хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниОбидва півфінальні матчі «малого» плей-оф «Леви» зіграють вдома

02-03-2012 09:36 ritchie

Відбулися зміни в проведенні півфінальної серії матчів «малого» плей-оф за 5-е місце Професіональної хокейної ліги України. Поєдинки між львівськими «Левами» та «Вінницькими Гайдамаками» пройдуть 4-го і 5-го березня на ковзанці Льодової Арени у Новояворівську. Початок обох матчів о 19:00.


Раніше повідомлялося, що півфінальні поєдинки «малого» плей-оф за 5-е місце, в яких львівські «Леви» зіграють з «Вінницькими Гайдамаками», пройдуть 2-го і 5-го березня. Згідно Регламенту ПХЛ, перший поєдинок мав відбутися у Вінниці, а матч-відповідь – у Новояворівську.

Втім, черз технічні причини вінницький клуб немає можливостей прийняти у себе команду гостей і забезпечити організацію та проведення самого поєдинку. Тому, обговоривши в ході переговорів всі аспекти ситуації, що виникла, ХК «Леви» та ХК «Вінницькі Гайдамаки» за згоди керівництва Професіональної хокейної ліги України, вирішили обидва матчі серії провести у Новояворівську, де своїх суперників приймають «Леви».

Ігри пройдуть у найближчі неділю та понеділок, 4-го і 5-го березня, на Льодовій Арені у Новояворівську. Причому в першій грі господарями майданчика будуть вінницькі хокеїсти, а в матчі-відповіді – львів’яни. Початок обох поєдинків о 19:00.

Нагадаємо, що в іншому півфіналі «малого» плей-оф «Харківські Акули» поміряються силами з «Білим Барсом» з Броварів. Перша гра пройде 2-го березня на Київщині, друга – 5-го числа в столиці Слобожанщини.

Фінальна серія за 5-е місце, в якій у двораундовому протистоянні зійдуться переможці півфіналів, відбудеться 10-го і 13-го березня. В разі перемоги над «Вінницькими Гайдамаками», свій перший фінальний поєдинок «Леви» проведуть у гостях, 10-го березня, незалежно від того, хто буде їхнім суперником – «Харківські Акули» чи «Білий Барс». А гра-відповідь відбудеться у Новояворівську 13-го числа.

Прес-служба ХК «Леви»

Ось що хочу сказати з цього приводу...


10.03.2012
«Акулы»
— «Львы» 5:2 (1:0; 3:1; 1:1)
Счет в серии: 1:0
«Акули» кинуть проти «Левів» свіжі сили ! тут
Та вообщенафига этоп м.по.офф!!!!!! лутчебы матчи за бронзу зделали!
10/03/12


13/03/12
має бути гарна гра
Леви проти Акул 13-го
навіть важко сказати хто сильніший