT+2 - #77988 Цитировать выделение    

Юрій: Gan: — Кошторис необхідних видатків становить 250 тис. грн. Із них 136 тис. грн. — для оновлення інвентарю, зокрема придбання нових ковзанів, ключок, щитків, рукавиць, шайб тощо.
Це реальні цифри, а Nazarini тут розказував про мільйони. До приватних спонсорів чому не звертаєтесь ? З миру по нитці — і є команда. На формі багато місця, де може бути реклама спонсорів.


Це нереальні цифри навіть для напівпрофесійного клубу на цілий сезон. Мова йде про участь в ЗУХЛ і можливо в нижчому дивізіоні ЧУ. До 15 серпня мають бути надіслані гарантії участі в ЗУХЛ.
Про суми для клубу в дивізіон А я назвав — орієтуйтеся на них. Чи повторити ще раз?


 
Киевлянин
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Киев
10-08-2010 17:05 GMT+2 - #77989 Цитировать выделение    

Клюшка стоит $100. Их нужно хотя-бы 120 штук на сезон (из рассчета 4 клюшки на 30 игроков). Это уже 100 тыс. гривен. Игровые коньки пусть $300. Еще тысяч 70 гривен. Добавьте шлемы по $100 и, как результат, еще тысяч 20. И это если по скромному считать.

Уже под 200 тысяч гривен вышло. А это без щитков, перчаток, шайб, защиты и вратарской формы. Но это если говорить о покупке инвентаря (подчеркиваю, далеко не самого дорогого, а может даже и дешевого) на всю команду (28-30 человек).

Я к тому, что в 136 тыс. вложиться очеееень тяжело. Да и аренда льда (не знаю цены в Калуше) будет стоить на сезон тысяч 150 не меньше. В Авангарде для школы вроде бы была тысяча гривен/час. Но утверждать не буду.


 
Юрій
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Бровари
10-08-2010 19:14 GMT+2 - #77993 Цитировать выделение    

Киевлянин Вони ж не весь інвентар закупляють, а частину. Собівартість льоду в Калуші по електроенергії при максимальному навантаженні — 1 тис.грн за добу. Далі робіть висновки.


http://hc-bbars.com.ua
 
Реня
 

 
Статус онлайн-присутствия
 
Донецк
16-08-2010 00:16 GMT+2 - #78201 Цитировать выделение    

Юрій: Це реальні цифри

Что это за профессиональный чемпионат получится за 250000?