хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніПавленко знову обіцяє світле майбутнє

28-10-2008 13:38 Илья

image
28 жовтня у Києві відбулось перше засідання Організаційного комітету з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею з шайбою.
Голова Оргкомітету, Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко повідомив, що сьогодні, за два роки до 100-річного ювілею вітчизняного хокею цей вид спорту в Україні отримує нового розвитку.
«В Україні діє державна програма «Хокей України», в рамках якої в цьому році у Донецьку вже збудовано льодовий палац і до кінця року з’являться ще три в Харкові, Херсоні та Калуші Івано-Франківської області, – зазначив Міністр, – завершено роботи по підготовці, погодженню проектів, виділенню землі для будівництва ще 12 льодових палаців, які ми плануємо ввести в експлуатацію до кінця 2009 року».
Юрій Павленко відзначив, що також досить активно останні роки приватний бізнес долучається до зведення льодових катків і фахівцям Міністерства та Федерації хокею України все частіше вдається переконувати інвесторів зводити катки спортивних розмірів, що дозволяє потім використовувати ці об’єкти для підготовки спортсменів. Завдяки цим та іншим крокам інтерес до хокею серед українців відновлюється, нові діти приходять до секцій, дитячо-юнацьких шкіл та клубів.
Міністр висловив сподівання, що при збереженні сьогоднішньої динаміки розвитку хокею, Україна зможе претендувати на право проведення чемпіонату світу з хокею у 2014 році.
«Хоча звичайно, найбільша наша мрія, щоб українська національна збірна повернулась до еліти світового хокею, а також брала б участь у Олімпійських іграх», – наголосив Юрій Павленко.
Присутній на засіданні Генеральний секретар Міжнародної федерації хокею Хорст Ліхтнер, який був членом Оргкомітету по організації святкування 100-річного ювілею хокею у світі запропонував декілька слушних ідей до плану проведення.
Водночас пан Ліхтнер наголосив, що Україна має ефективно використати появу нових льодових палаців для розвитку дитячо-юнацького спорту, оскільки саме він формує базис, основу розвитку виду спорту.
Президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін поінформував присутніх, що існує повна підтримка і розуміння необхідності розвитку дитячо-юнацького спорту, зокрема хокею з боку всіх політичних сил, тому є впевненість в тому, що хокей отримуватиме належну підтримку від держави й надалі.
Віце-президент Федерації хокею України, секретар Оргкомітету Євгеній Імас додав, що Федерацією розпочато створення «бібліотечки хокею». Вже видано 4 з 10 запланованих книг. Це книга для юних хокеїстів, книга для кваліфікованих гравців, підручник для хокейних воротарів та збірник нормативно-правових актів галузі. Зазначені книги будуть безкоштовно розповсюджуватись по навчальним закладам, серед тренерів, фахівців.
«Федерація ставить завдання підвищити методологічні підходи з підготовки хокеїстів, забезпечити фаховість роботи спеціалістів», – підкреслив Євгеній Імас.
Учасники засідання висловили впевненість в тому, що у 2010 році Україна святкуватиме 100-річчя хокею вже у статусі потужної хокейної держави.
Також під час засідання вперше було представлено широкому загалу хокейний Кубок, який за результатами сезону 2008/2009 отримає найсильніша команда вищого дивізіону чемпіонату України.

Джерело: Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту

Мінсім'ямолодьспорт

Ось що хочу сказати з цього приводу...


у Донецьку вже збудовано льодовий палац —по моим данным,там даже не 500,а целых 400 мест.ПАЛАЦ!
Блин, ну и клоуны! Я бы до такого не додумался Тяжелое похмелье после вчерашнего смеха.

Школи міста одержали спортивну футбольну форму.

Веский аргумент, чтобы принять ЧМ по хоккею.

у межах Житомира побудувати Льодовий палац. Його думають розмістити на земельній ділянці в 3,5 га при в’їзді до міста з боку Києва у районі аеропорту.

Как можно лепить такого «горбатого»? Ведь для постройки катка для ЧМ на 10 тысяч надо 14-15 Га земли! Ужас — одни ЛОХИ!
Доведем все до абсурда!

