хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниСокілЗагинув Олег Беркут (Дідушко)

12-02-2015 10:39 Геныч

Біль, який сковує серця та залишає назавжди чорні плішини у душах людей, громом увірвався до родини Дідушко та українських фанатів. 7 лютого обірвалося життя мужнього воїна, надійного побратима та найкращого сина, солдата Олега Дідушко, який проходив службу по мобілізації у військовій частині 3002 Національної гвардії України.


З серпня місяця він захищав терена своєї країни від посягань недругів. Неодноразово проявляв мужність, відвагу та героїзм. Але того зимового, лютого вечора, поблизу міста Дебальцево, що на Донеччині, під час обстрілу з установки БМ-21 «Град», отримав пошкодження несумісні із життям. Підтримати близьких і віддати останню шану герою за ратну справу 10 лютого прийшли бойові товариші та сотні небайдужих киян.

P. S. від «Гнізда». Олег Дідушко (у фанатів – Олег Беркут) з 80-х років ХХ століття підтримував київські команди та збірну України. У свої 42 роки він завжди знаходився у фан-секторі. Після побиття студентів на Майдані у 2013 року вийшов на захист свободи свого народу.

Світла пам’ять про Олега Дідушко житиме вічно у наших серцях.

До вашої уваги фото з Олегом Беркутом серед фанатів

Останній праворуч


Перший ряд, останній праворуч


Четвертий у другому рядку




Новина на офіційному сайті Національної гвардії України


Гніздо за матеріалами офіційного сайту Національної гвардії України
Комментарии для этой страницы выключены.