хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниЧемпіонат УкраїниУ Києві окреслили контури майбутнього сезону ПХЛ

26-07-2013 18:33 S 76

Сьогодні у конференц-залі столичного готелю «Інтерконтиненталь» відбулася нарада керівників хокейних клубів Професіональної хокейної ліги та керівників профільних управлінь обласних держадміністрацій. Участь у засіданні взяли також президент Федерації хокею України Анатолій Брезвін та заступник Міністра молоді та спорту України Вадим Сисюк.

За пропозицією Анатолія Брезвіна серед інших були обговорені питання будівництва льодових арен, створення дитячо-юнацьких спортивних шкіл з хокею та професіональних клубів у регіонах.

Найбільше уваги учасники наради приділили питанню організації чемпіонату України з хокею в сезоні 2013/2014 років. «Ми докладемо максимум зусиль, щоб чемпіонат відбувся на хорошому рівні і в ньому взяли участь не менше шести-восьми команд», — запевнив президент хокейного клубу «Донбас» Борис Колесніков. На даний момент свою участь у чемпіонаті підтвердили київські «Сокіл» та «Компаньйон-Нафтогаз», львівські «Леви», а також білоцерківський «Білий Барс», який буде фарм-клубом донецького «Донбасу» у ПХЛ.

«Ми чекаємо на харківське «Динамо» та дніпродзержинську «Сталь». Працюємо також із представниками Луганська та Калуша, — повідомив Борис Колесніков. – Потенціал українського на сьогоднішній день, за нашими підрахунками, складає 12-16 команд. Це вже повноцінний чемпіонат. На наступний сезон ми чекаємо Севастополь, Сімферополь, Дружківку та Кременчук. Дуже хороший приклад – Латвія. Територія та населення як у Київської області, проте в країні проводиться повноцінний чемпіонат, стабільно виступає національна збірна. Ми не маємо необхідних складових для того аби стати Швецією в хокеї, у нас немає того рівня доходів населення. В тій же НХЛ клуб заробляє на продажу квитків 2 млн. доларів за гру. Ми ж маємо відштовхуватись від своїх реалій». При цьому президент «Донбасу» запевнив, що його клуб готовий надати лід для проведення підготовки до сезону командам, які не мають льодових арен у своєму регіоні.

Учасники засідання розглянули питання призначення нового керівника Ліги. На думку Бориса Колеснікова ним має стати відома у хокейному світі людина, яка має серйозний досвід роботи чи виступів у Північній Америці та інших провідних лігах світу. Серед можливих варіантів президент «Білого Барса» Костянтин Єфименко запропонував кандидатуру Дмитра Христича, який працював у спортивному департаменті ПХЛ. Питанням пошуку та переговорів з потенційними керівниками Ліги займатимуться голова Наглядової ради ПХЛ Вадим Сисюк та президент Федерації Анатолій Брезвін. Одним із першочергових завдань майбутнього керівника Ліги буде підготовка проекту бюджету організації на наступний сезон.

Керівники профільних управлінь облдержадміністрацій розповіли про перспективи розвитку професіонального хокею у своїх регіонах, а також хід виконання державної цільової соціальної програми «Хокей України». Зокрема, у містах Луганську та Дружківці (Донецької обл.) будівельні роботи завершаться в найближчі два місяці. Як повідомив Сергій Трофимов, «Льодовий палац у Луганську буде готовий до 20 серпня, відкриття ми плануємо на початок вересня. А вже з першого вересня у місті працюватиме ДЮСШ. Наразі ми ведемо роботу по організації уроку хокею в загальноосвітніх школах».

Що ж до регламенту та системи проведення змагань, то основні контури у цьому питанні були визначені на попередньому засіданні Наглядової ради ПХЛ. Остаточний варіант регламенту, а також склад учасників третього чемпіонату під егідою ПХЛ буде озвучено 14 серпня, коли відбудеться нарада керівників клубів та ОДА.

«Є попередня домовленість, що чемпіонат розпочнеться у період між 29 вересня та 1 жовтня. Мінімальний зарплатний бюджет команди на сезон – 4 млн. гривень, максимальний – 16 млн.», — резюмував Борис Колесніков.

«Федерація Хокею України»



Ось що хочу сказати з цього приводу...