Житомир.info:

«Житомир може прийняти чемпіонат світу з хокею» — Віра Шелудченко

Україна буде претендувати на право проведення чемпіонату світу з хокею у 2014 році. Про це сказав міністр у справах сім’ї, молоді та спорту Юрій Павленко під час засідання Організаційного комітету з підготовки до відзначення 100-річчя українського хокею із шайбою.
Житомирський міський голова Віра Шелудченко також підтримує ініціативу міністра на право приймати у нашій країні чемпіонат світу з хокею.
— Ми вже значно покращили стан справ у спорті та фізичному оздоровленні житомирян, зокрема молоді. Нині багато зроблено для цього: відновлено басейн у школі №5, підлітки мають змогу грати у футбол на сучасних майданчиках із штучним покриттям. Школи міста одержали спортивну футбольну форму. Нещодавно в експлуатацію введено фізично-оздоровчий комплекс на Польовій та багато іншого, — перераховує досягнення влади Віра Шелудченко.
За словами міського голови, у Житомирі вже діють дві ковзанки. Одна з них (розміром 44 на 23 метри) зроблена за всіма стандартами із потужними системами клімат-контролю. Наразі підліткам запропонували безкоштовно грати у хокейній команді.
Також найближчим часом у рамках Програми підтримки та розвитку хокею планується у межах Житомира побудувати Льодовий палац. Його думають розмістити на земельній ділянці в 3,5 га при в’їзді до міста з боку Києва у районі аеропорту.

генка, да уж, с нашими звездунами только шайбаловы скоро и останутся
FAUST18 только книга будет называтся «Об искустве шайбалова». Почитай — Вы пропустили, что уже вратарь у нас называется «шайболов» Катюха +100!
А, точно. Тому всі навколо нього сумні — розуміють, що гроші на катки до 2009 року на третє крісло підуть
FAUST18 +100!
Катюха «Міністер України у справах сім'ї, молоді та спорту». Как не крути — три кресла положено Не смотри на фото — тебе нельзя: спать плохо будешь!
Хех...я уже представил себе книгу «О вратарском искустве» Автор: Ю. Павленко, редактор Е. Имас.
плАчу....
Хлопці, він міністр спорту та молоді, на 2 галузі — 2 крісла!
а каждое крэсло — объясняю 1- «заслужений діяч физичної культури і спорту», 2 — «заслужений діяч культури і мистецтв», а то что вместо стола будет — Герой України за ЧМ-2014
уже)))))я))))умэр))))) и вместо стола — тоже КРЭСЛО
Умераююююю..... А к ЧМ-2014 по хоккею в Киеве — третье кресло еще приделают!
ну ни хрена себе, генка. ТОЧНО! Ему и подлокотники наверное с крэсел убрали) Он тебя седня запомнил, это точно
И вообще, идея здесь уже давно витает, но повторю: это тема «юмор в хоккее», адназначна. Может подраздел сделать ... «Заметка про вашего мальчика», например
Точно на двух!!! Специально к Евро-2012 и Хоккейнеой программе сделали — кушать много надо будет, однако: попа может не поместится
На фото — Павлик чтоли на двух креслах сидит? Во дает!!!
Балакали — балакали сіли і заплакали !
Ну теперь, родной Павлик, или получишь НАДОЛГО титул «Заслуженный ЗВИЗДУН Украины» с вручением ордена Хлестакова и медали барона Мюнгхаузена барона І степени, или ЧЕТКО ответишь на следующие вопросы:
1) По поводу введения в действие катков в Калуше, Херсоне и Ивано-Франковске — когда ТОЧНАЯ дата их сдачи. До Нового года осталось чуть более 2 месяцев — уже порабы определиться;
2) По поводу 12 катков — во-первых, ОГЛАСИТЕ ВЕСЬ СПИСОК, ПОЖАЛУЙСТА, выделеных участков с адресами (и, желательно с фотками). ТРЕБУЕМ ВСЕ 12. ВО-вторых, ДОГОВОРА ПОДРЯДА ИЛИ КАКИЕ-ЛИБО ЕЩЕ НА СТРОИТЛЬСТВО ЭТИХ КАТКОВ С ЧЕТКИМ УКАЗАНИЕМ ДАТЫ НАЧАЛА И ОКОНЧАНИЯ СТРОИТЕЛЬСТВА. ТАКЖЕ ТРЕБУЕМ УКАЗАТЬ ПОДРЯДЧИКА, ЧТОБ МОЖНО БЫЛО УДОСТОВЕРИТСЯ У НЕГО НАСЧЕТ ПРАВДИВОСТИ ИНФОРМАЦИИ.
Будем учитывать, что с нынешним кризисом стройка будет затруднена в связи с удорожанием и ограничением кредитования, а также неопределенностью бюджета на следующий год.
Генка, я не юродствую, хорошо перч ишь
Тимур смех-смехом, а «Приключения...» возможно первая книга про хоккей в независимой Украине
ХОККЕЙ — С ШАЙБОЙ — ЧЕМПИОНАТ МИРА
18:50 Украина может подать заявку на ЧМ-2014

