хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаСисюк відповість за все

22-01-2008 11:29 Илья

Наказом Президента ФХУ Анатолія Івановича Брезвіна «Про організаційну структуру національної збірної команди України 2007-2008 року» перерозподілено обов’язки між віце-президентами ФХУ.
Згідно із наказом, тренерсько-адміністративний персонал національної збірної підпорядковано Сисюку Вадиму Миколайовичу.

За сухою цитатою з наказу стоїть знакова подія. Вперше на чолі всієї структури національної збірної з’явилася людина, яка безпосередньо відповідатиме за весь комплекс заходів, спрямованих на підготовку першої команди країни до головного старту сезону – чемпіонату світу у першому дивізіоні, що пройде у японському Саппоро з 13-го по 19-е квітня. Багато у чому попередні невдачі «синьо-жовтих» пов’язані саме з відсутністю єдиної відповідальної посадової особи, яка б володіла повною інформацією і здійснювала ефективну координацію зусиль всього тренерсько-адміністративного персоналу національної збірної. Першим успіхом Вадима Миколайовича Сисюка у новій ролі стала чудова організація виступу національної збірної команди на першому для неї у цьому сезоні етапі «Єврохокейчеленджу» в Угорщині. Як відомо, українці на цьому турнірі посіли перше місце.

Джерело: ФХУ

Илья

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Да мы его и не знаем?! Кто это? Даже фамилию случайно вставил в книгу про Парамона Честное слово. Может и нормальный чел — но где его действия?!
дебилы, нормальный чел пришел рулить а вы как телки на лавочке. Стыдно за Вас.
«Я понял почему они провели фотосессию с лошадью! Это... это был... Сталин!» )))))))))))) Генка, этот твой коммент нужно в рубрику «юмор про хоккей», адназначна!
Я тоже исправил. Блин, даже и в мыслях не было проверять даты указанные ФХУ.
Так я про это же — Чонкин отдыхает! «Вперше на чолі всієї структури національної збірної з’явилася людина, яка безпосередньо відповідатиме за весь комплекс заходів чемпіонату світу у першому дивізіоні, що пройде у японському Саппоро з 10-го по 14-е квітня». Это полный аут! Мы тут фаны, которые хотят в Японию, по минутам уже расписываем график пребывания, а люди отвечающие за сборную путают числа, дни... Я понял почему они провели фотосессию с лошадью! Это... это был... Сталин!
Все эти новости на фху.ком.уа так по-дилетантски написаны, с такими ошибками и русско-украйонскими «шедеврами» — и смешно и больно , не знаешь что больше. А сам товарищ на фотке так на Цушко похож (в молодости))))

Вперше на чолі всієї структури національної збірної з’явилася людина, яка безпосередньо відповідатиме за весь комплекс заходів, спрямованих на підготовку першої команди країни до головного старту сезону – чемпіонату світу у першому дивізіоні, що пройде у японському Саппоро з 10-го по 14-е квітня.

.у-у-ука! Лохов в отстой!!!За путевку в Высший Дивизион украинцы будут сражатся 13-19 апреля 2008 года!!! То есть получается, что Сысюк ответственность на решающие игры с Японией и Венгрией не несет?!!! Лохи уйдите сами!!!
КОКЕЙНЕ ПСИХО, на це я і натякаю! Тільки не треба його прізвище перекручувати!
Ілля а хто раніше був «фадєйкін» !?
Уже и не знаешь как реагировать Вроде новость положительная, но фраза

Вперше на чолі всієї структури національної збірної з’явилася людина, яка безпосередньо відповідатиме за весь комплекс заходів...

заставляет задуматься. А разве раньше такого человека не было? Поправьте меня если я не прав!