хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілУ Сокола відновилися чотири гравця "основи"

09-01-2009 16:15 Leo

У першому матчі проти броварського «Барса» після місячної паузи вийшов на лід захисник Олександр Побєдоносцев і нападник Роман Сальников, що відновився після перелому малої гомілкової кістки за два місяці.
Перший записав на свій рахунок два очки за системою «гол+пас» (1+1), а в активі другого —- результативний бал за передачу.
Відрадно, що в тій же зустрічі з «барсами» відбулося повернення в обойму голкіпера Олександра Федорова, що залікував травму руки.
А ось вихід на останній рубіж досвідченого Ігоря Карпенка відбувся 5 січня, в товариському матчі у Калуші (Івано-Франківська область), де «змішаний» склад «Сокола» влаштував майстер-клас хокеїстам місцевої «Ватри».
Ця зустріч була приурочена відкриттю третього у країні Льодового палацу ім. Бандери (місткість близько 500 місць), побудованого в рамках державної програми «Хокей в Україні».

Джерело: ХК Сокол

ХК Сокол

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Жаль что до конца этого сезона неувидем в играх за» Сокол " МАЛОВА РОМАНА!!!!!
Всьо молодых наБАНКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!