Министр спорта Украины Юрий Павленко хочет, чтобы его страна приняла чемпионата мира-2014. По мнению министра, бывшая союзная республика, которая не имеет собственного регулярного чемпионата, сможет претендовать на мировой форум после осуществления программы по реконструкции 12 арен к 2009 году. В заявлении министерства говорится, что Павленко рассчитывает на то, что хоккей в Украине продолжит развиваться теми же темпами, а потому страна окажется в состоянии провести ЧМ-2014, сообщает Reuters.

Это уже громко трубит спорт-экспресс. Наверное, чтобы потом громче посмеяться! Когда-то же этот пузырь бла-бла-блавотины лопнет... Жаль, что из общественного контроля только этот сайт и есть, а СМИ только пидбрихують, когда скажут(((((
Генка, ПЯТЕРКА! Вот я проржалсяяя
"«Из-за «Приключений Парамона» целую библиотеку открыли?! Срочно надо 2-ю часть дописывать»"

Угу, Павленко только и может что заседания устраивать да по всяким комитетам тусить, балаболка.

у Донецьку вже збудовано льодовий палац
Да, ниибаццо «Палац», аж на 500 чел, тьфу, противно

розпочато створення «бібліотечки хокею».

Ого-го-го-го!!! Из-за «Приключений Парамона» целую библиотеку открыли?! Срочно надо 2-ю часть дописывать! А то скоро меня обвинят, что я сорвал, из-за своей лени, программу «Хокей України»!

Вже видано 4 з 10 запланованих книг

Я понял! Все что они говорят надо делить на четыре! Катков должно быть четыре — есть один. «Приключения...» одна книга вышла — пишут четыре! Пусть DIMON L.D. напишет, как книга нашла его в Беларусии. Смешной случай — не знаю чем все закончилось.
День ото дня все веселей живем мы и чудесней.. (с)
Лагерь — наша большая семья. Мы бодры, веселы (С)
«Добро пожаловать или посторонним вход воспрещен»
А если серьезно, то Павленко лично меня зае..л своими высказываниями... То он говорит, что рожать надо больше 2 детей, то он о хоккее и спорте в целом заботится... Противно аж... Интересно, он сам то верит в то, что говорит?
цікаво для чого створювати книжки — підручники коли не буде скоро кому їх роздавати?
думаю Матвійчуку і Литвиненко ці талмуди (написані Павленком )будуть не цікаві
Фотка знаковая... У всех такие выражения на репах, будто решают, быть Третьей Мировой или нет...

Павленко: В Україні діє державна програма «Хокей України», в рамках якої в цьому році у Донецьку вже збудовано льодовий палац і до кінця року з’являться ще три в Харкові, Херсоні та Калуші Івано-Франківської області, – зазначив Міністр, – завершено роботи по підготовці, погодженню проектів, виділенню землі для будівництва ще 12 льодових палаців, які ми плануємо ввести в експлуатацію до кінця 2009 року

Это мы слышим уже давно. Когда услышим, что наконец-то открылась новая хоккейная школа?

Брезвин: України Анатолій Брезвін поінформував присутніх, що існує повна підтримка і розуміння необхідності розвитку дитячо-юнацького спорту, зокрема хокею з боку всіх політичних сил

ага. У нас поэтому и перевыборы. Одни обещают дать ничего, а другие в 10 раз больше!
No comments...
Видно Неондерталец28 сегодня выходной был. Их же вязать надо пока не поздно...