хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниХокей в УкраїніУ Сумах почали будувати ковзанку зі штучним льодом

29-08-2015 11:13 Геныч

28 серпня відбувся виїзний брифінг до спортивного комплексу «Авангард», в якому протягом останнього часу частина приміщень зазнала реконструкції.


Як та за які кошти ремонтували спортивні зали розповіла начальник відділу молоді та спорту Віра Мотречко. Зокрема, Віра Мотречко зазначила, що земельна ділянка під льодовий майданчик віднедавна знаходиться в оренді у ХК «Суми».

Директор міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Євген Гонтовенко пояснив, що головною умовою надання ділянки в оренду було облаштування хокейного майданчика зі штучним льодом.

Про хід робіт розповів президент ХК «Суми» Олександр Шерстюк: «Тут планується створити єдине в Сумах штучне льодове поле, що дозволить спортсменам грати у хокей аж до кінця квітня. Нині вже демонтували старе приладдя на майданчику та почали прокладати труби для штучного охолодження.»

Олександр Шерстюк зазначив, що планується встановити ще й хокейну коробку. Нині тривають перемовини з цього питання. За приблизними підрахунками вартість робіт сягне понад 4 млн. грн.

Дивитись про хокей десь з 12 хвилини.


Сумський портал та mournhockey.com.ua

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Приезд Третьяка с Брезвиным в 2012-м это все проделки старой власти — показать как они «заботяться» о спорте в Украине. Сейчас же строительство ведет ХК «Сумы», прямой конкурент ХК «Вороны» (они же возглавляют местную федерацию под эгидой ФХУ). Все делается за средства клуба. Каток будет открытым, но и это огромная радость для Сум. А ФХУ и партия (донецких) регионов, за 5 лет смогла только яму вырыть в парке для капсулы и Третьяка привезти для показухи.
Немного про Колесникова и текущее состояние дел у него http://forbes.net.ua/magazine/forbes/1399408-rejting-20-samyh-effektivnyh-agr...
Подождите, каток на открытом воздухе, я правильно понял? Х...ли (простите) тогда толку с него для хоккея??
Кто такой Третьяк?
А Третьяк, четыре года тому назад, закопал капсулу под закладку катка в парке им.Кожедуба...
ждем воскрешения сумских грачей)))))))))))