Так тому и быть:-)
какой колоритный персонаж в клетчатом
Для того щоб в УКРАЇНІ був хокей,терміново необхідно будувати
в обласним містам ПАЛАЦИ СПОРТУ на 5-7-10тисяч місць,бо ЛА на 500
місць це нерентабельно.БУДУЙМО,без штучного катка немає хокею
джино, ага ! Классный мультик

S 76,

прям как в мультфильме
-вы зайца не видали? такого с ушками, у него еще такой хвостик пупочкой
-не он?
не я!!!
Вроде похож

1)перегруженное лого, полное название команды разными шрифтами, соляные горы, крот в каске набекрень...
2)крот имеет большие передние зубы присущие норным зверькам,
необходимые для разгрызания корней и глины... на лого
почему-то зубы жищника!!! с клыками!!!
3)избитая тема в 10-ках команд акулы грызущие клюшки, белые медведи грызущие клюшки-тупо, банально...
4)кроты не имеют зрения, а тут какие-то красные глаза волка
Новый логотип «Шахтера» (Солигорск)
http://hcshahter.by/news/team-news/3238-2013-07-31-07-46-38
Вот пристал.
Что ,разьве что бы заходить сюда и читать коменты необходимо иметь личную аву?
Ты не допускаешь что сюда заходят — с рабочего,с домашнего,с соседового компьютера из компьютера бабушки,дедушки ....?
Ты ведь наверняка с нескольких заходиш и достаеш тех кто тебя раздражает или когда жеелаешь постебаться.
такой авы до исчезновения знайки не было, можешь сам проверить
Займись чем то более интересным ,помимо поиска проправшего ,тобою же и выдуманного, виртуального Знайки.
Поверь — у тебя очень плохие симптомы.
Относительно того, что ране вы меня здесь не замечали ,это только — подтвержает временные обострения вашей наблюдательности в определенные времена года и фазы Луны.
знайка пропал, ты появился вдруг. все ясно как 2*2 любому посетителю сайта. вот только почему ты это скрываешь, непонятно?
у тебя опять нстальгия по виртуальным призрака?
Выпей воды-удиви печень.
сейсач знайка, такой знайка.
кстати, ты по прежнему утверждаешь, что пропавший знайка не ты?
"— Сейчас у вас игроков практически на два состава. Когда вы определитесь с основой, на которую будете полагаться, по крайней мере, на старте сезона?

— Думаю, уже за ближайшую неделю. Те, кто не пройдет в состав, будут играть в «Белом барсе» в чемпионате Украины или «Молодой гвардии» в МХЛ. Или же могут найти себе другие клубы. "
http://vesti.ua/sport/11056-nazarov-v-donbasse-bystrej-doedu-iz-tochki-a-v-to...

" — С какими-то украинскими хоккеистами прошлого поддерживаете отношения
- Одно время дружил с Костей Симчуком,потом расстались — я уехал в Штаты.Но сейсач он тренер вратарей «Белого Барса»,Теперь будем общаться.Конешно пересекались в НХЛ с Житником и Христичем.»
" Среди возможных вариантов президент «Белого Барса» Константин Ефименко предложил кандидатуру Дмитрия Христич, который работал в спортивном департаменте ПХЛ»

вы что то путаете.В последнем известии говорилось о не более 10 безплатных легионерах и обизательной заявке на каждую игру пятерки игроков до 20 лет .А остальные леги по 10 000 гривен сколько угодно.


06-04-2013 18:11
[url=javascript:addtxt('hockey columnist, ')]hockey columnist[/url]

ПХЛ отправила 13 приглашений в города где есть условия или уже действующие команды, 3 в Киеве, ББ, Харьков, Луганск, Днепропетровск, Кривой Рог, Херсон, Севастополь, Калуш, Львов, Кременчуг.

В проекте регламента, минимальный бюджет з.п. 4 млн гривен, макс 16 млн и 10 игроков любого возраста, остальные до 23 лет.

Калушу обещает помочь Лукойл

У Луганска спонсором скорее всего будет Трансмашхолдинг(Александр Сергеевич Ефремов ведет переговоры), в Севастополе есть российские инвесторы, любители хоккея.

И что пока из этого сбылось.Был правда еще к этому всевдо-Патриот?
то-то я думаю форма знакомая и буква Би латиницей Бинокор Брюинз
А что у них в начале 80-х была неплохая команда «Бинокор» Ташкент.Играла в 1-ой союзной лиге!
фотка порадовала, играют две узбекские команды!!!
ХК Паки
а как у них обстоят дела с катанием?
джино, в последнее время в лесах возле границы все больше хоккеисты из Афганистана, Пакистана и Грузии попадаются

Афгано-Пакистанский легион
или другой вариант, типа не Патриот,
а ХК Легион
команда полностью укомплектована лучшими хоккеистами
Канады, США, Швеции и прочими чехами
джино, из отпуска выходят на следующей неделе ... думаю до середины августа худо-бедно дотянем
S 76,

Авангардисты вперед!
Следующие
Загрузка...