хоккей, hockey, сокол киев, сокіл київ, sokol kiev kiew, нхл, чемпионат мира, hockey fights, мир хоккея, equipment, украинский хоккей, чемпионат мира по хоккею, детский хоккей

Хокейні новиниНаціональна збірнаКонгрес IIHF затвердив дати і місця проведення чемпіонатів світу-2021

25-06-2020 11:40 Геныч

Конгрес Міжнародної федерації хокею (IIHF) затвердила дати і місця проведення чемпіонатів світу в наступному році, а також олімпійській кваліфікації.
Національна збірна України в 2021 році зіграє на чемпіонаті світу в Дивізіоні IB, який пройде в польському Катовіце, де повинен був відбутися і в 2020 році. Терміни проведення — 25 квітня — 1 травня 2021 року.

Збірна України U-20 зіграє на молодіжному чемпіонаті світу в кінці грудня, який пройде в столиці Естонії Таллінні. На відміну від дорослої команди, молодіжка грала в минулому сезоні на світовій першості, яке приймав Київ, і завоювала бронзу. Новий чемпіонат у Дивізіоні IB традиційно пройде в грудні.

Юніорська збірна України (U-18) чемпіонат світу в Дивізіоні IB зіграє в італійському Азьяго, де він повинен був пройти в 2020 році.

Жіноча збірна України, яка також встигла в лютому 2020 року зіграти на чемпіонаті світу в Дивізіоні IIB в Ісландії, але не змогла зберегти в ньому прописку, нову світову першість проведе в Дивізіоні III, яке відбудеться в литовському Каунасі.

Чемпіонат світу-2021 з хокею в елітному дивізіоні пройде в Мінську і Ризі. Терміни турніру кілька зрушені — він пройде з 21 травня по 6 червня. Повний розклад матчів буде представлено пізніше.

Фінал олімпійської кваліфікації, який повинен був пройти в кінці серпня 2020 року, перенесений рівно на рік і відбудеться 26-29 серпня 2021 року в Латвії, Норвегії та Словаччини. Жіночий кваліфікаційний турнір також пройде в 2021 році, повідомляє портал XSPORT.

Нагадаємо, що Чемпіонат світу 2020 року мав пройти з 8 по 24 травня 2020 року в одинадцятий раз в Швейцарії, в містах Цюріх і Лозанна. 21 березня 2020 року ІІХФ скасувала турнір через пандемію коронавируса.

Ось що хочу сказати з цього приводу...


Мист ты такой Маслобой
Такой Маслобой
яхода малина нас к украиньцям манила!
Пару слов о первом годе правления Януковича https://vm.tiktok.com/J8HKKkt/
Маслоблой, 3 июля открылись регулярные рейсы Харьков-Берлин. В 19:10 самолет прилетел из Берлина в Харьков, в 19:40 отправился в обратном направлении. Эти рейсы отныне будут выполняться по понедельникам и пятницам, время в пути составляет 2 часа 40 минут. Стоимость билетов начинается от 439 гривен в одну сторону 16 долларов . https://hrk.aero/ru/wizz-air-otkryl-iz-kharkova-pryamye-rejjsy-v-berlin-i-tal... теперь харьковские хоккейные болельщики могут летать на лигу чемпионов в берлин . скоро откроются рейсы в сща и канаду в лос анджелес бостон ньюйорк оттаву торонто монреналь ванкувер далас будем летать на нхл . маслобой погнали сгоняем на лигу чемпионов на домашнюю игру айсьерна против какой нибудь фрелунды ,кярпята ,ювяскюля .прикинь в живую настоящий хоккей посмотирш это ж тебе породию на хоккей кхл смотреть .а настоящий хоккей среди солидной публики.пеши в личку билеты на тебя возьму мы с джино тебе хоть мир покажем а потом на нхл свозим как откроют прямые рейсы

В Якутии празднуют

день независимости сша )))
В Якутии празднуют поправки к Российской Конституциии
просят провозгласить Путина Верховным Шаманом!