хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниДитячий хокейХокейний збір у Богуславі

12-03-2016 13:25 ritchie

Олександр Василевський, тренер хокейної академії «Anahеim ducks» (США) і його колеги — недавні гравці української збірної, гравці славетного київського «Сокола», відомі українські хокеїсти і просто добрі друзі — Олександр Матвійчук, Олег Полковников та Ігор Карпенко проведуть у місті Богуслав , Київської області тижневий проект «NHL — kids camp іn Ukraine»
Своїми знаннями і досвідом, підкріпленими тренерською роботою вони ділитимуться з новим поколінням українських хокеїстів. Тренування проходитимуть за системою та методиками, що використовуються у тренуваннях академії «Anahеim ducks» НХЛ.


Тижнева програма «NHL — kids camp іn Ukraine» складається з 18 годин льодових тренувань, щоденного тренування у «Кидковому центрі», занять загально-фізичною підготовкою на свіжому повітрі в лісопарку на березі річки Рось, і закриття табору — «Фінальної гри».

Бонус: Всі учасники матимуть змогу спілкуватись з тренером англійською мовою)))).

Розпочнеться програма церемонією урочистого відкриття, де учасники і їх батьки дізнаються особливості тренувального процесу в «NHL — kids camp іn Ukraine», познайомляться із товаришами і тренерами. На завершення відбудеться закриття табору, де юні хокеїсти отримають дипломи і призи, а батьки матимуть змогу поспілкуватись з тренерами і подивитись «Фінальне ігрове тренування».
Всі хокеїсти матимуть особисті рекомендації тренувань від Олександра Василевського — тренера хокейної академії «Anahеim ducks» НХЛ.
з 12 червня до 19 червня
до «NHL — kids camp» запрошуються хокеїсти
2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004, 2003, 2002 р/н.

Вартість тренувань – при умові оплати в березні — 260 USD
при умові оплати в квітні і травні – 279 USD
при умові оплати в червні – 299 USD
Проживання, 5-разове харчування, санаторне лікування, дозвілля в ДОЗ СТ «Чайка»- 380 грн/доба
При умові дотримання розкладу дня діти можуть проживати з батьками в готелях міста.
Батьки мають змогу розміщуватись в ДОЗ СТ «Чайка» в окремих будиночках за ціною 380 грн/доба за 1 особу.
Докладніша інформація та реєстрація на сайті:
http://hockeyukraine.wix.com/boguslav
і за телефонами:
+38 068 117 70 47
+38 099 545 19 11

Комментарии для этой страницы выключены.